- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moje dziecię śpi. pod moją nieobecność była z nią moja mama. ponoć była grzeczna i nie płakała wcale.
Co do tematu nagości i seksualności to jestem podobnego zdania co Wy. nie uważam że spanie w jednym łóżku czy wspólna kąpiel z małym dzieckiem jest czymś dziwnym i niemoralnym- wręcz odwrotnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysle identycznie!!! Jak cos to pojdziemy razem siedziec Zgadzam sie ze wszystkim co napisałyscie dziewczyny ,bardzo mi sie spodobalo podejscie pauluski i Kariny -myslalam ze MOZE cos ze mna nie tak...ale jak widac mamy takie samo podejscie...jak cos to spotkamy sie w celiNo to wychodzi na to że jestem pedofilem boszeee jakie to straszne, bo przecież do czasu narodzin spałam z moim synem, a teraz śpi z mężem, pozamykają nas , problemu z nagością też nie ma, kto kiedy co potrzebuje z łazienki, wchodzi i się wcale nie przygląda bo po prostu jest przyzwyczajony i nie jest nagość niczym dziwnym i innym.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
demoniqe jak tam Kubuś?
Sevilla trzymaj się!
co do nagosci, czy seksu to mam takie samo zdanie jak wy, przeciez nic co ludzkie nie jest nam obce, lepiej niech dowie sie od nas w sposob wlasciwy niz od rowiesnikow w spaczonej wersjii, a ze spanie z dzieckiem to pedofilia to to juz jest paranoja!!! nie ma milszej rzeczy niz spiace dziiecko wtulone w mame czy tate
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My byliśmy u lekarza...mamy odstawić wszystkie mleczne rzeczy- i ja i on. Bo powiedziała, że te plamy na rączkach typowo wskazują na skazę.
Trochę jestem przerażona ścisłą dietą. Pytałam czy powinniśmy pójść do allergologa, ale pani doktor powiedziała, że nie ma sensu na razie. Zobaczymy- mam nadzieję, że to minie.
Kurczę powiem Wam, że czuje się jak wyrodna matka- od dluższego czasu na szyi robiły mu się zaczerwienienia, myślałam, że to od niedokładnego wycierania albo od ulewania. Okazało się, że to też może być od skazy.
Dostaliśmy jakąś maść i zobaczymy co dalej
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sevilla ja byłam w ciąży jajowodowej
Zjem dzisiaj ze złości tą moją gwiazdę w nocy jadła 5 razy w dzień wcale nie chce i ryczy ciągle ryczy co się chwilę pobawi to zaraz płacze oszalejeeee
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A na pedofilii to wyrastają właśnie tacy ludzie, którzy nie mieli bliskości i miłości od rodziców, a seks i nagość była tematem tabu.
Jeśli chodzi o prezenty gwiazdkowe, to my w tym roku zrobiliśmy losowanie, więc nie trzeba będzie każdemu kupować, tylko jednej osobie a i zabawa fajna ale wiadomo, że dzieciakom i tak trzeba coś kupić. Ja też kupuje jakieś drobiazgi tak do 30 zł, tylko naszym chrześniakom kupię coś więcej.
Moniaaak no coś Ty nie możesz się obwiniać, przecież wiadomo, że gdyby latać z każdą plamką do lekarza to codziennie by się było w przychodni.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kurde trzymałam miseczke z kuby jedzonkiem na wysokości jego nogi i jak się już pewnie domyslacie kopnął ja i pół miseczki znalazło się na krzesełku :/
Sevi 3maj się :*
Moniak nie obwiniaj się :* Kupiłam dziś w naturze paste do zębów od 1 ząbka z Ziajki za 4.20 zł
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moniaaak tak sądziłam że to skaza niestety. ale nie martw się- to nie koniec świata.
fakt że będziesz musiała się trochę męczyć na tej diecie bezmlecznej, no ale czego się nie robi dla dobra dziecka.
a jaką maść przepisał Ci lekarz?? przeczytaj uważnie ulotkę, zobacz czy w składzie nie ma sterydu.
moja lekarka mi przepisałam właśnie maść sterydową na buźkę Julki , ale ja się takich rzeczy wystrzegam jak ognia i nie użyłam ani raz. smarowałam buźkę zwykłym alantanem i w połączeniu z nowym mleczkiem w ciągu 3 dni wszystko zbledło.
Tysiak znam takie sytuacje, jak ta Twoja z tą miseczką. u mnie też często się zdarza że Julka zaczyna kichać jak ma pełną jedzenia buzię- to dopiero jest extra
ja też mam ten żel z Ziajki od 1 ząbka, tyle że my jeszcze ani jednego ząbka nie mamy hehe więc żelik leży w szufladzie i czeka
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A u Ciebie też jest ta skaza? Pewnie pisałaś, ale wybacz- nie pamiętam. Karmisz jeszcze piersią?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja też dzisiaj maruda. Niby na rączkach u mamy spokój ale u taty już bleee.
Mąż poprosił mnie żebym pojechała z nim jutro na gastroskopie do szpitala o 50km od domu (chodzi Mu żebym wracała bo nie wiadomo jak tam robią i jak będzie się czuł). Moja mama zostanie z Iriną a teściowa pójdzie po Igora do szkoły. W końcu jadę z Jej synem na badanie. Miła jestem jak nie wiem co.
Idę zmywać podłogi i trzeba iść wykąpać Igora i siebie.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolka przepisała nam Elocom, ale jeszcze nie wykupiłam, bo tak dziś lało. Dobrze, że koleżanka do mnie przyjechała to nas podwiozła do przychodni, bo bym musiała pieszo zasuwać.
A u Ciebie też jest ta skaza? Pewnie pisałaś, ale wybacz- nie pamiętam. Karmisz jeszcze piersią?
Tak, Julka też ma stwierdzoną skazę. na początku października strasznie ją obsypało na buźce czerwonymi, suchymi plamkami, kupki robiła twarde i kwaśne. wtedy jeszcze troszkę piersią karmiłam więc nabiału nie jadłam, ale niestety pokarm zanikł ok 2 tygodnie temu więc teraz już jesteśmy tylko na Bebilonie Pepti.
co do maści to my mieliśmy przepisaną maść Atecortin, ale tak jak pisałam ze względu na zawartość sterydu nie użyłam wogóle.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kurcze wydaje mi się że Kuba czasem też robi kwaśne kupy bo tak zajeżdżają mega dokuczliwym zapaszkiem właśnie takim kwaśnym a czasem robi normalne i niewiem dlaczego tak Po za tym nic innego na skórze nie zauważyłam prucz pojedynczych przypadków, które zaraz znikały
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa