- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
My chyba jeszcze nie mozemy sobie wybrac macierzynskiego...dopiero we wrzeniu...a normalnie przystuguje nam 24t
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do urlopiku no to najważniejsze, że można go przedłuzyć, chociaż naprawdę wolałabym dostawać rok 80%, niż pół roku 100%, a później 60%, no ale jak dają to trzeba brać, bo ja nie zamierzam wracać do pracy po 24tyg, o nie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ikunia no normalnie śliczna ta pościel To i ja napisze jakie wzory mi się podobają A więc: 4,8,28,39,45,47,48 Jak się zdecydujesz na jakąś to wklej i nam pokaż czy któraś trafiła w numerek
hehe ktoś sobie pomyśli, że w totolotka gramy bo każda jakieś numerki podaje
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny fajne macie te komplety pościeli(zazdroszcze), ja dostałam od koleżanki przesciradła,ochraniacze a pościel dokupiłam.Także wszystko mam z innej parafii
Kakaszka łóżeczko bardzo fajne,chyba mam podobne
A z tymi stanikami i koszulami to mnie nawet nie denerwujcie bo u mnie w mieście nie ma takiej opcji zeby tak tanio kupić(stanik po 12zł-marzenie).Nawet na targu sobie licxą jak za zboże...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
centrum-wmb.pl/
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Rysa strasznie lipny masz ten ryneczek, to jest jedyny w twoim mieście? Bo naprawdę ceny mają konkretne, chociaż u mnie w Szczecinie są ogromne różnice. Na jednym takim bardziej "modnym", zabudowanym ogrzewanym rynku są te koszule też po ponad 30-40zł. Ja poszłam na taki wiesz typowe budy i chińczyki jako sprzedajacy i tam taka sama za 20zł więc może poszukaj dobrze, póki jeszcze się nie toczysz A jak nie to bierz na allegro, bo o połowę tańsze są.
Hania super sklep, mają też internetowy, dodałam do ulubionych
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
wisnia gratulacje decyzji i zakupu
rysa to faktycznie sie nie oplaca kupowac tak drogo, skoro jest allegro. chyba, ze jeszcze znajdziesz jakiegos chinczyka taniego ( u mnie w miesci maja taka konkurencje, ze ceny tez o polowe sie roznia, trzeba pochodzic i porownac).
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Chociaz stanika juz zamowic raczej nie moge bo z moimi cyckami nigdy nic nie wiadomo i zawsze musze mierzyć
Haniu u mnie nie ma takiego sklepu
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
A staniki to ja też wolę trochę przepłacić, ale przymierzyć bo jednak z koszulą to mi lata czy będzie dobrze leżeć, stanik jednak posłuży trochę, zwłaszcza poza domem.
Eh znów wałkuję temat szpitali... Jedna koleżanka mówi, że w szpitalu dali jej kaftanik do rodzenia, druga, że rodziła w swojej koszuli... Oczywiście to w dwóch różnych szpitalach, które rozważam...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rysa obejrzyj ofertę internetową może akurat coś ci wpadnie w oko
U mnie w szpitalu chyba też dostaje się kaftanik do porodu. Więc nawet byłoby fajnie.
No...gradiole posadzone W lipcu będę miała pięknie koło domku
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Naczytałam się waszych postów i dowiedziałam kilka ciekawych rzeczy na temat macierzynskiego, lecz dalej nie wiem kiedy mam wypisac taki urlop, czy jak urodze czy zawnioskować prędzej i ile prędzej. Jedno co wiem to przysługuje nam 24 tygodnie urlopu z mozliwością przedłużenia ale chyba dopiero takie przedluzenie to we wrzesniu bedzie mozliwe...
Ładne kompleciki pościeli kupiliście, ja zamówiłam taki komplet allegro.pl/baby-raj-10el-posciel-haft-lo...cem-i3183710292.html z łóżeczkkiem waniliowym z kremowym miesiem na ksiezycu.
Jestem ciekawa jakie ceny są u mnie tych staniczkow i koszul do karmienia, bo u was przedzial cenowy faktycznie ogromny.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
pranie zrobione, kolacja sie robi ( cos dzis apatytu nie mam), kawusia zbozowa sie pije
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Kakaszka to witaj w klubie miłośników kawki zbożowej, ja też swoja porcję dziś zaliczyłam Ciekawa jestem jak to cholera z tymi koszulami do rodzenia bo z jednej strony mam tą taniusią i dokupię chyba jeszcze jedną, ale z drugiej strony... Trochę szkoda po kilku godzinach porodu wywalić ją na śmietnik. Jakoś lepiej bym się czuła rodząc w szpitalnych łaszkach. Kurde jednak chyba wyciągnę mężulka do tych szpitali, wtedy przynajmniej będę miała pewność i będę wiedziała, czego się spodziewać.
A zjedliśmy sobie dziś placuchy ziemniaczane, same bez niczego, taka nas naszła ochota Za to jutro zostałam zmuszona do zrobienia gulaszu z kaszą... Lecimy spać, bo jutro rano pobudka i bez śniadanka trzeba lecieć wybadać krew i nasiusiać do pojemniczka Więc życzymy miłych snów