BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279587 przez chłopek
Malina mój tez tak robi udaje ze nie słyszy Ksawcia albo jak młody płacze to ion sie drze "Ksacio"no idzie człowieka trfic

w sobote jade z sis i mama na zakupy a mój zostaje z Ksawery, wkoncu sobie odpocznę a on niech sie przekona jak to jest byc z dzieckiem caly dzien

chyba tez tak bede robic z tym pilotem bo maskara jak nie eurosport to jakis kanał wędkarski

teraz juz wózka nie bede znosic zostawie u babci
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279594 przez anakol
Hurra, mamy kupę :lol: Wreszcie się udało i teraz śpi moja bidulka.
Dziś Was chyba nie nadrobię bo zaraz wraca mój M, a jutro ma wolne, więc chyba się pogapimy razem na jakieś seriale :)

Batmanik, kubki superaśne i przychylam się do głosów, że Twój najładniejszy :) Ale wszystkie są fajne. A kiedy jest ten dzień babci?
Aha, nie uciekałam się do takich drastycznych sposobów jak termometr żeby pomóc Natalce się wypróżnić, ale wypiłam tyle herbatki z kopru że sama zaczęłam latać do kibelka B)

Empka, może jak ćwiczysz to mięśnie Ci się robią i dlatego waga jest wyższa? Mięśnie są dużo cięższe od tłuszczyku więc może mimo tej wagi sylwetka Ci się przebudowywuje na korzyść? A po ubraniach widzisz różnicę w którąś stronę? Bo to faktycznie dziwne by było jak ćwiczysz i masz dietę.
Aha, no i przypomniało mi się że na moich tabsach (Azalia) jest info że częstym skutkiem ubocznym jest wzrost masy ciała :dry: A Ty bierzesz tabsy jakieś?

Kończę bo mój M wrócił. Do juterka - postaram sie Was nadrobić jutro.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #279603 przez Suari
anakol napisał:

Hurra, mamy kupę :lol: Wreszcie się udało i teraz śpi moja bidulka.
Dziś Was chyba nie nadrobię bo zaraz wraca mój M, a jutro ma wolne, więc chyba się pogapimy razem na jakieś seriale :)

Batmanik, kubki superaśne i przychylam się do głosów, że Twój najładniejszy :) Ale wszystkie są fajne. A kiedy jest ten dzień babci?
Aha, nie uciekałam się do takich drastycznych sposobów jak termometr żeby pomóc Natalce się wypróżnić, ale wypiłam tyle herbatki z kopru że sama zaczęłam latać do kibelka B)

Empka, może jak ćwiczysz to mięśnie Ci się robią i dlatego waga jest wyższa? Mięśnie są dużo cięższe od tłuszczyku więc może mimo tej wagi sylwetka Ci się przebudowywuje na korzyść? A po ubraniach widzisz różnicę w którąś stronę? Bo to faktycznie dziwne by było jak ćwiczysz i masz dietę.
Aha, no i przypomniało mi się że na moich tabsach (Azalia) jest info że częstym skutkiem ubocznym jest wzrost masy ciała :dry: A Ty bierzesz tabsy jakieś?

Kończę bo mój M wrócił. Do juterka - postaram sie Was nadrobić jutro.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Czy któraś z was myślała wcześniej, zanim się nam dzidki urodziły, że tak będziemy się cieszyć z kupy :laugh: też się cieszyłam, jak mój mały w końću zrobił, a też miał problem :)
12 lata 11 miesiąc temu #279605 przez Suari
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

fak odpisuje Wam od rana ale ciagle cos!!!
a wy w ten czas napisalyscie okolo 80 postów
NIENAWIDZE WAS!!!

ehhh moze do rana nadrobie:/

a czy któraś z nas obiecywała, że będzie łatwo ;)
12 lata 11 miesiąc temu #279619 przez Dorciaition
Kurcze, ale szalejecie.

Czytam na raty, bo małej smoka ciągla wkładam, no i zapomniałam.

OCzywiście Boba spamiętałam, bo on dziś naprawdę "udany".
Luśka i Batmanik Wasi to też super są. Ewenementy z tych naszych facetów.

Mój ostatnio do zniesienia, ale lepiej nie chwalić ;)

Suari podeślij troszkę mleczka ;)

Sarna miłego nadrabiania :silly:

A ja dziś zadowolniona. Od jakiegoś czasu starałam sie o pomieszczenie przy windzie, no i dostalismy je :) Małe bo małe ale wózek się zmieści, nie będę musiała go dźwigać pod schody :)

Lenka jeszcze nie śpi. nie rozumiem dlaczego na wieczór zawsze jest ryk. Widać, że chce spać, ale nie może.

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu #279623 przez anakol
Kredka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279635 przez Kredka
Suari a ja myslałam że mój duzo przybrał hehe a Twój pobił rekordy chyba :P
Ja tylko co chwile odkładam kolejne spiochy bo sa za małe.. :)

Lusia ja tez dzis mam wrazenie ze malo pokarmu mialam. Mikus w przeciagu 2 godzin wyciagnął oba cyce :cheer: ale popilam Zywcem i jest lepiej.

A tak wogole to mam takie pragnienie jakbym miala mega kaca B) no i głodna chodzę wciąż zupełnie jakbym tasiemca połknęła :ohmy:

Ja bede twarda i butli nie dam. Jak marudzi moj bączek to go zabawiam, spiewamy mu piosenki, cmokamy, miny strzelamy ze kon by sie usmiał :lol: a Mikołaj patrzy sie jak na czubków. Hehe ciekawe co takie dziecko sobie mysli...??? :lol:

Anakol a Ty karmisz piersia? Moj dostał wysypki ale jak odtawiłam ten cudowny trunek to troszke lepiej. Smarowalam Bepanthenem a teraz zaczynam kremem Emolium zobaczymy co dalej bedzie.Mój mało ulewa. Oby tak dalej..
Kochana ja bylam u pediatry. Latopic to saszetki ktore sie rozpuszcza w malej ilosci płynu np mleku raz dziennie i podaje sie "do postepowania dietetycznego w alergii pokarmowej i atopowym zapaleniu skóry" (tak pisze na opakowaniu). PODAM LINKA POCZYTAJ www.latopic.pl/

Chłopek nosz kurka wodna jak bym Cie palła!!!! W Twoim stanie tachać wózek :ohmy: Oszczedzaj sie ile mozesz i nie dzwigaj. Dbaj o siebie i dzidzie. Teraz Wy jestescie najwazniejsi.

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279637 przez Dorciaition
Anakol gratuluję :laugh:

Ha ha Suari nigdy by nie pomyślała ;) A teraz też się z tego cieszę i opowiadam Krzysiowi jaka była ;)

Chłopek już nie noś tego wózka. A swoją drogą- skąd ten "pseudonim"? :lol:

Anakol Dzien Babci 21.01

He he Kredka Żywiec w domu musi być :laugh: JA też właśnie popijam. Zdrówko :blink:

Pragnienie masz, bo Mikus wszystko z Ciebie wysysa :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279642 przez chłopek
Kredka no juz nie bede myślałam ze dam rade bo nie duzo schodów było no ale sie przeliczyłam.
mam nadzije ze Mikołajowi szybko zejdzie wysypka

dorcia a taki "pseudonim" bo mój mąż kiedys do Ksawcia tak powiedział "chłopek" no i zostało, teraz wszyscy mówimy do niego "chłopek "albo Franio
12 lata 11 miesiąc temu #279644 przez emkapl84
anakol ja biore mercilon i dopiero 2 tabletki wzielam a ta waga rosnie juz od jakiegos czasu...ale mam obrzeki i to dlatego..wlasnie sie przebudzilam i patrze na nogi a takie troche spuchniete...zupelnie jak w ciazy...musze poczytac na necie jakies sposoby na obrzeki itp i moze pomoze...poki co pije mnostwo wody...moze podziala...
wlasnie czekam na mame juz sie nie moge doczekac kiedy natalke zobaczy :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #279658 przez Kredka
Anakol a i ten lek jest bez recepty.

Emkapl te kg to pewnie miesnie skoro nie widac abys utyła. :) głowa do gory

ide nakarmic mojego glodomora i zajrze jeszcze

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 11 miesiąc temu #279673 przez Dorciaition
Myślę tak samo, że to mięśnie Emka :)

12 lata 11 miesiąc temu #279683 przez Malina86
emka moze w ciazy jestes i stad te obrzeki? Hehehe :lol: Dobra wiem -slaby zart :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279689 przez Dorciaition
Ha ha Malina, to pojechałaś teraz :laugh: :laugh:

Może to na tej pralce się wydarzyło czy blacie :silly:

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #279694 przez Dorciaition
Moje Dzieci śpi (mam nadzieję, że do rana) ;)

Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży