- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Nie spodziewałam się że jeszcze ktoś dołączy do naszej gromadki a tu taka niespodzianka! Witaj Lady S

Green kochana nie martw się tym że nie znasz płci! (haha teraz to tak mogę mówić

Wczoraj tak mnie bolała głowa że myślałam że już wezmę apap - ale wytrzymałam. NA podyplomóce miałam zajęcia mieć do 19:50 ale pani Profesor widziała że się męczę - bo prawie leżałam na ławce - i puściła wszystkich o 18:00

Ten ból głowy chyba przez tą pogodę i tak chciałam żeby i u nas popadało a tu nic....
Riczko, ale bym zjadła taką świnię!
Kreseczkę mam od pępka w górę, a w dół to nie wiem - nie wiedzę!
Piernikarczyk i Różyczko mi puchną palce u rąk. Obrączka ledwo wchodzi...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Lady S witaj~!

ach.. w sumie to ja śpioch się zrobiłam straszny hihi ... czytam,że różyczko zaczyna męczyć Cię bezsenność,a ja juz o 20h w łóżeczku, rano o 6 wstaje coś zjeść,bo głodna jestem masakrycznie i znowu do łóżeczka... jeśli oczywiście do pracy nie idę,ale jeszcze troszkę i wolne ...byle do 17 czerwca!

Rikatort bombowy!!!

hoborr na ból głowy rzeczywiście najlepszy jest sen.. popieram

ach ,a my jutro mamy 2 roczncę ślubu..muszę meżusiowi jakąś niespodziankę zorganizować!

no nic..dziś znowu sama.. więc moze wyskocze na jakies zakupy

- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Rika-tort bombowy!!!
Ja na razie nie mam krechy na brzuchu, dzisiaj wstałam w dobrym nastroju, bo na 16 idziemy na wesele kuzyna, już się nie mogę doczekać.
Będę się przez cały dzień oszczędzać, żeby jak najdłużej wytrzymać na balandze

Miłej soboty!!!
- Kamilka24
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Witaj nowa mamuśko Lady_S napisz coś o sobie

Ja też jestem śpioch ale w weekend nie da rady pospać, bo mój żabek ma wolne i budzi się o 7 rano więc ja też, bo jak czuję, że już wstał to nie mogę spać

Dziś robimy porządek w ogródku (no ja będę się z pewnością przyglądała), bo w końcu ciepełko przyszło...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja śpię w kratkę, jednego dnia nie mogę wstać z łóżka do 10-11, a następnego już o 6-7 na nogach, ale teraz śpię więcej. niż jeszcze z miesiąc temu.
Ale dziś burze miałam w nocy, pierwsze grzmoty mnie obudziły i bałam się bardzo. Oczywiście mój ukochany nic nie słyszał, a ja trzęsłam się jak osika, ale było fajnie. No i tak te burze mamy od wczoraj od południa:) Zresztą jakby mógł to by spał po 24 godziny.
Witam nową twarzyczkę z takim terminem jak mój. Lady S
Myślałam sobie dzis o porodzie i mam nadzieję że pójdę w ślady mamy: z pierwszą i z drugą córą rodziła po 3,5 godziny, a dziewoje ponad 3,5 kilo, ba nawet mi się obojczyk złamał, taki klocek byłam:P
Rika tort pierwsza klasa:) Zarąbisty.
Dziś porywam Małża pokazać mu dlaczego podobają mi się X-Landery. Wczoraj oglądałam wózki i nie mogłam nic wybrać. Kolor mi przeszkadzał, a x-lander ma taki fajny srebrny model:)
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Rika torcik wygląda pychotka!
Ja generalnie też długo śpię ale w weekendy wstaję wcześnie bo mężulek jest

aska27 ja w poniedziałek mam z mężulkiem pierwszą rocznice ślubu

Ja mam bardzo fajny weekend teraz bo...nie muszę gotować w te upały obiadów

Dziś idziemy na urodziny babci, wczoraj kończyła 82 lata, jutro jedziemy sobie gdzieś na obiad razem

W poniedziałek mam zamiar zrobić dużą, pyszną i pełną świec kolację z bezalkoholowym mojito mniam

Myślicie że mu się spodoba

Co do puchnięcie to mi to w ogóle nie schodzi

Miłego weekendu lipcóweczki
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja niestety gotuję obiad dla robotników bo mi garaż murują! A miałam odpoczywać bo do szkoły nie poszłam a tu teściowa jak zwykle wyskoczyła z ciśnieniem! Jak zwykle! bleee.
Już się nie mogę doczekać przeprowadzki - ale to pewnie jeszcze z rok potrwa!
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
witam nową mamusię ...
ale sie dziewczyny rozgadałyście o tej antykoncepcji heheh, ja jakos jeszcze nie myslałąm, generalnie rzed pierwszym dzieckiem brałam piguły i byłam zadowolona ale po Maksie juz nic nie brałam i w sumie tez byłam zadowolona wiec nie wiem co zrobie...
masuska.. proszę o wpisanie o imienia KOrnelek na razie jest na 99%
Rika faktycznie średnie rzygody
masuska tez bałam sie czy dzidzia nie bedzie się budzic na burze ale co Ty,, maluchy mają twardszy sen niz nam sie wydaje...
kurcze w poniedzialek na te badania do siztala, strasznie sie cykam, pewnie mnie zostawią do środy bo tak trzeba byc zeby NFZ zwrócił szpitalowi kase...a co jak bedzie cos nie tak i będę musiała zostac w szpitalu na dłużej.. masakra jakaś..
dzis pop. ide z maksiorem na urodziny do Jego kolegi Leosia, mam zamiar ubrać się w sukienkę i but na obcasie.. heheh potrzebuje tego jak nic,.. impreza w domu to najwyżej ściągne buty i na boso będę latac

moje chłopaki buszują na dworze.. fajnie mają
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Rozyczka niewiem dokladnie jak dzialaja te implanty , bo osobiscie mnie nie interesowaly, tylko slyszalam ze tu wlasnie po porodzie jest proponowany jako 1 z najlepszych srodkow anty.
Hoborku widzisz tylko ze Ja wlasnie znam plec mojej niuni kilka razy juz pisalam tutaj ,ale wychodzi z tego ze nikt niezauwazyl

W Pl lekarka nam powiedziala ze na 80-90% bedzie dziewczynka i teraz w srode mam USG i mam nadzieje ze lekarka potwierdzi ze Czekamy na coreczke-Dagmarke.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hoborr oj, biedna Ty to masz trzy światy z tą teściową ... a kiedy planujecie wyprowadzkę?
A u mnie zakupy już zaliczone, podłoga u myta, pranie wstawione... został mi tylko tort bezowy do zrobienia.. no i moze jakies ciasto.. ech, wymyśliłam,ze mojemu męzowi zrobię słodką niespodziankę i coś upiekę,ale mogę się założyć,ze on na 99,9% zapomni o naszej rocznicy!!! Tacy są faceci, chociaż ten mój to juz masakra... imieniny czy urodziny, albo inne święta on nigdy nie pamięta! A może kiedys mu się odmieni?!

aaa ..truję i truje... ale napiszcie proszę czy juz kupiłyście pościel do łóżeczka? Szukam, myślę i na nic zdecydować się nie mogę!
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na dzień dzisiejszy chyba będzie Faustynka! Ale co mi się jutro uplącze - to się okaże!
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Green, znalazłam jeden post w którym mówiłaś że będzie Dagmara, albo Adaś. Zdziwiłam się strasznie, bo z ręką na sercu mogę przyrzec, że nie pamiętam aby było o tym że będzie Dagmarka.
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Green faktycznie zawsze pisała, ze NIUNIA

My mamy rocznicę dopiero w październiku więc poczytam Wasze pomysły i moze coś mnie zainspiruje

Mamy dziś remont łazienki, sami robimy z meżem, skaranie boskie z nim mam, ciągle tylko bluzgi lecą, wystarczy, ze głupia śrubka mu spadnie

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Chyba niepotrzebnie o tym napisalam ,niechce by ktos sobie zle o mnie pomyslal

No nic milego dnia