- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154517 przez Aleksandra
Cześć mamusie.
Wczoraj nie miałam netu w domu przez te burze, ale zaraz nadrobię
Zaczynam sie stresować jutrzejszym dniem....
Wczoraj nie miałam netu w domu przez te burze, ale zaraz nadrobię
Zaczynam sie stresować jutrzejszym dniem....
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154527 przez Batmanik
wogole to Igor dorwal sie do pozytywki od lozeczka i przypomnialo mi sie jak juz przed porodemnaszykowalam lozeczko razem z pozytywka i ja sie oczywiscie cieszylam jak dziecko a moj sie smial ze mnie...a ktoregos wieczoru tylko wlasnie nie pamietam czy juz igor byl czy jak lozeczko naszykowalam wyszlam z pokoju a slyszalam pozytywke i tatus podziwial heh a mnie to wysmial a jak wrocilam pytalam czy wlaczal stwierdzil ze zdawalo mi sie
tak nie bylo jeszcze Igorka na swiecie..
tak nie bylo jeszcze Igorka na swiecie..
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #154551 przez vestusia
Dżem dobry
Ale pospałam
Zjadłam śniadanko i oto jestem
Dorcia, ta Twoja teściowa to naprawdę ma coś z głową nie tak. Co jej do tych ubranek i w zasadzie nie wiem nadal do czego zmierza. Że masz do porodu nie brać tych ubranek? Umartwiać się? Musisz w takim razie wysłać męża niech tam jedzie i zabierze karton. Co do badań, no to jak tam chcesz, w sumie na pewno byłabyś spokojniejsza, no ale wybór należy do Ciebie. Ja ostatnio też tak się zastanawiałam, aby iść do innego lekarza tak na próbę, aby i on spojrzał na moje wyniki i ciekawe czy wtedy też wszystko będzie ok (odnośnie np. glukozy), na toxo dopiero pod koniec miesiąca będę robiła badania.
Batmanik, faceci to rzadko kiedy chcą się przyznać, że oni też rozczulają się nad rzeczami dla dzidziusia (jak chociażby ta pozytywka). Oni chyba mają wbite do tych głów, że mają udawać twardzieli, że to my od takich rzeczy jesteśmy Mój Piotrek średnio komentuje ubranka, raczej patrzy na mnie dziwnym wzrokiem, jakby chciał powiedzieć "i czym tu się zachwycać?". Chociaż ostatnie spodenki dresowe i dżinsowe bardzo mu się spodobały, nawet sam wziął i je dotknął a nie tylko oglądał jak je trzymałam
Dziś z pewnością przyjdą ostatnie dwie przesyłki z allegro - brązowe sztruksy i ten komplecik w żyrafki. Mam nadzieję, że będzie fajny
A teraz muszę się zabrać za porządki. Piotrek dziś ma wolne, jeszcze sobie śpi (tzn. on i tak wstał szybciej i był z psem) i później mi będzie towarzyszył. Dziś teściowie przychodzą na noc, masakra
Miłego dnia Kochane, wpadnę tutaj później :*
Ale pospałam
Zjadłam śniadanko i oto jestem
Dorcia, ta Twoja teściowa to naprawdę ma coś z głową nie tak. Co jej do tych ubranek i w zasadzie nie wiem nadal do czego zmierza. Że masz do porodu nie brać tych ubranek? Umartwiać się? Musisz w takim razie wysłać męża niech tam jedzie i zabierze karton. Co do badań, no to jak tam chcesz, w sumie na pewno byłabyś spokojniejsza, no ale wybór należy do Ciebie. Ja ostatnio też tak się zastanawiałam, aby iść do innego lekarza tak na próbę, aby i on spojrzał na moje wyniki i ciekawe czy wtedy też wszystko będzie ok (odnośnie np. glukozy), na toxo dopiero pod koniec miesiąca będę robiła badania.
Batmanik, faceci to rzadko kiedy chcą się przyznać, że oni też rozczulają się nad rzeczami dla dzidziusia (jak chociażby ta pozytywka). Oni chyba mają wbite do tych głów, że mają udawać twardzieli, że to my od takich rzeczy jesteśmy Mój Piotrek średnio komentuje ubranka, raczej patrzy na mnie dziwnym wzrokiem, jakby chciał powiedzieć "i czym tu się zachwycać?". Chociaż ostatnie spodenki dresowe i dżinsowe bardzo mu się spodobały, nawet sam wziął i je dotknął a nie tylko oglądał jak je trzymałam
Dziś z pewnością przyjdą ostatnie dwie przesyłki z allegro - brązowe sztruksy i ten komplecik w żyrafki. Mam nadzieję, że będzie fajny
A teraz muszę się zabrać za porządki. Piotrek dziś ma wolne, jeszcze sobie śpi (tzn. on i tak wstał szybciej i był z psem) i później mi będzie towarzyszył. Dziś teściowie przychodzą na noc, masakra
Miłego dnia Kochane, wpadnę tutaj później :*
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #154569 przez madziaska
Vestusia powodzenia z tesciowkami
A ja czekam na kuriera, ktory mam nadzieje dzisiaj do mnie zawita z duza przesylka I tak czas mija od przesylki do przesylki, prawda kobieki ?
Ale w tym miesdiacu juz chyba nic nie zamawiam i nie kupuje, zosatawie sobie troszke "na potem"
Ola nie stresuj sie, bedzie w porzadku, trzymamy jutro mocno za Ciebie kciuki
Dorcia szaleje z obrazkami Nie wiem jak WY ale ja ciagle wyciagam ubranka malej i sobie ogladam, zwlaszcza te nowiutkie, takie slodkie. Wczoraj pokazywalam Sz na kombinezonku jak lapie sie dzidziusia podczas kapieli On zawszeze mna oglada nowe rzeczy dla malej i nawet pyta co nowego kupilam
Vestusia powodzenia z tesciowkami
A ja czekam na kuriera, ktory mam nadzieje dzisiaj do mnie zawita z duza przesylka I tak czas mija od przesylki do przesylki, prawda kobieki ?
Ale w tym miesdiacu juz chyba nic nie zamawiam i nie kupuje, zosatawie sobie troszke "na potem"
Ola nie stresuj sie, bedzie w porzadku, trzymamy jutro mocno za Ciebie kciuki
Dorcia szaleje z obrazkami Nie wiem jak WY ale ja ciagle wyciagam ubranka malej i sobie ogladam, zwlaszcza te nowiutkie, takie slodkie. Wczoraj pokazywalam Sz na kombinezonku jak lapie sie dzidziusia podczas kapieli On zawszeze mna oglada nowe rzeczy dla malej i nawet pyta co nowego kupilam
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154571 przez aniaa_
Witam wszystkich,
U mnie dzisiaj pogoda okropna od samego rana, pada i pada, tez planowałam przejść sie na miasto, ale chyba ogranicze sie tylko do minimum czyli poczty bo przyszedł kombinezon , który zamawiałam i jakiegoś sklepu po drodze, żeby kupić coś na obiad.
Moja dzidzia dzisiaj jakoś miało ruchliwa jakieś tam znaki daje ale słabiutko mam nadzieję, że to przez pogodę, albo może przez to że taty nie ma
Pokaże Wam co kupiłam w weekend dla synka
allegro.pl/956-mexx-szef-rodziny-wesoly-...0-2-i1700092823.html
allegro.pl/spodnie-ogrodniczki-bluzka-gr...iki-i1702836291.html
allegro.pl/kurtka-zimowa-gratis-bluzeczka-i1702838907.html
Nie wiem czy kurtka nie za duża, ale u nas z tą zimą nigdy nie wiadomo, czasem w kwietniu śnieg pada, wiec może sie przyda, a cena mnie skusiła
A teraz uciekam na tą pocztę i do poczytania później, miłego dzionka, oby dzidzia się rozszalała
U mnie dzisiaj pogoda okropna od samego rana, pada i pada, tez planowałam przejść sie na miasto, ale chyba ogranicze sie tylko do minimum czyli poczty bo przyszedł kombinezon , który zamawiałam i jakiegoś sklepu po drodze, żeby kupić coś na obiad.
Moja dzidzia dzisiaj jakoś miało ruchliwa jakieś tam znaki daje ale słabiutko mam nadzieję, że to przez pogodę, albo może przez to że taty nie ma
Pokaże Wam co kupiłam w weekend dla synka
allegro.pl/956-mexx-szef-rodziny-wesoly-...0-2-i1700092823.html
allegro.pl/spodnie-ogrodniczki-bluzka-gr...iki-i1702836291.html
allegro.pl/kurtka-zimowa-gratis-bluzeczka-i1702838907.html
Nie wiem czy kurtka nie za duża, ale u nas z tą zimą nigdy nie wiadomo, czasem w kwietniu śnieg pada, wiec może sie przyda, a cena mnie skusiła
A teraz uciekam na tą pocztę i do poczytania później, miłego dzionka, oby dzidzia się rozszalała
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154590 przez Batmanik
ja nawet po chleb nie wychodze przypomnialo mi sie ze mam w zamrazalniku
co do ubranek to ja w koncu musze zabrac sie za rzeczy igorka i wtedy dokupic co trzeba choc mysle zeby zostawic troche jak dzidzia sie ur i kupowac na biezaco bo Igorowi zrobilam wyprawke a pozniej zagladalam ale to fajne ale to i mowilam sobie szkoda ze juz tyle mam...ale i tak czasem dokupowalam a co tam
pogoda do bani ja sie czuej jakbym nie spala wogole a poza tym ide sie ubrac wkoncu i doprowadzic do porzadku poki maly usnal
co do ubranek to ja w koncu musze zabrac sie za rzeczy igorka i wtedy dokupic co trzeba choc mysle zeby zostawic troche jak dzidzia sie ur i kupowac na biezaco bo Igorowi zrobilam wyprawke a pozniej zagladalam ale to fajne ale to i mowilam sobie szkoda ze juz tyle mam...ale i tak czasem dokupowalam a co tam
pogoda do bani ja sie czuej jakbym nie spala wogole a poza tym ide sie ubrac wkoncu i doprowadzic do porzadku poki maly usnal
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154593 przez aniaa_
Nie uwierzycie!!!! Aż sie normalnie cała gotuje w środku :angry dobrze Batmanik, że siedzisz w domu bo moja wyprawa niczym dobrym sie nie skończyła nawet do połowy drogi na poczte nie doszłam bo jakiś kretyn tek mnie ochlapał, że normalnie cała przemoczona byłam i musiałam sie wrócić do domu!!!!!!! Bo wyglądałam jak zmokła kura, dobrze, że daleko od domu nie byłam , muszę normalnie chwile ochłonąć nim drugie podejście zrobię, a muszę wyjść, bo mój piesek biedny głodny jest i nie mam co mu dać jeść
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #154596 przez Dorciaition
Właśnie się obudziłam, zjadłam śniadanko, no i było co poczytać
Śniło mi się dziś, że urodziłam chłopca i jeździłam z nim ciągle wózkiem A mama mi właśnie napisała, że jej się śniło, że miałam 2 dziewczynki
Ola nie denerwuj się, na pewno się Tobie juterko uda. Ale kciuki będziemy trzymać z całych sił. Na którą masz obronę?
A z Tobą Vestusia będziemy cały czas myślami. Żeby szybko zleciał ten czas jak teściowa będzie
Madziaska to musi być miłe jak facet tak się interesuje. Jak ostatnio byłam z moim i kupiłam te kilka ciuszków, to on zabral jednen taki 4częsciowy komplecik i włożył do koszyka Mówił, że to od niego dla Młodego
Aa, koniecznie daj znać jak ten kocyk, co ostatnio zamawiałaś. Też mam na niego chrapkę
Aniaa bardzo fajne rzeczy, a kurteczka też na pewno się przyda. Bardzo podobają mi się ogrodniczki. Uwielbiam jak takie małe chłopczyki mają te spodenki.
Śmigam za chwile na pocztę, bo mam masę przesyłek NO i do bankomatu, bo próbowałam rano wybrać pieniążki, no i nie szło. W domu sobie przypomniałam, że pin zły wbijałam <głupek>
Buziaki dziewczęta
Oj Aniaa, co za cham!
Śniło mi się dziś, że urodziłam chłopca i jeździłam z nim ciągle wózkiem A mama mi właśnie napisała, że jej się śniło, że miałam 2 dziewczynki
Ola nie denerwuj się, na pewno się Tobie juterko uda. Ale kciuki będziemy trzymać z całych sił. Na którą masz obronę?
A z Tobą Vestusia będziemy cały czas myślami. Żeby szybko zleciał ten czas jak teściowa będzie
Madziaska to musi być miłe jak facet tak się interesuje. Jak ostatnio byłam z moim i kupiłam te kilka ciuszków, to on zabral jednen taki 4częsciowy komplecik i włożył do koszyka Mówił, że to od niego dla Młodego
Aa, koniecznie daj znać jak ten kocyk, co ostatnio zamawiałaś. Też mam na niego chrapkę
Aniaa bardzo fajne rzeczy, a kurteczka też na pewno się przyda. Bardzo podobają mi się ogrodniczki. Uwielbiam jak takie małe chłopczyki mają te spodenki.
Śmigam za chwile na pocztę, bo mam masę przesyłek NO i do bankomatu, bo próbowałam rano wybrać pieniążki, no i nie szło. W domu sobie przypomniałam, że pin zły wbijałam <głupek>
Buziaki dziewczęta
Oj Aniaa, co za cham!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154601 przez Dorciaition
No widzisz. nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Dzidzia też się zdenerwowała i chętnie by go kopnęła
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154602 przez Aleksandra
Aniaa super ciuszki
Ja mam dziś mały sajgon w pracy dlatego tak mało piszę ale teraz zrobiłam sobie przerwę na śniadanko (tzn 2 śniadanko ). Mi dzisiaj przyjdzie parę przesyłek - już nie mogę się doczekać !!!
Ja mam dziś mały sajgon w pracy dlatego tak mało piszę ale teraz zrobiłam sobie przerwę na śniadanko (tzn 2 śniadanko ). Mi dzisiaj przyjdzie parę przesyłek - już nie mogę się doczekać !!!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #154626 przez madziaska
No to milaas Aniu przygode...
ola zrobilas mi smaka na 2 sniadanko... moj apetyt znowu sie wzmozyl ostatnio, ciekawe ile przytylam od ostatniej wizyty
Widzisz Dorcia, Twoj maz tez super tatus
jutro wizyta sauri i Luski... ciekawe co u maluchow slychac
Dorcia kiedy zapisujesz sie na 4D??? ja mam polowkowe w piatek wiec mysle, ze po dwoch tyg pojde na 4D...
ola zrobilas mi smaka na 2 sniadanko... moj apetyt znowu sie wzmozyl ostatnio, ciekawe ile przytylam od ostatniej wizyty
Widzisz Dorcia, Twoj maz tez super tatus
jutro wizyta sauri i Luski... ciekawe co u maluchow slychac
Dorcia kiedy zapisujesz sie na 4D??? ja mam polowkowe w piatek wiec mysle, ze po dwoch tyg pojde na 4D...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez madziaska.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #154635 przez luska
hej
Ja znowu miałam masę do nadrobienia i teraz już sama nie wiem o czym miałam pisać
Olu brzucho sliczny , ja na razie swojego nie wstawie.U rodziców jestem nie mam aparatu , wiec jak wrócę o ile będzie czas.
Aniu ale się trafiło , tez bym tak chciała heheh
Ach szalejecie z zakupami.#majce kciuki za mnie jutro .Obym się dowiedziała to moze zmobilizuje tego mojego do wzięcia się za przygotowania.
A po weselu super po oczepinach padłam jak mucha , a poszam tylko łóżko nam rozłożyć ale jakoś wyszło , ze nie wróciłam już na sale Ale myślałam , ze szwagry mnie wykończą Uparli się na mnie wiec do oczepin szalałam na parkiecie (potem dzidziolek mi za to odpłacił swoja impreza)
Ja znowu miałam masę do nadrobienia i teraz już sama nie wiem o czym miałam pisać
Olu brzucho sliczny , ja na razie swojego nie wstawie.U rodziców jestem nie mam aparatu , wiec jak wrócę o ile będzie czas.
Aniu ale się trafiło , tez bym tak chciała heheh
Ach szalejecie z zakupami.#majce kciuki za mnie jutro .Obym się dowiedziała to moze zmobilizuje tego mojego do wzięcia się za przygotowania.
A po weselu super po oczepinach padłam jak mucha , a poszam tylko łóżko nam rozłożyć ale jakoś wyszło , ze nie wróciłam już na sale Ale myślałam , ze szwagry mnie wykończą Uparli się na mnie wiec do oczepin szalałam na parkiecie (potem dzidziolek mi za to odpłacił swoja impreza)
Moderatorzy: ilona