- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121177 przez Aleksandra
Ja też mieszkam na wsi więc wózek musi być praktyczny lekki i najlepeij terenowy
Przywieżli nam płytki do łazienki więc dzisiaj śmigamy na zakupy (kleje itp)
Przywieżli nam płytki do łazienki więc dzisiaj śmigamy na zakupy (kleje itp)
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #121179 przez vestusia
Anaconda - tak to w pracy czasami bywa. Dlatego ja jestem cały czas zdania, że nie należy się ścierać i poświęcać własnego zdrowia (szczególnie w ciąży) na pracę. Bo jak przychodzi co do czego, to nikt medalu nie da za chodzenie do pracy w ciąży a jak będą chcieli, to zatrudnią i tak kogoś innego. Nie martw się na zapas. Tak, jak napisała dorcia - stanowisko widocznie jest ważne i musi tam ktoś pracować, a pracodawca najwidoczniej chce się zabezpieczyć, bo wie, że niedługo pójdziesz na zwolnienie.
A mnie się dziewczynki właśnie rozwiązał problem wózka.
www.swiatwozkow.pl/quinny-buzz-3-dreami-...ack-1szt-p-6646.html
Taki wózek ma moja koleżanka i będzie go sprzedawała na jesień i jestem pierwsza na liście do kupienia go Ma do niego wszystko, śpiworki, moskitiery, parasolki, do wersji spacerowej dwie wkładki, torbę i coś jeszcze, ale nie zapamiętałam. Widziałam go osobiście, podobał mi się no i jest bardzo lekki. He, he No to mam problem rozwiązany w tym momencie i cieszę się jak dziecko
Dorcia, ten wózek, którego link wkleiłaś też jest niezły i ma bardzo fajną gamę kolorów do wyboru. Ja oczywiście wybrałabym ten fioletowy z różowymi kwadracikami he, he
A mnie się dziewczynki właśnie rozwiązał problem wózka.
www.swiatwozkow.pl/quinny-buzz-3-dreami-...ack-1szt-p-6646.html
Taki wózek ma moja koleżanka i będzie go sprzedawała na jesień i jestem pierwsza na liście do kupienia go Ma do niego wszystko, śpiworki, moskitiery, parasolki, do wersji spacerowej dwie wkładki, torbę i coś jeszcze, ale nie zapamiętałam. Widziałam go osobiście, podobał mi się no i jest bardzo lekki. He, he No to mam problem rozwiązany w tym momencie i cieszę się jak dziecko
Dorcia, ten wózek, którego link wkleiłaś też jest niezły i ma bardzo fajną gamę kolorów do wyboru. Ja oczywiście wybrałabym ten fioletowy z różowymi kwadracikami he, he
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121181 przez Aleksandra
Nie mogę wkleić linku, więc płytki są firmy Cersanit a kolekcja Carisma więc możecie sobie w necie obejrzeć
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #121183 przez luska
Docia ten wózeczek co dałaś linka fajniutki:) i lekki bo spacerówka nie cale 13 kg to mało.Ja na necie znalazłam white &black
allegro.pl/nowosc-blackwhite-fotelik-prz...0zl-i1621302016.html szukałam go w sklepach , żeby w rzeczywistości luknac i jak na razie mi sie nie udało.W moim rodzinnym miescie jest mega sklep wszystko tam jest dla dzieci a z wózkami to można oczo plasu dostać ale właśnie wszyto raczej bardzo znanych firm i cenowo tez raczej więcej jak mnie chcą.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121205 przez Aleksandra
Luska fajne te wózeczki i świetne kolory nawet mi się spodobał czarno-biały i czarno-zielony i z czerwonym....i chyba to wszystkie m i sie spodobały
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121237 przez Batmanik
vestusia wozek z tej firmy ma moja kolezanka i chyba nawet ten bo napewno ma ten co sie obraca o 360 stopni i lekarka jak zobaczyla fotelik od tego wozka to mowila ze jest zly bo byl za gleboki dla takiego malenstwa...
a co o wielofunkcyjnych to patrzcie tez na szerokosc spacerowki- ja nie popatrzylam wlasnie na to a tak to wozek mam oki i tez mieszkam na wsi i to naprawde wiocha same drogi gruntowe:) wozek super sie spisuje
a co o wielofunkcyjnych to patrzcie tez na szerokosc spacerowki- ja nie popatrzylam wlasnie na to a tak to wozek mam oki i tez mieszkam na wsi i to naprawde wiocha same drogi gruntowe:) wozek super sie spisuje
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121244 przez Dorciaition
No jakie cudne wózeczki :)A Tobie Vestusia to się pofarciło
Madzia ee, co Ty Ja sama też nie lubię wchodzić
Luśka daj nam tu jakąś fotkę Twojego Bąbla
Do mnie właśnie dotarły tuniczki co sobie zamówiłam z allegro. Jedna ok, druga trochę mniej
Madzia ee, co Ty Ja sama też nie lubię wchodzić
Luśka daj nam tu jakąś fotkę Twojego Bąbla
Do mnie właśnie dotarły tuniczki co sobie zamówiłam z allegro. Jedna ok, druga trochę mniej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121263 przez Dorciaition
allegro.pl/mega-promocja-19-90-ciazowa-t...130-i1600121680.html
Z tą :/ Bo u góry jest taka obcisła, a na dole w brzuszku, taka dziwna- szeroka. Może jak urośnie bedzie inaczej.
A druga ta allegro.pl/mega-promocja-19-90-tunika-ci...131-i1600121545.html
A teraz zastanawiam się nad tą moda.allegro.pl/super-tuniki-w-modne-kwi...342-i1617486435.html
Mąż mnie zabije. Ale przecież musze coś nosić
A druga ta allegro.pl/mega-promocja-19-90-tunika-ci...131-i1600121545.html
A teraz zastanawiam się nad tą moda.allegro.pl/super-tuniki-w-modne-kwi...342-i1617486435.html
Mąż mnie zabije. Ale przecież musze coś nosić
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121268 przez vestusia
Hmmm.... Batmanik to ciekawe, co piszesz. Zwrócę na to uwagę. Oglądam jej zdjęcia na nk.pl, gdzie ma małą w foteliku, bo ona rodziła w kwietniu zeszłego roku więc początkiem używała głównie fotelika i na zdjęciach wygląda to dobrze, nie odnoszę wrażenia, jakby był za głęboki. Ale fakt, że ja się też do końca na tym nie znam. W sumie i tak na początku u nas będzie w obrocie gondola, więc może nie będzie tak źle. Kumpela chwaliła sobie ten wózek od samego początku, nawet jak jeszcze nie byłam w ciąży, więc liczę na to, że nie wciska mi bubla
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona