- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mnie od wczoraj bardzo czesto brzuch sie spina...nie boli, tylko uczucie nieprzyjemne...
Dzieki dziewczyny za rady...moze najpierw sprobuje paste do zebow, nie podziala, to wowczas ta masc...
Byla u mnie kolezanka i przyniosla 2 siaty dla malego a ja dosalam 2 pary spodni ciazowych i 2 bluzki....wszystko super
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
zaraz was zaskocze, obudzilam sie jakies 15 minut temu, czyli o godzinie 13.00 !!!!!!!!!! a zasnelam przed polnoca i tylko raz bylam siku za ten caly czas. jestem w szoku, ale to chyba moj organizm potrzebowal po ostatniej nieprzespanej nocy i po wczorajszym godzinnym ryczeniu ale za to teraz sie czuje jak nowo narodzona, choc i kompletnie zadziumiona.
ja mialam raz w ciazy opryszczke na wardze, ale smarowalam mascia taka co i przed ciaza. bo jakos sama stweirdzilam, ze nie zaszkodzi mi.
dzis nas czeka koncowka remontu pokoiku, czyli wielkie sprzatanie ( ale moj facet sie od tego nie wykreci). niech juz sobie stoi pieknie ladnie, bo w czwartek przyjezdza kuzynka z, jak napisala, wagonem i troche rzeczy pozniej 12 maja przyjedzie moja mama i bedziemy dekorowac pokoik ( zaslonki, dywanik, moze bedzie tak kochana i kupi nam komode).
milego juz popoludnia
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja właśnie boloński skończyłam robić, teraz wstawiłam wodę na makaron...ale coś mi się wydaje że nie będę tego jadła...coś mi zapach wieprzowiny nie podchodzi
Agusia jak to dobrze mieć fajną koleżankę co podrzuci trochę ciuszków
Kakaszka to mnie dziś pobiłaś ze spaniem hihi
To teraz wstąpi w Ciebie nowy duch jak zobaczysz te wszystkie małe śliczności...zobaczysz zaraz odżyjesz i poczujesz chyba coś czego jeszcze nie czułaś No i za chwile twoja mama zląduje...ech...sama radość A ja długo będzie kuzynka i mama? Wśród swoich bliskich odżyjesz teraz Fajnie Pozytywnie zazdraszczam
Ja próbuję swoich rodziców namówić na przyjazd na chociaż 2 tygodnie w sierpniu. Zobaczymy czy się uda
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no i musze juz chyba nekrecic siostre, zeby juz to lozeczko mi kupila, a nie za miesiac, bylabym spokojniejsza
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tam nie zaglądam sobie szczerze mówiąc czy mi coś opuchło czy nie ale jakoś dotykając nie stwierdziłam niczego ponad normę
Ja też już po obiadku teraz mała kawka z koleżanką i jest tak piękna pogoda, że zabiorę psinkę na spacer i się trochę poszlajamy Później jak mi się będzie chciało ruszyć tyłek, to polecę po te piżamki do Lidla
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie najlepiej sie czuje a jakby tego było mało to mam problemy z macierzynskim...to wszystko nie jest takie proste jak sie wydawało,tyle bieganiny,załatwiania ze bez nerwów sie nie obejdzie
jeszcze mnie mój maz wkurzył dzisiaj..poryczałam sie z tego wszystkiego...normalnie dzisiaj zaczyna mi sie urlop macierzynskia ja jeszcze nie wniosłam papierów,bo najpierw potrzebuje z mojej pracy taki wyciag ile zarabiała i jeszcze kilka informacji,wysłałam meza wlasnie rano bo ja sie kijowo czułam-to ksiegowa go odeslala z niczym ,mowiac ze nic takiego nie potrzeba,głupie babsko,nie chciało jej sie,jak bym poszła sama to by problemu nie było
I taka podenerwowana chodze od tego czasu.
U mnie przygotowania pokoiku dla małego stanęły,musze sie za to wziac bo juz nie wiele czasu zostało.
Kakaszka to faktycznie pospałaś dzisiaj,widocznie tyle potrzebowałas ,ja tez dzisiaj lepiej spałam .
Miłego popołudnia
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
allegro.pl/lozeczko-dzieciece-gryka-bald...isy-i3160651508.html
posciel w bezowe owieczki a lozeczko ciemne juz nie moge sie doczekac
powiem szczerze, ze tez mi sie wydaje, ze corka bedzie leniem po mamie ale to i tak lepiej niz adhd po tacie
jeszcze mam pytanie o przewijak. bo na lozeczko musi byc usztywniany, a na komode moze byc miekki? i jaki wy macie, bo cos sie zacielam
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia to mnie troche uspokoilas bo juz myslalam ze zemna cos nie tak w pierwszej ciazy jakos nie zwracalam na takie rzeczy uwagi.
Kakaszka czekamy na wiesci i fotki co tam ciekawego dostalas.
Ja ostatnio kupilam na targu koszule i staniki laktacyjne ale oczywiscie za male choc wzielam najwiekszy rozmiar ach te hiszpanskie rozmiarowki cyckow, zla jestem bede musiala wymienic na cos innego.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Natali ja odkładam zakup stanika na za miesiąc, ale na szczęście wielkość moich cycków nigdy nie powalała, więc do wyboru, do koloru
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Wisnia moje cycki sa tak duze ze nie odczuwam nawet zeby mi puchly rozmiar nie zmienil sie wcale to samo mialam przy pierwszym dziecku wiec nie musze dluzej czekac bo wiem ze nawet jak bedzie w nich mleko to nie odczuje tego. Choc i tak pewnie nie.znajde odpowiedniego rozmiaru
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieje ze jakos sie to wszystko pozałatwia...mi przysługuje 6 tygodni urlopu przed porodem i 10 tygodni po,a pozniej to juz wychowawcze.
Tez bym chciała zeby mój synus wyskoczył wczesniej,tak koncówka maja -zreszta ostatnio lekarz mowil ze on przewiduje porod na 29 maja,a termin wczesniejszy mam na 3 czerwca,ale wiadomo ze sie dokładnie nie da tego ustalic.
A ja obiad dopiero bede robic,pranie tez nastawiłam,tak ze jakies zajecie mam
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
violcia współczuję tej bieganiny...wiem o czym piszesz bo tez tak mam. Chyba obcokrajowcom już jest tak dane niestety. Po porodzie też mam latania bo muszę dwa zasiłki załatwić...we środe po lekarce do ubezpieczalni muszę jechać by mi wypłacili zasiłek przedporodowy i muszę się jeszcze zapytać w jobcenter czy kwalifikuję się na to by mi płacili czynsz na okres czasu kiedy nie będę pracować...ale to pójdę może pod koniec tego tygodnia. A nie lubię po urzędach też latać grrr...
Ja w PL jak byłam tez kupiłam dwa staniki do karmienia...bez przymierzania...zobaczymy czy w ogóle będą mi dobre a jak nie to nie będę żałować bo jeden był po 12zł. To nie taki majątek znowu.
kakaszka ja mam przewijak na komodzie. Z tym że komodę mam z możliwością późniejszego zdjęcia przewijaka. Jak chcesz to może lepiej kup sobie przewijak na łóżeczko.
Zresztą kiedyś kobiety nie miały przewijaków i też żyły