BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #659883 przez Ikunia1910
Wisnia Magnumy w biedronce są po niecałe 4 zł! Zmień dilera :silly:

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #659884 przez Hania84
Ja miałam robione teraz to USG na szpitalnym sprzęcie...widać było że nowoczesny (nie to co ma moja ginka) i modle się by te parametry się zgadzały :) Oby :)

U mnie na razie cisza z telefonami. Ale moja mama jest taka że jak wie kiedy termin to jeśli sama nie dam znać do tego czasu to ona cierpliwie będzie czekać żeby mnie dodatkowo nie stresować. :)

11 lata 7 miesiąc temu #659885 przez malutkamilka
Wisnia co prawda z tymilodami to prawda. Nic sie nie rowna z lodami z lidla uwielbiam je, tylko najblizszy lidl jest 45km ode mnie i zadko do niego stapam bo nigdy nie po drodze.

A co do magnuma ;) Wyslalam mojego do sklepu by kupil kilka piwek na wieczor, w tym karmi dla mnie i po jakims lodzie. Przyjechal zjedlismy kazdy uhahany,a pozniej do mnie mowi ze wzial te lepsze bo zawsze sie bierze te zwykle i chcial zaszalec ale nie pzypuszczal ze tak bardzo zaszaleje. mowi tsk:
- jak zobaczylem na paragonie 4,5zł za sztuke to stanalem i zaczelem sie zastanawiac czy czasem nie isc ich zwrocic, ale duma mi nie pozwolila, bo co ludzie powiedza pracuje za granica a zaluje 4,5zł na loda

On czasami jak cos chlapnie ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #659886 przez WisniaJ
O nieee oszukali mnie :lol: Ale do biedrony to ja mam taki kawał w porównaniu do żabki... Ale i tak wolę te Lidlowe ;)

A i jeszcze bym chciała termin ewentualnie 24 maja w urodziny Przema... ale w to to ja raczej wątpię :(

Hahah Malutka mój Przemek był jeszcze lepszy... Wczoraj jak wracał po piwkach do domu to mi kupił tego Magnuma, a ja mu mówię Wow szarpnąłeś się nie pożałowałeś pierwszy raz w życiu ;) Bo z niego straszny sknera, a on na to, że nie było tak źle bo dał 5zł i jeszcze dostał resztę - jak sprawdził w kieszeni równiutkiego grosika... Myślał, że więcej :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #659889 przez malutkamilka
Bo po piwkach wszystko sie mnozy ;)

11 lata 7 miesiąc temu #659890 przez Marta1985
Ja tez dzis wpierniczylam pol pudelka z lodami lidlowymi :)

Ja tez mialam wysokie ciesnienie 13-85 :)

I powiem wam ze super ze jestescie :)

11 lata 7 miesiąc temu #659902 przez Hania84
No Ikunia...masakra z tym czekaniem tutaj...ale ponoć robią tak tylko na dzieci w PL...bo te co się tu rodzą to decyzja do 3 miesięcy jest (ale to i tak długo moim zdaniem) ... a teraz czekamy już 4 miesiące i żadnego odzewu.

Hehehe...macie te przeboje z lodami ;) Ja tutaj to zajadam się rożkami...co prawda jeden na 2 dni bo muszę uważać na cukier ale nie jest źle :)

11 lata 7 miesiąc temu #659904 przez WisniaJ
Gdyby nie te lody to już bym nigdy do tego śmierdzącego Lidla nie poszła za te piżamy i ten leżak ;)

Marta super to będzie jak już się wszystkie rozpakujemy, wtedy to nam się przyda dopiero nasza obecność... Przynajmniej mi wasza, bo ja nie wiem nawet jak zmienić pieluchę :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #659906 przez malutkamilka
Marta u ciebie wysokie cisnienie to chybba skutek zdjetego passera ;) Nie stresuj sie najwyzej bedziesz pierwsza cieszyc sie dzieciatkiem. Nastepna stawiam Wisnie i Ikunie, ale w jakiej kolejnosci to nie wiem, ktoras z was bedzie nastepna a i jeszcze Rysa tam sie czai za rogiem ;)

Ja z pielucha do czynienia mialam jakos w kwietniu ale przy prawie dwuletnim dziecku. Wykapali ja dali mi ja w reczniku w druga reke ubrania i pampersa i kazali sie przyuczac. No a ja co zrobilam? Poolozylam mala wytarlam ja, ogladam pampersa i sie jej pytam kotry przod a ktory tyl? a mala patzry sie na mnie jak n kosmite i zaczyna sie smiac. Noż kurde nawet dziecko sie ze mnie smieje

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #659912 przez WisniaJ
Ja bym bardzo chętnie wam szlaki przetarła, ale Gabryśka chyba jakaś nieśmiała, nie wiem po kim ona to ma :P

Właśnie sobie poluję na jakieś sandałki na allegro żeby mi się w nich dobrze i gustownie pchało wózek :silly:

Ah muszę sobie zaplanować jakoś aktywnie dzień jutrzejszy, może jakieś zakupy i wyniki badań odebrać, bo od 8 do 15 ma nie być prądu w klatce, robią jakieś renowacje kabli... :/

Na TVN Style zaczęły się właśnie niezwykłe porody, idę popatrzeć, może coś wywołamy :lol:

Jacie, ja jestem najmłodsza w rodzinie, nigdy w życiu noworodka nie miałam okazji się opiekować, tyle co wziąć na ręce i poprzytulać, na tym moje umiejętności się kończą... Więc będzie zabawnie :)

11 lata 7 miesiąc temu #659922 przez Ikunia1910
Wiśnia życze Ci żebyś chociaz ten cyckonosz sobie w lidlu kupiła, może chociaż jeden zakup Ci się uda:)

A ja zaraz uciekam spać ostatnio o 22 już w łóżeczku leżę, a teraz mi się łepek kiwa juz i mała znów mnie bije w szyjkę chyba bo tak jakoś boli:/
Więc życze słodkich snów wszystkim :*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 7 miesiąc temu #659923 przez Marta1985
Ja tez nie umiem nic przy dzidziusiu zrobić :) ale myślę ze będzie wyrozumiały dla Mamy :)

11 lata 7 miesiąc temu #659933 przez WisniaJ
Marta ja jestem bezpieczna mnie przynajmniej własne dziecko nie obsika ze złości, ze się grzebię z pieluchą... :lol:

Ikunia przechytrzę ich tym razem i pójdę po te staniki o 7 :angry:

Też lecę spać, może dziś nie będę chrapać, bo mi się mąż wyniesie do salonu na kanapę... :D Dobrej nocki :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #659934 przez malutkamilka
wydaje mi sie ze dobrze ze nic nie umiemy, szybciej sie nauczymy i na dluzej zapamietamy. Dlatego tez bem chciala zdazyc z przeprowadzka przed porodem bo jakbyn miala jakis problem to zadzwonie do mamy i wtedy mi pomorze rada albo swoim przyjazdem.

nikt by calt czas nie patrzyl mi na rece, a i ja pewniejsze ruchy musialabym wykonyeac.

A tym czasem klade sie spac bo glowa juz tak nie doskwiera a i brzuszek u kregoslup odpuscil

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #659970 przez Agusia83
Dziewzczyny dacie rade...zobaczycie, ze instynkt od razu sie ujawni :laugh:
Z pielucha nie jest tak zle...trzeba tylko pamietac by odpowiednio trzymac nozki przy przewijaniu...nie ciagnac za nie...tylko podniesc pupe...dopiero jak dzidzia urosnie mozna chycic za nozki...

Rozmawialam z przyjaciolka pol godziny...ale mi brakuje tych naszych spotkan...
ja ostatno wcinalam lody galkowe, ale lidla mam dosyc blisko wiec musze sie tam wybrac :lol:

Haniu, 8 miesiecy? rany....ale Ci urzednicy opieszali....

dziewczynki...a tu moje zdjecia brzucha wykonane minutke temu,...

a tu z przodu
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka