BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #669070 przez WisniaJ
No Malutka powiem ci, że mój pracodawca jest konkretny i nie wiem co to za premia, bo premie roczne zwykle były w granicach 600-800zł i wypłacali do końca kwietnia :P Ale nie będę doszukiwać się, co to za kasa, bo przyszła pod tytułem "nagroda specjalna" :P Także super niespodzianka :D A na święta też fajne rzeczy dostałam wiklinowy kosz ze słodyczami był plus bony na 300zł. Wiec mam nadzieję, że mi umowę przedłużą :P

Ja dlatego zawsze płacę przez PayU bo oni wtedy wpłatę mają od razu, ale i tak niektórzy wysyłają dopiero, jak sobie to przeleją na konto... Dupki :/ A co kupiłaś fajnego? :D Ja szukam sandałków, podpowiedzcie mi które mam brać :)

allegro.pl/royal-sliczne-sandaly-wh-2-bl...r36-i3287125813.html
allegro.pl/nowa-kolekcja-sliczne-sandaly...r36-i3266624603.html
allegro.pl/royal-fashion-sliczne-sandal-...r36-i3279253151.html

Nie mogę się zdecydować i waham się między tymi trzema. A przydadzą mi się takie cichobiegi do pchania wózeczka, niby w Biedrze są od 3go fajne, ale to trzeba by iść do sklepu i w ogóle, a jak mi się urodzi do tego czasu to i tak na allegro będę musiała kupić :)

A tak w ogóle to zaraz zaczynam robić pomidorówę z ryżem, bo mam taką ochotę, że nie wytrzymam... :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #669076 przez Kaś_O
Dziewczyny, gratulację rozpakowanym i powodzenia dla tych co się szykują :)

Szybkich i bezbolesnych porodów :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #669086 przez Agusia83
Kaś_O, dziękujemy bardzo :laugh: Zobaczysz, że i Tobie ciąża szybko zlecisz i już za niedługo będziesz tulić maleństwo...

Wiśnia mi się podobają te pierwsze sandałki... :laugh:

Kurcze mi żaden czop nie odlatuje, z Emi to kilka dni przed porodem dopiero zaczął ale dlatego, że jakaś lekarka w szpitalu tak mnie zbadała, że po przyjeździe do domu zaczęła mi lecieć krew jakbym dostała @.....a przy porodzie resztę czopa leciało

11 lata 7 miesiąc temu #669121 przez rysa
Marta no to moze u mnie bedzie podobnie bo cala noc sie meczylam a teraz skurcze sa ale nieregularne.Wiec moze w dzisiaj w nocy cos sie ruszy ...chcialabym miec to juz za soba.

U nas taka piekna pogoda ale siedzimy w domu jak na szpilkach tzn.ja siedze bo R.marudzi ze nigdzie nie moze wyjsc...

Wisnia mi sie podonaja te drugie z tym paseczkiem zlotym.Fajne bo maja lekka koturenke.Yez musze sobie jakies kupic ale chcialam w jakims oczojebnym kolorze :)
Ty na 14mialas isc na ktg jak Przemek sie wyrobi w pracy.Daj znac jak wrocicie.

No i ciekawe jak Ikunia po ktg ?

A no i wiadomo co tam u Hani i Lenki?

11 lata 7 miesiąc temu #669123 przez abrakadabra
Hej dziewczyny,udało mi się dorwać laptopa na moment, gratuluje Hani :)
Od wczoraj odchodzi mi czop śluzowy, nawet nie wiedziałam,że to faktycznie ma taką galaretowatą konsystencje.
Terminowo jeszcze 2 tygodnie,ale może się wykluje szybciej :)

Miłego dzionka :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #669126 przez malutkamilka
Wisnia wszystkie trzy pary sandalkow ladne, ale jak dla mnie trzeci odpadaja bo nie lubie duzych elementow na budach, im jest ich mniej tym lepiej :) nad pozostalymi bym sie wahala bo lubie jak maja butki lekkie podwyzszenie ze wzgledu na moj wzrost no i noga ladniej wyglada, ale te drugie tez sa interesujace. wszystko zalezy jakie preferujesz bo ja mam w domu takie i takie. sandalow to chyba z 8 par roznych fasonow.

No i dziewczyny czekam na relacje z ktg. ja sie udam z wynikami gbs we srode i zapytam o to ktg kiedy i gdzie, ale ponoc maja tu w przychodni.

a tak apropo gbs to ujemny, nic nie wyhodowalam :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #669130 przez WisniaJ
Właśnie wróciłam ze sklepu, poszłam się przejść na ryneczek pod domem żeby tą pomidorówę zrobić i udało m isię dorwać krajowe truskawki w końcu :D Wzięłam prawie kilogram i dziś się opycham truskawkami, teraz sobie wcinam kluski śląskie (kupiłam w barze) i zabieram sie za zupkę :) A jak wracałam to w słoneczku zaczęło lać takim cieplutkim deszczem, że nawet się nie schowałam, tak był przyjemny, a teraz jestem cała mokra :)

Co do tych butów to właśnie chciałam czarne, żeby pasowały do wszystkiego... Ale kuszą mnie te kolory, miętowy, koralowy, no rozkosz normalnie :D

Cholera wszystkim coś odchodzi a ja nic, ja wiedziałam, ze tak będzie i że urodzę ostatnia ;)

Rysa my dopiero jutro na KTG ciśniemy :)

11 lata 7 miesiąc temu #669136 przez Gochens
Wiśnia bierz 1 !! Będziesz mi pożyczać heheh a miętowe- fakt są boskie ;)

Ja się biorę za sprzątanko na dziesiejszą wizytację ;*

11 lata 7 miesiąc temu #669137 przez _Klara_
Witam was dziewczynki:)

Od rana prubuje nadrobić zaległości w czytaniu, ale przez problemy w pracy dopiero teraz mi się to udało. Sporo klikacie.

Wczoraj tez miałam pierwsze skurcze, trwały z dwie godzinki i przeszło.

Haniu gratuluje córeczki, malej kruszynki.

Kakaszka moja Julia też mi na żebra uciska, myślałam ze jak brzuch mi opadnie to przestanie ale niestety ciągle boli.

Wiśnia gratuluje premi, może to na urodzenie dziecka tylko daty im się pomieszały :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #669138 przez Agusia83
Malutkamilka, tak, gbs musi być ujemny, wówczas wiadomo, że nic nie wyhodowałaś.

Mnie też nic nie odchodzi...co robić?

Hania pisała, że ma trochę doła, bo Lenka nie chce chwytać sutka, że niby za mały i w ogóle, że ma mało mleka...już ją pocieszyłam i napisałam, by sie nie załamywała, bo to właśnie tez sprawia, że mleczka jest mało(chociaż w jej przypadku dzień, góra dwa dni i będzie mieć mnóstwo mleka)

Emi dopiero padła w łózeczku o wielkich szlochach....

11 lata 7 miesiąc temu #669141 przez malutkamilka
No w Szczecinie cieply letni deszczyk a u mnie oberwanie chmury i burze slychac z daleka:/

Dobra zabieram soe za rogaliki bo mam ochotke ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #669146 przez Agusia83
Dziewczyny pichcie, sprzątajcie, ale z umiarem i dużo odpoczywajcie, bo później tak kolorowo nie będzie :silly:

Ja nie mam sił na nic...wiecie jaką mam kochaną sąsiadkę? Przyszła, zapytała, czy coś mi kupić, bo wybiera się na zakupy i zawinszowałam sobie pączki i drożdżówki :lol: Po godzince była z dostawą :laugh:

do tego przyszła dziś do mnie koleżanka z pracy z 2 siatami ciuchów dla małego i dla mnie :silly:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #669158 przez WisniaJ
Malutkamilka gratuluję braku paciorka :D Póki co wszystkie czyste jesteśmy :) U nas taka burza wczoraj była, ale ja tam lubię taką pogodę przynajmniej się nie udusimy... :)

Agusia ale masz dobrą sąsiadkę, ja niestety nie mam takich i sama muszę dygać do sklepów, ale to akurat lubię na szczęście, bo inaczej to bym chyba męża goniła.

Minęło trochę czasu, wzięłam gorący prysznic, później spacer, zakupki, obiadek, a skurcze dalej włączają się i wyłączają... A może mi ten czop to dopiero przy porodzie odejdzie? :)

Dziewczyny ale te truskawki PYSZNE :ohmy:

11 lata 7 miesiąc temu #669166 przez _Klara_
Mój M właśnie odebrał mi wynik GBS i też jest ujemny.

U nas burza przeszła bokiem, ale deszcz spadł całkiem spory.

11 lata 7 miesiąc temu #669208 przez Agusia83
halo cordis....odezwij się :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka