BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #153811 przez Aleksandra
Aniaa gratulacje !!! No to zrobił prezent siostrzyczce :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #153813 przez aniaa_
Jeny te hormony, masakra nie wiem jak sie zachowam jak dzisiaj do niech pojedziemy, ciągle rycze :blush: płaczaka jakaś sie zrobiłam :blush: inaczej nie raeguje na jakies wydarzenia tylko płaczem :blush:

Olu ja też oglądałam swojego czasu "Perfekcyjną panią domu" i naprawdę ma super pomysły żeby zorganizować sobie porządek w mieszkaniu.
13 lata 6 miesiąc temu #153828 przez Aleksandra
To chyba normalne. Ja też szybko się wzruszam czego nigdy nie robiłam. Taki jest urok ciąży :)
13 lata 6 miesiąc temu #153837 przez anakol
He he, Batmanik, czyli nie tylko ja będę dziecko po campingach ciagać :silly:
Odnośnie tych rozmiarów ubranek, to właśnie tak to sobie mniej więcej układam, że 74 będzie na następne lato. A teraz dla Igorka wygodnie Ci jest używać koszulek, czy raczej przydają się body?

Aniaa, zazdroszczę Ci morza na co dzień :)

Dorcia, ja już kilka razy pokazywałam mój brzuszek, a Ty uparcie, już któryś raz wymieniasz mnie, że jeszcze się nie chwaliłam. Ostatnio pokazywałam w zeszłym tygodniu, pisałaś że Twoja mama powiedziała, że masz podobny, pamiętasz?

Ola, Twój brzuszek piękny i właśnie wydaje mi się, że ja mam podobny :)

U nas też dzisiaj gorąco, ostatni dzień jest moja siostra z dziećmi więc zaraz idziemy sie przejść do jakiejś dolinki, tam powinno być chłodniej :P

Miłego dnia wszystkim!
:)
13 lata 6 miesiąc temu #153884 przez Batmanik
Witam!!!
u nas tez goraco ale cale szczescie zakupy mam juz za soba przed 9 wystartowalam...
wczoraj sie dowiedzilam ze moja siostra ma migrene ale w takim stadium ze moze dojsc do paralizu a w belgii jest sama bo szwagier w pracy i cale szczescie ze jest u niej mlodsza siostra bo miala wczoraj taki atak migreny ze z lozksa wstac nie mogla wymiotowala a ma poltorarocznego brzdaca:(
Anakol to zalezy bo w domu albo smiga w bodach albo w majteczkach i pieluszce a na dwor biore go w krotkie spodenki i koszulke badz body i krotkkie spodenki b w same body tak mi jakos nie pasuje :S
mojego matka liczyla ze ur 24wrzesnia bo ona tak urodzila a ja prosilam Boga zeby nie i tak ur 23go hehe a teraz mam termin na 11tego listopada a moja mlodsza siostra( co chcialabym zeby byla chrzesna) ma 18 tego ur i teraz prosze Boga zeby tak 18tego ur hehe
a braciszek zrobil piekny prezent siostrzycce :lol:
Ola brzucio swietny!!!
ja tez znajde chwilke to wrzuce ale wiecie jak to jest samej 24 godz na dobe z malym bbrzdacem:( i zakupy i sprztanie itp itp do tego
milego weekendu!!
13 lata 6 miesiąc temu #153894 przez TyszAnka
dzień doberek

Ja już posprzątałam, u mnie też upał jak cholera,

Ja zdjęcia na razie nie dam rady zrobić, bo dzieci pozabierały aparaty na wieś....ale jak wrócą to pokażę swój bębenek :)

Olu Twój brzusio cudny :)

Aniaa_ gratulacje dla bratowej męża, super że Michaś calutki i zdrowy.
Jeśli mogę zapytać, to napisz na kiedy miała termin i ile rodziła....tak z ciekawości :)

Vestusia jak tam pierogi?

Mój wrócił z targu zrobił zakupy, a ja mu zapomniałam powiedzieć by kupił jagody na pierogi :(

Tak sę wczoraj nażarłam tą chińszczyzna, że źle mi się spało....ja chińszczyznę a mój pizzę zamówił, bo ja za pizzą jakoś nie przepadam- też miałam kiedyś niestrawność, więc chyba mi zostało na psychice he he

rzeczywiście Iva chyba śpi w tym samochodzie :) a może jedzie do Polski i nam zrobi niespodziankę :)

Anacondę też gdzieś wcięło....

Miłego dnia kochane :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 6 miesiąc temu #153910 przez Aleksandra
Batmanik uszy do góry. Zajmą się tam nią odpowiednio i wszystko będzie dobrze :)

Ja właśnie robię obiadek. Dziś serwuję barszczyk biały z białą kiełbaską i ziemniaczkami :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153916 przez vestusia
Hy, hy :D

Ja tam na chwilę, bo zbieramy się nad wodę. Zrobiliśmy troszkę pierogów, reszta farszu została na później, dokończymy to robić jutro, bo jedziemy się taplać. No to pokażę Wam moje dzieło (moje i Piotrka, bo na końcu pomagał, aby szybciej poszło). Te, które są "od widelca" odciśnięte, to jego robota no i ten mega pieróg tak samo :D

No to smacznego i miłej reszty dnia, ja będę pewnie pod wieczór. Uciekamy nad wodę, buziole!!
13 lata 6 miesiąc temu #153922 przez TyszAnka
Vestusia gratulacje, super Wam wyszły te pierogi. Smacznego :)

Super macie z tą wodą, potaplajcie się....miłego taplania :)

13 lata 6 miesiąc temu #153961 przez Dorciaition
Anakol no tak, przepraszam. Zwracam honor. Mam nadzieję, że mi wybaczysz B)

Aniaa ale cudowny prezent. :) Super.

Ja co prawda nie mam urodzin, ale termin mam dzień po urodzinach mojej mamy i marzy mi się urodzić w jej urodziny. Byłoby cudownie. Jakoś tak 1go nie chciałbym urodzić. Ale zobaczymy :)

Vestusia pierogi pierwsza klasa, aż zgłodniałam :) Wyglądają cudnie. Poproszę o przepis na ten farsz :) Widzę, że Piotrek miał moją technikę. :) Pychotka :)

A na pizze to mam często chęć. Czasami zajadamy, ale nic mi po niej nie dolega na szczeście. Może inny sosik wybierz co? Dziwne, że tak na Ciebie to działa :(

Dziś serwuje rollo domowej roboty z piersią, warzywkami i sosem czosnkowym.

Mój pępol jest taki w środku. Drażni mnie :(

Teraz jestem w pracy, ale nie pracujemy. ;) Jezdzimy na quadzie. Ale frajda. Jak dzieci ;) A wcześniej chodziliśmy sobie po skwerku w Gdyni. Tłum ludzi i mnóstwo kobiet w ciąży ;)

Odpoczywajcie i korzystajcie póki pogoda ładna :)

Vestusia mam nadzieję, że się zaopatrzyłaś w kółko albo pływaczki :silly:

Buziaki

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #153968 przez Aleksandra
Właśnie kupiłam dwie pary półśpiochów: różowe i czerwone :)

allegro.pl/polspiochy-polspioszki-paski-...-56-i1697756514.html
13 lata 6 miesiąc temu #153992 przez TyszAnka
Olu szalejesz dalej z ciuszkami :)

J 6 lipca licytowałam zestaw 25 szt dla niemowlaka.Dzisiaj sie aukcja skonczyla i przyszedl mi mai ze ja wygrałam :) całosc za 5,50zł...a przesyłka 14zł (cosik drogo mi sie zdaje, no ale.... :) )
allegro.pl/show_item.php?item=1692231513

13 lata 6 miesiąc temu #153993 przez TyszAnka
jakby ktoras chciala zestaw dla dziewczynki, to prosze :)
allegro.pl/zestaw-19-szt-body-koszulki-s...-74-i1697223800.html

o 18:30 sie konczy aucja- obserwujcie (ja ją obserwowałam od paru dni, cena jest teraz 10,00 zł, ale dopiero dzisiaj się kapnęłam że to dla dziewczynki :)

Mam w wordzie napisane aukcje , godziny konczących się i w jakim dniu sie konczą, pod koniec obserwuję i licytuję :)

13 lata 6 miesiąc temu #154010 przez Dorciaition
Ola świetne półśpioszki. Widze, że już zaczynasz zakupy. No tak, jak już się coś zakupi, to potem ciągle by się chciało coś kupować :)

TyszAnka faktycznie przesyłka droga, ale za 20 zł tyle ciuszków to super sprawa. :)

Nie znam płci ale myślę, czy nie zalicytować tego dla dziewczynki. Za taką cenę. Zawsze można komuś sprezentować, a widzę, że jest i kilka neutralnych :)

Kurka, chce już mój karton z ciuchami, bo nie pamiętam co tam jest, no i ile. Mam w planie też taką tabelkę jak Vestusia zrobić.

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #154028 przez Aleksandra
Znalazłam tyle pięknych przeważnie używanych rzeczy, że nie mogłam się powstrzymać. Jeszcze w obserwowanych mam dużo ale na razie się wstrzymuję bo nie chcę całej kasy wydać.

Też planuję zrobić tabelkę, ale nie mogę teraz znaleźć wzoru Vestusi, najwyżej sama coś wymyślę :)

Śmigam teraz na zakupy z mężem :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka