- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278836 przez Batmanik
katka napisał:
haha katka bo sama sobie wybieralam:)
Suari mialabys wesolo hehe tylko skad 4 cycki wziasc do karmienia;)
Suari u mnie też to tak wygląda stąd wiem że trzeba poczekać
Batmanik powiem ci że kubek mamusi najładniejszy hi hi
haha katka bo sama sobie wybieralam:)
Suari mialabys wesolo hehe tylko skad 4 cycki wziasc do karmienia;)
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278844 przez katka
Hi hi to tak a propo bliżniaków
Opowiem wam jak byłam na pierwszej wizycie u gin jak zaszłam w ciąze z Olą.
pojechałam sobie na spokojnie w 5 tyg tak wychodziło z wyliczeń i z testu z krwi. Pani doktor mnie bada i pyta który tydz mi wychodzi.
no to jej mówie ze koło 5 a ona mi na to że macica ma wielkośc jak na 9- 10. Więc albo pomyłka w liczeniu albo mogą być bliżniaki. Dodam ze ona nioe robi usg. Normalnie byłam w szoku totalnym Już w drodze powrotnej zadzwoniłam do takiego kolegi który też jest gin i mówie mu wszystko. śmiał sie ze mnie ale kazał mi wpaść do siebie do gabinetu. Zrobił mi usg i macica żeczywiście wielka na 10 tydz ale dziecka 2 nie widać. Po tym wszystkim to na karzdym usg do końca miałam schize że wyjdzie 2. A ten znajomy mi powiedział że mogło tak być ze było 2 zarodki ale jeden obumarł i zanim do muzgu dotarło ze jest 1 to macica rosła na dwoje.
Opowiem wam jak byłam na pierwszej wizycie u gin jak zaszłam w ciąze z Olą.
pojechałam sobie na spokojnie w 5 tyg tak wychodziło z wyliczeń i z testu z krwi. Pani doktor mnie bada i pyta który tydz mi wychodzi.
no to jej mówie ze koło 5 a ona mi na to że macica ma wielkośc jak na 9- 10. Więc albo pomyłka w liczeniu albo mogą być bliżniaki. Dodam ze ona nioe robi usg. Normalnie byłam w szoku totalnym Już w drodze powrotnej zadzwoniłam do takiego kolegi który też jest gin i mówie mu wszystko. śmiał sie ze mnie ale kazał mi wpaść do siebie do gabinetu. Zrobił mi usg i macica żeczywiście wielka na 10 tydz ale dziecka 2 nie widać. Po tym wszystkim to na karzdym usg do końca miałam schize że wyjdzie 2. A ten znajomy mi powiedział że mogło tak być ze było 2 zarodki ale jeden obumarł i zanim do muzgu dotarło ze jest 1 to macica rosła na dwoje.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez katka.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278860 przez Batmanik
hehe Suari dobrze widzisz hehe ale mial bo to byla zabawka na 5 min i teraz lezy w kacie i miejsce zajmuje i nie wiem czy nie zostawic mu tylko aut a reszte wyniesc bo sporadycznie sie bawi zabawkami ...ale mi tak szkoda no bo jak dziecko bez zabawek...
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278861 przez emkapl84
Malina nie zapiekalam juz tych muszli posypalam serkiem zoltym tak dla fajnego wygladu ale juz nie zapiekalam i to byla taka zimna zakaska...taka alternatywa dla salatki
Vestusia piszesz ze dzidzia dala ci popalic...ja mam zawsze takie nocki...a dzis znowu M sie mała w nocy zajał
Batmanikjejku jak ja ci wspolczuje z ta tesciowa i M..chcialabym zeby ci sie wreszcie wszystko poukladalo bo zaslugujesz zeby byc usmiechnieta i szczesliwa...trzymam za ciebie kciuki
a ja mam ostatnio problem i naprawde zaczelam sie martwic...bo po ciazy schudlam do normalnej wagi a odkad nie karmie piersia ciagle tyje mimo ze mam diete i cwicze czytalam ze po porodzie mozna miec niedoczynnosc tarczycy i stad to tycie itp...mam nadzieje, ze jakos niedlugo wszytsko wroci do normy bo jestem przerazona, ze mimo cwiczen i diety waga codziennie jest wyzsza masakra jakas...
Vestusia piszesz ze dzidzia dala ci popalic...ja mam zawsze takie nocki...a dzis znowu M sie mała w nocy zajał
Batmanikjejku jak ja ci wspolczuje z ta tesciowa i M..chcialabym zeby ci sie wreszcie wszystko poukladalo bo zaslugujesz zeby byc usmiechnieta i szczesliwa...trzymam za ciebie kciuki
a ja mam ostatnio problem i naprawde zaczelam sie martwic...bo po ciazy schudlam do normalnej wagi a odkad nie karmie piersia ciagle tyje mimo ze mam diete i cwicze czytalam ze po porodzie mozna miec niedoczynnosc tarczycy i stad to tycie itp...mam nadzieje, ze jakos niedlugo wszytsko wroci do normy bo jestem przerazona, ze mimo cwiczen i diety waga codziennie jest wyzsza masakra jakas...
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej