BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 10 miesiąc temu #122389 przez hoborr
Cześć Mamuśki:)

Nie spodziewałam się że jeszcze ktoś dołączy do naszej gromadki a tu taka niespodzianka! Witaj Lady S:)! Napisz coś więcej o sobie.

Green kochana nie martw się tym że nie znasz płci! (haha teraz to tak mogę mówić :silly: )i nie czuj się odosobniona ale wyjątkowa:)

Wczoraj tak mnie bolała głowa że myślałam że już wezmę apap - ale wytrzymałam. NA podyplomóce miałam zajęcia mieć do 19:50 ale pani Profesor widziała że się męczę - bo prawie leżałam na ławce - i puściła wszystkich o 18:00 :) -- ale się każdy cieszył! A dziś odpuszczam zajęcia i leniuszkuję cały dzień.
Ten ból głowy chyba przez tą pogodę i tak chciałam żeby i u nas popadało a tu nic....

Riczko, ale bym zjadła taką świnię!

Kreseczkę mam od pępka w górę, a w dół to nie wiem - nie wiedzę!

Piernikarczyk i Różyczko
mi puchną palce u rąk. Obrączka ledwo wchodzi...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #122396 przez aska27
Dzień dobry Kochane!

Lady S witaj~! :) miła niespodizanka!

ach.. w sumie to ja śpioch się zrobiłam straszny hihi ... czytam,że różyczko zaczyna męczyć Cię bezsenność,a ja juz o 20h w łóżeczku, rano o 6 wstaje coś zjeść,bo głodna jestem masakrycznie i znowu do łóżeczka... jeśli oczywiście do pracy nie idę,ale jeszcze troszkę i wolne ...byle do 17 czerwca! :woohoo:

Rikatort bombowy!!! :laugh:

hoborr na ból głowy rzeczywiście najlepszy jest sen.. popieram :)

ach ,a my jutro mamy 2 roczncę ślubu..muszę meżusiowi jakąś niespodziankę zorganizować! :woohoo:

no nic..dziś znowu sama.. więc moze wyskocze na jakies zakupy :blink:

13 lata 10 miesiąc temu #122402 przez dorotas29
Witajcie!!!

Rika-tort bombowy!!!

Ja na razie nie mam krechy na brzuchu, dzisiaj wstałam w dobrym nastroju, bo na 16 idziemy na wesele kuzyna, już się nie mogę doczekać.
Będę się przez cały dzień oszczędzać, żeby jak najdłużej wytrzymać na balandze :) a przy moim ostatnio twardniejącym i bolącym brzuchu...ale damy radę... :)

Miłej soboty!!!

13 lata 10 miesiąc temu #122437 przez Kamilka24
Rika tort jest świetny! Wygląda bardzo profesjonalnie, też bym chciała potrafić tak piec...

Witaj nowa mamuśko Lady_S napisz coś o sobie :lol: taka niespodzianka zbliżamy się już do koncówki a tu nowa mamusia się pojawiła :woohoo:

Ja też jestem śpioch ale w weekend nie da rady pospać, bo mój żabek ma wolne i budzi się o 7 rano więc ja też, bo jak czuję, że już wstał to nie mogę spać :blink:

Dziś robimy porządek w ogródku (no ja będę się z pewnością przyglądała), bo w końcu ciepełko przyszło...

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #122441 przez masuska
Cześć dziewczynki moje kochane:)

Ja śpię w kratkę, jednego dnia nie mogę wstać z łóżka do 10-11, a następnego już o 6-7 na nogach, ale teraz śpię więcej. niż jeszcze z miesiąc temu.

Ale dziś burze miałam w nocy, pierwsze grzmoty mnie obudziły i bałam się bardzo. Oczywiście mój ukochany nic nie słyszał, a ja trzęsłam się jak osika, ale było fajnie. No i tak te burze mamy od wczoraj od południa:) Zresztą jakby mógł to by spał po 24 godziny.

Witam nową twarzyczkę z takim terminem jak mój. Lady S

Myślałam sobie dzis o porodzie i mam nadzieję że pójdę w ślady mamy: z pierwszą i z drugą córą rodziła po 3,5 godziny, a dziewoje ponad 3,5 kilo, ba nawet mi się obojczyk złamał, taki klocek byłam:P

Rika tort pierwsza klasa:) Zarąbisty.

Dziś porywam Małża pokazać mu dlaczego podobają mi się X-Landery. Wczoraj oglądałam wózki i nie mogłam nic wybrać. Kolor mi przeszkadzał, a x-lander ma taki fajny srebrny model:)

42 dni to terminu:)
[/size]

13 lata 10 miesiąc temu #122445 przez piernikarczyk07
Hej :blink:

Rika torcik wygląda pychotka!

Ja generalnie też długo śpię ale w weekendy wstaję wcześnie bo mężulek jest :) Jedziemy zawsze na zakupy później śniadanko które jest wspólnie robione :laugh:

aska27 ja w poniedziałek mam z mężulkiem pierwszą rocznice ślubu :kiss: Jakie plany? :)

Ja mam bardzo fajny weekend teraz bo...nie muszę gotować w te upały obiadów :silly:
Dziś idziemy na urodziny babci, wczoraj kończyła 82 lata, jutro jedziemy sobie gdzieś na obiad razem :lol:

W poniedziałek mam zamiar zrobić dużą, pyszną i pełną świec kolację z bezalkoholowym mojito mniam :) Śniadanko do pracy zapakuję mu w papier z naszym zdjęciem, a mam takie naklejki serduszka i w całym domu porozklejam mu je z kilkoma słowami do niego ode mnie :lol:

Myślicie że mu się spodoba :unsure:

Co do puchnięcie to mi to w ogóle nie schodzi :(

Miłego weekendu lipcóweczki

13 lata 10 miesiąc temu #122447 przez masuska
Jakby mnie tak ktoś zrobił to bym skakała z radości:) Fajnie. Nasza pierwsza rocznica będzie 25.09.2011 wtedy chcę zrobić chrzciny synka.

13 lata 10 miesiąc temu #122460 przez hoborr
Fajne pomysły z obchodzeniem rocznic:) Ja będę miała 4 rocznicę 13 października i też myślałam żeby coś koło tego zrobić chrzciny:) Ale nie wypada na weekendzie - ale to jeszcze tyle czasejku:)

Ja niestety gotuję obiad dla robotników bo mi garaż murują! A miałam odpoczywać bo do szkoły nie poszłam a tu teściowa jak zwykle wyskoczyła z ciśnieniem! Jak zwykle! bleee.
Już się nie mogę doczekać przeprowadzki - ale to pewnie jeszcze z rok potrwa!

13 lata 10 miesiąc temu #122469 przez natimp1
hej hej

witam nową mamusię ...
ale sie dziewczyny rozgadałyście o tej antykoncepcji heheh, ja jakos jeszcze nie myslałąm, generalnie rzed pierwszym dzieckiem brałam piguły i byłam zadowolona ale po Maksie juz nic nie brałam i w sumie tez byłam zadowolona wiec nie wiem co zrobie...

masuska.. proszę o wpisanie o imienia KOrnelek na razie jest na 99%

Rika faktycznie średnie rzygody

masuska tez bałam sie czy dzidzia nie bedzie się budzic na burze ale co Ty,, maluchy mają twardszy sen niz nam sie wydaje...

kurcze w poniedzialek na te badania do siztala, strasznie sie cykam, pewnie mnie zostawią do środy bo tak trzeba byc zeby NFZ zwrócił szpitalowi kase...a co jak bedzie cos nie tak i będę musiała zostac w szpitalu na dłużej.. masakra jakaś..

dzis pop. ide z maksiorem na urodziny do Jego kolegi Leosia, mam zamiar ubrać się w sukienkę i but na obcasie.. heheh potrzebuje tego jak nic,.. impreza w domu to najwyżej ściągne buty i na boso będę latac :)
moje chłopaki buszują na dworze.. fajnie mają

13 lata 10 miesiąc temu #122477 przez Green
Kamilka dzieki za linka zaraz go przebadam :blink:

Rozyczka niewiem dokladnie jak dzialaja te implanty , bo osobiscie mnie nie interesowaly, tylko slyszalam ze tu wlasnie po porodzie jest proponowany jako 1 z najlepszych srodkow anty.

Hoborku widzisz tylko ze Ja wlasnie znam plec mojej niuni kilka razy juz pisalam tutaj ,ale wychodzi z tego ze nikt niezauwazyl :dry:
W Pl lekarka nam powiedziala ze na 80-90% bedzie dziewczynka i teraz w srode mam USG i mam nadzieje ze lekarka potwierdzi ze Czekamy na coreczke-Dagmarke.

13 lata 10 miesiąc temu #122478 przez aska27
natimp widze,ze się prawie zdecydowaliście na imię :blink: ..bardzo ładne!!!

Hoborr oj, biedna Ty to masz trzy światy z tą teściową ... a kiedy planujecie wyprowadzkę?

A u mnie zakupy już zaliczone, podłoga u myta, pranie wstawione... został mi tylko tort bezowy do zrobienia.. no i moze jakies ciasto.. ech, wymyśliłam,ze mojemu męzowi zrobię słodką niespodziankę i coś upiekę,ale mogę się założyć,ze on na 99,9% zapomni o naszej rocznicy!!! Tacy są faceci, chociaż ten mój to juz masakra... imieniny czy urodziny, albo inne święta on nigdy nie pamięta! A może kiedys mu się odmieni?! :blink:

aaa ..truję i truje... ale napiszcie proszę czy juz kupiłyście pościel do łóżeczka? Szukam, myślę i na nic zdecydować się nie mogę!

13 lata 10 miesiąc temu #122479 przez hoborr
Jejku jejku Green Kochana! No to ja już nie wiem jak to można było nie zauważyć takiej wiadomości:) Fajnie że dziewczynka! I imię fajne:) Zazdroszczę tym które juz wybrały bo ja mam dylemat nie z tej ziemi!

Na dzień dzisiejszy chyba będzie Faustynka! Ale co mi się jutro uplącze - to się okaże!

13 lata 10 miesiąc temu #122517 przez masuska
A ja czekam na Męża, a za godzine na tym zadu.piu sklepy zamykają. Czyli były sobie zakupy:(

Green, znalazłam jeden post w którym mówiłaś że będzie Dagmara, albo Adaś. Zdziwiłam się strasznie, bo z ręką na sercu mogę przyrzec, że nie pamiętam aby było o tym że będzie Dagmarka.

13 lata 10 miesiąc temu #122527 przez różyczka
Masuska ja też zameirzam kupić x-landera ale to głównie mój mąż własnie przekonał mnie :)że solidny, ze pełno ich jeździ po ulicach, a to znaczy, ze ludzie sobie chwalą, ze mało awaryjny itp. Wadą jest to, że spacerówk a jest tylko twarzą do kierunku jazdy a i siedzisko w gondoli nie jest podnoszone a jakiś maluch ciekawski to nie chce juz od 4-5 m-ca leżec na płasko. Mi sie podoba kolor energy(taki stalowo-wisniowy):)

Green faktycznie zawsze pisała, ze NIUNIA :)

My mamy rocznicę dopiero w październiku więc poczytam Wasze pomysły i moze coś mnie zainspiruje :blink:

Mamy dziś remont łazienki, sami robimy z meżem, skaranie boskie z nim mam, ciągle tylko bluzgi lecą, wystarczy, ze głupia śrubka mu spadnie :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 10 miesiąc temu #122530 przez Green
Masuska spokojnie przeciez ja nie z pretensjami tutaj :silly: Tylko tak mi sie dziwnie zrobilo.O imieniu duzo niepisalam ,bo mimio tego ze od poczatku bylo ustalone to z czasem moglo nam sie odmienic, naszczescie po tych kilku miesiacach wciaz jestesmy zdecydowani na to jedno :)
Chyba niepotrzebnie o tym napisalam ,niechce by ktos sobie zle o mnie pomyslal :huh:
No nic milego dnia

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka