- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Emka nie przejmuj sie waga z czasem wszystko sie unormuje nic na sile trzeba troszke czasu ja tez bym chciala wszystko szybko
Ola pochwal sie spiochami
ja usypiam mala bo jej widze spac sie chce i tu przy okazji pisze i nadrabiam
usnie musze wziasc sie za zupke i ugotowac
ja musze posegregowac ciuchy bo dzisiaj otwarlam szuflade z wiekszymi ciuchami zakladam jej body i za male !! musze to zrobic bo pozniej bedzie lezec i sie marnowac
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszykowalam sie i jak Malz wroci to na zakupy lecimy po skladniki na te wszystkie pysznosci Jakby co to w sobote zapraszam
sarna a jakie czesci robisz kurczaka w tych krakersach. Tak myslalam, ze filety z udzca zrobie, bedzie dobrze? Bo piersi to moze suche sie zrobia w piekarniku. A ta marynata to tylko czysta maslanka? Zadnych przypraw nic nie dajesz procz tych pikantnych krakersow potem?
Suari dzieki za przepisik
emka faktycznie dziwnie z ta waga... a, moze masa miesniowa Ci tak przyrosla po tej silowni?
U mnie taki wicher na dworze, ze szok normalnie! Ciemno, buro i ponuro.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
hej laseczki
wam trzeba jakis limit załozyc hehe
Ja z nowu na raty was nadrabialam wiec niewiem teraz co komu miałam napisac
Sarna Domi wyglada super, lepiej jak teraz przechodzi ospe ja w zeszłym roku z Olem miałam , nameczyłam sie okropnie a gdyby nie kropki to po mlodym nie bylo widac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Batmanko ta znajoma to jakas chora psychicznie co obrazic sie bo ty masz parke a ona chłopcow, ja pier......porazka
No a ja wczoraj pierwsz raz podalam mlodej butle , na wieczor oprozniła oba cyce i godzine walczyłysmy No i wypiła 60ml czyli wszystko co jej zrobiłam, dla mnie strasznie nieprzyjemne uczucie ale co zrobic jak dziecina głodna
Docia taka zime to ja tez chce, ale jak na razie porazka u nas wieje i pada.........i jak tu pilnowac przy takiej pogodzie spacerow regularnych
No ale co sie dzwic jak ma w ciagu 24 h dwie drzemki po 4-6h cycek jest nie uzywany nawet do 10h............dzis w dzien nie ma zmiłuj budze ja co 2,5 na jedzenie
A ogolnie padam na pysk .Wczoraj byłam z Olem na bilasie .......dumna z niego jestm jak paw .Wszystkie dzieci plakały a on jeden usmiechniety wszystkie polecenia wykonał , az lekarz go chwalił .no ale za to na dał poplic , mała zasneła o 23 a ten o 23.30 obudził sie z rykiem i tak do 2 B)eh cyrk na kólkach do tego cała 4 zakatarzona , a moj sie wziął za siebie jak nie on nie marudzi , ze chory i poszedł do roboty
Lusia nie dawaj małej mleka z butli. Własnie rozmawiałam ze w tym czasie ok 4-7 tydzien wystepuje skok rozwojowy i dzieci strasznie placzą i wyglada to jakby byly głodne. Lekarka mowila ze czestym bledem jest podanie butli. Jesli mala przybiera na wadze to nie dawaj jej - ja Ci dobrze radzę, jesli chcesz ją karmic piersią. Poczuje butle to nie bedzie chciala cyca. Ja tez raz dalam butlę i wiecej nie mam zamiaru. Jesli mleczko leci z cycow to nie bałamuc jej butlą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pozniej Was nadrobie - jaki MIki pozwoli oczywiscie. Ide obiadek szybciutko robic
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
jakims cudem udalo mi sie zrobic nalesniki dla M..oczywiscie na raty bo natalka nie spala i ciagle marudzila...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Kredka "kawał chłopa" z Mikusia Oby szybko mu pomogły te kremy i kosmetyki
Małż poszedł pizze grzac a ja prasuję na raty bo Natka nie śpi i muszę ją zabawiac
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mnie brzuch boli chyba nospe sobie wezmę, boli mnie jak wstaję i siadam ale chyba sama sie załątwiłam chciałam za jednym zamachem zniesc Ksawcia i wózek no to mam
no Ola masz rację jak chciał sie piwa napic to mógł kupić i postawic bratu a nie na krzywy ryj
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek ty się tak nie wysilaj !
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no chyba będe musiała wózek u babci zostawiac albo do warsztatu ojca chować bo nie bede go po schodach nosić, bo pasuje najpierw wózek zniesc a pózniej Ksawcia tylko że jak znosze wózek to młody sie juz drze, a jak zniose najpierw jego to mi ucieka do babci albo do psa
ja dziewczyny karmiłam samą piersią tylko i wyłąćznie mój urodził sie na 3360, 7.02 ważył 6kg, później 22.02 i tu już 6,5kg, w kwietniu 7,5kg
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aha ja za szwagrem męża tez nie przepadam
no chyba będe musiała wózek u babci zostawiac albo do warsztatu ojca chować bo nie bede go po schodach nosić, bo pasuje najpierw wózek zniesc a pózniej Ksawcia tylko że jak znosze wózek to młody sie juz drze, a jak zniose najpierw jego to mi ucieka do babci albo do psa
to przyprowadź mu pieska na dół to będzie z nim siedział i grzecznie poczeka na ciebie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa