BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #781620 przez paninka87
demoniqe cieżko będzie z odciąganiem... będę się tylko stresować plus brak pomieszczenia ( w ubikacji ciasnej mi się nie uśmiecha siedzieć z laktatorem) ... nie ma niestety wolnego pomieszczenia pod klucz i te ciągłe telefony (jestem sekretarką) ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #781680 przez Ewelinczok
Gdzie można kupić tą kasze jaglana holle???

11 lata 2 miesiąc temu #781693 przez Olga60

11 lata 2 miesiąc temu #781710 przez Alex_87
U nas też najlepszą zabawką jest pilot, a że mój tata jest elektronikiem to pilotów u nas pod dostatkiem :D poza tym rządzą torebki foliowe, małe butelki z ziarnami kawy i makaronem w środku ;) jakoś grające zabawki ją nie interesują.
Pauluska my też kupimy Zuzie taki basen z piłkami. Mój mąż jeszcze przed porodem znalazł takie coś i zapowiedział, że kupi małej :D

Demonique oby szybko doszli co jest Kubie, niestety czasem dzieci wydają nam się zdrowe a z wynikami gorzej :dry: My już dwa miesiące przekładamy szczepienie :angry:

Zastanawiam się czy można podać dziecku taką zwykła kaszkę jaglaną, bo pewnie u mnie w mieście jej nie dostanę, ale z takiej zwykłej też pewnie dałoby radę.

11 lata 2 miesiąc temu #781720 przez pauluska
Alex mozna na kwietniowkach dziewczyny przepisy podawaly zapytaj bo nie moge znalezc tylko gotowac trzeba ale kasza jaglana jest najzdrowsza dla dzieciaczkow.
A ja sie wystraszylam na dobre Iga ma ta wysypke na szyjce a przeciez dostala ja po szczepionce ! dopiero do mnie dotarlo a kuzwa lekarka w karcie miala ze szzepienie w czwartek bylo i nie mam pojecia co zrobic jak to jakis NOP

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781722 przez paninka87
Przedstawię Wam moje gwiazdeczki...;) o ile mi się to uda :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #781725 przez paninka87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781726 przez paninka87

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #781728 przez Olga60
Pauluska w NOP nie ma nic o wysypce, tylko o zaczerwienienie, obrzęk, bolesność jeśli chodzi o odczyn miejscowy. Wiem, u kwietniówek się naczytałaś, ja też i jestem w szoku bo nie wiedziałam, że w ogóle coś takiego istnieje :cheer: :ohmy:
Także spokojnie :)

11 lata 2 miesiąc temu #781731 przez Olga60
Paninka Witaj, śliczne dziewczęta z Was :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781734 przez Alex_87
Właśnie wiem, że jaglana jest najzdrowsza, a ta Holle jednak droga, i tak sobie myślę, że mogłabym sama robić :)

Kurcze ja też się naczytałam kwietniówek, w ogóle nie miałam pojęcia o takich rzeczach :ohmy:bo

No i jeszcze jedno, moje dziecko zrobiło po dłuuugiej przerwie znowu obrót z brzucha na plecy :D To chyba Ty Olga pisałaś żeby jak najwięcej "podłogować" dziecko ;) nam to samo powiedzieli na rehabilitacji i teraz nie ma zmiłuj, jak najczęściej mata i są efekty. A z leżaczka to chyba niedługo zrezygnuje, po pierwsze bo do 9kg jest tylko a ona ma już ponad 8, a poza tym dziś wypadłaby z niego, złapała się za łuk z zabawkami i wychyliła na bok bo jej zabawka wypadła...dobrze że zapięta była

11 lata 2 miesiąc temu #781736 przez Olga60
ja też NIE CIERPIĘ tych szczepień, ograniczyłam się do minimum, ale i tak strasznie się denerwuję, co będzie PO :huh: ale ten KRZYK MÓZGU.... coś strasznego :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #781748 przez Ewelinczok
Moj Pawełek ostatnio na szczepieniu nie płakał :) troszke pojęczał i koniec;) Twardziel z niego ;)

Tą kasze jaglaną musze szybciutko kupic;)

11 lata 2 miesiąc temu #781765 przez KarinaM
Daarikaa najlepszego dla Klaudusi , niech nam rośnie cudowna dziewczyna. Ucałowania ode mnie i Irinki.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #781773 przez sisina
Witam z ranca

u mnie nocka spokojna zasnal o 19.30 a obudzil sie o 5 zjadl mleko i gaworzy w łóżeczku :)
Ja wlasnie Fabisiowi tez chce kupic tego uczniaczka i krzesełko na swieta a na mikojaki chyba skusze sie na ta pilke :)
Ja już mezowi zakupilam prezent bo z nim to zawsze najgorzej a reszcie domownikow kupie skromne podarunki :)

STO LAT DLA KLAUDUSI NIECH ROŚNIE DUŻA :) :kiss:

Paninka witaj śliczne masz brzdace :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka