- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Masakre macie z tą skazą mnie wszyscy tak gadali że młoda ma napewno ehhh i cóż ni ma
hehehe ja z okazji odchudzania dzisiaj soie robie pizzę ;P
Demonique cieszę sę że Kubulkowi przeszło
Co do słoiczków niektóre są okropne ale spróbujcie zrobic brokuła czy groszek sam kalafior tak samo ohydnie będzie smakował
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
To mój pierwszy post... mam nadzieje że nie obrazicie się że Was podczytuje. Trwa to dość długo, ale w koncu zdecydowalam sie ujawnic... tym bardziej że z różnymi problemami pozostaje sama sobie
Może w skrócie o mnie: mam 6 letnią i prawie 6 miesieczna córkę (ur. 15 maja), jestem z Wielkopolski, mam 26 lat
hmm.. mam nadzieje że się jakoś rozkręce
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szczeniaczek -uczniaczek jak dla mnie REWELACJA!!! Kupiliśmy go MIłoszowi i nadal jest w super formie,do tego grał baaaaaardzo czesto a wymienialismy baterie moze ze 3 razy Teraz MIki patrzy na niego jak na CUD -no bo coś gra ,i świeci -łałłłłł
a to siostrzyczka szczeniaczka - allegro.pl/siostrzyczka-szczeniaczka-fis...y33-i3664085111.html
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
Co do prezentów... krzesełko mam po starszej córze i jest naprawde fajne.. planuje kupić na gwiazdę chrześniakowi (syn siostry ze stycznia tego roku) a siora planuje mojej maludzie właśnie szczeniaczka- wersja damska
a ja mam wielki dylemat... za dużo zabawek produkują
ehh za tydzień wracam do pracy.. karmię cały czas Blankę piersią i nie wiem jak to będzie.. mała nie miała w ustach mm... Bebilon czeka na wypróbowanie ale odwlekam to nie wiem po co
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Vika wszystko będzie dobrze! Chociaż wiem, że nie łatwo powiedzieć. Mój J. miał ostatnio usuwane śruby z nogi, niby rutynowy zabieg a i tak miałam różne myśli w głowie.
Paninka witaj A nie powinnaś już wcześniej przyzwyczajać coreczki do mm? Bo jak wrócisz do pracy to może to być dla niej szok, że nagle nie ma cycka.
Ja dziś dałam Zuzce szpinak z ziemniakami ze słoiczka, smaku to nie miało ale zjadła wszystko, zresztą M-brava ma rację, brokuł też w sumie nie ma smaku moja córka to chyba zje wszystko, ona nawet nie umie pluć jedzeniem. Oby jej się nie odmieniło
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja te bym chciała wprowadzic mm chociaż na noc ale cięęęężżżkoooo !!!!
Powtórzę sie ale ja POLECAM SZCZENIACZKA-UCZNIACZKA Ja musze poszukac czegos innego -chyba na tą kule skuszę
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
heh wracam do pracy ze względu na to że dostaję nową umowę (w maju 2014 moze bym jej nie dostała)... tamtą miałam do dnia porodu. Podczas godzin pracy wypadaja dwa karmienia i moze uda nam sie to unormowac albo przejdziemy całkowicie na mm... heh ciezko mi z tym ale jutro jej podam butlę
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny patrzyłam na tą siostrzyczkę szczeniaczka uczniaczka. Muszę pojechać do sklepu u nas bo dostałam z FP książeczkę z rabatami. Niby na tą zabawkę jest 20 zł ale zawsze coś. Ale patrzę i nie wiem czy ten szczeniaczek nie jest lepszy. Pojadę to zobaczę. W tej książeczce jest też wesoły pilot do telewizora. Moja bardzo lubi piloty. Jak leży na łóżku to pełznie do Niego. Też muszę go zobaczyć.
Młodą musiałam wykąpać o 18:00. Po kąpieli zjadła całe 200ml mleczka z kaszką i usnęła. Znowu przetrzymałam Ją z jedzeniem. Zjadła mleczko o 12:00 a potem 14:45 jarzynki z królikiem a o 16:30 pół deserku jabłka. No i ledwo dała radę do tej 18:00. No ale spała dzisiaj tylko dwa razy po 30 minut. To może dlatego?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cwiczylam Skalpel Chodakowskiej wytrzymalam pol godz o masakra myslalam ze umre cala sie trzeslam mimo tego ze cwiczenia i tak na pol wykonywalam zwyczajnie nie dalam rady ale mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej i sie w to wciagne
co do skazy nie mozna kaszek mlecznych ! przeciez mm w nich jest jedynie bezmleczne nam sie konczy Sinlac i przechodzimy na jaglana Holle z owocami
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
Mam tez pytanie odnosnie spacerowki... zapewne wiekszosc ma z gondoli a ja musze kupic nowa poniewaz nasza gondola jest zmasakrowana,nie moge patrzec na nia:P polecacie jakis konkretny typ zeby sie sprawdzil dla 6.mies dziecka byl lekki i zajmowal stosunkowo malo miejsca w aucie?
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja już nie wiem co robić... mały czuje się super ale wyniki wyszły mu takie sobie. CRP norma to 5 a Kuba ma 74...
Jutro znów do lekarza bo nie wiedzą co mu jest. Jakiś stan zapalny ale jaki to nikt nie wie.
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy, mleczko ściągałam w sali konferencyjnej.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Demoniqe kurcze chyba wysokie to CRP :/ a może ucho? oby szybko zdiagnozowali co to może być i pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie Zdrówka dla Kubulka
Muszę przemyśleć tego szczeniaczka uczniaczka
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dawno mnie nie było, ale jakoś tak mi czas umyka ostatnio i na nic nie mam czasu...
u nas dalej problemy z nocnym spaniem. raz jest lepiej, raz gorzej ale bez pobudek się nie obywa:(
do tego ostatnio problemy z karmieniem bo mała wogóle nie chce jeść, ale to chyba głównie mleka (ani cyc ani butelka) jedynie kaszki i obiadki ładnie wcina. dzisiaj przed spaniem dosyć ładnie wypiła ok. 120 ml z kleikiem, ale ostatnio to potrafiła wypić 40 ml, potem koło 1 ccycek i do 8, 9 nic!
ja wczoraj złożyłam wniosek do pracodawcy o urlop rodzicielski (narazie 8 tygodni - do 15 stycznia). zobaczymy co potem.
też mi się bardzo podoba ten szczeniaczek z FP, kupię małej w wersji dla dziewczynek może na święta. też nie chcę jej za dużo zabawek kupować bo szybko się nimi nudzi i zazwyczaj wybiera pilot, gazetę lub torebkę foliową
paninka witaj!!! niestety jeszcze nie rozglądałam się za spacerówkami więc nie pomogę
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak tam pierszwy dzień po takiej przerwie?