BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 miesiąc temu #284765 przez Dorciaition
Co mówicie o tych giliterach? Nie ma napisu „Lenka”? B) Bo ja widzę, że jest no i niżej taki malutki napis jak u Maliny gilitery.pl
Sarna Ty się odchudzasz?? Chyba oszalałaś! Ale obiadek to miałaś dziś pychotny.
Ha ha no to miałaś niezły Sajgon po kąpieli :laugh:
No i gdzie fota z oczyma? :P
Iva fajnie, że spędziłaś dzionek z koleżanką. To kiedy wybieracie się do Polski?
Lenka też od kilku dni ślini…
Malina no to masz dziś luzik, fajnie :)
Z tą koledą to masz racje. Nasza była wczoraj i trwała aż 5 minut. Daisy cały czas szczekała więc była główną atrakcją. Warczała na księdza, a ja do niego „że to dlatego , że ona nie lubi facetów”. No co, chyba jest facetem no nie? :silly:
Ha ha Dark mieliście przynajmniej romantyczną atmosferę w czasie koledy z tymi świeczkami :lol:
Ola też bym się wkurzyła na takiego księdza. Co on myśli, że wszyscy będą na baczność czekać aż on łaskawie się pojawi.
Emcia a Ty kiedy planujesz wyjazd do Polski? To ja pytałam o Dolce. :) NO to cena podobna do naszej.
Malinka dostałaś prezent od teściówki? :D Na pewno mocno Cię ucałowała co? :silly:
Mezuś się postarał. :) Koniecznie mu bardzo ładnie podziękuj :)
Dziewczyny czy wszystkie już dostałyście okres? Ja jeszcze nie i już oczywiście sobie wkręcam, że w ciąży jestem. Masakra!

Sarna fota mega. Daruś cudaśny jest! W ogóle masz dwóch przystojniaków albo i trzech :lol: Ale znowu spi :) Anioł normalnie :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #284774 przez [email protected]
dorcia masz duzy napis glitery.pl:)
zaraz dam fotki jak nie spi
13 lata 2 miesiąc temu #284783 przez emkapl84
a pisalam wam, ze w wakacje gadalam z wrożka :)?????bardzo dobra znajoma(taka przyjaciolka rodziny) taty mojego M jest wrózka :) i pewnego dnia mi powrozyla przez skype :) wiecie jak sie balam co mi powie...poki co sprawdza sie wszystko...np, ze mam sie naszykowac na duzo odwiedzin w nadchodzacym roku zarowno starszych jak i mlodych osob i tak szcezrze to od stycznia do maja ciagle mamy zaplanowane jakies odwiedziny znajomych z polski...mowila tez ze kobieta z mojej rodziny bardzo sie wszystkim przejmuje i jesli nie nabierze dystansu to bedzie bardzo zle...no a miesiac temu moja mama wyladowala w szpitalu z depresja i nerwicą....a caly ten wywod zmierza do tego, ze przepowiedziala mi tez, ze w najblizszej przyszlosci urodze synka!!!!i ze to bedzie moje oczko w glowie i ze bede na maksa szczesliwa...tyle, ze ja juz nie planuje miec dzieci i jak mi to powiedziala to zaniemowilam!!!!i dzis sie pierwszy raz kochalismy z M bez gumek( od 10 dni biore tabletki anty)i mam nadzieje, ze tableteczki juz dzialaja i synka z tego nie bedzie....
a wy dziewczyny planujecie miec jeszcze dzieci???
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #284793 przez [email protected]
Emka my jeszcze będziemy Florkę robić:)
3 dzieci ma u mnie byc

a tu podkówka
i subtelny uśmieszek...ale taki nie do końca:)
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #284798 przez emkapl84
a sorki Dorcia :) eh w ciazy mialam przynajmniej wymowke jak cos pokrecilam itp ale jak widal mozg nadal nie pracuje jak trzeba :huh: :blink:
sarna"podkowka" superowa!!!!
13 lata 2 miesiąc temu #284799 przez [email protected]
a tu robił swietne minki ale Domiś się wepchał-fajna tez fotka wyszła:)
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #284825 przez Batmanik
hejka z wieczorka
vestusia dobrze ze sie wyrwalas
a reszta dziewczyn nie ma czasu na wyrwanie sie bo drukuja jak szalone- naczytalam sie az wkoncu zapomnialam co mialam odpisac
sarna u mnie wczoraj tez cicho bylo i jak sie okazalo igor cale opakowanie husteczek powyciagal
a co do mojego to dzis z nim rozmawialam - i powiedzial ze on wie ze jestem i bede...odpowiedzialam mu ze owszem ale tylko dla dzieci a tak to juz nas nic nie laczy tylko one- ale dalej mi nie wierzy
moja zolza probuje wlasnie usnac bo drugi lobuz juz spi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

oj mam troche roboty w domu a nie mam natchnienia bo juz tego za duzo sie nazbieralo:( ale musze sie wkoncu wziasc- ale jak moj to mowi ze jak nie umiem z czyms walczyc to mam sie do tego przyzwyczaic( czyt . nie sprzatac :S ) ach i o dziwo nie musze gotowac obiadow bo tez nie ma nic przeciwko jak nic nie bedzie do jedzenia szczegolnie ze ja nie jadam obiadow wogole...
hehe gryzaki macie swietne- ja mialam podobnie ale dalo sie odratowac hehe bo byly gotowane i moj zapomnial o nich i juz malo wody bylo i omalo wlasnie ich nie spalilo;)
emapkl - ja podziwiam cie - ja balabym sie rozmawiac z wrozka - choc bardzo chce
a co do dzieci to moj chce jeszcze dzieci - a ja mowie mu ze chyba ocipial bo choc kocham moje brzdace to juz wiecej nie chce dzieci( heh bo sama ocipieje)- z dwojka to jestem wyrwana z zycia calkowice
ale jak on to mowi:Igor nie ma brata a Nadzieja siostry :side:
dobra uciekam troche polezec sobie:)
milej i przespanej nocki
ps. ja od dwoch dni daje mojej po lyzeczce kaszki na noc ryzowej i nic jej nie jest...i dzis po raz dalam jej na noc 180ml i chyba tyle bede musiala jej dawac bo po 150ml 3 godz nie wytrzymuje...
13 lata 2 miesiąc temu #284850 przez Aleksandra
Ja bym chciała miec jeszcze synka, ale jak córeczka będzie to też będzie git :) Ja jestem jedynaczką i żałuję że nie mam rodzeństwa dlatego chcę, aby Nacia miała. Ale to może za jakieś 3 lata :lol:

Sarna focie jak zwykle cudne :)

Batmanik twoja teściowa to tak jak Mareczek - zamiast mózgu flak z balona więc nic nie poradzisz, że nie kuma. Musisz byc ponad to :kiss:

Zmykam bo jestem zmęczona. Mogłabym już @ dostać to może hormony by mi się wyrównały i nie wkurzałabym się o byle co. Od paru dni pobolewa mnie brzuch ale nie wiem czy to jajniki czy blizna...

Miłej nocki :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #284868 przez Malina86
Dorcia zrob sobie napis ma glitery.com bo na tej polskiej stronie to jakos nie wychodzi, chyba trzeba zaplacic, no nie wiem, w kazdym razie "Lenki" nie ma.
Co do dzieci to ja juz kiedys pisalam, ze raczej sie nie zdecyduje, bo nie mam warunkow, chociaz chcialabym byc jeszcze kiedys w ciazy :) Mi jak jeszcze karmilam cyckiem gin powiedziala, ze okres prawdopodobnie dostane jakies 6 tyg. od zakonczenia karmienia wiec sie nie martw. Wiadomo, ze to nie regula bo jedne dostaja jak karmia, a inne nie, ale moze wlasnie Ty dostaniesz dopiero jak skonczysz karmic.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Od Malza bransoletke, pierscionek i buty :)

Tez zamowilam kubki na Dzien Babci i Dziadka, ale ocknelam sie dopiero w srode i chyba niestety do jutra ich nie bedzie... :(

emka, ale faza z ta wrozka... tez bym chciala isc do wrozki, ale jednoczesnie sie boje, no i musialabym miec jakas zaufana bo do jakies szarlatanki isc to bez sensu :)

Vestusia chyba poszla w tango na calego :)

Dobrej nocki Kochane, ja dzisiaj spie :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #284873 przez luska
hejka

Vestusia bardzo dobrze, ze sie wyrwałas:)Daj znac jak bob sobie poradził

hehe usmialam sie z tych gryzakow ale faceci to sa pomyslowi nie ma co.

Sarna fotki sa superanckie no i Domis pomyslowy nie ma co ale tak to jest jak jest za cicho to znaczy , ze broja .moj dzis wlazl na szafke i bombki powyjmowal, a kiedys sucharkami wykładzine prał B) wiecie ile odkurzalam........a ogolnie ma taki sajgonu u siebie , ze mi rece opadaja

emka ja tez cie podziwam , ze tak daleko od rodziny ja mam do mamy godzne drogi i poprostu z mamka nie mozemy przezyc tego , ze tak daleko mamy do siebie:)No mi tez raz wrozyla co prawda nie "zawodowa" wrozka ale prawde wywrozyła ale to bylo jeszczezanim z olem w ciaze zaszłam , co mi tez wywrozyła. B) moja mam ma namiary na babke co całe misto to niej smiga ale jakos sie boje too raz a dwa moj mi zabrania B)
a co do dzieci to ja jak Sarna chce miec trojke, co prawda teraz sie na 3 nie odwarze ale mysle , ze cos kolo 30 mojej pomyslimy, bo chyba najmłodsza z was jestem i sie przyznawac nie bede hehehe ;)

Docia nie to , że Daysi nie luibi facetow tylko pewnie ogolnie złych ludzi :P

Olu ja bym chyba pozniej koledy nie przyjela jak by ksiaz tak wyrolował, przeciez widomo , ze kazdy pracuje , ze dzis sie cierpi na brak czasu......

Batmanko no twoj to mnie wogole powala na cyce ,bys musiala mu to jakos dobitnie udowodnic chyba , zeby przejzał na oczy

Mailna no nie twoja teciowa to ma jakis dar wpadania kiedy nie trzeba B) Dobrze , ze chciaz mial kto ja uswiadomic , ze teraz co innego macie do roboty :P

no i nie pamietqam co jeszcze miałam napisac :P

ale padam na cyce jakis ciezki dzien mam,jeszce moj przed 20 musiał isc na wiatrak.Noz kurrrr......a tu dziecaki do polozenia spac , Olo nie wykapadny, cale szczescie , ze mamy tych tesciow.Tesciowka wykapała chlopakow ,pozniej wzieła mała a ja poszłam młodego ululat.Mala usneła teraz przy kołysankach Turnaua.Ale ciagnie dyda jak szalona.No ale niech spi zjadla 2 cycki mamy i 60ml z butli , ale juz wiem czemu takie wieczory sie trafiaja , jak malo wypije w ciagu dnia to pozniej z wieczora musi isc butla w ruch :P

eh no i ciągle sie z moim zastanwaiamy czy dac Ola do przedszkola........kurcze nie wiedziałam ,że to bedzie taka ciezka decyzja :dry:
ale ma coraz wieksze watpliwosci czy dam sobie rade jak mojemu sie zacznie konkretna robota
13 lata 2 miesiąc temu #284876 przez luska
moja malutka jeszcze piastek sama sobie nie wkłada ale jak przypadkiem znajdzie to dawaj, ciagnie jak szalona i zaczela sie slinic dosc mocno :dry: Ale za to na rekach prawie wcale jej nie nosimy , bo tak jak Misia lezy w lezaczku na macie na misiu , a jak ma spokuj od Ola to i sama tam zasnie obudzi sie pomacha raczkami znowu zasnie , skrzeczy tylko jak ma mokro albo jest głodna(co tez zadko jej sie zdarza bo ja wyprzedze :blush: )
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #284892 przez Suari
Sarna- tylko patrzeć jak twój młodszy będzie się uczył od starszego agenta :) będziesz miała cyrk na kółkach ;)
a co do tego naczynka- to też czytałam, że może pęknąć z wysiłku, na razie nie powiększa się, ale jakby co to skocze do lekarza przynajmniej zapytać bez małego.

Vestusia to nieźle musiała w tany pójść, że się nic nie odzywa :P

Batmanik- to ładnie twoja córcia je. A ja właśnie dzisiaj dałam mojemu butlę, ale niemojego mleka tylko bebilon, dostał 150 ml i wypił 110. On właśnie tak ma, że je często a mniejsze ilości i pewnie dlatego w nocy budzi się co dwie godziny :dry: ale wytrzymam :)

Kredka- u ciebie prawie 6 kg szczęścia, a u mnie na pewno ponad 6 kg :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #284907 przez emkapl84
Suari :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla twojego maluszka
M wlasnie wrocil z pracy :lol: :lol: szef sie bardzo przejal "choroba" Natalki i stwierdzil,ze jesli chodzi o dziecko to nie ma wyjscia-musi M wracac do domu :woohoo: no i wrocil....z winkiem i jedzonkiem :woohoo:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #284910 przez Suari
Emka- dobrze, że napisałaś o tabletach, bo zapomniałam o mojej :laugh: od razu poleciałam i wzięłam :) chyba z "syropkiem" dla córci ;)
13 lata 2 miesiąc temu #284916 przez anyanka
Dobry wieczór!
Suari juz 3 miesiące wow :) :kiss: Jak ten czas szybko leci prawda? :)
Ja tylko na chwilkę bo lecę spać jak mój mały misiek śpi to trza korzystać bo tej nocy nie dał mi pospać niestety...
Aaa i muszę się pochwalić że mały dziś spędza prawie głównie przy cycu :laugh: Jestem w 7 niebie :laugh: W końcu nie muszę ściągać pokarmu laktatorem bo on z chęcią ciągnie moje :laugh: Odkąd K. kupił butelkę tommee tippee to mały chce cyca :) Nawet prawą pierś ciągnął ale szybko się zniecierpliwił bo nic mu nie leciało, ale może jak go do niej będę przystawiać to może znów będzie produkować prawda?
OKi.
Życzę kolorowych snów i przespanej nocki! :):):)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia