BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #449763 przez chłopek
no to u mnie beda ok bo ja prosto chodze a jak cos to sprzedam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #449922 przez Olga
Zapomniałam wam napisać,że wczoraj dałam małemu spróbować jabłuszko-ale zajadał ze smakiem :) ,ale dosłownie odrobinkę i dzisiaj też :)

Anna i jak tam dokarmianie Mateuszka-jak to mleko,dobre jest,bo ja jeszcze nie kupiłam,ale muszę jak najszybciej się na jakieś zdecydować :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #450004 przez Daria23
hej kobietki widze ze ja dzis pierwsza:):)u nas nocka oki jedna pobudka o 2 a potem o 7 do teraz nie spimy:)dzis znowu ładny dzień się zapowiada ale mały coś sobie charczy sama nie wiem od czego bo cieplo go ubieram na spacery...

Olga-Tymkowi marchewka bardzo smakowała aż piszczał że nie chce mu więcej dać:)a jaką kupke ładna zrobił po tym pomarańczowa:)

12 lata 2 miesiąc temu #450006 przez daners
witam mamusie które wkrótce sie zjawia ;]

hej Daria ooo widze że coraz wiecej mamusiek juz powoli podaje inne smakołyki dla próby :)
same przetarłyscie czy słoiczki to juz sa>

pogoda u Ciebie ładna u mnie równiez wiec pewnie spacerek sie szykuje :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #450017 przez Daria23
Daners-ja tylko słoiczki:)jak narazie

12 lata 2 miesiąc temu #450019 przez daners
Daria ja zakupilam sobie narazie kleik kukurydziany ;] ale testow jeszcze niebylo ;p hehe a słoiczki no musze sie juz rozejrzec ;]

12 lata 2 miesiąc temu #450035 przez Daria23
Daners-a kiedy taki kleik sie podaje?i to chyba do mleka prawda?ja kupilam pare słoiczków i soczek jabłkowy tak pomału zbieram zapasy:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450040 przez daners
Daria pisze że po 4 miesiacu;] ale któraś podobno podawała jak dobrze kojarze jak miala 3,5 miesiaca . chyba nataleczka to pisala hmm Łyżeczke do nocnego spania ;] wiec lada dzien bede próbowac . A słoiczki ile mozan trzymac takie zamkniete maja jakis czxas pewnie okreslony hm;] bo dzis spacerkiem ide do roosa a widzialam że tam jakies promocje na dzieciece produkty ;]
ale pewnie w tym wypadku bedzie trzeba kupic nowa butle ;] i smoczek dwójke czy jakis z wieksza dziurka ;]

m-m jak tam Oliwier z tym kupami ? wszytsko wrócilo do normay?

12 lata 2 miesiąc temu #450044 przez Daria23
słoiczki zamkniete moga stac nawet3 lata:)zależy od daty na słoiczku a po otwarciu w lodówce max 2 dni
ja juz zamówiłam smoczki dwójki:)

12 lata 2 miesiąc temu #450047 przez Anna77
Olga nic się nie zmieniło. Tak jak pisałam wcześniej, po tych dwóch czy trzech razach było wszystko w porządku, tylko Mateusz dużo nie zjadł - może maks z 90ml na raz. Jeśli chodzi o mleczko to zastrzeżeń nie miałam, Mały po prostu nie lubi pić z butelki i raczej u nas to jest problemem. Myślę że więcej będę wiedziała po wtorku, bo pewnie w poniedziałek i wtorek więcej dostanie, bo zamrożone mam póki co tylko 2 x 160ml.

U nas dzisiaj słońce piękne i będzie super spacerek.

Bidolek trzymaj się Kochana :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450088 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ignaś od godzinki już śpi i niedługo idziemy na spacerek w tą piękną "wiosne".Pewnie cały dzień będziemy jeździć :) Muszę kawusię wypić,bo później czasu nie będzie :)

Ignaś dzisiaj marchewkę dostanie,zobaczymy czy będzie jadła z takim apetytem jak jabłuszko :unsure: My mamy juz spory zapas słoiczków-babcia szaleje ha ha.

Daners ja tylko słoiczki podaję na razie ;)

Anna ja to się tak boję wprowadzić to mleko,ze szok :ohmy:

Bidolek jak tam nasza księżniczka-lepiej troszkę? a synuś jak się czuje?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #450106 przez maksiu
Hej mamusie:)
Myt dzis mielismy jechac na te cwiczenia do lubawy, i dupa pani z rejstracji do nas dzwonila i mowila ze pani od cwiczen sie rozchorowala i mamy na czwartek przelozone. wiec siedzimy w domku, u nas tez dzis pogoda super piekna jak lato normalne,musze isc do kolka z malymni zobaczyc moje spodnie czy mi juz zrobila czy nie.
Tak mysle bo jak wy dajecie malym juz jablka to i moze ja dam tym bardziej ze mamy swoje :)
bo n a banana to chyba za szybko jeszcze
bidopl zdrowka dla niusi

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450114 przez bidol
Hej Kochane Moje :kiss:

Daners- chyba tez kupie kleik choc na razie i tak w lepszym przesypianiu nocek nam nie pomoze:( bo jak na razie katar kaszel i noce nie przespane :(

Ania- trzymamy sie. A jak Ty sie kochana trzymasz???? Ciagle trzymam kciuki i mysle o Was :kiss:

Olga- juz troszke lepiej:) a przynajmniej tak mi sie wydaje :) ja Kamili tez dalam jabuszko i baaardzo jej smakowalo :)

M_M - i co tam u Was?? Jak kupki??? A zabek juz taki widoczny??? U Nas to jest 2-jka. I niech ta glupia lekarka mi nie wmawia ze to nie ząbek. Choc na razie jeszcze jest pod dziąsełkiem ale widac białą kropkę. Kamilutek sie ślini ze po kilka razy dziennie.musze ją przebierac. Masakra.

A co do Seby. To jest zdrowy. Przedszkolanka zasiala panike a to tylko rozdrapane ugryzienie komara ;) a juz sie balam co z Kamilka bedzie.

Daria- kilka dni temu widzialam Tymcia- ale slodki jest :blush:

Anszka i Ania - Waszych menow dawno nie widzialam :S

Maksiu - banan zatwardza. Jabuszko lub marcheweczka :)

12 lata 2 miesiąc temu #450119 przez chłopek
hej u nas super pogoda, narazie sie wstrzymujemy ze słoiczkami jakos wydaje mi sie ze za wcześnie

12 lata 2 miesiąc temu #450168 przez mloda_mamuska
Hej Mamusie ,Misiek znowu ma wolne .

dlatego za czesto nie wchodze. jak znika na spacer albo zakupy to udaje mi sie wlaczyc nasze forum;))

teraz poszedl sie kapac,bo pozniej jedziemy na zakupy ;)

bidolku mam nadzieje,ze Kamilce szybko przejdzie. :kiss:
co do ząbka to kurdę sama nie wiem.bo niby jest taki kawalek bialy ciągle,ale u nas to czworka chyba.
ale jak dlugo taki ząbek rośnie? bo niby juz widać przebity kawalek ale od 3 dni wielkoscia jest chyba taki sam . Oliwier tez mocno sie slini,chwilami to leje mu sie jak z kranu ;)

a ja chce nowe zdjecia Kamilki :kiss:

kupki juz lepiej, wczoraj 3 byly ;) w nocy jedna i nad ranem następna. Sporo robi jak na siebie,bo zawsze mial problemy a teraz tyle,ze szok;D Ja sie ciesze,ze wali tyle a nie znowu krzyk i placz,bo nie moze;) Tyle,ze te kupy tak walą..... :huh: ja w sumie węchu aż takiego nie mam..kiedys mialam maly wypadek i po nim stracilam troche węch..ale Moj misiek ma taki dobry,ze kazdego najmniejszego bączke Olego wyczuje a teraz Maly tak wali i bąki i kupy,ze szok.. az mi słabo jak walnie calego zielonego pampersa ;) w ogóle osttanio ma takie dlugie bąki....... nie jest takie prrr i juz tylko po pol minuty na glos bąkuje :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka