- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278882 przez Suari
Kredka napisał:
nie jesteś wyrodną matką , nie gadaj głupot, cały czas jeszcze "uczymy" się naszych dzieci, każda z nas popełnia błedy, tego nie da się wykluczyć.
Sarna swietne sa te zdjecia... taka sobie biedroneczka z Domisia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie jesteś wyrodną matką , nie gadaj głupot, cały czas jeszcze "uczymy" się naszych dzieci, każda z nas popełnia błedy, tego nie da się wykluczyć.
Temat został zablokowany.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278916 przez Malina86
Katka dzieki za przepis na ciacho
Moje dziecko od piatej rano praktycznie caly czas placze. Zasnela na 15 min i dalej jazda. Nie wiem o co chodzi No po prostu szaleju sie dzisiaj najadla.
Moje dziecko od piatej rano praktycznie caly czas placze. Zasnela na 15 min i dalej jazda. Nie wiem o co chodzi No po prostu szaleju sie dzisiaj najadla.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Malina86.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #278932 przez Dorciaition
Katka zapisałam sobie ten przepis, ale jak dla mnie to chyba za skomplikowane Czy jest możlwiosć aby to nie wyszło?
W następnym tygodniu spróbuje je zrobić
NO i to karmi mąż mi musi dziś koniecznie zakupić. NO tego to nie słyszałam. Chłopek chyba mnie ominęła ta informacja
Ja własnie byłam na zakupach, w Almie,pl bo u mnie pada niestety :/
Batmanik fajne te kubki, dużo ładniejsze niż moje Igor naprawdę wygląda tak inaczej W końcu został starszym bratem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W następnym tygodniu spróbuje je zrobić
NO i to karmi mąż mi musi dziś koniecznie zakupić. NO tego to nie słyszałam. Chłopek chyba mnie ominęła ta informacja
Ja własnie byłam na zakupach, w Almie,pl bo u mnie pada niestety :/
Batmanik fajne te kubki, dużo ładniejsze niż moje Igor naprawdę wygląda tak inaczej W końcu został starszym bratem
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278935 przez Suari
Malina86 napisał:
może to skok rozwojowy ?
MAlina- ja mam przepis na sernik bez sera jakbyś chciała
Katka dzieki za przepis na ciacho
może to skok rozwojowy ?
MAlina- ja mam przepis na sernik bez sera jakbyś chciała
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Suari.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278954 przez Aleksandra
Hej dziewuszki
Ja już w domku. Byłam w banku i w sklepie kupic Natalce śpioszki Jak mnie nie było to Natalka zrobiła taką kupę, że aż po pachy wyszła z pieluchy i Z musiał ją myc pod kranem Jak nie ma to nie ma a jak zrobi to na maxa
Batmanik świetny pomysł z tymi majtami, dorzuć do tego jakiś ohydny t-shirt i prezent gotowy
Suari może faktycznie to "skok rozwojowy", Natalka też prze to przechodziła ale najbardziej w nocy.
Ja już w domku. Byłam w banku i w sklepie kupic Natalce śpioszki Jak mnie nie było to Natalka zrobiła taką kupę, że aż po pachy wyszła z pieluchy i Z musiał ją myc pod kranem Jak nie ma to nie ma a jak zrobi to na maxa
Batmanik świetny pomysł z tymi majtami, dorzuć do tego jakiś ohydny t-shirt i prezent gotowy
Suari może faktycznie to "skok rozwojowy", Natalka też prze to przechodziła ale najbardziej w nocy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278991 przez Malina86
Suari dawaj przepis na ten oszukany sernik Moze faktycznie to skok rozwojowy, co nie zmienia faktu, ze nie wiem co robic?! Znowu sie zdrzemnela 10 min i juz steka.
Dorcia, a tego brokula se gotuje do salatki? Bo chyba nie na surowo co nie? Bo jajka mi napisalas, ze gotowane , a o brokule nie
Dorcia, a tego brokula se gotuje do salatki? Bo chyba nie na surowo co nie? Bo jajka mi napisalas, ze gotowane , a o brokule nie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278997 przez Dorciaition
Ha ha Malina, tak ugotowana. Jeśli będziesz robiła warstwowo to koniecznie na górę- ładnie wygląda
Ty się stresujesz, że Twoja nie śpi, a ja, że Lenka śpi cały czas, bo już myślę o nocy
Ty się stresujesz, że Twoja nie śpi, a ja, że Lenka śpi cały czas, bo już myślę o nocy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #279001 przez Suari
SERNIK BEZ SERA
3 szkl. mąki
1 margaryna
5 żółtek
½ szkl. cukru pudru
1 łyżka śmietany
3 łyżeczki proszku do pieczenia
Składniki siekać i wyrobić-podzielić na 2 części
1 część zamrozić
2 część wyłożyć na blachę
Masa serowa
5 białek
1 szkl. cukru +cukier waniliowy
budyń śmietankowy
3 duże śmietany 18% - 400 ml
Białka ubić, dodać cukier + budyń + śmietanę i wylać na ciasto
Drugie ciasto zetrzeć i piec
3 szkl. mąki
1 margaryna
5 żółtek
½ szkl. cukru pudru
1 łyżka śmietany
3 łyżeczki proszku do pieczenia
Składniki siekać i wyrobić-podzielić na 2 części
1 część zamrozić
2 część wyłożyć na blachę
Masa serowa
5 białek
1 szkl. cukru +cukier waniliowy
budyń śmietankowy
3 duże śmietany 18% - 400 ml
Białka ubić, dodać cukier + budyń + śmietanę i wylać na ciasto
Drugie ciasto zetrzeć i piec
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279007 przez Moni190
Cześć wszystkim Jak bede miala chwilke to musze nadrobić was,a teraz tak szybko bo zaraz znowu spadam.Psiapsiuła z anglii przyleciała i niedługo wpadnie
Aleksandra oszczędza mamusie
Byłam przedwczoraj u dermatologa na rzaie nie stwierdza AZS wygląda jej to nadal na wyprysk niemowlęcy,a że mały ślini sie jak zwariowany i rączkami roprowadza po buzi to dodatkowo to podrażnia.Smaruje od paru dni bepanthenem i te suche placki schodzą wię dlatego narazie nie podejrzewa AZS.Kupilam krem biodermy prawie 50 zł na podraznienia wokól ust i na szyi musze mu smarować.Mleko naszczęscie na recepte 30%-7.06,ale z ta durna pieczatką i to jeszcze z łaską :angry:Podobno te chrostki powinny mu niedługo zejsc bo mojego mleka od miesiaca juz nie je a te chrostki od moich hormonów.Więc nie jest żle,w przyszłym tyg.szczepienie,mam nadzieje że jak do tej pory przejdzie bez echa-twardy facet z niego po mamusi
A oto ostatnie zdjecie małego:
Miłego dnia,buzka
Aleksandra oszczędza mamusie
Byłam przedwczoraj u dermatologa na rzaie nie stwierdza AZS wygląda jej to nadal na wyprysk niemowlęcy,a że mały ślini sie jak zwariowany i rączkami roprowadza po buzi to dodatkowo to podrażnia.Smaruje od paru dni bepanthenem i te suche placki schodzą wię dlatego narazie nie podejrzewa AZS.Kupilam krem biodermy prawie 50 zł na podraznienia wokól ust i na szyi musze mu smarować.Mleko naszczęscie na recepte 30%-7.06,ale z ta durna pieczatką i to jeszcze z łaską :angry:Podobno te chrostki powinny mu niedługo zejsc bo mojego mleka od miesiaca juz nie je a te chrostki od moich hormonów.Więc nie jest żle,w przyszłym tyg.szczepienie,mam nadzieje że jak do tej pory przejdzie bez echa-twardy facet z niego po mamusi
A oto ostatnie zdjecie małego:
Miłego dnia,buzka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Moni190.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #279014 przez Aleksandra
Jaki uśmiech Natalka też ma na policzkach czerwone krostki ale smaruję jej kremem Emolium. To są zmiany łojotokowe. Skóra naszych maluszków przystosowuje się do życia poza brzuszkiem i stąd te zmiany
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #279053 przez Aleksandra
Moni to jest zwykły krem emolium do skóry w tubce 75ml. Powiedz w aptece, że dla niemowlaka na buzię to będą wiedziały Nam pomaga Stosuję 2 razy dziennie.
Moderatorzy: ilona