- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
w sobote jade z sis i mama na zakupy a mój zostaje z Ksawery, wkoncu sobie odpocznę a on niech sie przekona jak to jest byc z dzieckiem caly dzien
chyba tez tak bede robic z tym pilotem bo maskara jak nie eurosport to jakis kanał wędkarski
teraz juz wózka nie bede znosic zostawie u babci
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś Was chyba nie nadrobię bo zaraz wraca mój M, a jutro ma wolne, więc chyba się pogapimy razem na jakieś seriale
Batmanik, kubki superaśne i przychylam się do głosów, że Twój najładniejszy Ale wszystkie są fajne. A kiedy jest ten dzień babci?
Aha, nie uciekałam się do takich drastycznych sposobów jak termometr żeby pomóc Natalce się wypróżnić, ale wypiłam tyle herbatki z kopru że sama zaczęłam latać do kibelka
Empka, może jak ćwiczysz to mięśnie Ci się robią i dlatego waga jest wyższa? Mięśnie są dużo cięższe od tłuszczyku więc może mimo tej wagi sylwetka Ci się przebudowywuje na korzyść? A po ubraniach widzisz różnicę w którąś stronę? Bo to faktycznie dziwne by było jak ćwiczysz i masz dietę.
Aha, no i przypomniało mi się że na moich tabsach (Azalia) jest info że częstym skutkiem ubocznym jest wzrost masy ciała A Ty bierzesz tabsy jakieś?
Kończę bo mój M wrócił. Do juterka - postaram sie Was nadrobić jutro.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hurra, mamy kupę Wreszcie się udało i teraz śpi moja bidulka.
Dziś Was chyba nie nadrobię bo zaraz wraca mój M, a jutro ma wolne, więc chyba się pogapimy razem na jakieś seriale
Batmanik, kubki superaśne i przychylam się do głosów, że Twój najładniejszy Ale wszystkie są fajne. A kiedy jest ten dzień babci?
Aha, nie uciekałam się do takich drastycznych sposobów jak termometr żeby pomóc Natalce się wypróżnić, ale wypiłam tyle herbatki z kopru że sama zaczęłam latać do kibelka
Empka, może jak ćwiczysz to mięśnie Ci się robią i dlatego waga jest wyższa? Mięśnie są dużo cięższe od tłuszczyku więc może mimo tej wagi sylwetka Ci się przebudowywuje na korzyść? A po ubraniach widzisz różnicę w którąś stronę? Bo to faktycznie dziwne by było jak ćwiczysz i masz dietę.
Aha, no i przypomniało mi się że na moich tabsach (Azalia) jest info że częstym skutkiem ubocznym jest wzrost masy ciała A Ty bierzesz tabsy jakieś?
Kończę bo mój M wrócił. Do juterka - postaram sie Was nadrobić jutro.
Czy któraś z was myślała wcześniej, zanim się nam dzidki urodziły, że tak będziemy się cieszyć z kupy też się cieszyłam, jak mój mały w końću zrobił, a też miał problem
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fak odpisuje Wam od rana ale ciagle cos!!!
a wy w ten czas napisalyscie okolo 80 postów
NIENAWIDZE WAS!!!
ehhh moze do rana nadrobie:/
a czy któraś z nas obiecywała, że będzie łatwo
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Czytam na raty, bo małej smoka ciągla wkładam, no i zapomniałam.
OCzywiście Boba spamiętałam, bo on dziś naprawdę "udany".
Luśka i Batmanik Wasi to też super są. Ewenementy z tych naszych facetów.
Mój ostatnio do zniesienia, ale lepiej nie chwalić
Suari podeślij troszkę mleczka
Sarna miłego nadrabiania
A ja dziś zadowolniona. Od jakiegoś czasu starałam sie o pomieszczenie przy windzie, no i dostalismy je Małe bo małe ale wózek się zmieści, nie będę musiała go dźwigać pod schody
Lenka jeszcze nie śpi. nie rozumiem dlaczego na wieczór zawsze jest ryk. Widać, że chce spać, ale nie może.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Ja tylko co chwile odkładam kolejne spiochy bo sa za małe..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lusia ja tez dzis mam wrazenie ze malo pokarmu mialam. Mikus w przeciagu 2 godzin wyciagnął oba cyce ale popilam Zywcem i jest lepiej.
A tak wogole to mam takie pragnienie jakbym miala mega kaca no i głodna chodzę wciąż zupełnie jakbym tasiemca połknęła
Ja bede twarda i butli nie dam. Jak marudzi moj bączek to go zabawiam, spiewamy mu piosenki, cmokamy, miny strzelamy ze kon by sie usmiał a Mikołaj patrzy sie jak na czubków. Hehe ciekawe co takie dziecko sobie mysli...???
Anakol a Ty karmisz piersia? Moj dostał wysypki ale jak odtawiłam ten cudowny trunek to troszke lepiej. Smarowalam Bepanthenem a teraz zaczynam kremem Emolium zobaczymy co dalej bedzie.Mój mało ulewa. Oby tak dalej..
Kochana ja bylam u pediatry. Latopic to saszetki ktore sie rozpuszcza w malej ilosci płynu np mleku raz dziennie i podaje sie "do postepowania dietetycznego w alergii pokarmowej i atopowym zapaleniu skóry" (tak pisze na opakowaniu). PODAM LINKA POCZYTAJ www.latopic.pl/
Chłopek nosz kurka wodna jak bym Cie palła!!!! W Twoim stanie tachać wózek Oszczedzaj sie ile mozesz i nie dzwigaj. Dbaj o siebie i dzidzie. Teraz Wy jestescie najwazniejsi.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Ha ha Suari nigdy by nie pomyślała A teraz też się z tego cieszę i opowiadam Krzysiowi jaka była
Chłopek już nie noś tego wózka. A swoją drogą- skąd ten "pseudonim"?
Anakol Dzien Babci 21.01
He he Kredka Żywiec w domu musi być JA też właśnie popijam. Zdrówko
Pragnienie masz, bo Mikus wszystko z Ciebie wysysa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
mam nadzije ze Mikołajowi szybko zejdzie wysypka
dorcia a taki "pseudonim" bo mój mąż kiedys do Ksawcia tak powiedział "chłopek" no i zostało, teraz wszyscy mówimy do niego "chłopek "albo Franio
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
wlasnie czekam na mame juz sie nie moge doczekac kiedy natalke zobaczy
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
- Dorciaition
- Wylogowany