BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #232329 przez ewitkun
aniu nasza służba zdrowia jest do dupy.... za każdym razem gdy jestem w ośrodku o tym się przekonuję bleeeeeeeeeeeeeeeeee

a mój Antek dziś słabo jadł za to wieczorem dopadł się jak etiopczyk do cycków

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #232338 przez różyczka
aniaw napisał:

"Jak przeziębiony to nie musi dużo jeśc ważne, żeby dużo pił, żeby się nie odwodnił" :lol:[/quote]

buahahahaha :lol: :lol: :lol:
dobre :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232346 przez różyczka
Ale Misio śliczny! :)
a ja czapeczke kupiłam taką w Pepco - komplet z szalikiem za 14,90 zl

Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232351 przez aska27
Różyczko fajna ta czapeczka..ale nie misowa tylko kociakowa :blink: super :)
Ciekawa jestem co z tym wędrowaniem Bianki..odpiszesz czy jaies zmiany czy po staremu??

aa no i gratuluję,ze Bianusia tak ładnie sama zasypia, super! Mój Mikołaj tylko wieczorem zasypia sam..a w dzień domaga się przytulania.

Dziewczyny dzisiaj jak pojechałam na zakupy w poszukiwaniu tej paskudej kurtki to zostawiłam Mikołajka z tatą.. mąż mówił,ze Mikołajek nawet nie był zainteresowany zabawą,a gdy wróciłam i mnie usłyszał tozaczął to krzyczeć jak szalony,a gdy tylko wzięłam go na ręce juz było ok... no i później jużnikt nie mógł go wziąźć na ręce bo strasznie zaczynał płakać..a u mnie się uspokajał.. tak sobie myślę,ze chyba był tak wytęskniony.

Widziałyście tą reklamę z ubezpieczeniami chyba..jak malutka dziewczynka mówi "Czytaj, no czytaj..dalej czytaj..." :laugh: kurcze no tak mi się podoba!!!! :laugh: :laugh: świetna!

13 lata 2 miesiąc temu #232356 przez Rika
Natimp Ola leży tak w literkę C. Tzn lubi trzymać głowę w lewą stronę i wtedy jej całe ciałko a szczególnie brzuszek wygina się w literkę c. jak ma główkę w prawą stronę to leży prosto.

Aniaw i właśnie dlatego każdą decyzję lekarza dobrze przemyślam :)

Aska fajne zdjęcia :) Jakie on ma cudne oczka, ja bym dodała kilka bo zrobiłam nowe ale uaktualniam bloga i wszystkie ponad 200 wpisów muszę skopiować na nową stronę więc dlatego tak mało tu ostatnio piszę :)

13 lata 2 miesiąc temu #232358 przez aska27
Rika napisz mi adres swojego emaila... poczytałabym jeśli mogę :)

13 lata 2 miesiąc temu #232359 przez aniaw
Asiu widziałm tą reklamę i jest strasznie śmieszna :)

Różyczko a komplecik super kiciasty :laugh: Mojemu Szymonkowi by się bardzo spodobał, bo oszalał na punkcie kotów :lol:

Byliśmy z nim ostatnio ogladać mieszkanko do wynajęcia (musimy poszukać cos tańszego bo troszkę nie wyrabiamy się niestety ;) i tam właściciele mieli kota, Syberyjski, marzenia.
O matko z córka jak Mały do dojrzał to tak piszczał (dokładnie piszczał z zachwytu, że nie mogliśmy rozmawiać, w ogóle pierwszy raz słyszałam u niego takie dzwięki i to na takich częstotliwościach - szkoda, że nie mieliśmy kamerki, żeby to nargać :P ) i biegał za tym kotem, że my tylko go obserwowaliśmy i płakaliśmy ze śmiechu :lol:
Kot był wyraźnie ucieszony naszym krzykaczem i wskakiwał na półeczki z drapakiem a Szymcio bawił się z nim taką piłeczką zawieszoną na sznureczku a potem biegł za nim do kuwety :laugh:
Nie do opisania jaką radośc mu to sprawiało :laugh:
Chyba jednak trzeba postarać sie o kota :laugh:

A jak ostatnio zobaczył kotka na spacerze to niestety kot sie wystraszył i uciekła pod zaparkowany samochód. A Szymon co ? Padł plackiem i obok tego samochodu i piszcza i wołał po swojemu kici kici :laugh: Nie dało się go ruszyć :laugh:
On ma czasem takie pomysły, że szok :laugh:

Ale nawet poznał się na moich znolnościach artystycznych bo jak mu narysuję kotka to też mówi kici kici :lol: (W jego słowniku to bardziej "kiti kiti" :lol: )

13 lata 2 miesiąc temu #232361 przez aniaw
Rika prowadzisz bloga a my nic nie wiemy???? :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #232368 przez ewitkun
dziewczyny jak zmienić ustawienia nie subskrybuj, ciągle mam na email wiadomość, że jest nowy post na forum, a nie chcę żeby takie potwierdzenia zapychały skrzynkę

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232370 przez aska27
Ewka wejdz na swój profil.. moje subskrypcje i ohacz wszystko co tam jest,a jak piszesz tutaj wiadomość to na dole jest "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie." nad przyciskiem Dalej i też zawsze musisz odhaczyć..no i będzie ok ;)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232371 przez aniaw
Ewuś nie wiem czy jest jakaś opcja na stałe żeby to wyłączyć, ale dodając każdorazowo nowy post możesz odhaczać ten kwadracik przy którym jest napisane:
" Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie."
a dodatkowo na swoim profilu usunąć wszystkie tematy klikając po lewej stronie "moje subskrybcje".

13 lata 2 miesiąc temu #232372 przez aniaw
O jakoś chyba wolno piszę, bo Asia mnie uprzedziła :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #232373 przez ewitkun
kochane dziękuję, działa :D

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232386 przez Rika
Dziewczyny prowadziłam bloga na innym forum, nie wiem czy pamiętacie, pisałam Wam dlaczego przyszłam na to forum. Tam rzadko zaglądam a w ostatnich tygodniach w ogóle i nic mnie już tam nie ciągnie... Mam kilka znajomych i z jedną dziewczyną poznałam się w realu z którą do dziś utrzymuję kontakt ale co więcej?
Zaniedbałam go i już tam nie piszę i wiele rzeczy przegapiłam dlatego postanowiłam go przenieść na mojego starego bloga o którym zapomniałam i tam teraz będę urzędować :)

A blog to fajna sprawa, szkoda że tu nie można prowadzić. Będę musiała przejrzeć tutaj strony gdzie pisałam kiedy Ola podniosła pierwszy raz główkę, kiedy zaczęła się śmiać, gaworzyć bo to bardzo ważne daty a na blogu ich nie mam...

Muszę tylko przypomnieć sobie jak dawać tam zdjęcia ale spróbuję stworzyć coś fajnego :)

To dopiero mniejsza część tego co mam do przeniesienia rika07.bloog.pl/
rika1991.bloog.pl/

13 lata 2 miesiąc temu #232407 przez różyczka
Aska boze rzeczywiscie kociakowa ta czapka hehe :laugh:
szukalam Misia a kupiłam kota ale jaja :woohoo:

Asiu no wiec tak: Bianka wedruje coraz wiecej niestety, jak jakas lunatyczka :laugh:
lezy bardzo czesto w poprzek w tym miejscu gdzie powinna leżeć głowa w łóżeczku, przyciscięta do tej ścianki krótszej, nogami roluje ten ochraniacz i znowu wkłada je miedzy szczeble albo leży z podkurczonymi i przycisniętą z drugiej strony głowa i steka tak dlugo az ją ktoś odkręci :S
w ogóle nie kumam o co jej chodzi :unsure:

Rika a czemu tam tylko 2009 rok?

Bianka dzis przeszla sama siebie, jadla w nocy co 1h, 1,5h lub 2h :S
ale żal :dry:
co za żarłok :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka