- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #256988 przez Dorciaition
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Ha ha a tak mi się coś wydawało, że Meissnera jest na Zaspie. Ale też bliziutko. Na zaspie Lenka przyszła na świat
Ale ten świat mały.
A fotkę naprawdę chciałam zrobić. Jutro idę farbować włosy, a moja fryzjerka za nic nie potrafi mnie obciąć, wiec pojechałam dziś do Alfy żeby tam mnie obcięli. No i zapomniałam.
kurcze wiesz co wlasnie mama "sciągnęła mnie z drzewa"
...jezdzilismy zawsze na Zaspe a nie do Oliwy...do oliwy spacerki, pizze itd
a kiedys ciocia mieszkała w oliwie na Asnyka, reszta rodzinki w Osowie na galaktycznej i jeszcze na jakiejś ale nie pamietam na jakiej
...kurcze a bylam pewna ze to mieszkanko było w Oliwie a nie na Zaspie:/
Ha ha a tak mi się coś wydawało, że Meissnera jest na Zaspie. Ale też bliziutko. Na zaspie Lenka przyszła na świat
Ale ten świat mały.
A fotkę naprawdę chciałam zrobić. Jutro idę farbować włosy, a moja fryzjerka za nic nie potrafi mnie obciąć, wiec pojechałam dziś do Alfy żeby tam mnie obcięli. No i zapomniałam.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257008 przez Dorciaition
Nie no, chyba tylko nam pozostał pępęk. Już ponad 3 tygodnie!
Róża fajnie, że Wam odpadł.
No i super, że masz taką lekarkę z której jesteś zadowolona. To bardzo ważne.
Olcia gratuluję Twojej wagi, no i Natalki- duża kobitka już z niej
A my dziś pojechaliśmy do mojej ginki po zaświadczenie do becikowego- nie było jej. Potem do Pzu żeby dostać kaskę - zamknięte. Taka wyprawa, a nic nie załatwiliśmy.
Dobrze, że chociaż fryca zaliczyłam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Idę lulkac. buziaki
P.S. NASZE PYTKI
Róża fajnie, że Wam odpadł.
No i super, że masz taką lekarkę z której jesteś zadowolona. To bardzo ważne.
Olcia gratuluję Twojej wagi, no i Natalki- duża kobitka już z niej
A my dziś pojechaliśmy do mojej ginki po zaświadczenie do becikowego- nie było jej. Potem do Pzu żeby dostać kaskę - zamknięte. Taka wyprawa, a nic nie załatwiliśmy.
Dobrze, że chociaż fryca zaliczyłam.
Idę lulkac. buziaki
P.S. NASZE PYTKI
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257031 przez Aleksandra
Dorcia nie boli aż tak, żeby nie można było wytrzymać Ja to jestem przewrażliwiona bo na porodówce co chwilę mi tam grzebali i nie zawsze delikatnie
Dorcia koniecznie pochwal się fryzurką Pytki słodziaszne. Ucałuj je od cioci
Ja też zmykam. Do juterka
Dorcia koniecznie pochwal się fryzurką Pytki słodziaszne. Ucałuj je od cioci
Ja też zmykam. Do juterka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257045 przez Suari
Aleksandra napisał:
Duża dziewuszka już z tej Natalki
Ja może dowiem się jutro ile mój waży, ostatnio równo miesiąc i dwa dni po urodzeniu ważył 3810g, a już dawno nie mieści się w ciuszki o rozmairze 56, a te na 62 wcale nie są takie duże jak mi się wydawało
Ja brałam hormony przez 8 lat. Najpierw tabletki cilest później plastry Evra. Jak odstawiłam hormony to nauczyłam się obliczac dni płodne i bezpłodne i w ten sposób po 4 miesiącach zaszłam w ciążę Nawet specjalnie się nie staraliśmy, to było na zasadzie jak się uda to fajnie, jak nie to trudno...
A!!! Nie pochwaliłam się, że Natalcia waży już 3895g
Duża dziewuszka już z tej Natalki
Ja może dowiem się jutro ile mój waży, ostatnio równo miesiąc i dwa dni po urodzeniu ważył 3810g, a już dawno nie mieści się w ciuszki o rozmairze 56, a te na 62 wcale nie są takie duże jak mi się wydawało
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257047 przez [email protected]
Lusia już zaproszona
Dorcia-nosz w morde ale nie wiem jak ja tak moglam zapomniec...czesto tam jezdzilam, a zapomnialam jakoś eraz towydaje mi sie to takie oczywiste ze to zaspa hehe a teraz zastanawiam sie gdzie jest granica miedzy zaspa a oliwa
no i teraz wyobraz sobie ze w tych wielkich blokach na meissnera biegałam na piechote na nie pamietam ktore pietro-ale jedno z najwyzszych-bo sie wind boje-zwłasza tych z jednymi drzwiami gdzie sie jedzie a sciana z drzwiami ucieka-PARANOJA!!!
Mialam dzis byc na wizycie z maluszkiem u lekarza-wazenie badanie itp-taka kontrola przed miesiecznym bilansem, bo polozna kazala ale sie okazalo ze lekarza niet tylko jakas inna na zastepstwie i dzieci zdrowe będą otwarte dopiero we wtorek
więc nie wiem ile mój grubens waży-bo tłuszczyk ma już wszędzie hehe
wczoraj w nocy nie chcialo mu sie spac, pol dia dzis nie spal wiec mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie spaaaaaaał bez końca heh
aha no i rano bylam na badaniu krwi, co by tę hemoglobine sprawdzic czy mi urosła czy nie i to juz 3 tygodnie i 2 dni od tego jak ostatnio bylam na wynikach-co mnie kłuli tyle razy i babka żyłe mi przebiła-mowilam Wam że ręka sina jak u trupa...i ta piguła co mi wedytak porobiła zobaczyła moją rękę, na ktorej nadal jest siniak-juz maly i blady ale jest-i ta Reńka mowi"ale Ci w tym szpitalu pokiereszowali ręce, co oni Ci robili? jak długo tam lezalas?" ja na to w myślach "tosz to Ty suczo niemiła!!!" ale grzecznie mówię" przed porodem na badaniach Pani miała problemy z pobraniem i tak się to skończyło" Reńka spaliła buraka i stwierdziła ze musze coś miec z zyłami bo ona jest bardzo doswiadczona i podeszła inna krew mi pobrać-a wredna Reńka usiadła na krzesło i popiła kawusi:/
swoją droga u nas nikt jej nie lubi bo na serio jest wredna!
Lusia już zaproszona
Dorcia-nosz w morde ale nie wiem jak ja tak moglam zapomniec...czesto tam jezdzilam, a zapomnialam jakoś eraz towydaje mi sie to takie oczywiste ze to zaspa hehe a teraz zastanawiam sie gdzie jest granica miedzy zaspa a oliwa
no i teraz wyobraz sobie ze w tych wielkich blokach na meissnera biegałam na piechote na nie pamietam ktore pietro-ale jedno z najwyzszych-bo sie wind boje-zwłasza tych z jednymi drzwiami gdzie sie jedzie a sciana z drzwiami ucieka-PARANOJA!!!
Mialam dzis byc na wizycie z maluszkiem u lekarza-wazenie badanie itp-taka kontrola przed miesiecznym bilansem, bo polozna kazala ale sie okazalo ze lekarza niet tylko jakas inna na zastepstwie i dzieci zdrowe będą otwarte dopiero we wtorek
więc nie wiem ile mój grubens waży-bo tłuszczyk ma już wszędzie hehe
wczoraj w nocy nie chcialo mu sie spac, pol dia dzis nie spal wiec mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie spaaaaaaał bez końca heh
aha no i rano bylam na badaniu krwi, co by tę hemoglobine sprawdzic czy mi urosła czy nie i to juz 3 tygodnie i 2 dni od tego jak ostatnio bylam na wynikach-co mnie kłuli tyle razy i babka żyłe mi przebiła-mowilam Wam że ręka sina jak u trupa...i ta piguła co mi wedytak porobiła zobaczyła moją rękę, na ktorej nadal jest siniak-juz maly i blady ale jest-i ta Reńka mowi"ale Ci w tym szpitalu pokiereszowali ręce, co oni Ci robili? jak długo tam lezalas?" ja na to w myślach "tosz to Ty suczo niemiła!!!" ale grzecznie mówię" przed porodem na badaniach Pani miała problemy z pobraniem i tak się to skończyło" Reńka spaliła buraka i stwierdziła ze musze coś miec z zyłami bo ona jest bardzo doswiadczona i podeszła inna krew mi pobrać-a wredna Reńka usiadła na krzesło i popiła kawusi:/
swoją droga u nas nikt jej nie lubi bo na serio jest wredna!
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257059 przez [email protected]
dziewczyny
jak chcecie ładne zdjęcia stópek(pytek:D)
*to połóżcie je na jakimś jedno kolorowym materiale-najlepiej na ciemnym
*załóżcie na kostki gumkę do włosów-nie sciskając oczywiście
*i przykryjcie reszte tym smym materiałem
nózie łądnie się ułożą, a jak dzidzia śpi to nie będzie nimi wierzgać
i śłiczna focia gotowa
jak chcecie ładne zdjęcia stópek(pytek:D)
*to połóżcie je na jakimś jedno kolorowym materiale-najlepiej na ciemnym
*załóżcie na kostki gumkę do włosów-nie sciskając oczywiście
*i przykryjcie reszte tym smym materiałem
nózie łądnie się ułożą, a jak dzidzia śpi to nie będzie nimi wierzgać
i śłiczna focia gotowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257084 przez Dorciaition
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257087 przez Kredka
Hej ! Mnie dzis dzien minął na porządkach. Mikołaj dość grzeczny, co 2 - 3 godzinki karmienie potem zmiana pampka i znów karmienie i lulu i tak co 2-3 godzinki. Tylko jedną noc nam dał popalić ,jak na razie, no ale każdy moze miec gorszy dzień.Cała noc polegała na walce z cyckiem co było dziwne ponieważ od początku nie miał problemu z załapaniem do czego słuzy cycus i jak sie go osługuje. Aż tu nagle taki strajk głodowy No ale dalismy radę.
Miałam dzis zrobic fotki ale nie miałam jakos czasu. Miałam całą kupę prasowania. Porzadki w domu. Na początku jak wrócilismy ze szpitala musiało troche czasu upłynąc abym to mogła ogarnąc. Wpasć w rytm 3 godzinny a teraz to jak 3 godziny w nocy sie przespie i czasem 3 godziny w dzien to czuje sie wyspana A w dodatku codzien jakies naloty rodzinne i znajomych.. juz mnie to powoli wkurza.
Idę zaraz sie kimnąć, póki mój smyk usnął. Jest taki śliczniutki i pulchniutki a jak sie uśmiecha do mnie to serce mi mięknie ze szczęścia Mój mąż jak go pierwszy raz wziął na ręce to aż się wzruszył.. tłumacząc sie że coś u do oka wpadło hehe
Dobranoc mamusie, buziaczki od cioci Kredki
Miałam dzis zrobic fotki ale nie miałam jakos czasu. Miałam całą kupę prasowania. Porzadki w domu. Na początku jak wrócilismy ze szpitala musiało troche czasu upłynąc abym to mogła ogarnąc. Wpasć w rytm 3 godzinny a teraz to jak 3 godziny w nocy sie przespie i czasem 3 godziny w dzien to czuje sie wyspana A w dodatku codzien jakies naloty rodzinne i znajomych.. juz mnie to powoli wkurza.
Idę zaraz sie kimnąć, póki mój smyk usnął. Jest taki śliczniutki i pulchniutki a jak sie uśmiecha do mnie to serce mi mięknie ze szczęścia Mój mąż jak go pierwszy raz wziął na ręce to aż się wzruszył.. tłumacząc sie że coś u do oka wpadło hehe
Dobranoc mamusie, buziaczki od cioci Kredki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257094 przez Dorciaition
Sarna to zależy z jakiej strony się patrzy
He he ja właśnie mieszkam w bloku z taką windą na 9 pietrze Ale za każdym razem nie niestety rady wchodzić na pieszo do góry, choć pewnie wtedy figurkę bym miała marzenie
Szkoda, że nie było wizyty, bom sama ciekawa ile Twój Daro waży
Widać, że bardzo doświadczona ta od krwi Pigwa jedna.
Z tym zdjęciem jak dla mnie to chyba za skomplikowana sprawa he he Choc pewnie spróbuję
Ola jak to moja mama mówi, ja jestem strasznie "boląca". A czujesz teraz tą spiralę?
Fryzem nie ma się co chwalić. Skróciłam sporo, no i jutro (dziś) opanuje moje mega odrosty :/
Kredka cudnie, że Mikuś grzeczny. A z tym ogarnięciem to wiadomo- potrzebujemy troszkę czasu Nowa sytuacja, nowy osobnik
Ucałuj Mikołaja od nas
Ha ha ale Twój mąż wymyślił, wstydniś jeden
He he ja właśnie mieszkam w bloku z taką windą na 9 pietrze Ale za każdym razem nie niestety rady wchodzić na pieszo do góry, choć pewnie wtedy figurkę bym miała marzenie
Szkoda, że nie było wizyty, bom sama ciekawa ile Twój Daro waży
Widać, że bardzo doświadczona ta od krwi Pigwa jedna.
Z tym zdjęciem jak dla mnie to chyba za skomplikowana sprawa he he Choc pewnie spróbuję
Ola jak to moja mama mówi, ja jestem strasznie "boląca". A czujesz teraz tą spiralę?
Fryzem nie ma się co chwalić. Skróciłam sporo, no i jutro (dziś) opanuje moje mega odrosty :/
Kredka cudnie, że Mikuś grzeczny. A z tym ogarnięciem to wiadomo- potrzebujemy troszkę czasu Nowa sytuacja, nowy osobnik
Ucałuj Mikołaja od nas
Ha ha ale Twój mąż wymyślił, wstydniś jeden
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257099 przez emkapl84
ale mala mi dzis nocke zgotowala!!!!zasneła o 21..pobudka o 23, 1, 3, 5....i nadal nie spi przychodzi dzis health visitor....zwazy malutka ostatnio dwa tyg temu wazyla juz 4140...ciekawe jak bedzie dzisiaj...wyzale sie jej co mysle na temat umawiania sie do pediatry i zapytam czy nie mogla by tego jakos przyspieszyc...
poza tym mamy zM w planach zakupy...mnie w lodowce zostal jeden serek!!!!poza tym musimy odwiedzic polski sklep bo przed samymi swietami to juz nic tam nie znajde-polacy wszystko wykupia juz dzis pewnie beda niezle kolejki...zastanawiam sie jak ja ugotuje te wszystkie potrawy na wigilie, ktore sobie zaplanowalam...tak nie lubie robic czegos na raty ale przy systemie spania mojej ksiezniczki to inaczej nie da rady...
luska moja mala tez strasznie plakala w czasie pierwszych dwoch kapieli...a teraz je uwielbia i zawsze sie usmiecha jak ja szykujemy do wanienki...ja ja kapie jak sie przebudzi po krotkiej drzemce...wkladam na dno wanienki tetrowa pieluszke i serio moim zdaniem temp wody jest b. wazna...m ostatnio nawet termometrem sprawdzil i bylo jakies 38 stopni czyli w sam raz twoj maluszek tez na pewno polubi pluskanie w wodzie..trzymam kciuki....
a dziewczyny wiem ze to nie watek kulinarny ale jak macie jakies fajne przepisy na potrawy swiateczne albo jakies fajne ciasta to napiszcie mi na facebooku albo na forum...z gory wielkie dzieki
poza tym mamy zM w planach zakupy...mnie w lodowce zostal jeden serek!!!!poza tym musimy odwiedzic polski sklep bo przed samymi swietami to juz nic tam nie znajde-polacy wszystko wykupia juz dzis pewnie beda niezle kolejki...zastanawiam sie jak ja ugotuje te wszystkie potrawy na wigilie, ktore sobie zaplanowalam...tak nie lubie robic czegos na raty ale przy systemie spania mojej ksiezniczki to inaczej nie da rady...
luska moja mala tez strasznie plakala w czasie pierwszych dwoch kapieli...a teraz je uwielbia i zawsze sie usmiecha jak ja szykujemy do wanienki...ja ja kapie jak sie przebudzi po krotkiej drzemce...wkladam na dno wanienki tetrowa pieluszke i serio moim zdaniem temp wody jest b. wazna...m ostatnio nawet termometrem sprawdzil i bylo jakies 38 stopni czyli w sam raz twoj maluszek tez na pewno polubi pluskanie w wodzie..trzymam kciuki....
a dziewczyny wiem ze to nie watek kulinarny ale jak macie jakies fajne przepisy na potrawy swiateczne albo jakies fajne ciasta to napiszcie mi na facebooku albo na forum...z gory wielkie dzieki
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257102 przez Batmanik
hejka,
ja bylam wczoraj u rodzicow i mialam wizyte u dentysty- gdzie porozmawialismy o menopauzie i dzieciach:)
pozniej robilam porzadki a dzis juz obiad ugotowalam i palucha sparzylam
dzis w nocy- ktorys raz moj wstal do malej bo ja dobudzic sie nie moglam tzn slyszalam ze placze ale przez sen a zawsze tylko dziecko kweklo a ja wstawalam na rowne nogi ale coz zmeczenie robi swoje... choc zawsze bylo tak ze do dzieci gdzies do 2giej w nocy moj wstawal- a juz druga noc to i za mnie musi wstawac:)
moja ksiezniczka nie chciala zasnac bez rozka i kocyk nie pomogl:) zolzla mala:)
wstawac!!!
mielgo dnia!!!
ps. dorci jak mam wrzucic fotke na forum czy PM??
ja bylam wczoraj u rodzicow i mialam wizyte u dentysty- gdzie porozmawialismy o menopauzie i dzieciach:)
pozniej robilam porzadki a dzis juz obiad ugotowalam i palucha sparzylam
dzis w nocy- ktorys raz moj wstal do malej bo ja dobudzic sie nie moglam tzn slyszalam ze placze ale przez sen a zawsze tylko dziecko kweklo a ja wstawalam na rowne nogi ale coz zmeczenie robi swoje... choc zawsze bylo tak ze do dzieci gdzies do 2giej w nocy moj wstawal- a juz druga noc to i za mnie musi wstawac:)
moja ksiezniczka nie chciala zasnac bez rozka i kocyk nie pomogl:) zolzla mala:)
wstawac!!!
mielgo dnia!!!
ps. dorci jak mam wrzucic fotke na forum czy PM??
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #257205 przez [email protected]
...jak słodko...Domiś znowu zjada Neirze karmę haha kupuje royal canina więc chociaż nie zjada sieciuchów-śmieciuchów hahah jak raczkował to cały czas siedział przy psiej misce i się tym obiadał
przyszedł właśnie mnie poczęstować czubek mój mały!!!
DORCIA A GDZIE FOTKA MOJEGO DAROMIRA:( ???
Emka-z*eb ich tam pożądnie, to bo jasna cholera jesli dziecko potrzebuje rehabilitacji? to przeciez trzeba zacząć od razu! no ikto wie czy jej to nie boli?boedne malenstwo! az mnie krew zalewa na tych flegmatyków!!!
przyszedł właśnie mnie poczęstować czubek mój mały!!!
DORCIA A GDZIE FOTKA MOJEGO DAROMIRA:( ???
Emka-z*eb ich tam pożądnie, to bo jasna cholera jesli dziecko potrzebuje rehabilitacji? to przeciez trzeba zacząć od razu! no ikto wie czy jej to nie boli?boedne malenstwo! az mnie krew zalewa na tych flegmatyków!!!
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257222 przez Batmanik
oo wkoncu ktos zawital:))
bo ja juz zdazylam ugotowac zupe, drugie danie i naslesniki usmazyc na krokiety ach no i w miedzyczasie nakarmic dzieci i drugie pranie robie:))
kurcze dziewczyny chce zrobic razem ze chrzcinami roczek i glupio mi tak jakos wyslac zaproszenia na roczek tez a znow goscie moga byc zli ze ich nie poinformowalam o roczku i jestem w kropce
a moj to noc odsypia z checia obudzilabym go ale coz...
bo ja juz zdazylam ugotowac zupe, drugie danie i naslesniki usmazyc na krokiety ach no i w miedzyczasie nakarmic dzieci i drugie pranie robie:))
kurcze dziewczyny chce zrobic razem ze chrzcinami roczek i glupio mi tak jakos wyslac zaproszenia na roczek tez a znow goscie moga byc zli ze ich nie poinformowalam o roczku i jestem w kropce
a moj to noc odsypia z checia obudzilabym go ale coz...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Batmanik.
Moderatorzy: ilona