- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153784 przez aniaa_
Dzień dobry wszystkim
Ale dzisiaj u mnie piekna pogoda, słonce od rana przygrzewa i będzie gorąco.
My dzisiaj jedziemy na 4 urodzinki chrześnicy mojego męża, ale co najważniejsze...?? , że jej braciszek postanowił zrobić jej dzisiaj niepowtarzalny prezent z okazji jej święta, bo właśnie stara wydostać sie na ten świat , bratowa męża jest w szpitalu i właśnie rodzi
Życzę miłego dzionka wszystkim
Ale dzisiaj u mnie piekna pogoda, słonce od rana przygrzewa i będzie gorąco.
My dzisiaj jedziemy na 4 urodzinki chrześnicy mojego męża, ale co najważniejsze...?? , że jej braciszek postanowił zrobić jej dzisiaj niepowtarzalny prezent z okazji jej święta, bo właśnie stara wydostać sie na ten świat , bratowa męża jest w szpitalu i właśnie rodzi
Życzę miłego dzionka wszystkim
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153786 przez Aleksandra
Cześc kochane
U mnie też jest piękna pogoda i już jest 20 stopni, więc zapowiada się uoał.
Aniaa gdzie mieszkasz? Faktycznie superaśny prezent się szykuje Bardzo oryginalny. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze i szybko
U mnie też jest piękna pogoda i już jest 20 stopni, więc zapowiada się uoał.
Aniaa gdzie mieszkasz? Faktycznie superaśny prezent się szykuje Bardzo oryginalny. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze i szybko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Aleksandra.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153793 przez Aleksandra
W Ustce Byliśmy tam w podróży poślubnej Bardzo miło wspominam pobyt Ja mieszkam w okolicach Warszawy dokładnie w miejscowości Złotokłos. W Warszawie mieszkałam z rodzicami ale uciekłam do męża na wieś
Chciałam wkleic zdjęcie brzuszka ale jak zwykle mam problem
Chciałam wkleic zdjęcie brzuszka ale jak zwykle mam problem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153795 przez Dorciaition
Dzień Doberek.
Mąż mój pojechał na chwilę jakąś sprawę załatwić, zamknął drzwi, a ja pierwsze co to do Was
TyszAnka wow, super zakupy. No i jeszcze prezenciki dostaniesz- fajnie.
Co do kosmetyków to mam kilka oliwek, 6 paczek chusteczek i pewnie mama mi cos dowiezie, bo ostatniego lipca przylatuje do Polski
Aniaa ale to będzie świetny prezent. Najpiękniejszy jaki może być Trzymam kciuki
Ola to wysyłaj mi maila ale nie zmniejszaj zdjecia przed wysłaniem do mnie.
NO i reszta, co się nie chwaliła Aniaa, Joanna, TyszAnka, Batmanik, Suari, Anacol, Luśka dawać brzuszki. Ja też moim już kilka razy się chwaliłam
No i Iva- odezwij się do nas koniecznie. Anaconda też gdzieś zaginęła
Mąż mój pojechał na chwilę jakąś sprawę załatwić, zamknął drzwi, a ja pierwsze co to do Was
TyszAnka wow, super zakupy. No i jeszcze prezenciki dostaniesz- fajnie.
Co do kosmetyków to mam kilka oliwek, 6 paczek chusteczek i pewnie mama mi cos dowiezie, bo ostatniego lipca przylatuje do Polski
Aniaa ale to będzie świetny prezent. Najpiękniejszy jaki może być Trzymam kciuki
Ola to wysyłaj mi maila ale nie zmniejszaj zdjecia przed wysłaniem do mnie.
NO i reszta, co się nie chwaliła Aniaa, Joanna, TyszAnka, Batmanik, Suari, Anacol, Luśka dawać brzuszki. Ja też moim już kilka razy się chwaliłam
No i Iva- odezwij się do nas koniecznie. Anaconda też gdzieś zaginęła
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153799 przez vestusia
Witam Dziewczyny
U mnie pogoda również cudowna, a ja muszę lepić pierogi he, he
Wczoraj znowu zrobiłam coś, czego nie powinnam. Wyszłam wieczorem z psem, a że mamy na osiedlu pizzerię Da Grasso, to tak mi zapachniało pizzą, że przyszłam do domu i marudziłam Piotrkowi. Zamówiliśmy. Była co prawda mała, ale zjedliśmy po połowie (a była prawie godzina 24). Nie pytajcie, jakie miałam niestrawności w nocy. Budziłam się i czułam pizzę w przełyku, do tego okropna zgaga, odbijało mi się pizzą i myślałam, że zwymiotuję. Ech. W ogóle nie uczę się z doświadczeń, bo już ze 3 razy jedliśmy pizzę i zawsze ciężko to w nocy znosiłam. Zamiast się powstrzymać, to ja taka napalona, bo tak mi pachniała. To miałam, co chciałam. Ledwo przeżyłam noc I zamiast wstać zupełnie wcześnie, to jak widzicie jest godzina 10, ja jestem jeszcze w proszku, ale pierogi czekają, więc nie ma, że boli.
Aniaa_, no to maleństwo fajną datę sobie wybrało na przyjście na świat Moja koleżanka w tym roku jak rodziła, to trafiło jej się w jej własne urodziny urodzić córeczkę Może któraś z Was ma urodziny w listopadzie? He, he, wtedy może i dzidzia się urodzi
Dorcia, wywołałaś do odpowiedzi dziewczyny Ciekawe, czy się poprawią
Ja strzelę sobie za chwilę małą kawkę, zmyję kilka naczyń (skąd one się w ogóle biorą??) i zabieram się za te pierogi. Masakra, mam nadzieję, że jakoś mi to zleci, ale zapowiada się pół dnia w kuchni he, he
U mnie pogoda również cudowna, a ja muszę lepić pierogi he, he
Wczoraj znowu zrobiłam coś, czego nie powinnam. Wyszłam wieczorem z psem, a że mamy na osiedlu pizzerię Da Grasso, to tak mi zapachniało pizzą, że przyszłam do domu i marudziłam Piotrkowi. Zamówiliśmy. Była co prawda mała, ale zjedliśmy po połowie (a była prawie godzina 24). Nie pytajcie, jakie miałam niestrawności w nocy. Budziłam się i czułam pizzę w przełyku, do tego okropna zgaga, odbijało mi się pizzą i myślałam, że zwymiotuję. Ech. W ogóle nie uczę się z doświadczeń, bo już ze 3 razy jedliśmy pizzę i zawsze ciężko to w nocy znosiłam. Zamiast się powstrzymać, to ja taka napalona, bo tak mi pachniała. To miałam, co chciałam. Ledwo przeżyłam noc I zamiast wstać zupełnie wcześnie, to jak widzicie jest godzina 10, ja jestem jeszcze w proszku, ale pierogi czekają, więc nie ma, że boli.
Aniaa_, no to maleństwo fajną datę sobie wybrało na przyjście na świat Moja koleżanka w tym roku jak rodziła, to trafiło jej się w jej własne urodziny urodzić córeczkę Może któraś z Was ma urodziny w listopadzie? He, he, wtedy może i dzidzia się urodzi
Dorcia, wywołałaś do odpowiedzi dziewczyny Ciekawe, czy się poprawią
Ja strzelę sobie za chwilę małą kawkę, zmyję kilka naczyń (skąd one się w ogóle biorą??) i zabieram się za te pierogi. Masakra, mam nadzieję, że jakoś mi to zleci, ale zapowiada się pół dnia w kuchni he, he
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153800 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153803 przez Aleksandra
Tak, pępek zaczyna mi pomału wychodzić Brzucho mam już spore, ale w końcu to już 5 miesiąc, więc ma prawo
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153809 przez Aleksandra
Ja ostatnio wstaję o 8 wyspana. Jakby mi ktoś powiedział (przed ciążą), że w weekend będę wstawać tak wcześnie zabiłabym go śmiechem. Zegar wewnętrzny mi się przestawił Ale to i dobrze, bo dzień dłuższy i mam więcej czasu na zaplanowane rzeczy. Dziś biorę się za sprzątanie. Mam taki system, że co sobotę sprzątam gruntownie pokój a w tygodniu tyle o ile, żeby było ładnie i system się sprawdza od długiego czasu. Mąż się śmieje, że jestem pod wpływem Anthei Turner z "Perfekcyjnej Pani Domu". Przyznaję się, że mam jej kilka książek i nawet pierwszą serię na płycie i polecam. Z doświadczenia wiem, ze jej sposoby się sprawdzają i sprzątanie nie jest już dla mnie udręką ( o ile mój mąż nie zrobi bałaganu jak po przejściu trąby powietrznej) Szkoda tylko, że nie ma już jej programu w tv. W sumie to jestem trochę pedantką ale to wyniosłam z domu. Mieszkałam z rodzicami w małym mieszkaniu i chciał nie chciał musiał być w nim porządek. Mój pokój miał 6m2 więc nie mogłam sobie pozwolić na bałagan. A poza tym jak się wyprowadzimy to łatwiej mi będzie zapanować nad domem jak teraz nabiorę wprawy.
Więc zaraz się biorę za sprzątanie a później za naukę. Jeszcze w międzyczasie pediciure i muszę się pozbyć chaszczy z nóg i okolic bikini. NIe wiem jeszcze jak się do bikini dostanę bo to już nie jest takie łatwe
Więc zaraz się biorę za sprzątanie a później za naukę. Jeszcze w międzyczasie pediciure i muszę się pozbyć chaszczy z nóg i okolic bikini. NIe wiem jeszcze jak się do bikini dostanę bo to już nie jest takie łatwe
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona