- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #278220 przez Batmanik
Witam
najpierw dobre wiesci bylam dzis na usg bioderek i juz jest lepiej ale za 2 mies do kontroli a juz gorsza wiadomosc po lekarzu pojechalam do sklepu spod ktorego juz nie ruszylam:(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heh dark super diagnoze dostalas:))moze ten lekarz byl i nie byl lekarzem;)
najpierw dobre wiesci bylam dzis na usg bioderek i juz jest lepiej ale za 2 mies do kontroli a juz gorsza wiadomosc po lekarzu pojechalam do sklepu spod ktorego juz nie ruszylam:(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heh dark super diagnoze dostalas:))moze ten lekarz byl i nie byl lekarzem;)
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278224 przez chłopek
batmanik twoja tesciowa to chyba sama siebie przerasta, moja kupiła Ksawciowi w lumpeksie czapkę ale jest super tylko że juz za mała całe wakacje w niej chodził. a ja dzisiaj kupiłam 2 piżamki za 12zl w lumpku siostra myślała że nowe takie zadbane. dobrze że między mna a mężem jest wszystko o zobaczymy jak drugie dziecko sie pojawi
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278227 przez iva 20
hejcia ja tez zaliczylam spacerek bo wyszlo ladnie sloneczko na spacerku sobie spala ladnie przyszlysmy pobawila sie na macie a pozniej zasnela po 14 i spi sobie dalej
Emka no to Natalka ladnie spala sobie w nocy
Malina twoja Misia sliczna i wszytskiego dobrego dla dwu miesiecznej Misi
Vestusia nie gadaj takich bzdur ze brzydka jestes bo ladna mamusia z Ciebie wiec wklejaj nu tam cos:)
ja juz obiadek ugotowalam i juz zjadlam swoja porcje hihi
u mnie byla szwagierka zebym jej zadzwonila bo przyszlo jej cos w pustej kopercie i zebym sie zapytala co ona ma z tym zroic i czy przysla nowe a ja do niej ze nie zadzwonie bo juz zapomnialam jezyka heheh a nie zapomnialam tylko jestem teraz taka bo kazdy przychodzi jak cos chce o demnie i zadzwonic komus a ja to co sekretarka a tak nikt nie zajrzy bo po co wiec niech sie pocaluje kazdy gdzies uczylam sie jezyka sama dla siebie i umiem go tylko jak ja cos potzrebuje a innym mowie ze juz dlugo nie uzywalam i nie umiem hehe
Emka super ze twoja mamacia przylatuje troszke sobie odpoczniej i przy okazji fajnie miec rodzine przy sobie
Emka no to Natalka ladnie spala sobie w nocy
Malina twoja Misia sliczna i wszytskiego dobrego dla dwu miesiecznej Misi
Vestusia nie gadaj takich bzdur ze brzydka jestes bo ladna mamusia z Ciebie wiec wklejaj nu tam cos:)
ja juz obiadek ugotowalam i juz zjadlam swoja porcje hihi
u mnie byla szwagierka zebym jej zadzwonila bo przyszlo jej cos w pustej kopercie i zebym sie zapytala co ona ma z tym zroic i czy przysla nowe a ja do niej ze nie zadzwonie bo juz zapomnialam jezyka heheh a nie zapomnialam tylko jestem teraz taka bo kazdy przychodzi jak cos chce o demnie i zadzwonic komus a ja to co sekretarka a tak nikt nie zajrzy bo po co wiec niech sie pocaluje kazdy gdzies uczylam sie jezyka sama dla siebie i umiem go tylko jak ja cos potzrebuje a innym mowie ze juz dlugo nie uzywalam i nie umiem hehe
Emka super ze twoja mamacia przylatuje troszke sobie odpoczniej i przy okazji fajnie miec rodzine przy sobie
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278256 przez emkapl84
ivastrasznie nie lubie takich interesownych znajomych, ze jak tylko czegos chca to przychodza a tak to maja cie gdzies...tez takich znam...a wogole to cale szczescie, ze mam kilkoro znajomych anglikow to chociaz sobie troche ten angielski szlifuje bo jak tak sie siedzi w domu to zapominam duzo a w kazdym razie nie mowie juz tak biegle jak gdy pracowalam w przedszkolu...a najlepiej to mowie po ang jak sie winka napije
moja kruszynka(hmmm chyba jednak to okreslenie do niej nie bardzo pasuje bo duuuzy z niej bobas) usnela pol godziny temu wiec mialam czas naszykowac sie do fryzjera
ogolnie to troche mamy z M pecha bo jak moja mama przylatuje to akurat M nie pracuje w weekend i dopiero w pon na noc idzie do pracy wiec mielibysmy wreszcie czas na zorg jakis romantycznych wieczorow a tu lipa....ogolnie wczoraj jak wrocil z pracy to natalka akurat spala no i mnie"dorwal" w kuchni(sorki za taka bezposredniosc )ale fajnie ze jeszcze stac go na taka spontanicznosc po kilku latach bycia razem
mam nadzieje, ze fryzjerka jakas fajna mi fryzurke zrobi bo w ciagu ostatnich 2 lat bylam moze ze dwa razy na podcieciu koncowek(no moze kilka razy wiecej...) i tyle wiec juz sie nie moge doczekac dzisiejszej wizyty...jak bedzie ladnie to wam wrzuce fotke na forum
moja kruszynka(hmmm chyba jednak to okreslenie do niej nie bardzo pasuje bo duuuzy z niej bobas) usnela pol godziny temu wiec mialam czas naszykowac sie do fryzjera
ogolnie to troche mamy z M pecha bo jak moja mama przylatuje to akurat M nie pracuje w weekend i dopiero w pon na noc idzie do pracy wiec mielibysmy wreszcie czas na zorg jakis romantycznych wieczorow a tu lipa....ogolnie wczoraj jak wrocil z pracy to natalka akurat spala no i mnie"dorwal" w kuchni(sorki za taka bezposredniosc )ale fajnie ze jeszcze stac go na taka spontanicznosc po kilku latach bycia razem
mam nadzieje, ze fryzjerka jakas fajna mi fryzurke zrobi bo w ciagu ostatnich 2 lat bylam moze ze dwa razy na podcieciu koncowek(no moze kilka razy wiecej...) i tyle wiec juz sie nie moge doczekac dzisiejszej wizyty...jak bedzie ladnie to wam wrzuce fotke na forum
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278267 przez Aleksandra
Cześc kochane
Zakupy się udały i teraz odpoczywam. Natalka śpi na leżaczku a mnie czeka jeszcze kupa prasowania. Na szczęście Z pozmywał ale musiałam najpierw focha strzelić bo już mu było śpieszno na budowę, a od rana zmywanie zostało i że na wieczór zostawi. A było by tak że to ja bym zmywała...a tak zostało mi prasowanie
Batmanik twoja teściowa to jędza jakich mało. Sorcia, że tak piszę ale jak czytam o niej to krew mi buzuje.
Ja się z mojej mamy ostatnio uśmiałam. Dzwoni (oczywiście dwa razy dziennie - za wcześnie pochwaliłam) i akurat Natalka płakała. Z odebrał telefon bo ja miałam Natkę na ręku. Jak mama usłyszała, że Nacia płacze to wyskoczyła z tekstem "Jak dziecko płacze to jej sie serce kraje"... Jak Z mi to powtórzył to myślałam że padnę. To ona ma serce?? Przez tyle lat nie zauważyłam?? Dowcip roku
Zakupy się udały i teraz odpoczywam. Natalka śpi na leżaczku a mnie czeka jeszcze kupa prasowania. Na szczęście Z pozmywał ale musiałam najpierw focha strzelić bo już mu było śpieszno na budowę, a od rana zmywanie zostało i że na wieczór zostawi. A było by tak że to ja bym zmywała...a tak zostało mi prasowanie
Batmanik twoja teściowa to jędza jakich mało. Sorcia, że tak piszę ale jak czytam o niej to krew mi buzuje.
Ja się z mojej mamy ostatnio uśmiałam. Dzwoni (oczywiście dwa razy dziennie - za wcześnie pochwaliłam) i akurat Natalka płakała. Z odebrał telefon bo ja miałam Natkę na ręku. Jak mama usłyszała, że Nacia płacze to wyskoczyła z tekstem "Jak dziecko płacze to jej sie serce kraje"... Jak Z mi to powtórzył to myślałam że padnę. To ona ma serce?? Przez tyle lat nie zauważyłam?? Dowcip roku
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278268 przez iva 20
emka ja za niedlugo zaczne chodzic do takiego familje co matki z dzieciakami chodza bo pewnie za niedlugo bedzie otwarte bo przed swietami bylo zamkniete
ja jak czytam czy tv ogladm po szwedzku to rozumiem tylko jak gadam to zalezy czasem jakies slowko mam w glowie i po chwili mi sie przypomina
ja jak czytam czy tv ogladm po szwedzku to rozumiem tylko jak gadam to zalezy czasem jakies slowko mam w glowie i po chwili mi sie przypomina
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278273 przez [email protected]
weszlam na sekunde sie wam pochwalic ze Daro ma erce jak dzwon! a te szmery to miną wraz z wiekiem...
ale ale jak dotarlismy do domu to odkryłam coś bardzo zabawnego!!!
DOMIŚ MA OSPE!!!!
no cud miiod malina! jakby małobyło wszystkiego!!!
przez te 2 miesiace mamy w domu wiecej chorob niz przez ostatnie 2 lata!!!!!!!!
ale ale jak dotarlismy do domu to odkryłam coś bardzo zabawnego!!!
DOMIŚ MA OSPE!!!!
no cud miiod malina! jakby małobyło wszystkiego!!!
przez te 2 miesiace mamy w domu wiecej chorob niz przez ostatnie 2 lata!!!!!!!!
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278294 przez Aleksandra
Malina powaliło mnie zdjęcie Miśki
Sarna super, że z serduszkiem jest oki, ale za to Domiś zrobił wam niespodziankę że ho ho
Sarna super, że z serduszkiem jest oki, ale za to Domiś zrobił wam niespodziankę że ho ho
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278304 przez Malina86
Witjcie ponownie,
sarna super, ze Daro zdrowiutki mo i teraz zdrowka dla Domisia.
emka wrzucaj fotke koniecznie po fryzjerze Swoja droga ciekawe ile Cie skasuja, bo tam chyba bardzo drogo takie przyjemnosci kosztuja.
Co do wlosow to moj tak jak Vestusiowy Bob Dlugie i blond. Teraz mam krotsze i ciemne i tez mu nie pasi.
Widze, ze Waszym dzieciaczkom polepsza sie spanie w nocy, u nas niestety gorzej. Miska zasypia pieknie o 20:30, budzi sie 24:00-1:00 i nie spi do rana tj. tak jak dzisiaj do 7:00! Potem oczywiscie zasypia na 7-8 godzin, ale cala noc jest maskaryczna. Tym sosobem chodze jak snieta, bo nim sie poloze to ona wstaje.
Co do lez to mojej Misi leca od poczatku. Zastanawialm sie czy to normalne, bo ona zaraz po urodzeniu jak plakala to jej lecialy lzy, a dzisiaj na szczepieniu to po prostu lecialy jej jak grochy Ja oczywiscie juz bylam o krok od rozplakania sie, swieczki w oczach mi sie zrobily i cudem sie powstzymalam, ale jak widze lezki mojego dziecka plynace po policzkach to po prostu "serce mi sie kraje" jak mamie Aleksandry
Moja Mała oczuwiscie spi, a w nocy znowy bedzie jazda
Dziewczynki ile placilyscie za szczepionki 5w1?
sarna super, ze Daro zdrowiutki mo i teraz zdrowka dla Domisia.
emka wrzucaj fotke koniecznie po fryzjerze Swoja droga ciekawe ile Cie skasuja, bo tam chyba bardzo drogo takie przyjemnosci kosztuja.
Co do wlosow to moj tak jak Vestusiowy Bob Dlugie i blond. Teraz mam krotsze i ciemne i tez mu nie pasi.
Widze, ze Waszym dzieciaczkom polepsza sie spanie w nocy, u nas niestety gorzej. Miska zasypia pieknie o 20:30, budzi sie 24:00-1:00 i nie spi do rana tj. tak jak dzisiaj do 7:00! Potem oczywiscie zasypia na 7-8 godzin, ale cala noc jest maskaryczna. Tym sosobem chodze jak snieta, bo nim sie poloze to ona wstaje.
Co do lez to mojej Misi leca od poczatku. Zastanawialm sie czy to normalne, bo ona zaraz po urodzeniu jak plakala to jej lecialy lzy, a dzisiaj na szczepieniu to po prostu lecialy jej jak grochy Ja oczywiscie juz bylam o krok od rozplakania sie, swieczki w oczach mi sie zrobily i cudem sie powstzymalam, ale jak widze lezki mojego dziecka plynace po policzkach to po prostu "serce mi sie kraje" jak mamie Aleksandry
Moja Mała oczuwiscie spi, a w nocy znowy bedzie jazda
Dziewczynki ile placilyscie za szczepionki 5w1?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278325 przez Aleksandra
Ja nie szczepię 5w1 ale u nas kosztują około 400-500 zł. A po ile są u was szczepienia na rota? My za jedną dawkę płacimy 360zł.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20