- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278534 przez vestusia
O ja, nie piszcie już o jedzeniu, bo mi się lodówka włącza. Idę lepiej spać, bo piszę, że idę spać i siedzę tu dalej
Ale tak to jest, jak dziecko pięknie śpi
Dobranoc i proszę mi tu nie produkować za dużo, co bym rano była w stanie Was nadrobić
Ciao!
Ale tak to jest, jak dziecko pięknie śpi
Dobranoc i proszę mi tu nie produkować za dużo, co bym rano była w stanie Was nadrobić
Ciao!
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278535 przez Batmanik
a nie mowilam wam ile zawisci i zazdrosci jest ze mamy parke- znajoma to sie do mnie nie odzywa( ona ma 3 chlopakow)- jescze w dzien porodu dzwonila o przedszkole dla Igora a jak sie okazalo ze na 100% dziewucha to nawet czesc nie mowi...ale mam ja gdzies ciesze sie ze mam cudne dzieci i zdrowe:)) a jej do szczescia mi nie trzeba
ps ja tez sie robie glodna wiec smigam stad zanim otworze lodowke hehe
a mala sie kreci ale moze zdolam sie ogarnac
buzka
ps ja tez sie robie glodna wiec smigam stad zanim otworze lodowke hehe
a mala sie kreci ale moze zdolam sie ogarnac
buzka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Batmanik.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278546 przez chłopek
batmanik dla mnie to głupota, fakt że sie ma zdrowe dzieci a to że sie ma samych chłopaków czy dziewczynki to nie ważne ostatnio na polsat cafe taki program ogladałam o babkach co miały samych synów i ingerowały w to zeby miec córke(specjalnie jajeczka hodowali i sprawdzali czy jest dziewczynka i wtedy wstrzykiwali kobiecie)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278547 przez vestusia
Batmanik a to kumpela zazdrosna. Głupia i tyle. Powinna się cieszyć, że ma zdrowych chłopaków. Bo przecież różnie bywa i naprawdę ludzie miewają wiele problemów z dzieciaczkami. No i zawsze może spróbować po raz czwarty
A swoją drogą kumpela mi opowiadała, jak na przejściu dla pieszych widziała parę, która trzymała za ręce dwie bliźniaczki - dziewczynki. No i prowadzili też wspólnie wózek - również bliźniaczy i w środku.... dwa różowe kocyki. He, he, he. To się dopiero musieli zdołować, że na 4 dzieciaków ani jeden chłop
No nic. To ja też lecę. Dobranoc i już wyłączam to forum
A swoją drogą kumpela mi opowiadała, jak na przejściu dla pieszych widziała parę, która trzymała za ręce dwie bliźniaczki - dziewczynki. No i prowadzili też wspólnie wózek - również bliźniaczy i w środku.... dwa różowe kocyki. He, he, he. To się dopiero musieli zdołować, że na 4 dzieciaków ani jeden chłop
No nic. To ja też lecę. Dobranoc i już wyłączam to forum
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278584 przez Aleksandra
Skopiowałam sobie przepisy
Ja miałam plastry Evra. Stosowałam je przez 1,5 roku. Nie było żadnych większych skutków ubocznych. Plusem było to, że zmieniałam plaster co tydzień, nie odklejał sie przy kąpieli, urosły mi cycki . Nie bałam się, że w razie wymiotów czy biegunki "stracę" tabletkę. Musiałam zmienic bo przez 7 lat brania tabletek krew mi zgęstniałą i groziła mi zakrzepica. Byłam bardzo zadowolona z plastrów. No i po odstawieniu w ciągu 4 miesięcy zaszłam w ciążę
Jutro muszę jechać do lekarki po receptę na kwas foliowy dla Natki i do banku
Ja też zmykam. Dobranoc
Ja miałam plastry Evra. Stosowałam je przez 1,5 roku. Nie było żadnych większych skutków ubocznych. Plusem było to, że zmieniałam plaster co tydzień, nie odklejał sie przy kąpieli, urosły mi cycki . Nie bałam się, że w razie wymiotów czy biegunki "stracę" tabletkę. Musiałam zmienic bo przez 7 lat brania tabletek krew mi zgęstniałą i groziła mi zakrzepica. Byłam bardzo zadowolona z plastrów. No i po odstawieniu w ciągu 4 miesięcy zaszłam w ciążę
Jutro muszę jechać do lekarki po receptę na kwas foliowy dla Natki i do banku
Ja też zmykam. Dobranoc
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278627 przez Malina86
Dziekuje Dziewczynki za przepisy, wybieram salatke makaronowa Aleksandry i brokulowa Dorci Czekam jutro na reszte obiecanych przepisow
emka czekam na fotke w nowej fryzurce
Vestusia jak moja Misia sie budzi o 1:00 to nie pomaga nic. Biore ja w rozku do karmienia, ale ona po prostu jest juz wyspana. Po karmieniu odkladam do lozka, glaskam po glowce, a ona gebe cieszy do mnie A jak wychodze to ryk. Ma dydka i ma pieluszke- zestaw do spania obowiazkowy. Ta pieluszke zarzuca sobie na twarz, ale jak nie ma ochoty na spanie to nie pomoze nic. No, ale nic dziwnego jak ona przesypia cale dnie! Byl czas, ze juz jej sie poprzestawialo wszystko na wlasciwe tory, a teraz znowu masakra.
Tez jeszcze biore te tablety dla karmiacych, bo musze skonczyc opakowanie. Ja mam Azalie to jest tanszy odpowiednik tych Twoich.
chlopek, ale fajnie, ze mozesz cieszyc sie brzuszkiem- bedzie dziewczynka Ja tesknie za moim bebzonkiem, zwlaszcza, ze nie planuje miec wiecej dzieci, ale ciaze wspominam z wielkim sentymentem i smutno mi troszke, ze juz sie to nie powtorzy, chyba, ze wygram w totka
Batmanik, ale durna ta Twoja znajoma... ludzie dziwni sa.
Tez zmykam spac bo zostalo mi jakies dwie- trzy godziny snu Przedwczoraj nie spalam praktycznie wogole, godzinke w dzien, dzisiaj w nocy spalam 3 godz- od 8:00 do 11:00, takze cud, ze jeszcze widze na oczy.
Buziole!
emka czekam na fotke w nowej fryzurce
Vestusia jak moja Misia sie budzi o 1:00 to nie pomaga nic. Biore ja w rozku do karmienia, ale ona po prostu jest juz wyspana. Po karmieniu odkladam do lozka, glaskam po glowce, a ona gebe cieszy do mnie A jak wychodze to ryk. Ma dydka i ma pieluszke- zestaw do spania obowiazkowy. Ta pieluszke zarzuca sobie na twarz, ale jak nie ma ochoty na spanie to nie pomoze nic. No, ale nic dziwnego jak ona przesypia cale dnie! Byl czas, ze juz jej sie poprzestawialo wszystko na wlasciwe tory, a teraz znowu masakra.
Tez jeszcze biore te tablety dla karmiacych, bo musze skonczyc opakowanie. Ja mam Azalie to jest tanszy odpowiednik tych Twoich.
chlopek, ale fajnie, ze mozesz cieszyc sie brzuszkiem- bedzie dziewczynka Ja tesknie za moim bebzonkiem, zwlaszcza, ze nie planuje miec wiecej dzieci, ale ciaze wspominam z wielkim sentymentem i smutno mi troszke, ze juz sie to nie powtorzy, chyba, ze wygram w totka
Batmanik, ale durna ta Twoja znajoma... ludzie dziwni sa.
Tez zmykam spac bo zostalo mi jakies dwie- trzy godziny snu Przedwczoraj nie spalam praktycznie wogole, godzinke w dzien, dzisiaj w nocy spalam 3 godz- od 8:00 do 11:00, takze cud, ze jeszcze widze na oczy.
Buziole!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Malina86.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278659 przez [email protected]
Malina-ja zwykle szykuje kurczaki w pikantnych krakersach-płaty kurczaka kroje na małe kawałki i marynuje poł dnia w maslance potem panieruje w pokruszonych, pikantnych krakersach i pieke w piekarniku. Podaje na ciepło z sosem czosnkowym. No i zawsze obowiązkowo serowe tace! Rózne sery w roznej postaci i do tego jakieś słone wafle lub czipsy-polecam czisy z pieca solone i paprykowe. Polecam tez sałatke brokułową-rózyczki blanszujesz w osolonej wodzie, podajesz na zimno z fetą w kosteczkach i z podpieczonymi płatkami migdałów-bez zadnych przypraw-proste, szybkie i pyszne i sałatka nr 2 to mix sałat z biedronki z pomidorkami koktajlowymi, marchewką pokrojoną w paseczki, ser (najlepiej old amstedrdam albo czedar) ale tani zamiennik to stary olęder z biedronki:) i super zmakuje! Do tego podpieczony słonecznik i sos-oliwa cytrynowa(albo zwykła z cytryną) pieprz sól bazylia i oregano mieszasz i zalewasz sałatkę-ale mało sosu trzeba-jak impreza bardziej wykwintna to dodaje do tego grilowanego indyka, krążki czerwonej cebuli i czasem jeszcze jakies wazywa.
MÓWISZ ZIMA? BOSKO JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ!!! Mielismy wsobote jechac do czech na narty i lepic z domisiem bałwany-a tu ospa!!! Fak!
A oczka i w ogole Twoje maleństwo boskie!!
Dorcia-twoje maleństwo będzie moją synową!!!
Vestusia-no okien ciut ciut mam-ale Adam myje, ja sie nie dotykam:) moja mama tez czasem sie zagalopuje i je myje-ona to perszing niesamowity, w pół godziny wyczysci mi zawsze chate na połysk! I okna tez zrobi hehe. Codo ulewania to ciekawe ze niby dieata ma coś pomoc, nigdy nie słyszałam-domis ulewał 8 miesięcy i w koncu przestał-wyrobił mu się ten reflux i już. Vestusia jesli bierzesz cerazette to moge ci za darmo pocztą przysłać pare paczek, bo mam ich duzo.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chłopek-Daro nie ma ospy tylko Domiś, w sumie to i wolała bym zeby i Daro teraz ospe przeszedł i były spokoj-ale jego ponoc moje karmienie chroni i on sie nie zarazi, ciekawe. I chłopku dlaczego nie zrobili Ci USG? Ale wazne ze serduszko zdrowo bije:) fajnie się zaokrąglasz-ja z Domisiem byłam pewna ze to chłopak i identycznie pewna byłam ze druga ciąża jest z dziewczynką-no i wyszedł siusioj jak to mowi Domiś
Batmanik-mi juz w 12tygodniu na prenatalnych sisiora pokazywali iz Domisiem i z Darem wiec obys miala race ze to dziewoja ja w plastry tez nie wierze, ale kolezanki sobie chwaliły
i batmanik wiesz co jak jak kupiłąm aparat to straciłam kolezanki głupie zazdrosne pindy i tyle, najpierw komentowały ze nie potrafie robic zdjec i ze kase bez sensu wydałampotem w ogole przestaly sie odzywac-fotografki od siedmiu bolesci obrazily sie ze mam lepszy aparat!
katka- przykro mi ze i ty przechodziłąs przez serduszkowe problemy, szczescie ze wszystko jest dobrze u naszych chlopakow:)
kredzia-ja tez sie ciesze ze wrociałam-bardzo mi Was brakowalo:*
a tu Domisław Polkadot:D
jutro spodziewam się muchomora heheh
MÓWISZ ZIMA? BOSKO JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ!!! Mielismy wsobote jechac do czech na narty i lepic z domisiem bałwany-a tu ospa!!! Fak!
A oczka i w ogole Twoje maleństwo boskie!!
Dorcia-twoje maleństwo będzie moją synową!!!
Vestusia-no okien ciut ciut mam-ale Adam myje, ja sie nie dotykam:) moja mama tez czasem sie zagalopuje i je myje-ona to perszing niesamowity, w pół godziny wyczysci mi zawsze chate na połysk! I okna tez zrobi hehe. Codo ulewania to ciekawe ze niby dieata ma coś pomoc, nigdy nie słyszałam-domis ulewał 8 miesięcy i w koncu przestał-wyrobił mu się ten reflux i już. Vestusia jesli bierzesz cerazette to moge ci za darmo pocztą przysłać pare paczek, bo mam ich duzo.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chłopek-Daro nie ma ospy tylko Domiś, w sumie to i wolała bym zeby i Daro teraz ospe przeszedł i były spokoj-ale jego ponoc moje karmienie chroni i on sie nie zarazi, ciekawe. I chłopku dlaczego nie zrobili Ci USG? Ale wazne ze serduszko zdrowo bije:) fajnie się zaokrąglasz-ja z Domisiem byłam pewna ze to chłopak i identycznie pewna byłam ze druga ciąża jest z dziewczynką-no i wyszedł siusioj jak to mowi Domiś
Batmanik-mi juz w 12tygodniu na prenatalnych sisiora pokazywali iz Domisiem i z Darem wiec obys miala race ze to dziewoja ja w plastry tez nie wierze, ale kolezanki sobie chwaliły
i batmanik wiesz co jak jak kupiłąm aparat to straciłam kolezanki głupie zazdrosne pindy i tyle, najpierw komentowały ze nie potrafie robic zdjec i ze kase bez sensu wydałampotem w ogole przestaly sie odzywac-fotografki od siedmiu bolesci obrazily sie ze mam lepszy aparat!
katka- przykro mi ze i ty przechodziłąs przez serduszkowe problemy, szczescie ze wszystko jest dobrze u naszych chlopakow:)
kredzia-ja tez sie ciesze ze wrociałam-bardzo mi Was brakowalo:*
a tu Domisław Polkadot:D
jutro spodziewam się muchomora heheh
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez [email protected].
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278698 przez Suari
sarna- twoje dziecię wygląda genialnie
vestusia- mam te same tabletki co ty i są ok- jak dla mnie.
malina- ja płaciłam za szczepionkę 119 zł, tzn za pierwszą dawkę, kupowałam w aptece ziko.
A tak poza tym to siedzę i kończę pić herbatkę i idę w końcu spać, bo pewnie za godzinę i tak będzie pobudka, trzeba będzie "bar mleczny" otworzyć.
A z poł godizny temu skończyłam gotować kopytka i zupkę na jutro, więc jutro luzzzzz blues
vestusia- mam te same tabletki co ty i są ok- jak dla mnie.
malina- ja płaciłam za szczepionkę 119 zł, tzn za pierwszą dawkę, kupowałam w aptece ziko.
A tak poza tym to siedzę i kończę pić herbatkę i idę w końcu spać, bo pewnie za godzinę i tak będzie pobudka, trzeba będzie "bar mleczny" otworzyć.
A z poł godizny temu skończyłam gotować kopytka i zupkę na jutro, więc jutro luzzzzz blues
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278706 przez iva 20
Cześć dziewczyny ja chyba pierwsza dzisiaj aż mi się przypomina jak byłyśmy w ciazy i kto pierwszy na forum hihi:)
SARNA synus piękny w kropeczki mam nadzieje ze szybko przejdzie;)
Malina ah te dzieci może wwkoncu się jej odmieni i będzie wiedzieć i rozróżniać dzień i noc n as szczęście moja jak narazie dobrze wyczuwa.
A jest godzina 5 13 moja mała wstala o 4 i musiała sobie porozmawiać troszkę i czekałam jak zaśnie iii śpi a ja na telefoniku pisze
Oki ja tez smigam spac zeby sie wyspac moja mala zasnela o 20 to wstala o 1
Napissze do was pozniej aaaaa jeszcze cos wkonccu moja kolezanka bardzo dobra wraca z polski tutaj do mnie tak sie ciesze bo ja barzo lubie i pojechala do polski na 3 miesiace a mamy dzieciaki z tego samego roku tyko najsmieszniejsze jest to ze ona ma ze styczniai on juz prawie chodzi moja dwa miesiace wkoncu kilka miesiecy mlodsza hihi pozniej sie wyrowna oki dobranoc
SARNA synus piękny w kropeczki mam nadzieje ze szybko przejdzie;)
Malina ah te dzieci może wwkoncu się jej odmieni i będzie wiedzieć i rozróżniać dzień i noc n as szczęście moja jak narazie dobrze wyczuwa.
A jest godzina 5 13 moja mała wstala o 4 i musiała sobie porozmawiać troszkę i czekałam jak zaśnie iii śpi a ja na telefoniku pisze
Oki ja tez smigam spac zeby sie wyspac moja mala zasnela o 20 to wstala o 1
Napissze do was pozniej aaaaa jeszcze cos wkonccu moja kolezanka bardzo dobra wraca z polski tutaj do mnie tak sie ciesze bo ja barzo lubie i pojechala do polski na 3 miesiace a mamy dzieciaki z tego samego roku tyko najsmieszniejsze jest to ze ona ma ze styczniai on juz prawie chodzi moja dwa miesiace wkoncu kilka miesiecy mlodsza hihi pozniej sie wyrowna oki dobranoc
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278713 przez Dorciaition
Dzień Doberek
Moje dziecię spało- nie uwierzycie- od 20 do 5:30. Jest 7:15 i znowu śpi.
Zawsze jak się chwale to następna noc jest do bani
Batmanik głupia jakaś ta znajoma.
Sarna te Twoje to też, zazdrosnice jedne.
Sarna ale pyszności szykujesz, aż zgłodniałam
Ee, ja nie chce zimy. Ewentualnie taką białą, z lekkim mrozkiem i niebieskim niebem ze słoneczkiem.
O taką
Ha ha Sarna, nie wiem czy Lenka będzie chciała taką teściową
A Domiś cudnie wygląda Chudzinka kochana.
Moja Lencia to już klopsik. Na policzku mam taką dziurkę jak się śmieje, ona też- na tej samej stronie No i ostatnio u niej bardzo słabo ją widać, takie poliki ma
Ha ha Iva Ty zawsze byłaś pierwsza i na śniadanie zajadałaś płatki z mlekiem
Fajnie, że koleżanka przyjeżdza. Będziesz miała miłe towarzystwo, no i Nadia też
He he z tym rocznikiem też mnie śmieszy. Wczoraj koleżanka wstawiła zdjęcia na fc jej córeczki, która skończyła roczek. No i tak sobie myślałam, że nasze córcie w tym samym wieku są, a dziwne to, bo jak ona jeździła z wózkiem to ja na początku ciaży byłam
Idę spać, dobranoc
Moje dziecię spało- nie uwierzycie- od 20 do 5:30. Jest 7:15 i znowu śpi.
Zawsze jak się chwale to następna noc jest do bani
Batmanik głupia jakaś ta znajoma.
Sarna te Twoje to też, zazdrosnice jedne.
Sarna ale pyszności szykujesz, aż zgłodniałam
Ee, ja nie chce zimy. Ewentualnie taką białą, z lekkim mrozkiem i niebieskim niebem ze słoneczkiem.
O taką
Ha ha Sarna, nie wiem czy Lenka będzie chciała taką teściową
A Domiś cudnie wygląda Chudzinka kochana.
Moja Lencia to już klopsik. Na policzku mam taką dziurkę jak się śmieje, ona też- na tej samej stronie No i ostatnio u niej bardzo słabo ją widać, takie poliki ma
Ha ha Iva Ty zawsze byłaś pierwsza i na śniadanie zajadałaś płatki z mlekiem
Fajnie, że koleżanka przyjeżdza. Będziesz miała miłe towarzystwo, no i Nadia też
He he z tym rocznikiem też mnie śmieszy. Wczoraj koleżanka wstawiła zdjęcia na fc jej córeczki, która skończyła roczek. No i tak sobie myślałam, że nasze córcie w tym samym wieku są, a dziwne to, bo jak ona jeździła z wózkiem to ja na początku ciaży byłam
Idę spać, dobranoc
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278726 przez Malina86
Czesc Mamusie!
Moje dziecko dzisiaj jako tako spalo, ale za to od 5:00 juz wstalam, bo marudzila, a nie chcialo mi sie bezczynnie czekac, az znowu zasnie. Takze wstalam, zjedlismy z Mezem razem sniadanko przed jego praca, nastawilam pranie, ogarnelam chate. Teraz Mała lezy na lozku i gada po swojemu
sarna dziekuje za fajne przepisy, ten kurczak w krakersach brzmi pysznie Domis slodziak, bede dziewczyny sie w kolejce ustawiac A te znajome co sie o aparat obrazily to jakies walniete. Trzeba bylo im jakies szkaradne foty zrobic, dorobic jakies kurzaje w fotoshopie i pare kilo dodac i wrzucic na fb
Dorcia ta Twoja Lenka to zlote dziecko normalnie!
Ale dzisiaj bedzie dlugi dzien...
Moje dziecko dzisiaj jako tako spalo, ale za to od 5:00 juz wstalam, bo marudzila, a nie chcialo mi sie bezczynnie czekac, az znowu zasnie. Takze wstalam, zjedlismy z Mezem razem sniadanko przed jego praca, nastawilam pranie, ogarnelam chate. Teraz Mała lezy na lozku i gada po swojemu
sarna dziekuje za fajne przepisy, ten kurczak w krakersach brzmi pysznie Domis slodziak, bede dziewczyny sie w kolejce ustawiac A te znajome co sie o aparat obrazily to jakies walniete. Trzeba bylo im jakies szkaradne foty zrobic, dorobic jakies kurzaje w fotoshopie i pare kilo dodac i wrzucic na fb
Dorcia ta Twoja Lenka to zlote dziecko normalnie!
Ale dzisiaj bedzie dlugi dzien...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Malina86.
Moderatorzy: ilona