BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #668343 przez Agusia83
Ale mój synek nie umie czytać i liczyć. Predzej wyjdzie na 440 stronie :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #668347 przez violcia00
No tak..dajmy dziewczyna pierwszenstwo :P
Ja bym w sumie tez mogla...ale poczekajmy do czerwca,moze cos ruszy :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #668352 przez Gochens
Dziękuję Rysko jak Ci się podoba to bierz śmiało :)

Kurde znów brzydka pogoda a już chciałam na działkę jechać a tak? Kanapa i tv zostaje. ..
MARTA I HANIA mają super że już dzieci są w ich ramionach. .. Też chce już !!!

11 lata 7 miesiąc temu #668354 przez WisniaJ
Rysa ta... u mnie też bardzo ważny mecz o 18, na szczęście (albo i nie) bez kolegów tylko w domu... ze mną :/ ;)

Mój kochany właśnie poszedł sobie się rozgrzewać stawy... Hahah faceci... :D A ja sobie usiadłam przy kawusi i wcinam ciasto... Posiedzę trochę i pójdę chłopakom porobić trochę zdjeć na boisku, żeby mieli na pamiątkę :)

Dziewczynki ja to tłumaczę sobie tak, że jak tylko rozpocznie się czerwiec, to Gabi zacznie wychodzić, bo pewnie czerwcowa chce być po prostu :)

Gochens w końcu się odezwałaś, dziewczyny nie straszcie nas, teraz to jak kilka godz któraś nie będzie pisać, to będziemy w stresie pazury obgryzać :)

11 lata 7 miesiąc temu #668358 przez malutkamilka
to ja od razu zaznaczam, że w pierwszym tygodniu czerwca moge miec ograniczony dostep do neta, bo bede zajeta przeprowadzka, ale wieczorami na pewno bede sie odzywac.

A pozniej to kto wie jak szybko mi tepsa i netia przeniosa neta na nowe mieszkanie wiec wogole bede ogrniczona...

ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo komputer pod reke na kawke popoludniowa do tesciowej i nagla potrzeba skorzystania z neta.

Jakby co to napisze wam sms-ka ze Klaudia postanowila sie wykluc.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #668364 przez rysa
Wisnia R. też miał w domu oglądać jakiś o 18 ale się okazało że ktoś mu(niestety :angry: )załatwił bilety :angry:

Gochens suwaka już nie będe zmieniać bo mam nadzieje że już niedługo :huh:

Kurde chyba trzeba iść pod prysznic na pożądne peelingowanie, golenie i szorowanie bo takich skurczów jak dzisiaj jeszcze nie miałam. Trzeba być gotowym :) Może ja uczcze 400 strone :laugh:

Malutkamilka no właśnie jak cos to dawaj znać smsem :)

11 lata 7 miesiąc temu #668367 przez WisniaJ
Malutka no znając tepse to za rok bedziesz miała internet haha :D Oby im szybko poszło :) No ale dobrze, że możesz do teściowej na kompa się wbić chociaż, bo będziemy się martwić :)

Rysa uuu to ja się cieszę, że u nas nikt nie gra dziś, ale za to od rana już jak tylko otworzył oczy to tenis, bo jakiś French Open się zaczął... A wieczorem 4 mecze w TV :P Także przerypane dzisiaj mam :) Aha daj mi trochę tych skurczy, bo ja może jeden na godzinę zaliczę i to taki dupiasty... :P Boże my mamy niby pojutrze rodzic a u mnie totalna kicha... :/

11 lata 7 miesiąc temu #668368 przez szósteczka
Mam nadzieje ze ten gril rzeczywiście podziala a jak nie to mój m. obiecał że wieczorem będziemy wspomagać :silly: . Trzymam kciuki za wszystkie niecierpliwie wyczekujace i miłego dnia reszcie.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #668369 przez malutkamilka
Jeju jaka jestem podescytowana waszymi skurczami, jakby to one mnie dotyczyly i ciesze sie jak dziecko jak pojawia sie nowa istotka na naszym forum ;)

Rysa po suwaczku widac ze to juz tuz za rogiem, ale wiesz czerwiec za 34 godziny 33minuty ;)

WisniaJ napisał:

Malutka no znając tepse to za rok bedziesz miała internet haha :D Oby im szybko poszło :) No ale dobrze, że możesz do teściowej na kompa się wbić chociaż, bo będziemy się martwić :)

moze nawet nie bede musiala tam chodzic, zadzwonie by zalaczyly modem i sciagne sygnal bo to nie daleko jakos do 8m miedzy naszymi balkonami po skosie ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #668377 przez WisniaJ
Ja dziś chyba biorę męża w obroty też.

Malutka leee to pewnie ci sięgnie internet ich, przynajmniej powinien :D Ja jak mi mój internet nawala to też kradnę sygnał ;) Jakiegoś sąsiada, nawet nie wiem jakiego :P

Ale mam ochotę na kebaba, chyba namówię Przemka na fastfoodową kolację ;)

TV mi nagle przestała działać, mamy tą kretyńską Nkę :/ Pogoda ładna a pokazuje, że zakłócenia, co za bezsens, na szczęście umowa do końca czerwca bo już dłużej bym nie wytrzymała z tym gównem... :/

11 lata 7 miesiąc temu #668381 przez Ikunia1910
Rysa to ja trzymam kciuki za te skurcze niech z godziny na godzine beda silniejsze i czestsze ;)
Ja tez dzisiaj sie bawie w fryzjera tez mamusie farbuje zeby laska byla na porod wnusi :)

Aaaa Abra znow nie bedzie na forum. Padł jej zasilacz od lapka :/

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 7 miesiąc temu #668383 przez kakaszka
ale mnie dziewczyny pocieszylyscie tymi meczami :silly: to ja juz nie chce, zemy moj wracal z tych ryb, bo tez bede skazana, a ja jakos wcale nie mam ochote ogladac je. kurde w ogole dzis swieto, a oni durni graja :)

ja sie przespalam troche jeszcze i teraz jestem strasznie zadziumiona, nie moge sie ocknac, a przydalo by sie wyskoczyc po cos do picia, bo suszy mnie ostatni miesiac niemilosierdnie ( moze dlatego wlasnie przytylam, bo woda zostaje we mnie, tak sobie to tlumacze :silly: bo to wcale nie jest wina rurek z czekolada, ktore wlasnie zajadam :D )

Wisnia korzystaj z fastfooda poki mozesz :)

Rysa no przynajmniej skurcze u ciebie sie zaczely, juz zacyna byc wesolo :silly:

a mi sie cos dzieje z kroczem. jakby mi cos gniotlo miedzy nogami, myslalam, ze to przez siedzenie raz na jakis czas na stolku twardym, ale chyba to nie to, bo nie mija. moze mi kosci sie przygotowuja powolutku. dziwne uczucie, jakby mnie cala druzyna pilkarska miala po kolie, a ja teraz nie moge nog zlaczyc :D inaczej nie wiedzialam jak to opisac :D

11 lata 7 miesiąc temu #668389 przez Marta1985
Pokarm powrócił stresu ńie ma, Bartusiowi podobała się jazda samochodem - uśmiechał się na każdej dziurze w drodze a teraz spi w swoim lozeczku :-) ja się wykapalam, pomalowalan i odpoczywam :-) no i 11 kg mniej więc tylko 4 pozostały do zrzucenia :-) ale powiem wam ze szczuplo się bardzo czuje :-) no i zero rozstepow i zwisów ;-)

11 lata 7 miesiąc temu #668393 przez malutkamilka
Martus to teraz tylko pogratulowac dobrego samopoczucia i zyczyc samych dobrych chwil z nowym czlonkiem rodziny ;) Gratuluje rowniez tych kilogramow i tylko pozazdroscic braku rozstepow i ladnego brzuszka :*

11 lata 7 miesiąc temu #668395 przez WisniaJ
Marta no to teraz prosimy o foteczki szczęśliwej wypięknionej mamusi i synusia jak tylko będzie czas :D Ale fajnie, że już jesteście w domku strasznie wam zazdroszczę, ze już w komplecie... Tyyyle jeszcze przed nami, a wy już się cieszycie sobą :)

Kakaszka im wiecej wody pijemy, tym mniej się zatrzymuje w organizmie wbrew pozorom, bo wtedy nie magazynujemy jak wielbłądy :) Więc to na pewno nie wina tych rurek :D Pij dużo :) Ja ostatnio tez dużo więcej piję, bo zaczęłam trochę puchnąć, ale już teraz jest ok. Mocne skurcze mi wróciły, może coś z tego będzie? :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka