- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
magiczne przykrycie kołdrą albo robienie kółek we włosach kiedyś mojej mamy, poźniej psa teraz tatulka itp.
I mówię małej: popatrz.. tata najlepiej magicznie nakrywa, ciebie też tak bedzie tatulek nakrywał itp.
Albo jak zasypiam to się bujam tak już mam. Taka choroba sieroca Mała też to lubi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Moniq to ty masz jeszcze niższe ciśnienie niż ja u mnie to tak 100/60 ale normalnie to mi to nie przeszkadza bo nosi mnie jakbym miała adhd tylko od czasu do czasu nie mogę się reaktywować do życia to wtedy wiem że jeszcze bardziej mi spadło ciśnienie...
ja nie śpiewam kołysanek żeby moja Zosia się czasem głucha nie urodziła ale gadam do brzuszka, wogle to takie niewiarygodne że jest tam mały człowieczek, który już jest częścią naszej rodzinki i tak ją traktujemy. Mój M mówi do mnie w liczbie mnogiej, wypytuję się co robi jego córcia itp.
czy wasze dzieciaczki też coraz mocniej kopią? mój knypeczek to chyba leży teraz w poprzek brzucha i czasem czuć jak stópką, rączką czy główką się "wypycha" przynajmniej takie mamy wrażenie teraz zamiast ruchów w dole brzucha wyraźnie czuć, że coś mnie trąca po prawej stronie a po lewej jest brzuch bardziej trwardy i okrągły więc tam pewnie jest główka, tak to sobie wyobrażam....
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ogólnie wszystko wporządku. Dokładnie sobie ją pooglądałam na usg
Moja niunka czasem potrafi tak kopnąć że mocno zaboli, są dni że bardzo szaleje, praktycznie cały dzień, a są takie dni że siedzi cichutko większość czasu.
Byłam dzisiaj z wynikami, tak więc morfologia dobra, test glukozy - zmieściłam się w normie, no i mocz - wyszły mi jakieś bakterie, więc dostałam skierowanie na posiew moczu, muszę zrobić jak najszybciej i zobaczymy co tam takiego siedzi, bo wcześniej badania wychodziły mi prawidłowe.
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podobno może się waga mylić o 0.5kg wiec się trochę uspokoiłam
z tymi szaleństwami to moja mała też tak ma jak już zauważyłam po niedzieli. dziś np. cały dzień szaleje co bardzo mnie cieszy
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja też ma takie dni że szaleje bardzo mocno i nie zawsze jest to przyjemne; ostatnio więcej się rozpycha niż kopie, brzuch mi się tak śmiesznie wygina we wszystkie strony, ostatnio przerzuciła się pupą z prawej na lewą stronę
ale mam ostatnio ochotę na chipsy i frytki, staram się powstrzymywać
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
udało się zapisać na szkołę rodzenia,mamy spotkanie organizacyjne 2 luty,więc sama jestem ciekawa co i jak,oby udąło się mieć spotkania wieczorem,aby mój J mógł chodzić
ja mam we wtorek wizytę i też mam nadzieję,że lekarz poda mi ile Patryk waży,bo jestem ciekawa
miłego dnia:)
- zora85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nelka, mój synek czasami kopie delikatnie a czasami jak mi przyfasoli to az jęknę. Zalezy chyba od dnia i tego jak się ułozy.
iwcia, to fajnie że nie tylko ja noszę wielkoluda A umyłas sie przed pobraniem próbki moczu? To bardzo wazne bo moglas zanieczyścić próbkę nie podmywając się. W nocy bakterie wychodza ze wszystkich otworow ciala i tak mogły dostac się do pojemniczka.
Poleciała mi wczoraj wieczorem siara. Jedna kropla ale zostawiła brzydkę, żólta plamę. Kupilam dzis wkladki laktacyjne i oczywiście zaraz je wyprobowałam choć cycki narazie suche
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zauważyłam, że przeważnie pod koniec miesiąca brzuszek mi rośnie, wysadza mnie tak z dnia na dzień jakbym zadużo zjadła fajnie bo teraz nikt nie ma wątpliowości że jestem w ciąży
- zora85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zora85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ważne że zaliczyłam jedno kolokwium
chyba prof trochę mi ułatwił bo zadawał bardzo proste pytania w przeciwieństwie do innych
jutro egzamin i dwa koła. zajęcia od 7:15 do 17. skracam je sobie bo normalnie skończyłabym o 20
Mojej Oleńce bardzo podoba się przedmiot o maszynach, tyko jak mowa o samochodach, silnikach itp to kopie jak szalona Po tatusiu
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja się spodziewałam na pewno mniej niż 2 kg hehe ale w sumie mam nadzieję że dojdzie do 4 nie dojdzie
Zora niewiem jak z tą moją próbką, bo w sumie to nie miałam pojemniczka na mocz, dopiero przelewałam jak kupiłam, no i też zapomniałam ten pierwszy mocz złapać, tylko już ostatni strumień a tak też się nie powinno. W każdym razie dzisiaj oddałam mocz na ten posiew, porządnie się wymyłam i zobaczymy czy coś tam faktycznie się wychodowało. Wcześniej robiłam też mocz już z 3 razy i nic mi nie wykazywało.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwcia a te wyniki aż tak złe miałaś że na posiew cie doktorek posłał? może jakaś zwykła infekcja to jest, no ale wiadomo sprawdzić pewnie musi...
zora ja jak pierwszy raz wyczułam nóżkę to aż podskoczyłam z wrażenie i się troszkę przestraszyłam ale to super uczucie moja Zosia to częściej chyba główkę podtyka do głaskania aż się śmiejemy że zaraz wypadnie z brzuszka!