- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Klara u nas nad ranem są czestrze karmienia tak co godzinę, półtorej

W końcu przyszły te patyczki do dupolka więc dziś Alkowi zaaplikuje.
Wczoraj zjadlam trochę pomidora i dziś młodego tak na buzi wysypalo że masakra... czyli już wiem, że pomidory na bank odpadają, a miał już taka ładna buzię ;/
Szosteczka przepis brzmi genialnie ale bym chciała mieć takie ciaxto TERAZ obok siebie ojojojjj marzenie

Ikunia też bym Ci dała z 22 lata nie więcej, mloda sexi mama

My niedawno wróciliśmy z dzialeczki słoneczko fajnie opala, mlodzik w wózku ładnie spał pod czujnym okiem babusi...
Biorę się za obiadek caluski
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja nie wyobrażam chodzić sobie teraz w sportowych stanikach, mam kilka ale i mam teraz tak ciężkie od pokarmu piersi że te sobie nie radzą z ładnym trzymaniem ich i sprawiają że zwisają a do tego bolą...
- _Klara_
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ilunka bardzo młodo wyszłaś na tych fotkach.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

srenka to w czym kapiesz jeśli pediatra poleciła w emolientach kąpać ? Ja mam coś takiego jak Oliatum ...może być? Bo moja też ma potówki na polikach i czole i dość długo są te dziadostwa już.
A Lena dziś ma dzień śpiocha...pewnie wieczorem nie będzie chciała szybko zasnąć. Śpi od 13 do teraz z przerwą na picie o 16-ej którą miała. Ale wydaje mi się że zasnęła dlatego bo położyłam się koło niej i zasnęłam bo już taka zmęczona przez tą gorączkę byłam.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Do ciasta herbstnikow nie nasaczam dlatego powinno stac noc w lodowce ale tak odrazu tez jest pyszne.
My mamy dzis troszke kiepski dzien Pawel najpierw rabnol kupskasa ze hej a potem chciał przysypiac przy cycu a tu starszy braciszek ktory uczy sie na nocnik akorat tez cos ciężkiego w nakryta zmajdrowal mówię wam masakra , wogole nauczyć chłopca korzystania z toalety to jest koszmar jakos dziewczynki szt.nlp łapią a chlopcy trudniej szymek juz dwa miesiące przed porodem mocno sie przyuczal ale później ma miesiąc zrezygnowałam bo było mi juz bardzo ciezko i tydzień po porodzie znów zaczęłosmy i nadal sie bujamy choc wreszcie po po działce coś zaczyna milapac. No ciekawe co napisałam bo wyskoczyła mi znow ta reklama kursu ciazowego i nie chce sie wyłączyć a ja polowy albo i wiecej tego co napisałam nie widze.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mam pytanie dajecie jakieś herbatki do picia bo póki co tylko ciągnie na cycu
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jestem juz u kresu wytrzymalosci z karmieniem piersia w dzien moj brzdac wolal cyca co pol godz pielegniarka powiedziala ze czas miedzy karmieniami bedzie sie wydluzal stopniowo z czasem a tu na odwrut terz mam malego na cycku co 15 min juz nie daje rady a mam dwojke dzieci. Zaczelam czesciej dokarmiac i po butelce mam spokoj ale nastepne karmienia z cyca i jak przychodzi czas ze chce podac butelke to jest wrzask. Jescze jak was tak czytam ze karmicie co 2,3 godz to jeszcze bardziej mi sie odechciewa.
Pawelek jest uroczy i naprawde silny chlopczyk
Ikunia a tobie to juz kiedys pisalam ze tak mlodziutko wygladasz az ci zazdroszcze. A malenka jest urocza.
Ja chrzciny bede robic w restalracji wlasciwie to tylko obiad i do domku. Ale nie mam wyjscia ciezko z zagranicy cos przygotowac w domu na ostatnia chwile ale na szczescie nie bedzie nas duzo tylko najblirzsza rodzina. Co do alkocholu to tylko po lampce wina do obiadu.
Co do herbatek to dzieci karmione piersia nie musza pic nic poza mlekiem z cyca bo jesli chca pic to pierwsze mleko jest jak woda i to im wystarcza. A dzieci na butelce nawet wskazane zeby pily cos jeszcze bo mm jest ciezsze i trudniej sie trawi i dodatkowe plyny pomagaja rozcienczyc sporzyty pokarm
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja tam kąpie w Johnsonie nie ma co z tymi emolintami przesadzać, ale fakt, że ten Oilatum to Gabi na wszlkie prolemy skórne pomaga - potówki, trądzik, odparzenia (zwłaszcza w łokciach o często łapki ma zgięte jak śpi) no i na suchą skórkę żadna oliwka nie dorówna

Szosteczka masakra, ciekawe kiedy Gabi tak glowke zacznie podonsic. Brawo dla Pawelka, naprawde.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja niczym nie dopajam, bo moje mleko chyba i tak jest chude i prawie sama woda, przynajmniej jak czasem mi kapie z cycków to właśnie sama woda.
Ja to chyba niedługo się załamię... Ostatnio mam takie zatwardzenia że szok, do tego chyba hemoroida załapałam... Na dodatek wyszłam spocona na wiatr i od wczoraj mam gorączkę, nie bardzo wiem co brać, apap mało działa... A mały przez to mi cały czas ulewa, czasem nawet po 2 godz od jedzenia mu coś poleci z buźki aż strach kłaść na pleckach
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No i czy jest jakiś sposób żeby dziecko przez sen nie połykało powietrza?
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
ja nie dopajam daje tylko cyca na zadanie.
my prawdopodobnie bedziemy chrzcic sie 31 sierpnia u nas w domu bedzie impreza ale chyba zamowimy katering choc jeszcze zobaczymy.
pawlowi cos sie przestawilo i chyba poszedl spac juz na noc wiec bede miec bardzo wczesna pobudke nie lubie jak mu sie tak przestawia trudno moze nie bedzie tak zle.
spokojnej nocy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny jakie jeszcze produkty sa z tego oliatum mysle ze jak bede w polsce to sie zaopatrze bo tak je chwalicie, jakies kremy balsamy czy co. Powiem wam ze nie slyszalam nigdy o nich dopiero tu na forum.