BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #153784 przez aniaa_
Dzień dobry wszystkim

Ale dzisiaj u mnie piekna pogoda, słonce od rana przygrzewa :laugh: i będzie gorąco.
My dzisiaj jedziemy na 4 urodzinki chrześnicy mojego męża, ale co najważniejsze...?? , że jej braciszek postanowił zrobić jej dzisiaj niepowtarzalny prezent z okazji jej święta, bo właśnie stara wydostać sie na ten świat :laugh: , bratowa męża jest w szpitalu i właśnie rodzi :woohoo:

Życzę miłego dzionka wszystkim :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153786 przez Aleksandra
Cześc kochane :)
U mnie też jest piękna pogoda i już jest 20 stopni, więc zapowiada się uoał.

Aniaa gdzie mieszkasz? Faktycznie superaśny prezent się szykuje :) Bardzo oryginalny. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze i szybko :)
13 lata 6 miesiąc temu #153787 przez aniaa_
Ja mieszkam nad morzem, a dokładnie to w Ustce ;)
13 lata 6 miesiąc temu #153791 przez Suari
Ja też już nie śpię :)

Ale wam zazdroszczę tego morza :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153793 przez Aleksandra
W Ustce :) Byliśmy tam w podróży poślubnej :) Bardzo miło wspominam pobyt :) Ja mieszkam w okolicach Warszawy dokładnie w miejscowości Złotokłos. W Warszawie mieszkałam z rodzicami ale uciekłam do męża na wieś :)

Chciałam wkleic zdjęcie brzuszka ale jak zwykle mam problem :angry:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153795 przez Dorciaition
Dzień Doberek.

Mąż mój pojechał na chwilę jakąś sprawę załatwić, zamknął drzwi, a ja pierwsze co to do Was ;)

TyszAnka wow, super zakupy. No i jeszcze prezenciki dostaniesz- fajnie.

Co do kosmetyków to mam kilka oliwek, 6 paczek chusteczek i pewnie mama mi cos dowiezie, bo ostatniego lipca przylatuje do Polski :)

Aniaa ale to będzie świetny prezent. Najpiękniejszy jaki może być :) Trzymam kciuki :)

Ola to wysyłaj mi maila :) ale nie zmniejszaj zdjecia przed wysłaniem do mnie.

NO i reszta, co się nie chwaliła :cheer: Aniaa, Joanna, TyszAnka, Batmanik, Suari, Anacol, Luśka dawać brzuszki. Ja też moim już kilka razy się chwaliłam ;)

No i Iva- odezwij się do nas koniecznie. Anaconda też gdzieś zaginęła :(

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #153797 przez Aleksandra
Dorcia to ci wysyłam :) Widocznie mam coś z kompem i nie chce przetwarzać zdjęć na forum.
13 lata 6 miesiąc temu #153799 przez vestusia
Witam Dziewczyny :)

U mnie pogoda również cudowna, a ja muszę lepić pierogi he, he :D

Wczoraj znowu zrobiłam coś, czego nie powinnam. Wyszłam wieczorem z psem, a że mamy na osiedlu pizzerię Da Grasso, to tak mi zapachniało pizzą, że przyszłam do domu i marudziłam Piotrkowi. Zamówiliśmy. Była co prawda mała, ale zjedliśmy po połowie (a była prawie godzina 24). Nie pytajcie, jakie miałam niestrawności w nocy. Budziłam się i czułam pizzę w przełyku, do tego okropna zgaga, odbijało mi się pizzą i myślałam, że zwymiotuję. Ech. W ogóle nie uczę się z doświadczeń, bo już ze 3 razy jedliśmy pizzę i zawsze ciężko to w nocy znosiłam. Zamiast się powstrzymać, to ja taka napalona, bo tak mi pachniała. To miałam, co chciałam. Ledwo przeżyłam noc :D I zamiast wstać zupełnie wcześnie, to jak widzicie jest godzina 10, ja jestem jeszcze w proszku, ale pierogi czekają, więc nie ma, że boli.

Aniaa_, no to maleństwo fajną datę sobie wybrało na przyjście na świat :) Moja koleżanka w tym roku jak rodziła, to trafiło jej się w jej własne urodziny urodzić córeczkę :) Może któraś z Was ma urodziny w listopadzie? He, he, wtedy może i dzidzia się urodzi :D

Dorcia, wywołałaś do odpowiedzi dziewczyny :P Ciekawe, czy się poprawią :D

Ja strzelę sobie za chwilę małą kawkę, zmyję kilka naczyń (skąd one się w ogóle biorą??) i zabieram się za te pierogi. Masakra, mam nadzieję, że jakoś mi to zleci, ale zapowiada się pół dnia w kuchni he, he :D
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153800 przez Dorciaition
BRZUSZEK ALEKSANDRY :)

Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #153801 przez Dorciaition
Ola cudny jest!!! I pępuszek się taki fajny robi :)

13 lata 6 miesiąc temu #153803 przez Aleksandra
Tak, pępek zaczyna mi pomału wychodzić :) Brzucho mam już spore, ale w końcu to już 5 miesiąc, więc ma prawo :)
13 lata 6 miesiąc temu #153804 przez vestusia
Nio właśnie Olcia, ja mam chyba taki sam pępol he, he :D Fajniuśny badzioszek :D Teraz reszta dziewczyn :D

Ja Wam też później wkleję i pierogi i brzuchol. A teraz uciekam stąd, bo pierogi czekają i same się nie zrobią :D
13 lata 6 miesiąc temu #153808 przez aniaa_
Aż sie popłakałam o 9:25 urodził sie Michaś :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #153809 przez Aleksandra
Ja ostatnio wstaję o 8 wyspana. Jakby mi ktoś powiedział (przed ciążą), że w weekend będę wstawać tak wcześnie zabiłabym go śmiechem. Zegar wewnętrzny mi się przestawił :) Ale to i dobrze, bo dzień dłuższy i mam więcej czasu na zaplanowane rzeczy. Dziś biorę się za sprzątanie. Mam taki system, że co sobotę sprzątam gruntownie pokój a w tygodniu tyle o ile, żeby było ładnie i system się sprawdza od długiego czasu. Mąż się śmieje, że jestem pod wpływem Anthei Turner z "Perfekcyjnej Pani Domu". Przyznaję się, że mam jej kilka książek i nawet pierwszą serię na płycie i polecam. Z doświadczenia wiem, ze jej sposoby się sprawdzają i sprzątanie nie jest już dla mnie udręką ( o ile mój mąż nie zrobi bałaganu jak po przejściu trąby powietrznej) Szkoda tylko, że nie ma już jej programu w tv. W sumie to jestem trochę pedantką ale to wyniosłam z domu. Mieszkałam z rodzicami w małym mieszkaniu i chciał nie chciał musiał być w nim porządek. Mój pokój miał 6m2 więc nie mogłam sobie pozwolić na bałagan. A poza tym jak się wyprowadzimy to łatwiej mi będzie zapanować nad domem jak teraz nabiorę wprawy.
Więc zaraz się biorę za sprzątanie a później za naukę. Jeszcze w międzyczasie pediciure i muszę się pozbyć chaszczy z nóg i okolic bikini. NIe wiem jeszcze jak się do bikini dostanę bo to już nie jest takie łatwe :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #153810 przez aniaa_
Olu cudny brzuszek :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży