BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu #632732 przez natali
ja wlasnie ogladam porod doskonaly na polsat cafe za 15 min sie konczy ale jesli jest powtorka co musialybyscie sprawdzic to naprawde polecam jest pokazane wszystko nawet jak dziecko wychodzi... Byla jedna cesarka tez wszystko pokazane ze szczegolami.... Az sie wzruszylam zostala jeszcze jedna kobitka murzynka za chwile konczy sie przerwa reklamowa juz nie moge sie doczekac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #632772 przez Hania84
szkoda że nie mam polsat cafe :( obejrzałabym z chęcią ten program "poród doskonały" musiał być bardzo ciekawy.

natali a Ty jak z Hiszpanii ściągasz polską tv? Ja myślałam, by w maju kupić internet kablowy i z neta ściągać tv...ale to nie wszystkie programy bym i tak miała...ale przynajmniej Polskie bo tych niemieckich mam już dość :P

Też bym zjadła placki ziemniaczane, ale nie lubię tego smażenia i zapachu wydobywającego się z tego...bo to akurat sporo czuć.

11 lata 8 miesiąc temu #632781 przez Gochens
Witam się z wieczora ;)

Próbowałam Was nadrobić na komóreczce ale kurde nie dałam rady, za mały ekran za dużo do nadrabiania ;)

Śliczne macie te komplety, można dostać zawrotu głowy naprawdę... my zdecydowaliśmy się na BOCIANY w ceglastym pomarańczu allegro.pl/mamo-tato-12-cz-posciel-dziec...120-i3154271991.html i do tego takie same zasłonki allegro.pl/klasyczne-zaslonki-we-wzorach...ato-i3156133322.html

Super wygląda jak wszystko w komplecie :laugh:

Dziś dzionek fajnie spędzony po pracy grillek a po nim pojechaliśmy sobie do teściów na ogród popiwkować (ja sokuń pomidorowy :()

Natali spóźniłam się o kilkanaście minut a szkoda bo bym sobie oglądnęła ;)

11 lata 8 miesiąc temu #632787 przez natali
Haniu ja mam dekoder cyfrowego polsatu z polski i mam tel polska oplacam abonamen raz na caly rok i pozniej mam z glowy.

wlasnie szukalam w necie tego odcinka ale narazie nic nie znalazlam. Ostatnia kobitka rodzila w domu bez znieczulenia rowniez wszystko bylo pokazane ze szczegolami.

popatrze jeszcze jak cos znajde to podam linka.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632798 przez WisniaJ
Gochens też fajny zestawik, ja poszłam z kolei na łatwiznę i w jednej aukcji mam wszystko, łącznie z pościelą do wózka :woohoo: Łatwiej mi było wysłać jednego linka mamie, żeby kupili, bo jakbym wszystko osobno jej wysyłała to by się jeszcze pogubiła i byłby problem ;)

A firanką też się w takim razie pochwalę :D allegro.pl/promocja-firanka-dla-twojego-...cka-i3158356757.html

Ogólnie to ten pokoik będzie PRZESŁODKI :lol:

Hania masz rację trochę wali tymi plackami, ale nie mogłam się powstrzymać :P

Właśnie sprawdziłam i w urzędzie już czekają na mnie świeżutkie, jeszcze gorące prawko i dowodzik do odbioru! :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #632807 przez Gochens
Wiśnia super ta firanka!!! też chyba bym sobie taką zapodała na zmianę bo jak zdejmę do pranka te zasłonki to zostaje tylko z żaluzjami.... musze spoglądnąć jakie mają kolorki :P

A placki też bym chętnie zjadła ;) Ale muszę się trochę powstrzymać,...

Jak u was z wagą??

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632810 przez Agusia83
i ja jestem :laugh: ja tez uwielbiam placki ziemniaczane...dla mnie wlasnie najlepsze sa same, a maz lubi z sosem pieczarkowym.

Wisnia moja kuszle, w ktorej rodzilam Emi bez problemu dalo sie wyprac...i znow bede w niej rodzic :laugh:

Wszystkie kompleciki sliczne :laugh: uwielbiam ogladac takie cuda...przy Emi myslalam by kupic bocianki zielone...ale w koncu zdecydowalam sie na cos innego...

Firanka tez swietna :laugh:
Gochens u mnie niecale 7kg

11 lata 8 miesiąc temu #632812 przez WisniaJ
My do tej firanki mamy fioletową roletkę :)

U mnie waga stoi póki co, +12kg. Pewnie skończę na +14... :dry: Ale po połogu będę cisnąć ostro jakieś ćwiczonka i może zgubię ;P Pocieszam się tym, że wszyscy co mnie widzą, to się zachwycają, że ja powinnam się rodzeniem zająć zawodowo, bo mi poszło wszystko tylko w brzuch i cycki... ;)

11 lata 8 miesiąc temu #632830 przez Gochens
Heh mnie też podobno ciąża służy..u mnie 14 na plusie... o zgrozo :/ ale mam nadzieje, że przy narodzeniu "wyjdzie" z 8 kg hehe a reszta to dzidzia wysyśnie ... Też muszę o jakiś ćwiczeniach pomyśleć..a gdzie tu jeszcze do końca???!!

11 lata 8 miesiąc temu #632860 przez kakaszka
Wisnia firanka supe, tez zapisze ja w zakldkach :P

mi to ciaza nie sluzy, bo sie zrobilam zolza, ktora ciagle marudzi :) a na plusie mam jakos 13 kg, po porodzie ostra dieta i latanie z mala na specerki :)

tez bym zjadlaplacki ziemniaczane, ale nie mam niestety zadnego robota kuchennego, a nie wyobrazam trzec takie ilosci ziemniakow recznie ( rece by mi odpadly ), takze narazie musze sie wstrzymac.

ja dzis caly dzien na allegro siedze, probuje powychaczac wszystko dla dziecka jak najtaniej. chyba sie uzaleznilam od ogladania aukcji :D

gochens do konca juz baaaardzo bliziutko. chwila moment i wszystko zrzucimy wspolnymi silami :)

11 lata 8 miesiąc temu #632863 przez Agusia83
Kakaszka ja zawsze tre recznie :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #632872 przez kakaszka
agusia jestes dla mnie bohaterka :)!!!!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #632877 przez Agusia83
haha....kakaszka bez przesady :blink: ale sie przyzwyczailam...od zawsze tarlam recznie...a sama robie obiady od jakis 17 lat :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #632885 przez violcia00
Dziewczynki śliczne te pościele macie...ja mam w misie spiace na chmurce-kolor zółty,juz kiedys pokazywałam :P

Ja własnie sie wykapałam,wypachniłam i siedze przed telewizorkiem bo o tej porze jeszcze nie zasne :angry:

Haniu a nie lepiej kupic cyfrowy polsat???ja tak jak Natali mam polsat i bardzo duzo kanałów,a płace tylko 30 zł abonamentu i zawsze mozna obejrzec polska tv :silly:

Wy tak o tych plackach ziemniaczanych,ze ja chyba jutro je zrobie-ja to ze smietana uwielbiam :P ,tez nie lubie ucierac recznie,nie dawno kupiłam robot,ale nie smakuja tak samo tzn.jak robie robotem to wychodza za bardzo "wodniste"choc jeszcze je odcedzam :dry:

Co do wagi to ja nie mam pojecia,nie mam w domu wagi a i moj gin nigdy mnie nie waży,nie wiem czemu :unsure:
jedynie u kolezanki,ale mysle ze 12 kilo na plusie bedzie :angry: ,mam nadzieje ze uda sie to zrzucic pozniej :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #632887 przez natali
Placki ziemniaczane jak sobie pomysle o ilosci tluszczu jaka w sobie maja to juz mam zgage, choc bardzo lubie no ale niestety moj organizm nie pozwala mi na wszystko.

Umnie na wadze plus 10 kg a czuje sie jakbym ze 20 juz przytyla.

Wisnia firanka bardzo ladna.
tez bym chciala tak urzadzac pokoiki jak wy ale niestety mamy tylko dwa i to juz zajete wiec pozostaje sie dostosowac ale niestety juz nie kolorystycznie tak jak wy macie. chyba ze zmienimy mieszkanie na wieksze hehe ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka