- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

strasznie boli mnie brzuch dzisiaj cale popoludnie i wieczór, właściwie podbrzusze jak na okres, ale nie sa to jakies regularne bóle wiec narazie się przyglądam i staram sie przetrwać. Ale ogólnie nie jest to fajne uczucie

Rika oczywiście, że będziemy trzymać kciuki za Oleńkę.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
No idę spać, trzeba odpoczywać póki można.
Dobrej nocy życzę i w razie czego lekkich porodów.
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Rika miała skurcze co 5 min i jeszcze obiad gotowała

Znowu errory się robią

W ogóle nie mam apetytu dzisiaj

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Viszka11
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- i znow w oczekiwaniu
Boli co 20 min wiec to chyba nic nie znaczy
Rika miała skurcze co 5 min i jeszcze obiad gotowała
Znowu errory się robią
W ogóle nie mam apetytu dzisiaj
ciekawe ciekawe?!?! Oby to jednak nie to bylo...
IWANEK-GRATULACJE!!!
Przyszla_mama-to niezla Kwiaciarka...
U nas tez wczoraj i dzis byly Jaja....
bo wyobrazcie sobie moja Tesciowa nie dala Nam zaproszenia na Chrzciny do Kuzynki Męża.

ide spac dobranocka;*
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Idę spać, stresuję się jutrzejszymi badaniami.
Od jutra teściowa ma wolne i nie wiem czy cieszyć się czy płakać... ehh

Dobranoc baby

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Różyczko, jak Twoje samopoczucie?? mam nadzieje, ze juz lepsze..
Rika 3mamy mocno kciuki za badania..
Viszka11 no to ladnie z tymi chrzcinami.. a czemu nie przekazala wam zaproszenia? zapomniala czy celowo?
Ja mam jakis kryzys malutki i glupiutki, wkurza mnie ze moj M moze wsiadz samochod i wiora, spotkac sie z kolegami, odstresowac, pogadac, a u mnie to taki dlugi etap teraz sie gdzies wytoczyc.. i nawet nie za bardzo mam jakos teraz z kim, kazdy ma swoje sprawy na glowie a kolezanki, ktore nie maja rodzin wola sobie pojsc na disco blysko poszalec.. echh..
no ale zdaje sobie sprawe z tego ze to naturalna kolej rzeczy...
ale co by nie bylo FACECI MAJA LZEJ I LATWIEJ.. nawet taka praca.. oni dalej realizuja sie zawodowa, daza w tym kierunku co dazyli, a my ile musimy sie naglowic zeby to wszystko ladnie zgrac i pogodzic.. to na tyle z przemyslen echh

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przyszła mama- kurcze myślałam ze uda mi się być pierwszą-coś spac nie mogę od 5, ale nadrobiłam czytanie:)w sprawie kwiaciarki to rozumiem jak sie czujesz jak mi sąsiad powiedział ze wygladam jak maszyna a zawsze taka szczupła to myślałam ze mu strzelę
Rózyczka-za te mufinki to się w ucho należy ,apetytu mi narobiłaś a ja dziś badania krwi wiec muszę byc na czczo-ale w planach na śniadanie chałka z powidłami i kakao
Iwanek gratulacje , ja zauważyłam ze coś się długo nie odzywasz,ale ponieważ zauważam ze mojego nie pisania tez mało kto zauważy jakoś nie pisałam w tej sprawie
Rika, mam takie same obawy jak Ty, jak sobie poradze z dwójką jak mąż wróci do pract. Byleby tylko maluch był zdrowy, a te samopoczucie to chyba norma, moze to maleńki baby blues,
Daj znać jak Oleńka z zółtaczką-trzymamy z synuśkiem kciuki
Piernikarczyk jak samopoczucie?, lepiej już trochę?
ja dziś w planach badanie krwi, młody nie chodzi juz do przedszkola wiec jestem ciekawa jak dzień minie,w sensie oszczędzania.. hahah jakoś sobie nie wyobrażam no ale zobaczymy,
od rana zrobię jeszcze małe zakupy żeby po badaniach juz tylko do domu i do wyrka .strasznie mnie ciągnie na spagheti z kaparami i tuńczykiem
kurcze sama juz nie wiem czy dzwonic dziś do ginka czy nie, w sumie nic mi nie jest , brzuch miękki nie boli, tylko brak tych kieszonek mnie martwi. Jutro idę na ktg do szpitala gdzie on przyjmuje i po zwolnienie lekarskie to moze do niego podejde,...dziewczyny poradźcie coś..
no nic życzę miłego owocnego w szybkie porody dnia...
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Różyczkoorganizm się już zaczyna przygotowywać

Rikapomyślnych badań. Na pewno Twoje samopoczucie i brak humoru wynika z tego ze Ci cięzko, może lepiej że teściowa ma wolne????zawsze Cię odciąży troszkę, i bedziesz miała czasu trochę dla siebie, bo tak obowiązki Cię przytłaczają. A teściowe jakie sa to są ale wnuków raczej nie chcą skrzywdzić, jedynie mają zacofane podejście do wychowania niektóre

U mnie to cisza, a co do opróżniania się żołądka przed porodem, ja chyba tym się nie mogę sugerować bo ja zawsze z rana latam po 3, 4 razy

- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Weny twórczej nie mam, brzuch mnie dalej boli, noc nieprzespana, dziecko dalej kaszle,już drugi tydzień...
Zaczynają się telefony od rodziny i znajomych,a tak prosiłam,żeby takowych nie było...ehhh
Do później!
Ciekawe jak Hoborr?
- Viszka11
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- i znow w oczekiwaniu
.
Viszka11 no to ladnie z tymi chrzcinami.. a czemu nie przekazala wam zaproszenia? zapomniala czy celowo?
Mysle ze pol na pol....
Dzien dobry:*
ja nie spalam do 3 w nocy:( cos nie moglam i wstalam o 6 rano:( jakis dramat..
patrzcie jaka sliczna Suknie SLubna;)
www.pudelek.pl/artykul/33484/smutna_panna_mloda_zdjecia/
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Śniło mi się dziś że na forum zobaczyłam "Przyszła_mama urodziła Areczka". Może któraś tam teraz daje na porodówce:)
A mnie coś czyści tak, że mam 2 kilo mniej od piątku jak byłam u gina, ale nic się nie dzieje, smarki są w dużej ilości, plecy bolą i raz na jakiś czas mam twardy brzuch, czyli to co było od kilku tygodni, tak i jest nadal.
Piernik meldujemy się! Reszta dziewczynek też proszę! Ciekawe jak tam Lucy i Hoborrek. Różyczko mam nadzieje że z brzuszkiem lepiej. Daj znać co i jak.
Wczoraj tez dostałam świetny komplement, że brzydka na twarzy się zrobiłam:P Od siostry ciotecznej, która sama wygląda... nie powiem jak, ale ma z pięć zębów na krzyż.
Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściów. Nie podoba mi się że Mąż ma wpychane wszystko na talerz jak śmietniczka, a to gołąbek, a to kotlet. Zresztą wszyscy mają dokładane oprócz mnie. Wkurzające jest to bardzo, a później marudzi że przytył, a dietować się nie chce, ale ja mu teraz dam! Mówiłam mu żadnego podjadania i kolacji po 18. Niby on może trochę spalić w pracy, ale kierowca to jednak raczej siedzi! Ech i tak wyglądamy jak 2 antałki.
druga sprawa, to dowiedziałam się od babci mojego Męża, że to moja wina że do szpitala trafiłam, bo po wertepach szybko jechałam samochodem (ona mnie widziała) i że wytrząchałam małego.
trzecie ale to to że znów dostałam coś, tym razem od koleżanki mojej teściowej. Tak się zastanawiam czy mam sobie na czole wytatuować że "BĘDĘ MIEĆ SYNA!" bo już sama nie wiem o co kaman! Jeszcze jak wół jest napisane My First Girl Bunny!!!!
www.mothercare.com/My-First-Girl-Bunny-Blankie/dp/B003Z27V7K
Viszka, 100% bardziej podobała mi się suknia tej panny młodej niż Waity Katie.
Natimp1, jak coś Cię martwi to pytaj gina. Ile masz tego AFI? chyba 10 to jest norma z tego co pamiętam.
Tomek jak tam AniaW i DOminik?
- Viszka11
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- i znow w oczekiwaniu
Cześć dziewczyny:)
Śniło mi się dziś że na forum zobaczyłam "Przyszła_mama urodziła Areczka". Może któraś tam teraz daje na porodówce:)
A mnie coś czyści tak, że mam 2 kilo mniej od piątku jak byłam u gina, ale nic się nie dzieje, smarki są w dużej ilości, plecy bolą i raz na jakiś czas mam twardy brzuch, czyli to co było od kilku tygodni, tak i jest nadal.
Piernik meldujemy się! Reszta dziewczynek też proszę! Ciekawe jak tam Lucy i Hoborrek. Różyczko mam nadzieje że z brzuszkiem lepiej. Daj znać co i jak.
Wczoraj tez dostałam świetny komplement, że brzydka na twarzy się zrobiłam:P Od siostry ciotecznej, która sama wygląda... nie powiem jak, ale ma z pięć zębów na krzyż.
Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściów. Nie podoba mi się że Mąż ma wpychane wszystko na talerz jak śmietniczka, a to gołąbek, a to kotlet. Zresztą wszyscy mają dokładane oprócz mnie. Wkurzające jest to bardzo, a później marudzi że przytył, a dietować się nie chce, ale ja mu teraz dam! Mówiłam mu żadnego podjadania i kolacji po 18. Niby on może trochę spalić w pracy, ale kierowca to jednak raczej siedzi! Ech i tak wyglądamy jak 2 antałki.
druga sprawa, to dowiedziałam się od babci mojego Męża, że to moja wina że do szpitala trafiłam, bo po wertepach szybko jechałam samochodem (ona mnie widziała) i że wytrząchałam małego.
trzecie ale to to że znów dostałam coś, tym razem od koleżanki mojej teściowej. Tak się zastanawiam czy mam sobie na czole wytatuować że "BĘDĘ MIEĆ SYNA!" bo już sama nie wiem o co kaman! Jeszcze jak wół jest napisane My First Girl Bunny!!!!
www.mothercare.com/My-First-Girl-Bunny-Blankie/dp/B003Z27V7K
Viszka, 100% bardziej podobała mi się suknia tej panny młodej niż Waity Katie.
Natimp1, jak coś Cię martwi to pytaj gina. Ile masz tego AFI? chyba 10 to jest norma z tego co pamiętam.
Tomek jak tam AniaW i DOminik?
mnie tez sie Suknia bardziej podoba:) i Ta Charlene jest mniej wyschla niz ta cala Kate
co do Tesciowej to chyba juz tak jest ze ONE dokarmiaja swych synow...
co do zabawki..hmmm rozowy fajny jest....

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Viszka11
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- i znow w oczekiwaniu
Wiesz ja osobiście bardzo lubię róż, ale czy mój syn od razu musi mieć na sobie różowe ubranka? Fajna zabawka, poczeka na córcię
Pewnie ze Nie...zartowalam sobie;) poczek na Core...a moze kiedys Piotrusiowi sie spodoba i bedzie jego ukochana zabawka;)
ide cos zjesc bo sie Kasiek domaga
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

masuska dobrze ze humor dopisuje

Ja wczoraj miałam ajazd rodzinny i wrózby ze przenosze o dwa tyg,bo oni tak czują to wychodzi jak w morde na konic lipca