BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #668232 przez malutkamilka
A widzisz Martus od razu ci sie humorek poprawil, a nie wierzylas nam na slowo ze wszystko bedzie dobrze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #668234 przez kakaszka
Marta no widzisz jak sie dobrze ulozylo, nie bylo sie czym stresowac, a pokarm zanika przede wszystkim z nerwow, wiec teraz w domku i pelen luz misisz miec :)

Ikunia dzieki :P

a ja dalej leze w lozku, moze uda mi sie jeszcze zasnac, a pozniej sie obudzic w dobrym humorze.

11 lata 7 miesiąc temu #668240 przez szósteczka
Gratuluje świerzo upieczonej mamie. u nas piękna pogoda jedziemy na grila do rodziców najpierw mąż z dziećmi idzie na msze. Pół nocy znów miałam skurcze już mieliśmy jechać do szpitala ale odwłekalismy z nadzieja ze odejda mi wody i wszystko ustalo chyba jak taka akcja sie powtórzy to pojedziemy to może przebija mi pęcherz i wreszcie sie rozkreci bo tak to ciezko to widze a już mam serdecznie dość jestem juz cała obolala po tych bólech. Milego weekendu.

11 lata 7 miesiąc temu #668248 przez Agusia83
Malukamilka ja popatrzylam na Twoje oczy i nosek i wiedziałam, że to Twój mąż :silly:

Martuś, widzisz, mówiłyśmy, że wszystko idzie dobrą drogą :laugh: cieszę się, że dziś wychodzicie.

11 lata 7 miesiąc temu #668252 przez violcia00
Haniu ogromne gratulacje...troche sie nameczylas,ale super ze masz juz corcie przy sobie...duzo zdrówka dla Was :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #668256 przez Agusia83
Hania dziękuje za gratulacje i przesyła buziaki :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #668263 przez malutkamilka
No to mamy juz dwie mamusie ;) Która kolejna się pisze na porodówkę ?;) zblizamy sie do 400 stron :woohoo: ktora to obiecala ze urodzi jak dobijemy do 400 :unsure: :lol:

Dobra wszystko ładnie pięknie, ale cos malo slychac udzielania sie na forum Kasi, Abry, Gochens... Co tamm dziewczyny u was sie dzieje?

Szosteczka Ty uwazaj na siebie na tym grilku, skurcze sa kto wie czy jak malenstwo nie wyczuje takich rarytaskow i dobrej atmosfery czy nie zechce wyskoczyc ;)

Martusia a jak tam Twoje kilogramy po porodzie, bylas juz wazona?

11 lata 7 miesiąc temu #668274 przez WisniaJ
To Agusia miała rodzic przy 400 stronie... :D

Malutka ja też od razu po oczach widziałam, że to nie ty :)

Dziewczynki my nie rozpakowałyśmy się po całym dniu szorowania mieszkania i okien... :P Pogoda u nas śliczna, ale ja dziś leniuchuję. Mężuś o 14 idzie pokopać piłkę. A do tego czasu LB na kanapie :)

Marta widzisz, daliście radę :) Teraz tylko pokażcie Bartusiowi jego miejsce na świecie i oprowadźcie go po salonach :D Buziaki dla was :kiss:

No i super gratulacje dla Hani, że z niej taka silna dzielna babka! Biedna się namęczyła, ale teraz jej Lenka wynagrodzi :)

11 lata 7 miesiąc temu #668288 przez violcia00
Cos mi sie wydaje ze dzieciaczki z poczatku czerwca cos sie nie spiesza na swuiat,widocznie jest im dobrze w brzuszku mamusi :laugh: ,ale kto wie moze nie bawem zacznie sie cos dziac :P .
No Agusia chciała rodzic jak dobijemy do 400,ale pewnie nic z tego :lol:

U mnie dzis pogoda taka sobie,niby troche slonka jest,ale to chyba nic dobrego nie wrozy,dobrze ze nie ma deszczu...muchy mnie denerwuja bo brzecza gdzies kolo ucha :angry: .
We FR nie maja dzis swieta-dzien jak codzien...ja tez zadnych planow nie mam,obiad trzeba zrobic,ale nie mam zadnego fajnego pomyslu,a mieso to mi juz sie przejadlo,ale moj maz jest miesozerny wiec chyba i dzisiaj sie bez tego nie obedzie :angry:

Fajnie Martus ze z Wami juz wszystko dobrze i ze juz wychodzicie :blush: ..jak ja Ci zazdroszcze ze masz juz porod za soba i synka przy sobie-ja tez tak chce :blush:

Milego dnia dla wszystkich mamusiek :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #668305 przez rysa
od momentu jak wstałam mam cały czas skurcze :huh: Jeszcze przy garach musze stać, w dodatku ubzdurałam sobie że zrobie murzynka, a popołudniu przychodzi do mnie mama żebym jej pofarbowała włosy. Także odpoczne chyba dopiero koło 17.

Mój R tez idzie pograć w piłke a potem na 18 na jakiś baaardzo ważny mecz :silly:

Marta to teraz nic tylko się cieszyć z Bartusia już na całego :)

Kakaszka ale smaka robisz, mi się już marzy od jakiegoś czasu jakaś dobra rybka, tylko trochę drogi interes :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #668307 przez Gochens
Dzień dobry ależ miłe wiadomości z rana ;)

Haniu gratulacje ;))))) super że już masz córeczkę przy sobie! !!
Miłego dnia dziewczęta ♥

11 lata 7 miesiąc temu #668312 przez rysa
Gochens znowu wytrzasnęłaś zajebisty suwak :)

11 lata 7 miesiąc temu #668317 przez renata329
dszieciaczki nie chca wychodzic bo jeszcze jest maj

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

11 lata 7 miesiąc temu #668322 przez Agusia83
Emi usypia,mąż zrobil kawke...a ja powinnam juz dawno zajac sie miesem,ale kompletnie mi siebie chce...chyba będziemy ziemniaki z jajkiem jesc.

Skurcze mecza mnie co jakiś czas,ale nie zdziwie sie,jak synus postanowi sie przeterminowac.

Jeszcze.musi urodzic Rysa,Ikunia i.Wisnia....Szosteczki tez czas. A później reszta,ale jak bedzie?

11 lata 7 miesiąc temu #668324 przez rysa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka