- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141859 przez Batmanik
Vestusia Ty chyba ukrywasz przed nami fakt ze to bedzie dziewczynka
ale poszlam za Toba i wylicytowalam dzis ciuszki dla dziewczynki a co tam stwierdzilam ze ktorejs z Was podesle:)
zreszta ja ostatnio mojemu powiedzialam ze lekarz stwierdzil chlopca hi hi ale byla jego reakcja:)
a co do lekarza to on ma bardzo dobry sprzet i z Igorkiem mi juz w 15 tyg powiedzial ze chlopiec i juz tak pozostalo a teraz powiedzial ze obraz jest niedokladnie widoczny ale ide 27go na usg 4D to mysle ze powie juz i ja sie tam nie znam ale jak patrzylam na ekran to byl z leksza zamazany a z Igorkiem w tym czasie bylo 20kg mniej:)
z Igorkiem bylam pozniej na 4D a teraz ide poki moj bedzie w Polsce
a my mozemy pomazyc ze gdzies pojedziemy na wakacje bo to goracy sezon w zarobkach mojego a jak zjezdza to zawsze jest cos innego do zrobienia:(
lece zaraz kapac mojego lobuza
a od soboty mam problemy z zoladkiem:( a dzis jak zoladek przestal meczyc to zawroty glowy mam no i co bym nie zjadla to sie zaraz czuje nie za dobrze:( moze to tylko maly kryzys:unsure:
milego wieczorku!!!
ale poszlam za Toba i wylicytowalam dzis ciuszki dla dziewczynki a co tam stwierdzilam ze ktorejs z Was podesle:)
zreszta ja ostatnio mojemu powiedzialam ze lekarz stwierdzil chlopca hi hi ale byla jego reakcja:)
a co do lekarza to on ma bardzo dobry sprzet i z Igorkiem mi juz w 15 tyg powiedzial ze chlopiec i juz tak pozostalo a teraz powiedzial ze obraz jest niedokladnie widoczny ale ide 27go na usg 4D to mysle ze powie juz i ja sie tam nie znam ale jak patrzylam na ekran to byl z leksza zamazany a z Igorkiem w tym czasie bylo 20kg mniej:)
z Igorkiem bylam pozniej na 4D a teraz ide poki moj bedzie w Polsce
a my mozemy pomazyc ze gdzies pojedziemy na wakacje bo to goracy sezon w zarobkach mojego a jak zjezdza to zawsze jest cos innego do zrobienia:(
lece zaraz kapac mojego lobuza
a od soboty mam problemy z zoladkiem:( a dzis jak zoladek przestal meczyc to zawroty glowy mam no i co bym nie zjadla to sie zaraz czuje nie za dobrze:( moze to tylko maly kryzys:unsure:
milego wieczorku!!!
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #141896 przez vestusia
Heh, Batmanik, skądże znowu Gdybym wiedziała, to bym Wam napisała Ale fakt faktem, jak ktoś z boku to czyta to pewnie myśli, że wariatka ze mnie. Ale te rzeczy nie są drogie, więc mam wytłumaczenie. Nie kupowałabym, gdyby to kosztowało np. 20 zł, bo już bym się pięć razy zastanowiła i raczej wstrzymała. Ale jakoś tak.... no nie wiem, wierzę, że to ta Zuzia. Będziecie miały ze mnie polewkę, jak się okaże, że to jednak chłopiec Będziecie się biły o te ciuszki, które już wylicytowałam ha, ha
Dorcia, z bliźniakami dałabyś radę, na pewno miałabyś jeszcze mniej snu. Bo jak jedno skończyłoby jeść, to drugie znowu byłoby głodne. I tak na okrągło. Ale przynajmniej dwójka za jednym zamachem
Pojadłam obiadokolację i odpoczywam. A dzidziulka dzisiaj bardzo mało aktywna. Ledwo ją wyczuwam. Ale wyczuwam i to troszkę mnie uspokoiło... mam nadzieję, że jutro się rozbryka, bo będzie mi smutno i będę się martwić...
Ciekawe jak Iva po wizycie, coś milczy.
No nic, miłego wieczoru Wam życzę, bo pewnie każda z Was ma swoje obowiązki
Dorcia, z bliźniakami dałabyś radę, na pewno miałabyś jeszcze mniej snu. Bo jak jedno skończyłoby jeść, to drugie znowu byłoby głodne. I tak na okrągło. Ale przynajmniej dwójka za jednym zamachem
Pojadłam obiadokolację i odpoczywam. A dzidziulka dzisiaj bardzo mało aktywna. Ledwo ją wyczuwam. Ale wyczuwam i to troszkę mnie uspokoiło... mam nadzieję, że jutro się rozbryka, bo będzie mi smutno i będę się martwić...
Ciekawe jak Iva po wizycie, coś milczy.
No nic, miłego wieczoru Wam życzę, bo pewnie każda z Was ma swoje obowiązki
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141983 przez Dorciaition
No to się cieszę, że nie jestem sama z tym nadmiernym owłosieniem na brzucholku. w poprzedniej ciaży też tak miałam, po porodzie zniknęły włoski, a teraz są znowu
A robi sie Wam już ta kreseczka? Mi została, ale jest tylko od dołu do początku brzucha (tłuszczu).
Vestusia czuję, że u Ciebie będzie dziewuszka, ale jak by co licytacja może byc, więc lepiej nie mow cen, hi hi
Anakol cudne rampersiki
Batmanik pochwal się zakupem. Pokazuj linka
Po połówkowym zabieram wszystkie moje ciuszki od teściowej i będe pstrykac i Wam wklejać te najładniejsze. Same chłopięce, ale pewnie tak będzie
z bliźniakami nie dałabym rady. Oj nie. Padam już dziś. Za chwilę idę ciapu, ciapu i lulkac. Jutro powtórka z rozrywki. Myślę, że nie będzie tak grzecznie jak dziś, tak czuję, ale mam nadzieje, że się mylę.
Madziaska a Ty jeszcze balujesz? Opowiadaj
Miłej nocki kobietki, śmigam
A robi sie Wam już ta kreseczka? Mi została, ale jest tylko od dołu do początku brzucha (tłuszczu).
Vestusia czuję, że u Ciebie będzie dziewuszka, ale jak by co licytacja może byc, więc lepiej nie mow cen, hi hi
Anakol cudne rampersiki
Batmanik pochwal się zakupem. Pokazuj linka
Po połówkowym zabieram wszystkie moje ciuszki od teściowej i będe pstrykac i Wam wklejać te najładniejsze. Same chłopięce, ale pewnie tak będzie
z bliźniakami nie dałabym rady. Oj nie. Padam już dziś. Za chwilę idę ciapu, ciapu i lulkac. Jutro powtórka z rozrywki. Myślę, że nie będzie tak grzecznie jak dziś, tak czuję, ale mam nadzieje, że się mylę.
Madziaska a Ty jeszcze balujesz? Opowiadaj
Miłej nocki kobietki, śmigam
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142040 przez vestusia
I w końcu nastał wieczór. Ale dziś się wynudziłam. Piotrek wrócił z pracy i od razu poszedł spać. Twierdzi, że źle się czuje. Chyba tak jest, po prostu ja mam jakąś znieczulicę. W każdym razie kolejny dzień spędzany w samotności. Grrr....
No Anakol, takie słodkie te rampersiki! Jej
Dorcia wymęczona to poszła spać jak dzidzia Hi, hi, hi
Uwielbiam oglądać ciuszki dziecięce, więc wklejajcie co się da
A Madziaska to faktycznie chyba zabalowała na całego. A przecież była na pewno trzeźwa Liczę, że wklei jakieś fajne fotki
A ja miałam Wam wkleić mój badzioch, ale mam takie daremne dni ostatnio, że nie mam po prostu ochoty robić sobie zdjęć. Może jutro mi się zachce, nie wiem, nie mogę obiecać. Coś beznadziejna ostatnio jestem. Przepraszam, że tak marudzę.
Tymczasem życzę miłego wieczoru i kolorowych snów. Sama idę zaraz spać, bo nie ma i tak co robić. Buziole i do napisania jutro
Ps. Tabelka z wizytami zaktualizowana. No to na 27 czerwca sporo tych wizyt będzie
No Anakol, takie słodkie te rampersiki! Jej
Dorcia wymęczona to poszła spać jak dzidzia Hi, hi, hi
Uwielbiam oglądać ciuszki dziecięce, więc wklejajcie co się da
A Madziaska to faktycznie chyba zabalowała na całego. A przecież była na pewno trzeźwa Liczę, że wklei jakieś fajne fotki
A ja miałam Wam wkleić mój badzioch, ale mam takie daremne dni ostatnio, że nie mam po prostu ochoty robić sobie zdjęć. Może jutro mi się zachce, nie wiem, nie mogę obiecać. Coś beznadziejna ostatnio jestem. Przepraszam, że tak marudzę.
Tymczasem życzę miłego wieczoru i kolorowych snów. Sama idę zaraz spać, bo nie ma i tak co robić. Buziole i do napisania jutro
Ps. Tabelka z wizytami zaktualizowana. No to na 27 czerwca sporo tych wizyt będzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez vestusia.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142131 przez iva 20
dzien dobry ja juz tez nie spiocham wczoraj na wizycie bylo super sluchalam serduszka jak bije mojej dzidzi przez takie specjalne urzadzenie heeh pielegniarka jak mnie zobaczyla to nie mogla uwierzyc ze tak wygladam w piatym miesiacu ciazy . Z dzieckiem wszystko ok tylko magnez mi przepisala bo dziecko mi bardzo duzo pobiera i mam go za malo nastepna wizyta 25 sierpien
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142145 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki
Ja jak zwykle nie wyspana. Poza tym wczoraj po pracy usnęłam i spałam dobre 1,5 godziny. Mąż Serce mi waliło jak oszalałe, aż zmierzyłam sobie ciśnienie. Miałam 111/80 a tętno 87/min, więc jak na mnie to duże...
Dzisiaj mam spotkanie z promotorem i mam nadzieję, że zatwierdzi mi pracę...
Iva masz zdjęcia maluszka?
Ja jak zwykle nie wyspana. Poza tym wczoraj po pracy usnęłam i spałam dobre 1,5 godziny. Mąż Serce mi waliło jak oszalałe, aż zmierzyłam sobie ciśnienie. Miałam 111/80 a tętno 87/min, więc jak na mnie to duże...
Dzisiaj mam spotkanie z promotorem i mam nadzieję, że zatwierdzi mi pracę...
Iva masz zdjęcia maluszka?
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142157 przez Aleksandra
Śliczności Brzusio też ma śliczne, ja przy tobie wyglądam jak w 7 miesiącu (wieczorem wkleję zdjęcie)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142163 przez Suari
Hello
Iva śliczny brzusio- ja taki miałam z miesiąc temu
A co do włosków na brzucholu- to też zauwżyłam, że jest troszeczkę więcej, ale depilacji jeszcze nie muszę robić
Dzisiaj śniła mi się wizyta i lekarz powiedział, że dzidek jest duży mam nadzieję, że w poniedziałek wszystko będzie dobrze
I wizytę mam na 10, więc nie będę musiała się stresować cały dłuuuugi dzień !!!
Iva śliczny brzusio- ja taki miałam z miesiąc temu
A co do włosków na brzucholu- to też zauwżyłam, że jest troszeczkę więcej, ale depilacji jeszcze nie muszę robić
Dzisiaj śniła mi się wizyta i lekarz powiedział, że dzidek jest duży mam nadzieję, że w poniedziałek wszystko będzie dobrze
I wizytę mam na 10, więc nie będę musiała się stresować cały dłuuuugi dzień !!!
Moderatorzy: ilona