- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Kakaszka Rysa pocieszę was, mój ukochany też wrócił z piłki, wpierdzielił obiad i poszedł jednak do kolegi na mecz

Co do terminu to ja w sumie z każdego USG mam inny i z OM inny... A na karcie ciąży mam 1 czerwca

Jutro KTG na 10, chyba, że Przemek dostanie jakieś zlecenia, to pojedziemy po jego pracy koło 14, bo położna powiedziała, że poradnia i tak w weekendy nieczynna i możemy przyjść, kiedy chcemy. Wczoraj calutki dzień skurczowałyśmy z Gabi i zasypiałyśmy ze skurczami, no ale nic się nie rozwija póki co...

U nas dziś znowu piękna pogoda, a ja mam już mieszkanie posprzątane na 102 i nie ma co robić

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Mnie męczą skurcze, ale są coraz rzadsze....a do tego czuje zmęczenie i chce mi się cholernie spać...niestety kawa nie pomogła. Mama teraz poszła mi na zakupy, bo ja w ogóle nie mam siły.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja mialam cala noc nieprzespana.Skurcze mocne co 7min i nad ranem mielismy juz jechac do szpitala.Bylam tak wymeczona ze zasnelam na 2godz i teraz juz te skurcze sa lzejsze.Czop od wczoraj caly czas odchodzi mi raxem z krwia wiec po tym wnioskuje ze pewnie rozwarcie sie powiekszylo.
Mam nadzieje ze do wieczora jakas akcja sie rozwinie.Na 20idziemy na ktg i chciala bym juz zostac w szpitalu...
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja nie wiem mi ani czop nie zaczął odchodzić, ani nic, ja chyba będę w tej ciąży tyle co słoń :/
Dziś Rysa miała mieć KTG, ciekawe co u niej, może coś się ruszyło w nocy...
O Rysa dobrze, że się odezwałaś

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Wogole ma juz dzis tydzien

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Marta proszę ładnie ucałować Bartusia od nas

Rysa swoją drogą byłoby fajnie, jakbyś urodziła w dni terminu, bo podobno to się rzadko zdarza

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Troszkę Was w wolnej chwili podczytałam i aż mi się przypomniało, jak sama przeżywałam przez 3 dni skurcze przepowiadające, i codziennie myślałam, że to już a tu nic. A teraz moja Zuzia ma już 9 dni, także trzymam za Was kciuki, zobaczycie jak ten czas szybko leci

Teraz to tylko na zmianę cyc i kupa

Powodzenia

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Trochę wam zazdroszczę

Ja co chwila drżę jak z tym ciśnieniem. Na szczęście synuś kopie bardzo. Dziś już nie i wytrzymałam zwlekłam się z łóżka. Wykąpałam się, robię pranie, zaraz zajmę się prasowaniem ostatniego. W lodówce echo więc tylko z tego co mam da się zrobić pomidorową taka oszukańczą trochę

W około wszystko mnie tak denerwuje. Juz 3 dzień nie odzywam się do męża ( to mój rekord). On to w ogóle pierwszego kroku nie zrobi nigdy... ale coś czuje że się trochę łamie. Żal mi go trochę, ale co ja zawsze mam zrobić pierwszy krok?
Dziewczynom ze skurczami życzę rozkręcenia i szybkiego porodu no i prawie bezbolesnego

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
KASIU fajnie ze sie odezwalas bo sie martwilysmy

U mnie dzis paskudna pogoda,pada i pada,w tamtym roku o tej porze to byly takie upaly a teraz caly czas zimno

Moj wielmozny maz zdazyl mnie juz wkurzyc -mielismy jechac do mojej kolezanki razem,wczoraj mi obiecal a dzisiaj zmienil zdanie i nie wiem nawet czy da mi auto bo mowi ze na silownie chce jechac,akorat w tym czasie co sie umowilam z kolezanka wrrrr

Rysa moze uda Ci sie okladnie w terminie urodzic...trzymam kciuki zeby cos sie rozkrecilo i zebys juz mial synusia przy sobie

U Wisni tez widze jakies postepy...a ja mam termin 2 dni po Was i jak wczesniej mialam jakies skurcze teraz to wszystko ustalo

Milego dnia mamuski

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Hej, hej Wiśnia nie u wszystkich się rozkręca.. Ja w czarnej dooopie jestem no ale zostało mi jeszcze odrobine czasu

Rysa trzymam kciuki, żeby się rozkręciło na dobre

Do mnie dziś wpadają koleżanki a mój M ma wychodne... miał mieć zakończenie ligii z tamtego roku ale niestety mu przełożyli na 14 czerwca i biedak chyba 3 rok z rzędu nie pójdzie

Kasia bądź dzielna może powoli mężuś pęka i lada chwila sam przyjdzie

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A jakie mialas te skurcze?Czyli po odejsciu czopa urodzilas mnw 24h po?Bo ja teraz mam o wiele lzejsze niz w nocy i tak co ok 15min
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A wiecie jaka mnie miła niespodzianka dziś spotkała, weszłam na swoje konto i 2tyg temu dostałam premię ponad 1000zł i nawet nie wiedziałam o tym, bo tamto konto mi służy tylko do wypłat... Więc teraz umilam sobie bóle brzuszka zakupami na allegro

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
a co planujesz ciekawego zakupic na tym allegro?
ja sie wkurzylam rano napisalam email do sprzedawcy z allegro czy jak dzis zamowie i zaplace przedplata to na kiedy bedzie paczka. Odpisal ze dzis by byla wyslana jak zaplace do 11 i w poniedzialek bedzie u mnie, a ze allegro zmienilo nawet platnosci wiec musialam poprosic o numer konta na ktory czekalam az do 11:20 i wtedy mi napisala nr konta i ze i tak wplata nie zostanie zaksiegowana i wysla dopiero w poniedzialek. Ciekawe czy zmienia zdanie jak wyslalam im potwierdzenie przelewu.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15