- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #155970 przez luska
hej laseczki.
U mnie dzis troche lepiej ale maż się zmobilizowała i od rana nade mna skacze Wczoraj nie wytrzymałam powiedziałam mu , ze będzie drugi syn.Ten oczywiście , ze wiedział i czego ja się spodziewałam No i poczuł w końcu on ruch wiec ogólnie był w niebo wzięty.A mi powoli humor się poprawia.Chociaż jak by nie przejął kontroli dziś nad Olusie to nie wiem jak bym chodziła a tak to się sprzątaniem zajęłam i jakoś leci.
Te żyrafki sa wprost przecudne Dziewczyny trzymajcie jak by co te linki
Docia dawaj przepis na ta zupkę, bo mnie zaciekawiłaś składnikami
Kima lekarze wiedza chyba co robią wiec się nie martw a jak tak ci to meczy to zadzwon do gina i powiedz , ze masz obawy itd
Uciekam dalej ogarniac
U mnie dzis troche lepiej ale maż się zmobilizowała i od rana nade mna skacze Wczoraj nie wytrzymałam powiedziałam mu , ze będzie drugi syn.Ten oczywiście , ze wiedział i czego ja się spodziewałam No i poczuł w końcu on ruch wiec ogólnie był w niebo wzięty.A mi powoli humor się poprawia.Chociaż jak by nie przejął kontroli dziś nad Olusie to nie wiem jak bym chodziła a tak to się sprzątaniem zajęłam i jakoś leci.
Te żyrafki sa wprost przecudne Dziewczyny trzymajcie jak by co te linki
Docia dawaj przepis na ta zupkę, bo mnie zaciekawiłaś składnikami
Kima lekarze wiedza chyba co robią wiec się nie martw a jak tak ci to meczy to zadzwon do gina i powiedz , ze masz obawy itd
Uciekam dalej ogarniac
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #155972 przez luska
Sauri jak ty masz brzusio malutki Dobrze pewnie bedziesz miała taka ładniutka piłeczke
A miałam o sterylizatorze napisać .Mam właśnie ten aventa i moja rada jest taka , ze szkoda kasy lepiej wydać na np wanienkę fisher price bo z tego zakupy najbardziej chyba byłam zadowolona
A miałam o sterylizatorze napisać .Mam właśnie ten aventa i moja rada jest taka , ze szkoda kasy lepiej wydać na np wanienkę fisher price bo z tego zakupy najbardziej chyba byłam zadowolona
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155974 przez aniaa_
Witam wszystkie
U mnie też dzisiaj pogoda cudna i też zaraz sie biorę za pranie i sprzątanie, bo "kontrola sanepidu" zapowiedziała sie jednak jutro a nie dzisiaj
Suari śliczny brzuszek, rzeczywiście TEN CZAS LECI, dzisiaj rano tak sobie leżałam i sie zastanawiałam która z nas pierwsza sie wypakuje i która juz w październiku
U mnie też dzisiaj pogoda cudna i też zaraz sie biorę za pranie i sprzątanie, bo "kontrola sanepidu" zapowiedziała sie jednak jutro a nie dzisiaj
Suari śliczny brzuszek, rzeczywiście TEN CZAS LECI, dzisiaj rano tak sobie leżałam i sie zastanawiałam która z nas pierwsza sie wypakuje i która juz w październiku
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155975 przez Suari
Dobrze Luska, że już u ciebie lepiej. A jeszcze zobaczysz ile radości przysporzy ci drugi synek i będziesz pewnie to wspominać
A gdzieś TyszAnka zniknęła, czyżby te kosze ją tak pochłonęły
Dorcia- a mężowi to najlepiej nie mówić co dodaje się do potraw, bo jescze nie spróbuje, a tylko od razu stwierdzi, że mu nie smakuje i nie będzie jadł
A gdzieś TyszAnka zniknęła, czyżby te kosze ją tak pochłonęły
Dorcia- a mężowi to najlepiej nie mówić co dodaje się do potraw, bo jescze nie spróbuje, a tylko od razu stwierdzi, że mu nie smakuje i nie będzie jadł
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155979 przez Suari
Ale ten mój brzuch to tylko po śniadaniu, na koniec dnia ma pokaźniejsze rozmiary
I zdjęcie robiłam sama, więc może nie odzwierciedla moich rzeczywistych rozmiarów, jak mój M zrobi to wrzucę.
I zdjęcie robiłam sama, więc może nie odzwierciedla moich rzeczywistych rozmiarów, jak mój M zrobi to wrzucę.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Suari.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #155990 przez vestusia
Dżem dobry wszystkim ))
Dorcia Kochana, widziałam już te śpioszki, półśpoiszki w żyrafki Ja to mam pierdolca na punkcie tych żyrafek. Pokazałam Piotrkowi, powiedział, że te mu się nie podobają. Ale nic nie szkodzi, bo mnie się podobają i takie zamówię. Ale niestety muszę poczekać 2 tygodnie do wypłaty, bo i tak licytuję pajacyki na allegro i kasy mi zabraknie
Luska Kochana, wiedziałam, że rano humorek będzie inny Wiesz, zawsze możecie próbować po raz trzeci trafić w dziewczynkę Wiem, że trzeba przed owulacją trafiać
Suari Kruszynko, jaki brzusio ładny i zgrabny. Faktycznie jeszcze malutki jak na 6 miesiąc, ale jak dla mnie to nic tylko się cieszyć - nie przybędzie Ci zbyt wielu kg no i będzie naprawdę ślicznie wyglądać
Dorcia też słyszałam o tej zupie z serków topionych, podobno rewelacyjna. Ja kiedyś próbowałam zrobić sos serowy też na bazie serków topionych, niby z przepisu korzystałam, ale wyszedł okropny. Już więcej nie próbowałam
Ja dzisiaj wreszcie się wyspałam. Wczoraj rozmawiałam z siostrą Piotrka, ona mi mówiła, że przez obie ciąże spała zawsze na prawym boku, bo tak jej było wygodnie i wszystko było w porządku. Przed snem ułożyłam się więc tak, jak jest mi wygodnie i ... zasnęłam od razu i spałam do 10 Jej, czuję się świetnie
Dorcia Kochana, widziałam już te śpioszki, półśpoiszki w żyrafki Ja to mam pierdolca na punkcie tych żyrafek. Pokazałam Piotrkowi, powiedział, że te mu się nie podobają. Ale nic nie szkodzi, bo mnie się podobają i takie zamówię. Ale niestety muszę poczekać 2 tygodnie do wypłaty, bo i tak licytuję pajacyki na allegro i kasy mi zabraknie
Luska Kochana, wiedziałam, że rano humorek będzie inny Wiesz, zawsze możecie próbować po raz trzeci trafić w dziewczynkę Wiem, że trzeba przed owulacją trafiać
Suari Kruszynko, jaki brzusio ładny i zgrabny. Faktycznie jeszcze malutki jak na 6 miesiąc, ale jak dla mnie to nic tylko się cieszyć - nie przybędzie Ci zbyt wielu kg no i będzie naprawdę ślicznie wyglądać
Dorcia też słyszałam o tej zupie z serków topionych, podobno rewelacyjna. Ja kiedyś próbowałam zrobić sos serowy też na bazie serków topionych, niby z przepisu korzystałam, ale wyszedł okropny. Już więcej nie próbowałam
Ja dzisiaj wreszcie się wyspałam. Wczoraj rozmawiałam z siostrą Piotrka, ona mi mówiła, że przez obie ciąże spała zawsze na prawym boku, bo tak jej było wygodnie i wszystko było w porządku. Przed snem ułożyłam się więc tak, jak jest mi wygodnie i ... zasnęłam od razu i spałam do 10 Jej, czuję się świetnie
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156021 przez Aleksandra
Dokumenty się nie znalazły ale wyszło na jaw, że to lekarka je gdzieś zapodziała....zaczynamy się do tego przyzwyczajać...
Suari ale masz malusi brzusio. Dorcia widzisz - nie jesteś najmniejsza !!
A jak się robi zupkę z serków topionych??
Suari ale masz malusi brzusio. Dorcia widzisz - nie jesteś najmniejsza !!
A jak się robi zupkę z serków topionych??
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156043 przez kima
Suari masz malutki brzusiunio, jak moja siostra wróci z wycieczki też Wam pokaże mój brzusio, tyle że do Suari brakuje mi 2 tygodnie, a brzusio mam chyba większy..
Ale fajnie, że się tu zalogowałam, w końcu mam z kim wymieniać doświadczenia i miło popatrzeć na takie brzusia.. ciekawe jakie będą nasze Dzieciaczki, fajnie, że znacie już płeć.. ja już nie moge wytrzymać do czwartku!
A co do tej zupki z serków topionych to jest pyszna, moja teściowa taką robi, jest naprawdę smaczna, a facetom naprawdę nie ma co mówić o składnikach, bo nawet nie tkną
pranie zrobione, więc zabieram się za przebieranie koperku z działki, takiego bez nawozu dla Dzidziusia ))
pozdróweczki Laseczki
Ale fajnie, że się tu zalogowałam, w końcu mam z kim wymieniać doświadczenia i miło popatrzeć na takie brzusia.. ciekawe jakie będą nasze Dzieciaczki, fajnie, że znacie już płeć.. ja już nie moge wytrzymać do czwartku!
A co do tej zupki z serków topionych to jest pyszna, moja teściowa taką robi, jest naprawdę smaczna, a facetom naprawdę nie ma co mówić o składnikach, bo nawet nie tkną
pranie zrobione, więc zabieram się za przebieranie koperku z działki, takiego bez nawozu dla Dzidziusia ))
pozdróweczki Laseczki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156048 przez Dorciaition
Suari brzuszek cudny Ty to zgrabniutka jesteś I faktycznie już 6 miesiąc. Nie długo będziemy rodzić
Luśka cieszę się, że dziś humorek lepszy A z tym sterylizatorem to mi dałaś teraz do myślenia. Choć pewnie nie wytrzymam i tak go zakupię
Zresztą przy Was to się nie da nie kupować Kima od wczoraj dopiero u nas, a już się zaraża
Vestusia ma rację- Luśka do trzech razy sztuka
Aniaa masz przynajmniej więcej czasu na przygotowania do kontroli, hi hi Ja dziś też pościele piorę i ogólnie mam zamiar porządki zrobić. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce
Co do zupki, to dam Wam przepis jeśli wyjdzie Wolę sama wcześniej spróbować niż mieć Was na sumieniu A z tym mężem to macie rację- lepiej mu wcześniej nie mówić.
Własnie TyszAnka się mało odzywa, Iva zaginęła, Anakol, no i Anaconda
Madziaska kochana czekamy na wieści.
Luśka cieszę się, że dziś humorek lepszy A z tym sterylizatorem to mi dałaś teraz do myślenia. Choć pewnie nie wytrzymam i tak go zakupię
Zresztą przy Was to się nie da nie kupować Kima od wczoraj dopiero u nas, a już się zaraża
Vestusia ma rację- Luśka do trzech razy sztuka
Aniaa masz przynajmniej więcej czasu na przygotowania do kontroli, hi hi Ja dziś też pościele piorę i ogólnie mam zamiar porządki zrobić. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce
Co do zupki, to dam Wam przepis jeśli wyjdzie Wolę sama wcześniej spróbować niż mieć Was na sumieniu A z tym mężem to macie rację- lepiej mu wcześniej nie mówić.
Własnie TyszAnka się mało odzywa, Iva zaginęła, Anakol, no i Anaconda
Madziaska kochana czekamy na wieści.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156060 przez vestusia
Kima U nas jest wesoło, zawsze zabawnie, dużo piszemy i trzeba być na bieżąco Wymieniamy się fotkami brzuszków, ciuszków, jedzonka, wszystkiego, co możliwe, he, he Takie już jesteśmy Ja też bardzo się cieszę, że Was tutaj mam
Siedzę nad moją cholerną tabelką z wizytami. Chcę dopisać Kimę i wkurzam się i chyba zrobię tabelkę na nowo. Robię w photoshopie i coś mi nie wychodzi dodanie kolejnej pozycji, he, he Zaraz coś wykombinuję.
My wczoraj porozmawialiśmy z siostrą Piotrka no i wyjaśniliśmy im, że nie dostaniemy tak ogromnego kredytu. Wszystko jest ok, możemy tutaj na razie mieszkać, a sami będziemy się rozglądać za mieszkaniem do wynajęcia. W grę wchodzą 2 pokoje i na co najwyżej 2 piętrze. Wyżej nie wejdę, a obecne 4 piętro mnie wykańcza.... Cieszę się w sumie, bo będzie mniej wchodzenia po schodach, mniejsze mieszkanie czyli mniej sprzątania ha, ha A może za rok, dwa, kupimy sobie coś swojego
Siedzę nad moją cholerną tabelką z wizytami. Chcę dopisać Kimę i wkurzam się i chyba zrobię tabelkę na nowo. Robię w photoshopie i coś mi nie wychodzi dodanie kolejnej pozycji, he, he Zaraz coś wykombinuję.
My wczoraj porozmawialiśmy z siostrą Piotrka no i wyjaśniliśmy im, że nie dostaniemy tak ogromnego kredytu. Wszystko jest ok, możemy tutaj na razie mieszkać, a sami będziemy się rozglądać za mieszkaniem do wynajęcia. W grę wchodzą 2 pokoje i na co najwyżej 2 piętrze. Wyżej nie wejdę, a obecne 4 piętro mnie wykańcza.... Cieszę się w sumie, bo będzie mniej wchodzenia po schodach, mniejsze mieszkanie czyli mniej sprzątania ha, ha A może za rok, dwa, kupimy sobie coś swojego
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156084 przez Batmanik
Witam!!!
u nas mialo grzac dzis ale cos sie im nie sprawdzilo:)
a widze ze dzis dzien porzadlow ja juz wisnie nazrywalam posciele przepralam wysprzatalam i teraz odpoczywam poki maly spi:)
dokladnie czas leci ale nie dociera do mnie ze to 6 miesiac zdaje mi sie ze mam mnostwo czasu a tu tyle do zrobienia wozek wyprac ciuszki posortowac ach...
co do zupy tez chyba nie zjadlabym jak uslyszalam co to ale gdybym nie wiedziala to moze i posmakowalaby mi;)
ide polezec troszke:)poki moge;)
u nas mialo grzac dzis ale cos sie im nie sprawdzilo:)
a widze ze dzis dzien porzadlow ja juz wisnie nazrywalam posciele przepralam wysprzatalam i teraz odpoczywam poki maly spi:)
dokladnie czas leci ale nie dociera do mnie ze to 6 miesiac zdaje mi sie ze mam mnostwo czasu a tu tyle do zrobienia wozek wyprac ciuszki posortowac ach...
co do zupy tez chyba nie zjadlabym jak uslyszalam co to ale gdybym nie wiedziala to moze i posmakowalaby mi;)
ide polezec troszke:)poki moge;)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156092 przez Aleksandra
Ja uwielbiam takie nowości ale przed mężem ukryję jaka to zupa bo nie będzie chciał zjeść
Ja na reszcie mogę sobie odpocząć i się relaksować po pracy. Nawet mam zapał do malowania pomieszczeń w domku Mam trochę zaległości w różnych drobiazgowych sprawach chociażby sprzątanie w szafie z butami i drobiazgami, uzupełnienie dziennika domowego (mam w nim np telefony i wymiary ponieszczeń)
Ja na reszcie mogę sobie odpocząć i się relaksować po pracy. Nawet mam zapał do malowania pomieszczeń w domku Mam trochę zaległości w różnych drobiazgowych sprawach chociażby sprzątanie w szafie z butami i drobiazgami, uzupełnienie dziennika domowego (mam w nim np telefony i wymiary ponieszczeń)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156143 przez Dorciaition
Dziewczyny zrobiłam zupę i musze Wam powiedzieć, że jest bardzo dobra.
A więc:
2 kostki rosołowe, liść laurowy, ziele angielskie, 2 ząbki czosnku wyciśniete, 2 serki śmietnakowe Hochland. Chwilę się pogotowało, a póżniej dodałam jeszcze kilka potartych pieczarek i potartych marchewek. Sól i pieprz oczywiście. No i z 15 minut pogotować.
Je się z makaronem
Ciekawe do mój powie
Ja już wyprana, wysprzątana Zaliczyłam pocztę- ale upał.
Vestusia mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego. A później może i coś swojego
A my ciągle w tv słuchamy jak Frank szaleje, oj
A więc:
2 kostki rosołowe, liść laurowy, ziele angielskie, 2 ząbki czosnku wyciśniete, 2 serki śmietnakowe Hochland. Chwilę się pogotowało, a póżniej dodałam jeszcze kilka potartych pieczarek i potartych marchewek. Sól i pieprz oczywiście. No i z 15 minut pogotować.
Je się z makaronem
Ciekawe do mój powie
Ja już wyprana, wysprzątana Zaliczyłam pocztę- ale upał.
Vestusia mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego. A później może i coś swojego
A my ciągle w tv słuchamy jak Frank szaleje, oj
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona