- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Rozyczko na adopcje czeka sie dlugo bo mimo ze jest multum dzieci w Domach Dziecka nie wszystkie moga byc adoptowane bo najczesciej rodzice niezrzekaja sie praw rodzicielskiech, to akurat wiem bo wrodznie u mnie sie teraz staraja o adopcje i tez czekaja na maluszka bez praw. Jesli zas chodzi o masc po CC to slyszlam ze najlepiej zaczac od razu smarowac bo ladniej sie goi rana.
Pierniczyk jak zaczekasz do 6lipca to bedziemy rodzic razem A to ze sie pytaja czy juz rodzisz to sie nienerwuj bo mi maz to pytanie zadaje srednio 6 razy dziennie
Aska sliczne lozeczko i posciel
Naptim niepanikuj bedzie OK
Masuska fajna posciel ,szkoda ze rozek rozowy. Co do przekraczania stron to chyba nawet 500 przekroczymy niedlugo A nalesniki ze szpinakiem to ja lubie ale mma teraz zgage jak zjem szpinak A karmienie piersia do 3 roku zycia to moim zdaniem lekka przesada
Lucy to zes zaszalala CC w przyszlym tygodniu ,POWODZENIA
Kamilka niestety dziewczyny maja racje co do imienia,Jak jest popularne to co 2-3 niunia ma tak na imie i trzeba sie z tym liczyc ,ale jesli wam sie podoba takie imie to poprostu zostawcie Amelak i juz
Ania a koszula moze przyda sie do 3 porodu skoro w dobrym stanie sie zachowala po tym porodzie ?
Rika slodziutkie foto Olci
A PAPIEROCHOM dzewczyny stanowcze NIE trzeba powiedziec , a za kase wydana na fajki lepiej cos dzieciaczkom kupic
Chyba wszytsko napisalam co mialam ide cos wrzucci na ruszt , bom glodna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
I to jest ta motywacja której potrzebuje, zamiast na smrodek, to mogę coś małemu kupićA PAPIEROCHOM dzewczyny stanowcze NIE trzeba powiedziec , a za kase wydana na fajki lepiej cos dzieciaczkom kupic
Dzięki.
Dorotas mnie tak szybko nie weźmie, już w to wątpię, pewnie wywołaniem sie skończy a najgorzej to cesarką, której strasznie nie chce:( Załamać sie idzie:(
No lecę :*
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Rika super fryzurka u Twojej słodkiej Oleńki
Green święta racja z tymi papierochami!!!!
Masuskamyśl pozytywnie i Twój synek na pewno nie pozwoli Cię ciąć, więc bądź spokojna
A ja zapisałam dziś Dominika do przychodni i mam nadzieję, że wybrałam mu dobrego lekarza, bo to nowa placówka jak dla nas i muszę też pomyśleć czy Szymusia tu nie przepisać, bo po przeprowadzce do starej przychodni mamy daleko a i doktorzy tam niezbyt fajni.
No to i ja zmykam spać póki moje chłopaki też spią
Do jutra dziołchy
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Green ja bardzo bym nie chciała wracać do nałogu ale pokusa pozostaje na zawsze niestety
Aniuw cieszę się, ze mogłam pomóc choc troszke
Masusko a ja sądziłam,ze Ty już nie wrócisz z tej wizyty tylko prosto do szpitala Cię zawioza....hmmm, no nawet nie wiem jak Cię pocieszyć, wiem, ze masz już dosyć tego czekania, mogę tylko trzymać kciuki, zeby wzięło Cię jak najpredzej
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po 2 tyg. jak nas wypuszczali to się czułam najszczęsliwsza pod słońcem
No miejmy nadzieje, ze tym razem pójdzie nam szybciej
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
w ogole cos nie moge spac... to brzuch ciagnie, to zgaga, to mi niedobrze i do tego milion mysli jeszcze w glowie..
no nic, zaraz robie drugie podejscie
ja zrobilam dzisiak mega zakupy, kosmetyki dzidziusiowe i dla mnie reszta rzeczy, juz do konca moge zapakowac torby, ufff bede spokojniejsza
Rika, alez niesamowite ze Ty juz masz swoje malenstwo przy sobie. Kiedy to u nas bedzie..
Masuskauda sie rzucic palenie na pewno, Ty jestes silna kobitka i juz nie wrocisz do nalogu, koniec kropka!
Różyczko jak fajnie sie slucha - czyta Twoje przepisy widac, ze masz smykalke i lubisz to robic, ja delektuje sie juz samym opisem i wizja takiego dania rózyczkowego
pochwale wam mojego meza, palil papierosy od malolata, okolo 10 lat, i okolo 5 miesiecy temu rzucil - nie wypalil od tamtej pory ani jednego! - tfu tfu odpukac w niemalowane
taka dumna z niego jestem no i mam nadzieje, ze juz nigdy do tego nie wroci, jak na dzien dzisiejszy spisuje sie super
ok. lece. mam nadzieje, ze jednak zasne..
a no i gratuluje nam 400 stron
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie tak sobie myślałam, że jak bym teraz paliła, to już by było przeszło połowa życia, tak około 13-14 lat palenia. Ech głupia jaka ja byłam. Ale mam taki problem że wokół mnie większość pali, bynajmniej te najbliższe osoby z którymi jestem najczęściej, czyli Mąż, siostra, szwagier, sąsiadka, a nawet dwie, znajomi Męża, wszyscy oprócz żony jednego z nich. Ciężko będzie, ale jak Ania przy tych wszystkich ludziach nie pali to i ja mogę
Ciekawe jak tam Agito:) Coś myślę że może już dzidziulka tuli:)
A reszta proszę się meldować
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska te slimaki, to takie zapiekane w piekarniku z odrobiną masła czosnkowego -pychotka.. już nie mogę się doczekać
kurcze ale pogoda , z jednej strony ok bo upały słabo znoszę z drugiej to by maksior pobiegał trochę po placu
mąż już w pociągu , więc dzidzia niech się na świat nie pcha póki co:)_
kurcze dzisiaj jakiś mega apetyt mam, zjadłam już dwie kiełbaski i ciągle głodna jestem ....
trzymajcie się.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Bóle podbrzusza utrzymywały się przez całą noc, ale śnił mi się mój poród,pierwszy raz w życiu, synusia nie widziałam, miałam znieczulenie-co oczywiście tylko było we śnie ,bo w moim szpitalu nie dają.
Najgorsze było to,że przetaczali mi 2-krotnie krew, ale biore na to wszystko poprawkę, bo to był sen
U mnie za oknem 17 stopni,słonko,ale i też silny wiatr,budzę zaraz resztę rodzinki, śniadanko i na zakupy, bo chcę zakisić sobie trochę ogórków.
Pa,do potem!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale spadam od razu bo mojego małza naszło na montowanie przewijaka do komody wiec trzeba kuć żelazo póki gorące
Jak wrócę to conajmniej 3 mają być na porodówce - CZY TO JASNE??
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr
Lucy
i może Agito i coś Piernik się nie odzywa, więc Różyczko proszę lepiej żeby z 10 było na porodówkach, a nie tylko 3:P
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja nigdzie się nie wybieram, za dużo mam dziś pracy Chcę upiec sernik (dzięki różyczce ) będę robić go pierwszy raz he Na obiad chcę zrobić gulasz z placuszkami Poza tym naszło mnie na umycie dwóch okien w sypialni i salonie, razem z wymianą firan bo te już mi się znudziły a po porodzie pewnie nie szybko to zrobię
No po za tym bez zmian, dziś tylko mnie lekko zemdliło z rana i pogoniło do wceta
Jak zacznę rodzić albo będę jechać do szpitala to na pewno napiszę Wam to tu szybciutko
Jest sobota więc do nas co chwilkę ktoś "wpada" na sekundę ale wiecie jak te sekundy wyglądają...tym bardziej że jestem niby po terminie troszkę to męczące zaczyna się robić no ale taki urok mieszkania przy całej rodzinie
Miłego dzionka życzę mamusie i czekam na jakieś FAJNE wieści