- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155635 przez Dorciaition
Olu dziekuję kochana Chyba kurka każda z nas sobie coś wkręca. :/
Kotek pewnie w szoku był, że brzuch się rusza
Kima nasza Madziaska ma coś pęcherzem, też ma bakterie i się tym denerwuje. Dziś będzie miała wyniki moczu, wiec na pewno da znać.
Jeśli chcesz zobaczyć ile nas jest i jakie płcie tu mnie pod suwaczkiem jest tabelka, a u Vestusi daty kolejnych wizyt.
Po południu miała Luśka wizytę, jeszcze nie dała nic znac, a my zawsze się denerwujemy.
Kotek pewnie w szoku był, że brzuch się rusza
Kima nasza Madziaska ma coś pęcherzem, też ma bakterie i się tym denerwuje. Dziś będzie miała wyniki moczu, wiec na pewno da znać.
Jeśli chcesz zobaczyć ile nas jest i jakie płcie tu mnie pod suwaczkiem jest tabelka, a u Vestusi daty kolejnych wizyt.
Po południu miała Luśka wizytę, jeszcze nie dała nic znac, a my zawsze się denerwujemy.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #155651 przez aniaa_
Suari gratuluję synka super, że wszytko dobrze
Kima witaj wśród listopadówek super, że do nas dołączyłaś
Dorcia i vestusia superaśne macie brzuszki i Doracia Twój wcale nie jest mały, bo teraz to ja sie stresuje bo mój chyba najmniejszy jest a dzidzia jeszcze mnie stresuje, bo po szalonej nocy w dzień coś mało aktywna
Zapomniałam co miałam napisać
Kima witaj wśród listopadówek super, że do nas dołączyłaś
Dorcia i vestusia superaśne macie brzuszki i Doracia Twój wcale nie jest mały, bo teraz to ja sie stresuje bo mój chyba najmniejszy jest a dzidzia jeszcze mnie stresuje, bo po szalonej nocy w dzień coś mało aktywna
Zapomniałam co miałam napisać
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155659 przez Dorciaition
Aniaa dzidzia musi odpocząć
Aniaa pokaż Twój brzuszek- ocenimy
Ja tu się stresuje, że mały, a ostatnio jak czekałam na wizytę poznałam dziewczynę, która była w 28 tyg i wcale nie miała brzucha. Nic a nic. Nosiła dzinsy sprzed ciazy. Brzuszek miała płaściutki.
Aniaa pokaż Twój brzuszek- ocenimy
Ja tu się stresuje, że mały, a ostatnio jak czekałam na wizytę poznałam dziewczynę, która była w 28 tyg i wcale nie miała brzucha. Nic a nic. Nosiła dzinsy sprzed ciazy. Brzuszek miała płaściutki.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #155670 przez luska
hej laseczki.
No ja juz po......
Pan doktor sam mi oswiadczyl , że zrobi juz połowkowe.Wiec mielismy dokładne badania wszytko oki.No i jest chłopak A ja złapałam doła.Wie o tym tylko moja mam.Była ze mną i widziałam moja minę po wyjsciu od lekarza.A reszcie mowie , ze nie wiem.Za bardzo sie nastawiłam na dziewczynke i mam.............Jeszcze po powrocie w domu mega cyrk , za nic się nie wzięłam albo leże przed tv albo , nie wiem czego szukam na necie.Moj mnie jeszce w pieklił i zaraz młodego kładę spać i ja razem z nim.A no i jeszcze się wkurzyłam bo miało być 4d a było 3d płyty nie dostałam a za samo usg zapłaciłam 150zł
Dziewuszku brzuszki macie śliczne ja mam jednak podług was duo mniejszy (+tłuszcz to naprawdę jest nie wielki )
No ja juz po......
Pan doktor sam mi oswiadczyl , że zrobi juz połowkowe.Wiec mielismy dokładne badania wszytko oki.No i jest chłopak A ja złapałam doła.Wie o tym tylko moja mam.Była ze mną i widziałam moja minę po wyjsciu od lekarza.A reszcie mowie , ze nie wiem.Za bardzo sie nastawiłam na dziewczynke i mam.............Jeszcze po powrocie w domu mega cyrk , za nic się nie wzięłam albo leże przed tv albo , nie wiem czego szukam na necie.Moj mnie jeszce w pieklił i zaraz młodego kładę spać i ja razem z nim.A no i jeszcze się wkurzyłam bo miało być 4d a było 3d płyty nie dostałam a za samo usg zapłaciłam 150zł
Dziewuszku brzuszki macie śliczne ja mam jednak podług was duo mniejszy (+tłuszcz to naprawdę jest nie wielki )
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155675 przez Dorciaition
Luśka kochanie to cudnie, że będzie chłopak. Olek na pewno się ucieszy. Dziś może troszkę zawiedziona jesteś, ale jutro już na pewno szcześliwa. Jak Ty smutna to dzidzia też- pamietaj o tym.
Właśnie, nie ma się co nastawiac wcześniej.
Ja jak w pierwszej ciąży dowiedziałam się, że będzie chłopak to płakałam cały dzień...
Wspominam to teraz w myślach często
Nie powiem, bo ja też po cichutku liczę na dziewczynkę, ale jak będzie chłopak to też się ucieszę
Kochane nie ważne jaka płeć, najważniejsze żeby było zdrowe.
A, że płytki gin nie dał to faktycznie mogłas się wkurzyć. Ciołek jednej no!
Właśnie, nie ma się co nastawiac wcześniej.
Ja jak w pierwszej ciąży dowiedziałam się, że będzie chłopak to płakałam cały dzień...
Wspominam to teraz w myślach często
Nie powiem, bo ja też po cichutku liczę na dziewczynkę, ale jak będzie chłopak to też się ucieszę
Kochane nie ważne jaka płeć, najważniejsze żeby było zdrowe.
A, że płytki gin nie dał to faktycznie mogłas się wkurzyć. Ciołek jednej no!
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155677 przez aniaa_
Luśka to cudownie, że wszytko dobrze i to najważniejsze, nie łap doła przecież chłopaki fajne są Będziesz miała w domu wesoło
Musze przyznać, że za 3d to niedużo bierze, kurde ja chodzę do swojego lekarza i płace 130 zł za 2D bo nie ma lepszego sprzętu a chodze do niego od lat i zna całą moja historie, wiec nie będe teraz zmieniać.
Zamówiłam dzisiaj zestaw startowy butelek aventu, myślicie że sterylizator jest niezbędny, czy można jakoś domowymi sposobami te butelki sterylizować?
Musze przyznać, że za 3d to niedużo bierze, kurde ja chodzę do swojego lekarza i płace 130 zł za 2D bo nie ma lepszego sprzętu a chodze do niego od lat i zna całą moja historie, wiec nie będe teraz zmieniać.
Zamówiłam dzisiaj zestaw startowy butelek aventu, myślicie że sterylizator jest niezbędny, czy można jakoś domowymi sposobami te butelki sterylizować?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155678 przez Dorciaition
No pewnie, że chłopaki fajne są. Luśka wie coś o tym Ale będziesz miała dobrze- trzech facetów w domu
Aniaa ja planuję zakupić sterylizator. tutaj dziewczyny coś mówiły też o butelkach samosterylizujących, ale dokładnie to Vestusia i Anakol wiedza o co chodzi
Aniaa ja planuję zakupić sterylizator. tutaj dziewczyny coś mówiły też o butelkach samosterylizujących, ale dokładnie to Vestusia i Anakol wiedza o co chodzi
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155682 przez Aleksandra
Luśka nie martw się. Chłopaki są fajne, każde dzieci są superaśne !!! Jutro spojrzysz na to świeżym okiem i zobaczysz, że będzie ok
Właśnie dostałam część rzeczy z allegro - półśpiochy w groszki, pajacyk z długim rękawem i napisem "I love daddy", różowy pajacyk welurowy z długim rękawem i termoopakowanie na butelki. Na widok tych malutkich ciuszków aż mi się łezka zakręciła w oku...takie malutkie....
Aniaa wydaje mi się, że sterylizator się przyda. Można też wypażyc butelki wrzątkiem ale ja planuję kupić sterylizator. Zawsze szybciej się sterylizuje. Takie jest moje zdanie.
Właśnie dostałam część rzeczy z allegro - półśpiochy w groszki, pajacyk z długim rękawem i napisem "I love daddy", różowy pajacyk welurowy z długim rękawem i termoopakowanie na butelki. Na widok tych malutkich ciuszków aż mi się łezka zakręciła w oku...takie malutkie....
Aniaa wydaje mi się, że sterylizator się przyda. Można też wypażyc butelki wrzątkiem ale ja planuję kupić sterylizator. Zawsze szybciej się sterylizuje. Takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155684 przez Dorciaition
Ola super, że jesteś zadowolona z zakupów. Takie maćupkie są cudne
A każdy steliryzator jest "na mikrofalę"? Musze poczytać, bo sama nie wiem. A mikrofalówki nie lubię, nawet nie mam jej w domu.
A każdy steliryzator jest "na mikrofalę"? Musze poczytać, bo sama nie wiem. A mikrofalówki nie lubię, nawet nie mam jej w domu.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #155688 przez luska
No pewnie , ze z czasem bede sie cieszyc .Dzis to poprostu kropla ktora przelała gorycz.No moze nie jak wróciłam i zobaczyłam co jest w domu zrobione....Jest taki sajgon , ze w korytarzu nie ma jak przejść bo stoi pranie.A jak spojrzałam pod schody to miałam zamiar zawrócić wsiąść do samochodu i odjechać bo szafy się doprosić nie mogę I ogolnie hujkowy mam dzień i dlatego.Jutro prwnie przejdzie(mam nadzieje .Uciekam z marny spac
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155689 przez Dorciaition
Znalazłam na razie na szybkiego coś takiego
allegro.pl/sterylizator-parowy-philips-a...lka-i1702445285.html
Na pewno dostanę od bratowej podgrzewacz, choć nie wiem czy mi się przyda
Ola słodkie bodziaki
Luśka odpocznij sobie dziś, a juterko mam nadzieję, że humor się poprawi. Główka do góry
Na pewno dostanę od bratowej podgrzewacz, choć nie wiem czy mi się przyda
Ola słodkie bodziaki
Luśka odpocznij sobie dziś, a juterko mam nadzieję, że humor się poprawi. Główka do góry
Moderatorzy: ilona