BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 7 miesiąc temu #134044 przez masuska
dorotas nie obraz sie ale bym go chetnie, golymi rekami udusila. Wiem jąk potrafia wku... Ale nie denerwuj się. Ostatnio przechodziłam akcje z mężem i nadal dopiekam mu. Cholera pamiętliwa jestem. Ale cóż zasłużył sobie.
Aska u nas ok. Leżymy na lewym boczku i się relaksujemy. Czasem zrobię lody lub kawę frappe,
Koleżanka zrobiła kawę inke dla dzieci w mikserze z lodem i mówią że pianką wyszła tak jak mi w blenderze:) fajna zabawa i dzieciaki zadowolone:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #134045 przez Green
Wrocilam popoludniu od poloznej,w miedzy czasie chyba byla jakas awaria ze stronka bo nieszlo wogole na nia wejsc :dry: No ale widze ze teraz juz wszytsko wporzadku.
U poloznej sie dowiedzialam ze moge miec jakas infekcje i wyslala moj mocz do laboratorium , troszke sie martwie jaki bedzie wynik, ponoc w piatek najdalej w poniedzialek ma byc wynik. W dodatku troszke sie naczytalam po powrocie do domu o infekcjach i mam teraz pietra ze ja pierdziu :huh:

Dorotas ja mialam takie odczucia wczoraj co do mojego, naszczescie wszyscy przezyli a dzis jest cacy :)

13 lata 7 miesiąc temu #134050 przez różyczka
O kurdeeee jak duuuuusznooooo! :S

Olka tekst z kolankiem tyczył sie tesciowych co prawda ale masz racje - i tu by pasował hehe :lol:
Dorotas ja to rzucam od razu czymś w mojego jak mnie wkurza, zwłaszcza teraz w ciązy sobie pozwalam ;)

Olka ta historyjka ze zgubieniem Małej ekstra :lol: normalnie jak z filmu :lol:

Wiem, ze sie powtarzam ale ONI NAPRAWDE MAJA JAKIŚ DEFEKT MÓZGU - faceci ma się rozumieć :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #134056 przez różyczka
Mój "stary" kupił mi wczoraj wiatrak, mega wielki... taki przemysłowy, który daje czadu taaak, jakby huragan Katrina był u nas w domu hehe :lol: kazałam mu wymienić na jakiś malutki i cichy co by sie przydał jak mała będzie na świecie i będa upały, bo jak ten zarzucimy to ją podmuch powietrza wcisnie między szczebelki łóżeczka chyba :lol: :lol: ale on jak to facet - nie pomyslał o tym :lol:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #134068 przez różyczka
Rika nigdy nie wiadomo ile polezymy w szpitalu więc rzeczywiscie teraz tak sobie myslę, ze te 2 co kupiłam to za mało będzie :dry: mogłam wziać 3 chociaż, poszły by jedną paczką :dry:
Masuska kupiłam te co Ty :)

Dziewczyny teraz mam taki problem, ze trzeba mieć szlafrok do szpitala a ja mam tylko taki długi, bardzo ciepły, gruby, którego latem wogóle nie uzywam praktycznie. No i nie wiem teraz co robić - chciałam jakiś kupić cienki, krótszy...ale nawet na allegro są strasznie drogie a ja wiem, ze nie bede go wcale nosić potem/tylko w szpitalu. A z kolei ten mój za gruby na takie upały :S No i teraz nie wiem :unsure:

13 lata 7 miesiąc temu #134074 przez dorotas29
Dziewczyny, dzięki, ... :) za słowa otuchy, że nie jestem taka beznadziejna :)
dalej się nie odzywam...nie chcę zaczynać rozmowy,bo wiem, że wybuchnę i na koniec wyjdzie, że to ja jestem winna :( . Z tym defektem mózgu- dobre :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #134089 przez Viszka11
hejka

Ja dzis walcze z grypa zołądkową:( ehhh [paskudztwo sie przyplatalo:(

Boje sie zeby cos Kasi nie bylo....

odezwe sie jak dojde do siebie....i was nadrobie....

caluski:*

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 7 miesiąc temu #134095 przez Rika
A ja ciągle sram za przeproszeniem :(

Różyczka może weź ten co masz. Szlafrok przydaje się tylko żeby wyjść na korytarz. Na sali latasz jak chcesz... A podczas skurczy porodowych przecież w samej koszulce możesz być. Ty decydujesz jak Ci wygodnie :) ja bym nie kupowała.
Sama zaraz lecę do piwnicy po mój szlafrok :)

13 lata 7 miesiąc temu #134272 przez przyszla_mama
Różyczko, a ja wlasnie bym kupila szlafrok. Nawet gdy bedziesz wychodzila na korytarz czy szla na badanie bedzie ci bardziej komfortowo - ja lezalam w szpitalu na poczatku ciazy i nie wyobrazam sobie byc bez szlafroka, i nie wyobrazam sobie zebys musiala meczyc sie w grubym w takie upaly - ja nawet zima mialam cienki bo bylo goraca, a co mowic w lipcu.... nawet jesli to bedzie kwestia tych dwoch dni i wychodzenia na korytarz...

ja kupilam wlasnie szlafrok na allegro i jestem b. zadowolona,taki zwykly, ale podoba mi sie, mysle ze spelni swoja role :) kosztowal 30 zł, ja jeszcze kupilam kilka pidzam na tej aukcji wiec tylko raz placilam za przesylke..

allegro.pl/show_item.php?item=1617610129

ale to wlasnie zrob tak zeby Tobie bylo wygodnie, bo widzisz ile nas ciezarowek tyle zawsze roznych zdan :):)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #134273 przez piernikarczyk07
Hej!

Dobrze, że Was podczytywałam od czasu do czasu bo nie wiem jak długo musiałabym teraz wszystko nadrabiać :cheer:

My byliśmy wczoraj u lekarza na wizycie, bałam się jak nie wiem bo wyniki moczu wyszły mi złe (białko w moczu) Lekarz powiedział że nie jest tego dużo więc na razie nie mamy się czym martwić, zobaczymy jakie wyjdą mi za tydzień. Poza tym też robił mi wymaz dziś muszę zawieść to do sanepidu i mam nadzieję że chociaż to wyjdzie dobrze :dry:

Z małym wszystko ok, waży już 3kg i nie widać żeby jakoś mu się do nas spieszyło :dry: Lekarz się ze mnie śmiał ze urodzę 1 sierpnia a nie 1 lipca (głupi żart) he

Generalnie przez te upały źle funkcjonuję...cały czas robią mi się mroczki przed oczami i słabo :X nawet jak leżę czy siedzę przed kompem (masakra)
W dodatku nie mogę spać w nocy :S OSZALEJE!!!!!!

13 lata 7 miesiąc temu #134307 przez masuska
slyszalyscie że wczoraj babka w Łodzi w taksówce? Ostra akcja:)
Co do szlafroków to powiem wam że teraz w szpitalu miałam 2 krótki cienki i długi gruby. Używałam tylko grubego, jako kocyk, a na korytaz czy na badania szłam w koszuli:) kwestia gustu, więc samemu trzeba zdecydować.
Te moje koszule to trzeba uważać żeby biust nie wyskoczyl.
Piernikarczyk jak ładnie 3 kilo:)
A mnie się wczoraj brzuch mocno stawiał. Mąż zaczą panikowac, ale na się nie dzieje. Pewnie tylko szyja się skraca.
Macie dziewczyny jakieś stronki z kalkulatorem tygodnia ciąży. Wczoraj sprawdzałam na 2 i wychodzi mi 37 tydzień! Już się gubie, lekarze też mi podają 37. Nie wiem o co chodzi.

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #134320 przez happymamma
Masuska bo Ty jesteś w 37 właśnie :) 36 tygodni skończonych plus 5 dni-pojutrze skończysz 37 i będziesz w 38 tygodniu :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #134322 przez różyczka
Masuska no przeciez Tobie leci a nawet juz dobiega końca 37 tydz. - skad wiec to zdziwienie? :laugh: :laugh:

A o co chodzi z tą historią w taksówce?

Dziewczyny ja umieram chyba, niby już chłodniej troche/bo prawie 30 stopni a nie ponad/ to jestem spuchnięta jak bania, łydki sa ciagle napięte na skraju skurczu, skóra wydaje sie za mała - ciagnie, swedzi pomimo smarowania, cofa mi sie jedzenie jak leze, sapię, ciągle chce mi sie płakać, no ogólnie się rozpadam chyba :(

Masuska masz na myśli te koszule? ze wypadają cycki? allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-d...-xl-i1572837316.html

13 lata 7 miesiąc temu #134323 przez masuska
no to gitara, mogę rodzic:)

Ale napisałam wcześniej, że nie wiadomo o co cho.
Kobieta urodziła synka w drodze do szpitala w taksówce. Wszystko działo się w Łodzi.

13 lata 7 miesiąc temu #134326 przez różyczka
Masuska edytowałm poprzedni post zanim zdązyłam zobaczyć, ze już odpisałaś - czy mozesz przeczytać to co napisałam?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka