BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #668755 przez natali
Pisze o tych kobieta co od stup do glow zakrywaja sie szmatami zeby mezczyzni ich nie ogladali. Nie jestem rasistka ale tych ludzi nienawidze jak psow, muzyni ,chindusi mi nie przeszkadzaja ale ta rasa jest poprostu bez kultury osobistej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #668777 przez Agusia83
Kakaszka, przyszedł?

11 lata 7 miesiąc temu #668780 przez kakaszka
no, przed chwila wrocil zagubiony. trzymajcie mnie dziesieciu, bo mu naprawde krzywkde zaraz zrobie, on siedzial caly wieczor z kolegami na meczu, a tel mu sie rozladowal, a mojego numeru na pamiec nie zna ( bo mam nowy numer). ale jakby chcial, to by znalazl, bo dziewczyna tego kolegi u ktorego byl, ma moj numer, a to ze byla w pracy nie jest wymowka.

pije mleczko cieple, moze troche mnie uspokoi, bo z zasnieciem bedzie problem.

11 lata 7 miesiąc temu #668782 przez Agusia83
Kakaszka, spokojnie...nie denerwuj sie...
przepraszam, że to napiszę, ale nie rozumiem, skoro nie pojechał na ryby, to poszedł do kolegi na mecz, wiedząc, że jesteś w 9 miesiącu ciąży....i to jeszcze na dodatek w święto? Nieładnie....

11 lata 7 miesiąc temu #668785 przez rysa
Oj masakra Kakaszka mam przynajmniej w Tobie pocieszenie ze nie tylko ja mam takiego faceta.Moj tez wrocil pol godz temu w takim stanie ze nie moge patrzec na niego.Zastanawia mnie tylko jak on sobie to wyobraza ze ja teraz zaczynam rodzic a on ledwo na oczy widzi......

11 lata 7 miesiąc temu #668786 przez Agusia83
Dziewczyny, niech lepiej te chłopy się opamiętają...chyba musicie z nimi poważnie porozmawiać.

11 lata 7 miesiąc temu #668789 przez rysa
Oj rozmowy nic nie daja :dry: Stary chlop a taki nieodpowiedzialny i w dodstku uparty...juz sie przyzwyczailam po tylu latach juz sie nie denerwuje jak kakaszka.Twoj pewnie troche mlodszy to moze sie jeszcze opamieta :)

11 lata 7 miesiąc temu #668800 przez Kasiasia
To ja :-) Kasia S jeszcze nie rozpakowana... z innym nickiem bo na moj stary nie mogłam wejsc

Gratuluję Marcie tego przystojniaczka no i wysiłku!!!!
No i Hani!!! bo z tego co zrozumiałam to Lenka też juz jest na świecie. Jak urodziła Hania siłami natury czy miała cesarkę?

Ja leże jak placek. dostałam po wyjściu ze szpitala inaczej dozowane leki i znów się zaczęło kręcić. W poniedziałek lekarka kazała mi wrócić do wersji szpitalnej... no ale i tak skacze -trochę wstane i podzialam w domu to sie musze zaraz połozyc... może potrzeba czasu... wiec leżę i czekam... te cale leki tak na mnie dzialaja ze odsypiam wszystkie nieprzespane noce w ciąży. dziś caly dzien przespałam prawie.
Na nic nie mam ochoty. Maz mnie denerwuje tak jak wszystko w około...
jescze ginka powiedziala mi ze porod teraz wychodzi mi na 4 lipca... o nie!!! rodze 24 czerwca tak jak mowli na poczatku i koniec!!!

11 lata 7 miesiąc temu #668801 przez rysa
Kasia dobrze ze jestes bo juz sie martwilysmy :)

A ja nie wiem co mam robic bo juz od mnw tyg odchodzi mi czop sluzowy a wlasnie przed chwila zauwazylam ze ten czop jest juz z krwia.mam skurcze ale nie sa one tak bolesne ze nie do wytrzymania.Jesyem tak przerazona ze nie wiem czy zasne...

11 lata 7 miesiąc temu #668802 przez Kasiasia
rysa dzwoń do szpitala i pytaj co robic

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #668804 przez Agusia83
Kasiu,dobrze,ze sie odezwalas.

Spokojnie,czopmoze byc podbarwiony krwią. Licz skurcze,co ile występują i.jak dlugo. Rz ciepły prysznic. Gdy skurcze nie mina,lecz sie nasila to jedz do szpitala. A jeśli zobaczysz,ze leje sie krew jak na miesiaczke tez zbierz sie do szpitala.

Ciekawe jak Rysa...ja w nocy miałam takie skurcze,ze myslalam,ze sie. Skicham z bolu...przed chwila tez ....to chyba juz niedaleko....

Jest 5:40 a Emi nadal spi u siebie w lozeczku :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #668819 przez szósteczka
No prosze ja niby majowa a wszyscy mnie przescigaja nawet wczorajsze wspomaganie z mężem nic nie dały tyletylko że pół nocy nie mogłam spać bo wybudzalam sie co godzina. Wczoraj wieczorem przyjechali do nas z rodzinki m. i przywieźli super ubranka dla moich chłopaków i tego w brzuchu i tego ciut starszego-super. Dziś znów jade na grila do rodziców tyleże dolaczy do nas mój brat z rodzinka. Milego i słonecznego dnia.

11 lata 7 miesiąc temu #668822 przez Agusia83
Szosteczka,to dziś ostatni dzien maja,ale czerwiec tez piękny miesiac na porod.

Ja nadal mam skurcze,ale ciut zelzaly...kiedy to sie rozkreci?

11 lata 7 miesiąc temu #668825 przez malutkamilka
No dziewczyny widzę, że chyba bedziecie punktualne. Pierwszy czerwca juz za rogiem ;) trzymam za was kciuki, niech sie rozkreca i to szybko byscie dlugo juz sie nie meczyly z tymi skurczami.

Kasia jak to zmienili ci termin na 4 lipca, przeciez w karcie masz inaczej i w trakcie raczej terminow nie zmieniaja bo juz sa niby mniej wiarygodne. Mi wychodzi z USG na 16, z OM na 23 a sama wg zaplodnienia na 20 czerwca a i tak mam w karcie zapisane z OM i tego sie trzymam i ja i lekarz bo powiedzial ze nie ma sensu zmieniac bo to nic nie da- jak bedzie chcialo wyjsc to wyjdzie i nie bedzie paytrzec na date.

11 lata 7 miesiąc temu #668830 przez Ikunia1910
Witam sie i ja.

Rysa moze juz z Filipem ? :)

Kasiu dobrze ze sie odezwałas.

Ja zero skurczy czy czegokolwiek. A miałam taki piękny sen ze juz urodzilam budze sie a tu nadal nic poza brzuchem nie widac :/
Strasznie juz mam dosyć wiecie, mam straszna zgage i za dnia i w nocy spac nie daje nic juz nie pomaga chyba dziwciatko juz duze i naciska na wszystkie mozliwe organy :/

Na 11 uciekam na KTG. Wkurza mnie to bo teraz bede jezdzic juz chyba co drugi dzien od przyszlego tyg na to Ktg, lepiej niech sie mała wyklowa bo szkoda benzyny :silly:

Udanego dzionka

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka