- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
a może ja się postaram by prze terminem urodzic... ale ze mnie egoistka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Pani adwokat w sumie nie powiedziała mi za wiele... jutro podjade do zusu bede znów sie denerwowac i załatwiac ( pomijając że powinnam leżeć i się nie forsować...)
Jutro na 12 mam wizyte u doktorka napisze mi kolejne zwolnienie więc odrazu po wizycie do zusu tez zawioze... eh już mam tego wszystkiego dosyć ale nie odpuszcze
Wracając z tego centrum pomocy kobiet wstąpiłam jeszcze na cmentarz.
Brzuch mnie już ciagnął strasznie się napisal całyczas ale teraz juz odpoczywam i jest dobrze
Jeśli chodzi o kosmetyki to też narazie mam próbki johnsona.
Jutro przywioza mi łóżeczko
a co z tym Twoim wózeczkiem Marta?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
a ja slyszalam, ze jonson uczula...jak widac, kazdy ma inne opinie
Ikunia, ale co sie dowiedzialas?
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w takim razie czekam na foteczki jutro.
Dziś mówimy wszystkim już DOBRANOC
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj byliśmy u rodzinki i m.in zaliczyłam długiii spacer po lesie... no i jak wróciliśmy do domu wieczorem to padłam jak nieżywa i przed chwila obudziłam się wyspana. Musze się trochę pomęczyć, żeby jeszcze zasnąć
Co do przepuszczania ciężarnych w kolejce... Wczoraj byłam w Urzędzie Skarbowym oddać PIT. Poszłam przedpołudniem licząc, że nie będzie kolejki. Oczywiście kolejka jak ..... (PIP) Stałam chwilkę ale ledwo się ruszała. No więc stwierdziłam, że co mi tam podeszłam do okienka i pytam kobiety czy jest możliwość obsłużenia bez kolejki kobiety w ciąży? A ona mi, że dyrektor urzędu nie podjął żadnych decyzji co do ustalenia grupy osób obsługiwanych poza kolejnością i nie maja do tego żadnych wytycznych. Jedynie mogę poprosić i ustalić z ludźmi w kolejce o przepuszczenie mnie. Niech się ona puknie w głowę! Ja mam stanąć na środku holu i przemówić do kolejki czy do każdego z osobna podejść??? Zrobiłam minę odpowiednia do tej pani i odeszłam. Stwierdziłam że wyśle pit pocztą. Ale wierzcie mi że łzy to mi się kręciły... i cudem powstrzymałam się od płaczu... chyba potem z 20 minut nie mogłam dojść do siebie... płakać mi się chciało i jakaś taka rozżalona byłam... (naprawdę nie byłabym w stanie wystać w tak długiej kolejce). Potem jednak stwierdziłam, że na str www urzędu napisze co o tym myślę... szukałam teraz ich strony i miejsca gdzie można by taka skargę złożyć, ale nic nie znalazłam. No powiedźcie same czy to normalne??? Urząd skarbowy to przecież nie prywatna firma jakiegoś dyrektorka... To miejsce gdzie powinny obowiązywać jakie powszechne zasady... a nie ze dyrektor nie podjął decyzji... no co to ma być?
Wczoraj dostaliśmy głęboki wózek używany od rodzinki stan b. fajny, ale nie jakiś tam markowy, no i 4 lata ma ale jak to się mówi "darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby" ale ledwo co wjechałam nim do domu. tak mi się go jakoś ciężko obsługiwało przyznam, że jeżdżenie w sklepie wózkiem na zakupy tez dla mnie często jest koszmarem no i nie wiem teraz czy mam teraz już zacząć robić treningi jeżdżenia tym wózkiem?
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia głowa do góry na tym świecie są same nie wychowane osoby - przecież my już jesteśmy w tak widocznej ciąży ze tylko ślepy by nie zauważył
Ja zaraz idę do laboratorium i zobaczymy co tam się będzie działo Wogole miałam problem żeby nasiusiać do pojemniczka przez ten brzuszek
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiu to faktycznie mnie zaskoczyłaś z tym urzędem,co za wieśniaki!!Ja dzisiaj ide do Zusu to zobaczymy jakie tam mają zwyczaje.
Wczoraj chyba pierwszy raz miałam taki bolesny skurcz.Równocześnie bolał mnie dosć mocno brzuch i plecy,tylko przez pare sekund ale itak sie przestraszyłam,chyba musze przystopować z tymi spacerami
Marta kirier o yej porze?Jak by sie zapowiedział że tak przyjedzie to rozumiem bo różne rzeczy się zdarzają.Mojej koleżance kiedyś meble przywieźli o 23 ale były straszne zamiecie i pięćset razy dzwonili czy mogą a że kolezanka miała wieczór panienski to chociaż były dodatkowe ayrakcje
Malutkamilka ja tez myslałam o podobnym kompleciku tylko z misia i zastanawiam sie czy nie bedzie mu w tym za ciepło.No i rozm tez 56,my byliśmy byczkami jak sie urodzilismy ale mam nadzieje ze Filip oszvzedzi mamusie
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
A ja ubranka jeszcze nie wybrałam na wyjście, nie jestem spakowana, a tak w ogóle to nie wiem co mi będzie potrzebne bo jeszcze szpitala nie odwiedziłam
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale mam zaległości w czytaniu! Jeszcze wszystkiego nie ogarnęłam, ale mam nadzieję, że wszystkie czujecie się dobrze i wasze maleństwa też.
Ja mam wszystko przygotowane na przywitanie mojego Szczęścia
Czujemy się dobrze, chociaż nie pamiętam, żeby moje dzieci tak się wierciły jak Ninka Straszna z niej gimnastyczka
Ja czuję się dobrze, całe szczęście, że do tej pory przytyłam tylko 5,5 kg a i tak wydaje mi się, że jestem jak słonica .
Pogoda piękna u mnie w Olsztynie więc często korzystam ze słońca. W weekend poszalałam kilka godzin w ogrodzie i potem nie mogłam się ruszyć, ale co tam... wygrabione, bratki zasadzone...
Życzę wam miłego dnia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kasiu porabany ten urząd. Pewnie,ze powinna Cię przyjąć poza kolejnością. Jakas prukwa lub nigdy w ciazy nie byla i nie wie jak to jest.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9