- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142450 przez vestusia
Ola, w moim podpisie tej tabelki z wizytami są niektóre osoby oznaczone kolorami. Te,co na różowo znaczy, że spodziewają się dziewczynki, a te co na niebiesko - chłopca. Dorcia umieści swoją tabelkę po powrocie, ale jestem na bieżąco z kolorami, więc wiadomo, która co będzie miała
Na razie jest 3:2 dla dziewczynek
Na razie jest 3:2 dla dziewczynek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez vestusia.
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142454 przez vestusia
allegro.pl/wyprawka-5-cz-super-bawelna-s...-3m-i1660552958.html
Ojej, znowu moje kropeczki
allegro.pl/3-czesciowa-wyprawka-z-zyrafk...-74-i1677153003.html
Albo to, z żyrafką. Ta wyprawka pasowałaby do mojego łóżeczka Motyw Żyrafki też mnie rozczula
Ojej, znowu moje kropeczki
allegro.pl/3-czesciowa-wyprawka-z-zyrafk...-74-i1677153003.html
Albo to, z żyrafką. Ta wyprawka pasowałaby do mojego łóżeczka Motyw Żyrafki też mnie rozczula
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez vestusia.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #142459 przez Aleksandra
Vestusia dzięki za informacje Ja mam nadzieję, że jak pójde w lipcu to też się dowiem kto mi w brzusiu mieszka
A Twoje kropeczki są sweetaśne
A Twoje kropeczki są sweetaśne
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142464 przez vestusia
O, są i krówki dla Joanny ;D
allegro.pl/babaluno-farm-wyprawka-kpl-4s...-62-i1665120446.html
Ola, ja też mam cichutką nadzieję, że poznam płeć. Ale nie mam takiego parcia jak na ostatniej wizycie. Wtedy nie dowiedzieliśmy się do końca, więc wierzę, że teraz się potwierdzi, że to Zuzia he, he A jak nie, to roześlę Wam te rzeczy, które zamówiłam dla dziewczynki
allegro.pl/babaluno-farm-wyprawka-kpl-4s...-62-i1665120446.html
Ola, ja też mam cichutką nadzieję, że poznam płeć. Ale nie mam takiego parcia jak na ostatniej wizycie. Wtedy nie dowiedzieliśmy się do końca, więc wierzę, że teraz się potwierdzi, że to Zuzia he, he A jak nie, to roześlę Wam te rzeczy, które zamówiłam dla dziewczynki
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142485 przez Aleksandra
Moim zdaniem dziewczynka też może mieć niebieskie ubranka Właśnie, ewentualnie możemy sie wymieniać ubrankami. Ja po wypłacie mam zamiar kupić jakieś ubranka i po woli juz kompletować, żeby później nie latać.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142491 przez iva 20
Oj dziewczyny ale mialyscie z tym zajsciem w ciaze ja miesiac starania i dziecko po miesiacu nawet nie w brzuchu siedzialo sobie hehe od stycznia sie zaczelismy starac ale to nie bylo takie ze musimy miec juz terz tylko zabawa przyjemnosc musi byc no i jest teraz siedzi w brzuchu to sie smialam ze nastepnym razem juz tak szybko nie bedziemmy sie starac jak tak szybko dzidzi jest i sie robi
Joanna gratuluje chlopca !!!! Super
ja dziewczyny nie bede kupywac pizamek tylko chodzi mi w sense pajacykow
ja bede jeeszcze pare rzeczy musiala dokupic wiem ze nie powinno sie za duzo kupywac ubranek bo dzidzia rosnie szybko ale to jest taka frajda ze moglabym ich kupic nawet 200 na raz
Ja na obiadek robie barszczyk z ziemniaczkami
Joanna gratuluje chlopca !!!! Super
ja dziewczyny nie bede kupywac pizamek tylko chodzi mi w sense pajacykow
ja bede jeeszcze pare rzeczy musiala dokupic wiem ze nie powinno sie za duzo kupywac ubranek bo dzidzia rosnie szybko ale to jest taka frajda ze moglabym ich kupic nawet 200 na raz
Ja na obiadek robie barszczyk z ziemniaczkami
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142497 przez Aleksandra
W dzisiejszych czasach moja droga można sie wszystkiego spodziewać, nawet chłopaka w różowym Ale może nie wypaczajmy psychiki od małego Niech tradycji stanie sie za dość - dziewczynka różowe, chłopak niebieskie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142505 przez Dorciaition
Ale macie dziś gadanego
Super te wszystkie ciuszki. Łatki, kropki, żyrafki - i dla chłopca i dziewczynki
Joanka gratuluję chłopczyka. To cudownie! Mały łatek
Tabelkę mam w domciu. Za tydzień uzupełnię i wkleję.
Mam podobne urzadzenie do słuchania dzidzi, ale jakoś nie potrafię wyczuć czy tam jest :/
Vestusia Ty opętana jesteś Biedny ten Twój Antoś będzie w rożowych ciuszkach
Ola ma dobry pomysł. Faktycznie możemy się powymieniac. U mnie jeśli będzie dziewczynka to moge oddać moje ciuszki z samochodzikami
Choć dziś mojej bratanicy założyłam niebieską bluzeczkę i cudnie wygląda
Vestusia i Joanna możecie opowiedzieć swoje historie naszym staraczkom dodając im wiary, że i im się uda zostać mamusiami.
Anakol nie denerwuj się ruchami. mi się wydaje, że czuje, ale tak jakoś nie jestem do końca przekonana. Na pewno nie długo dzidzia będzie fikała.
Aa, i dzieki za pocieszenie z samolotem
Dziewczyny pokazujcie brzuszki. Dawno nikt się nie chwalił mieszkankiem maluszka. Joanna ty jeszcze w ogóle. Oo, Anakol też.
A z tym tętnem to nie wiem, obadam wieczorem w łozeczku.
Super te wszystkie ciuszki. Łatki, kropki, żyrafki - i dla chłopca i dziewczynki
Joanka gratuluję chłopczyka. To cudownie! Mały łatek
Tabelkę mam w domciu. Za tydzień uzupełnię i wkleję.
Mam podobne urzadzenie do słuchania dzidzi, ale jakoś nie potrafię wyczuć czy tam jest :/
Vestusia Ty opętana jesteś Biedny ten Twój Antoś będzie w rożowych ciuszkach
Ola ma dobry pomysł. Faktycznie możemy się powymieniac. U mnie jeśli będzie dziewczynka to moge oddać moje ciuszki z samochodzikami
Choć dziś mojej bratanicy założyłam niebieską bluzeczkę i cudnie wygląda
Vestusia i Joanna możecie opowiedzieć swoje historie naszym staraczkom dodając im wiary, że i im się uda zostać mamusiami.
Anakol nie denerwuj się ruchami. mi się wydaje, że czuje, ale tak jakoś nie jestem do końca przekonana. Na pewno nie długo dzidzia będzie fikała.
Aa, i dzieki za pocieszenie z samolotem
Dziewczyny pokazujcie brzuszki. Dawno nikt się nie chwalił mieszkankiem maluszka. Joanna ty jeszcze w ogóle. Oo, Anakol też.
A z tym tętnem to nie wiem, obadam wieczorem w łozeczku.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142507 przez anakol
E tam dziewczyny, już pisałam kiedyś że mój mąż jako dziecko biegał w różowym bo mieli porządne ubranka po kuzynce ze Stanów moim zdaniem z psychiką ma wszystko OK czasem się śmieję że może przez te ubranka różowe mój mąż nie ma problemu z gotowaniem czy zmywaniem i uważa to za tak samo swój obowiązek, jak mój
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142510 przez Dorciaition
O widzisz, to mój tez kurka mógł nosić różowe, to by chociaż nauczył się makaron ugotować, a tak du..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142514 przez anakol
Nigdy nie jest za późno może kup mu jakiś gustowny T-shirt w kolorze fuksja tak a propos to byłam ostatnio w salonie Ery i panowie tam noszą koszule w kolorze bladego różu, szczerze mówiąc dziwnie to wygląda
Co do brzuszków to ja się kiedyś moim podzieliłam teraz mam już ogrooomny. Na razie nie ma mi kto zdjęcia zrobić ale jak mój mąż wróci to okiełznam wstyd i Wam pokażę
Co do brzuszków to ja się kiedyś moim podzieliłam teraz mam już ogrooomny. Na razie nie ma mi kto zdjęcia zrobić ale jak mój mąż wróci to okiełznam wstyd i Wam pokażę
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142515 przez Aleksandra
Moje maleństwo jest aktywne. Częśto w pracy czuję jak się wierci i wieczorem jak leżę na placach to pod ręką czuję jak się rusza
Moja teściowa też nie pomyślała. Jakby ubierała swoję najmłodsze dziecię (czyli mojego męża) w różowe ciuszki to nie robiłby problemów ze zmywaniem i pomocą w gotowaniu. Może to nie jest głupi pomysł z tymi różowymi ciuszkami
Znikam dzieczynki. Trzymajcie kciuki za moją pracę
Moja teściowa też nie pomyślała. Jakby ubierała swoję najmłodsze dziecię (czyli mojego męża) w różowe ciuszki to nie robiłby problemów ze zmywaniem i pomocą w gotowaniu. Może to nie jest głupi pomysł z tymi różowymi ciuszkami
Znikam dzieczynki. Trzymajcie kciuki za moją pracę
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142521 przez anakol
Ola, trzymamy kciukasy A Ty trzymaj za ruchy mojego leniwego dzidziusia
Mnie się już od dawna podoba ten pajac, czy jak to się nazywa:
allegro.pl/baby-gap-pajacyk-romper-rozmi...6-m-i1656828525.html
Niestety jest trochę drogi, w dodatku mam dość sporo ubranek... No ale tak go sobie regularnie oglądam i kto wie, kto wie...
Mnie się już od dawna podoba ten pajac, czy jak to się nazywa:
allegro.pl/baby-gap-pajacyk-romper-rozmi...6-m-i1656828525.html
Niestety jest trochę drogi, w dodatku mam dość sporo ubranek... No ale tak go sobie regularnie oglądam i kto wie, kto wie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez anakol.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142524 przez vestusia
Heh, spokojnie laseczki, nie będę krzywdzić dziecka tylko dlatego, że mnie się różowe ubranka bardzo podobają. Chyba że coś zostanie to wtedy w nocy do spania, żeby nikt nie widział Ale raczej jestem skłonna przesłać te różowe rzeczy Wam
Pies właśnie wstał i nie zdążyłam wstać z krzesła, bo strzeliła klocka w pokoju. Co za gnida. A Wy uparcie twierdzicie, że to taki grzeczny piesek. Srolek i tyle.
Pies właśnie wstał i nie zdążyłam wstać z krzesła, bo strzeliła klocka w pokoju. Co za gnida. A Wy uparcie twierdzicie, że to taki grzeczny piesek. Srolek i tyle.
Moderatorzy: ilona