- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155545 przez Aleksandra
Vestusia okazało się, że jednak nie jest w ciąży Co do kotka to na pewno nie ominie nas wizyta u weterynarza. Poza tym bakterie toxo z reguły są w kale, surowym mięsie a wyjmowaniem z kuwety zajmuje się Zbyszek Nie boję się zarażenia.
Suari gratuluję synka
My właśnie wróciliśmy z zakupów. Kupiliśmy grzejniki do domu a na koniec owoce (malinki, śliwki i czereśnie). Kotek bawi się na dworze bo cały dzień praktycznie spał, ale zaraz go stamtąd zabiorę bo mój chrześniak nie ma wyczucia w zabawie z małymi zwięrzątkami
Suari gratuluję synka
My właśnie wróciliśmy z zakupów. Kupiliśmy grzejniki do domu a na koniec owoce (malinki, śliwki i czereśnie). Kotek bawi się na dworze bo cały dzień praktycznie spał, ale zaraz go stamtąd zabiorę bo mój chrześniak nie ma wyczucia w zabawie z małymi zwięrzątkami
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #155550 przez Dorciaition
Miałyśmy te same typy. Myślałam, że już się zdecydowaliście i coś wpisze do tabelki
Ola, smacznego zajadania owoców
Ola, smacznego zajadania owoców
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155552 przez vestusia
Ola, to dobrze, że piesek jednak nie był w ciąży
Biedny kotek, dzieci tak mają, że nie mają wyczucia i niestety zwierzątka cierpią My jak ostatnio byliśmy nad wodą i znajomych syn biegał z Funią na smyczy, to też musieliśmy mu ją wziąć, bo Funia się zatrzymała, ten leciał dalej i Funia wyleciała w powietrze na smyczy. Masakra, no ale.... tak czy inaczej zabawy z dziećmi lubi.
Ja rozumiem, że kuwetką zajmuje się ktoś inny, ja już tak mam, że ostrożności nigdy za wiele. Choć takiego małego kociaka bym chciała
Obiad zrobiłam a Piotrek o dziwo był punktualnie.
Zbieramy się do teściów.
Wklejam zdjęcia mojego badzioszka z dnia dzisiejszego - 21 tydzień i 5 dzień ciąży. Tylko proszę nie śmiejcie się, bo robię się naprawdę coraz większa
No i czekam na kolejne zdjęcia odważnych ciężarówek
.
Biedny kotek, dzieci tak mają, że nie mają wyczucia i niestety zwierzątka cierpią My jak ostatnio byliśmy nad wodą i znajomych syn biegał z Funią na smyczy, to też musieliśmy mu ją wziąć, bo Funia się zatrzymała, ten leciał dalej i Funia wyleciała w powietrze na smyczy. Masakra, no ale.... tak czy inaczej zabawy z dziećmi lubi.
Ja rozumiem, że kuwetką zajmuje się ktoś inny, ja już tak mam, że ostrożności nigdy za wiele. Choć takiego małego kociaka bym chciała
Obiad zrobiłam a Piotrek o dziwo był punktualnie.
Zbieramy się do teściów.
Wklejam zdjęcia mojego badzioszka z dnia dzisiejszego - 21 tydzień i 5 dzień ciąży. Tylko proszę nie śmiejcie się, bo robię się naprawdę coraz większa
No i czekam na kolejne zdjęcia odważnych ciężarówek
.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez vestusia.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155559 przez Dorciaition
Jejku Vestusia ale świetny I faktycznie sporo urósł od ostatniego zdjecia To fajno- niech rośnie maluszek
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155564 przez vestusia
Ech Dorcia, ja mam powoli doła. Tzn. nie tak do końca, ale nie opycham się jedzeniem, jem normalnie, chyba minął mi ten atak głodu i obżarstwa. Waga pokazuje już 65 kg, masakra jakaś. A gdzie tam jeszcze 4 miesiące. Ech Dzisiaj mnie dzidziol jakoś mało przyjemnie kopał, w coś musiał mnie tam ostro kopać, bo aż mnie bolało... grrr.... I dziś chyba nie ma spania ta moja dzidzia, ciągle ją czuję jak się rusza, brzuchol mi faluje.... ech
Pokażcie swoje brzucholki
Pokażcie swoje brzucholki
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155570 przez Aleksandra
Vestusia brzusio śliczne !! Ja też rosnę w oczach. Ty przy mnie to jesteś piórko, ja ważę 76 kg A mój etap obżarstwa już minął.... Na szczęście waga poszła mi tylko w brzuch i cycki, reszta została bez większych zmian
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155586 przez Suari
Dorcia- mzoesz wrzucic do tabelki wszystkie imiona wcale się nie obrażę
vestusia- super brzuszek, a jesli chodzi o moją kolejną wizytę to już wpisałaś i możesz usunąć datę tę dzisiejszej
i nie mówcie, że dużo ważycie, bo tak ma być ja też się przejmowałam, ale stwierdziłam, że będę się później martwić moją wagą, byle wszystko teraz było dobrze. i też wcale dużo nie jem, czasami apetytu nie mam i zmuszam się do zjedzenia, a waga idzie w górę. teraz to mamy tylko myśleć o naszych dzidkach
vestusia- super brzuszek, a jesli chodzi o moją kolejną wizytę to już wpisałaś i możesz usunąć datę tę dzisiejszej
i nie mówcie, że dużo ważycie, bo tak ma być ja też się przejmowałam, ale stwierdziłam, że będę się później martwić moją wagą, byle wszystko teraz było dobrze. i też wcale dużo nie jem, czasami apetytu nie mam i zmuszam się do zjedzenia, a waga idzie w górę. teraz to mamy tylko myśleć o naszych dzidkach
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155595 przez Dorciaition
Vestusia kochana to wspaniale, że dzidzia się tak rusza. Zazdroszcze Tobie, bo mi jeszcze brzuch nie faluje. A bolące kopniaki będa pewnie już do końca. Dzidzia coraz większa wiec kopie coraz mocniej.
A wagą się nie przejmuj. Ja mam 72 kg. Przytyłam 2, więc nie taka tragedia, ale waga spora (zostało mi 5 kg z poprzedniej ciąży). Tak jak Suari mówi, później będziemy się tym martwić. Przy dzidzi dużo ruchu będzie, wiec szybko zrzucimy.
Ola u Ciebie widać, że w brzuszek tylko poszło bo szczuplutka jesteś, zresztą Ty Vestusia też, o Suari nie wspomnę
Kobietki główki do góry. Kupcie cosik na allegro, a humorek na pewno się poprawi
Ja dziś strasznie senna i nogi mi drętwieją. Idę się kąpać już.
A wagą się nie przejmuj. Ja mam 72 kg. Przytyłam 2, więc nie taka tragedia, ale waga spora (zostało mi 5 kg z poprzedniej ciąży). Tak jak Suari mówi, później będziemy się tym martwić. Przy dzidzi dużo ruchu będzie, wiec szybko zrzucimy.
Ola u Ciebie widać, że w brzuszek tylko poszło bo szczuplutka jesteś, zresztą Ty Vestusia też, o Suari nie wspomnę
Kobietki główki do góry. Kupcie cosik na allegro, a humorek na pewno się poprawi
Ja dziś strasznie senna i nogi mi drętwieją. Idę się kąpać już.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155597 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155611 przez Dorciaition
Hej Kima. Fajnie, że do nas trafiłaś Za chwilkę wpisze Cię w tabelkę.
znasz już płeć maluszka, kiedy masz wizytę? Opowiadaj
znasz już płeć maluszka, kiedy masz wizytę? Opowiadaj
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155617 przez Aleksandra
Witam nową mamusię
Dorcia masz bardzo ładny brzuszek i wcale nie jest najmniejszy. Ja też się nie przejmuję teraz wagą bo nic mi to nie da a po porodzie zrzucę Ja jeszcze nie widzę ruchów dziecka na brzuchu bo leży na dole a tam nie widzę co się dzieje Ale na pewno niedługo zobaczę Mój kot widział a jego mina była bezcenna....."co to tam się ruszyło??"
Dorcia masz bardzo ładny brzuszek i wcale nie jest najmniejszy. Ja też się nie przejmuję teraz wagą bo nic mi to nie da a po porodzie zrzucę Ja jeszcze nie widzę ruchów dziecka na brzuchu bo leży na dole a tam nie widzę co się dzieje Ale na pewno niedługo zobaczę Mój kot widział a jego mina była bezcenna....."co to tam się ruszyło??"
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155619 przez kima
Miło mi
Nie znam płci, idę na USG połówkowe za niecałe 2 tygodnie, więc wtedy Wam napiszę. Już się nie mogę doczekać, czasem mi się wydaje, że będzie synek, a czasem, że córeczka, najważniejsze, żeby było zdrowe, bo mam problemy z pęcherzem. Dzisiaj byłam u mojej lekarki i okazało się, że wyszły mi liczne bakterie w moczu i zapisała mi Cipronex. Na ulotce oczywiście pisze, żeby nie brać w ciąży, ale co zrobić, pozostało mi ufać lekarzowi, bo już drugi raz mnie to złapało, a gdy nie będę brała tych leków, to może spowodować przedwczesny poród.. ehh też miałyście takie problemy? Pozdrawiam.
Nie znam płci, idę na USG połówkowe za niecałe 2 tygodnie, więc wtedy Wam napiszę. Już się nie mogę doczekać, czasem mi się wydaje, że będzie synek, a czasem, że córeczka, najważniejsze, żeby było zdrowe, bo mam problemy z pęcherzem. Dzisiaj byłam u mojej lekarki i okazało się, że wyszły mi liczne bakterie w moczu i zapisała mi Cipronex. Na ulotce oczywiście pisze, żeby nie brać w ciąży, ale co zrobić, pozostało mi ufać lekarzowi, bo już drugi raz mnie to złapało, a gdy nie będę brała tych leków, to może spowodować przedwczesny poród.. ehh też miałyście takie problemy? Pozdrawiam.
Moderatorzy: ilona