- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
U nas oczywiście pogoda do tyłka ale zaliczylismy wizytę na działce
A kiedy foto Lenki ??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Lenki zdjęcie będzie jak Hania wróci z nią do domu, bo nie ma takiej opci w telefonie...
Pisała mi smsa, że wkurza ją dziewczyna z która leży, bo ciągle ktoś do niej przychodzi, nie ma intymności, a mąż tej kobiety kazał Hani się przykryć, bo zaraz znajomi mają przyjść....też bym się wkurzyła...w końcu to szpital, a nie jakiś pensjonat...
od 2h nic nie jadłam, a zgaga mnie właśnie dopadła... idę pod prysznic...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Violcia ja tez chcialam dzis piec buleczki drozdzowe ale nie mialam wszystkich skladnikow i odpuscilam.
Caly dzien dzis mam brzuch twardy jak skala i bole plecow, mialam dzis wrazenie ze wody mi sie sacza bylam zrobic siusiu wydawalo mi sie ze skonczylam wstalam zalozylam majtki a tu cos jewzcze polecialo, ale tylko jednorazowo wiec to nie mogly byc wody.
Ja na sledzie patrzec nie moge tak mi sie przejadly w pierwszej ciazy ze od tamtego czasu nie ruszylam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Teraz wrocilam z dzialki, pojechalismy z rodzicami wpuscic szczupaczki i malenkie plotki do stawu i zostalismy z moimi tesciami, rozpalilismy grila i..... i zaczal deszcz padac. Schowalismy sie pod wiatemajac nadzieje ze zaraz przestanie a tu dupa dalej pada. a na jutro chcialam piach zamowic na budowe i znowu musze czekac na wyschniecie gruntu :/
malutka tak mi wypycha swoj zad ze brzuch to mi sie kwadratowy robi
co do poscieli to mam bo mialam w komplecie jak kupowalam lozeczko ale mala chyba bede klasc tylko w rozku bo spiworki mam ale ciut wieksze i boje sie ze moge miec na poczatku problem by ja dobrze zlapac i podniesc a w rozku to wygodniej. Podusie w lozeczku zostawie bo ona taka plaska ze wogole jakby jej nie bylo, a i tak tak wysoko nie bede jej kladla.
Ja na miejscu Hani poszlabym do personelu i powiedziala ze chce spokoju by odpoczac a nie co chwile ktos przychodzi i jeszcze jej rozkazuja by sie przykryla, a moze jest jej goraco! Nosz kurcze sami by pomysleli ze teraz jest czas na odpoczynek. Ja to dopiero odpoczelam jak mialam zabieg, caly dzien na pooperacyjnej gdzie nikogo nie wpuszczali pozniej na normlanej ale moje wspollokatorki jak mialy gosci to kazaly byc cicho albo szybko wyganialy wiec jak mama przyjechala i troche u mnie posiedziala to przeprosilam dziewczyny ze tak dlugo byla i zaklocila ich spokoj a one do mnie ze fajnie ze byla i nie maja nic przeciwko bo one tez z rozmowa z nia sie wyluzowaly, posmialy i odprezyly i ze by mogla siedziec caly dzien. Wszystko zalezy od ludzi ale lokatorzy Hanii sa bezczelnie- ja bym poszla na skarge!
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
No chyba ze rozladowal mu sie tel to predzej dotrze do domu niz odczyta tego smsa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co za bezczelny facet,jak mogl tak powiedziec do Hani...mogla sobie tamta kobieta zarzyczyc pokoj jednoosobowy to by miala go tylko dla siebie i moglaby robic co chce,a tak to powinna pomyslec o tej drugiej osobie...hania tez potrzebuje odpoczynku i spokoju,denerwuja mnie tacy ludzie
Kakaszka daj spokoj chlopakowi,nie rob mu krzywdy,moze zeszlo mu tyle na rybach,no ale z drugiej strony sie nie dziwie ze tak sie denerwujesz...faceci tak juz maja
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
A takiej sytuacji jak ma Hania wlasnie sie boje.ze do innych babek z sali beda pielgrzymki przychodzic i nie bede mogla w spokoju wietrzyc tylka...
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pamiętam jak D. przyszedł mnie odwiedzić, akurat miał pójść ze mną pod prysznic, bo ja ledwo stałam sama na nogach, a dziewczyna z na rzeciwka bez żadnego skrępowania wyciągnęła cyca na wierzch i zaczęła odciągać mleko....jej to nie przeszkadzało, że jest w omieszczeniu mężczyzna, ale Dominikowi tak się głupio zrobiło, że siedział tylko twarzą do mnie... Są iludzie, którym inni nie przeszkadzają...
Kakaszka, rozumiem, że się bardzo martwisz, ale nie zabijaj chłopiny....może jakąś niespodziankę Ci szykuje?
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Agusia znam jego niespodzianki, przyjdzie bez sprzetu, w rozwalonych ciuchach i bedzie sie obijal o sciane ale niech lepiej tak, tylko szybko, bo sie juz strasznie stresuje.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bardzo dobrze, napisałam Hani, że napitalamy na męża jej współlokatorki pozdrawia nas wszystkie...posłałam też całusy dla Lenki
Natali napisałaś marokanki, a ja przeczytałam makaronki i się zastanawiałam o kim piszesz