BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 7 miesiąc temu #119454 przez kaska191919
Green no właśnie u naszych znajomych jesteśmy jedynym małżeństwem i jako jedyni spodziewamy się dzidzi.
Basbamy to mamy różnie, właśnie jak zaczniemy gadać to jakoś tam się zrozumiemy i pogodzimy, ale nie raz każdy odwraca się dupa i jeszcze na złość drugiemu zabiera kołdrę :) a w nocy się nie pamięta o kłótni i się przytuli, ale razno już dalej miny złe,heh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #119505 przez basba
Dziewczyny tak się teraz zastanawiam...muszę kupić szlafrok do szpitala i kompletnie nie wiem jaki- krótki, długi, bawełniany , welurowy czy jeszcze jakiś inny. Za duży wybor...

13 lata 7 miesiąc temu #119516 przez Viszka11
Dzis moj Mati probolwa pisac na tablicy....jutro pokaze wam foto cos wykabinowal.

ja nie jestem jakas imprezowiczka ale zawsze jak gdzies idziemy zwracamy uwage na Matiego w jakiej jest formie i juz niestety teraz juz nie liczmy sie MY tylko Dziecko(dzieci)

Wkurzam mnie jak rodzice i na Piwko do baru i dzieci do 3 w nocy siedza z nimi tz.spia ale wiadomo jakim snem....

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 7 miesiąc temu #119517 przez olka1730
Basba,myślę ze najlepiej taki w kolano tez muszę pomyśleć o szlafroku bo mam taki z frotte do kostek a w lipcu chyba sie zapocę w nim :P

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119551 przez Green
No wlasnie kaska jesli wsrod znajomych jeszcze dzieciaczki niewystapily to ciezko bedzie im zrozumiec wasza sytuacje i byc moze maz czuc sie tez przez to ograniczony ze on cos niemoze a znajomi wciaz szaleja i byc moze 'korzystaja z zycia' bo czesto mozna tak to odczuwac. My z kolei jestemy jedna z ostatnich chyba par w srodowisku naszych znajomych tych najblizszych ktora spodziewa sie 1-go dziecka , wiekszosc juz ma kilku latkow czekaja na ktores z kolei dzidzi albo planuja kolejnego potomka. czesto slyszelismy docinki ze juz dawno powinnismy miec maluszka ,ale do takiej decyzji trzeba tez dojrzec, a na kazdego przychodzi czas w innym momencie, u nas maluszek pojawi sie na 21 m-cy po slubie :silly:

Tez mam zamiar kupic szlafrok jakis cieniutki taki do kolana juz nawet mam jeden moze 2 upatrzone teraz sie zdecydowac jedynie trzeba na 1 z nich, a tak wogole ile koszul bierzecie do szpitala? Myslicie ze 2 wystarcza(1 do porodu ,2 na potem?)
To dobranoc wszytskim :)
[/color]

13 lata 7 miesiąc temu #119562 przez anulkaczarna
Hej dziewczynki, czy mozna do was dolaczyc? Mam termin na 1 sierpnia, ale i tak urodze w lipcu :)

13 lata 7 miesiąc temu #119564 przez różyczka
Witaj anulkaczarna :) Jasne, ze możesz dołączyć. A skąd ta pewnosć, ze urodzisz w lipcu? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 7 miesiąc temu #119565 przez Green
czesc anulka pewnie ze mozna :laugh: A ja normalnie spac niemoge od 1,5 godz kulam sie po lozku probujac znalesc sobie 'dobre' miejsce i nic :dry: Zaczynam sie zastanawiac czy to aby niedziala na zasadzie 2-3 dni spie do oporu np 10-11 a potem kolejne 2-3 dni pobudka o 4-5 rano. Swoja droga to glodna jestem.
Niewiem jak wy ale ja mam strasznie smaka na czekoladki a maz wczoraj zaopatrzyl mnie w 5 smacznych czekolad , mniam ,mam zapas mysle ze spokojnie na 3 tyg :silly:

13 lata 7 miesiąc temu #119566 przez anulkaczarna
Bo chcę urodzic w lipcu, nie chcę malego lwa, wole raczka ;)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119567 przez różyczka
A ja wrecz przeciwnie :) wolałabym małe lwiątko :blink:
napisz coś o sobie anulka - synek czy córka?

Green ja mam dokładnie to samo, tez nie śpię dziś od 4.30 :( W dodatku pokłóciłam sie z mężem i kopnęłam go w kolano :S No nie mam nerwów na niego normalnie :ohmy:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 7 miesiąc temu #119568 przez anulkaczarna
Niestety nie wiem co bedzie. A lekarze w anglii nie chca za bardzo też mowic, co się tam chowa. Jeśli od razu widac, to mowia, ale żeby się postarac, moze przekrecic czy cus. Mamy już synka, dlatego marzymy o corci :) pewnie pojde na jakies usg do polskiego lekarrza, bo denerwuje mnie to zycie w nieswiadomosci :)

13 lata 7 miesiąc temu #119570 przez Green
rozyczka to jak niemasz nerwow na swojego to trezba bylo kopnac troszke wyzej :blush: Ja tez od 4.30 juz spac niemoge tyle ze wedlug waszego czasu to od 5.30
Ach ci faceci zawsze cos musza przeskrobac moj poki co ostatnio jest grzeczny ,swoja droga ciekawe kiedy powinie sie mu noga? hm... mam nadzieje ze nie zaszybko niechce sie wkurzac.
[/color]

13 lata 7 miesiąc temu #119571 przez anulkaczarna
Green a Ty też moze z Anglii jestes? :)

13 lata 7 miesiąc temu #119572 przez Green
dziewczyny mi zostalo rowniutkie 50 dni do konca, szok ,szok , szok to juz niedlugo :woohoo: niema co w przyszly czwartek zaczynam pakowanie torby ,czyli w tym tygodniu pasowalo by jakies pranie,prasowanie zrobic i ostatnie zakupy z brakujacymi rzeczami.O Matko heh :woohoo:
[/color]

13 lata 7 miesiąc temu #119577 przez Green
anulka zgadza sie Uk :)
a tu takiego slodziaczka znalazlam ...
[/color]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka