BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156816 przez Dorciaition
:lol:

Jeju jestem w szoku dziś :) "Idę" na zakupy ;)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #156820 przez Aleksandra
Dorcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toxo sie nie martw, będzie dobrze :)
13 lata 5 miesiąc temu #156825 przez aniaa_
Cześć dziewczyny,

ja tylko na chwilke bo u mnie kontrola :laugh: miala być od dzisiaj a przyjechała wczoraj o 22!! jak ja uwielbiam takie niespodzianki :laugh:
Ja dzisiaj o dziwo samopoczucie nawet nawet mimo, że wstałam o 7 bo musiałam jechać na morfologie , mocz i odczyn coombsa, a okazało sie ze ten odczyn robia tylko w poniedziałki, srody i piątki, a na wyniki czeka sie 10 dni !!! Jak za komuny!!!! A wizytę mam 21 lipca, kurczę, no ale cóż najważniejsze, że będzie zrobione.

Dorcia gratuluję córci. przecudna :woohoo:
Madza to prawda nie ma to jak na swoim, ja na poczatku też cierpiałam jak mieszkalam z teściami, nie ma jak pierdnąć :laugh: I cieszę sie że z bakteriami coraz lepiej oby tak dalej :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #156833 przez Dorciaition
O kurka Aniaa no to faktycznie niespodzianka. Dobrze, że tylko 1 dzień wcześniej, a nie tydzień ;)

U Was też taka okropna pogoda?

13 lata 5 miesiąc temu #156835 przez Batmanik
Dorcia gratuluje!!!!!!!!!!! ale sie cieszymy hehe :lol:
ale nie powiecie ze nie ma ze w listopadzie rodzi sie wiecej dziewczynek :unsure: chyba cos w tym jest ja w to wierze przynajmniej:)
moj moze w sierpniu zjedzie moze we wrzesniu nie wiadomo:( a jak skoncza wieze i pojda na lazienki to moze zjedzie znow na pare dni...
ale odkad mam te swoje 4 katy wypasione heh to jakos mi lzej jest niz mieszkanie u rodzicow czy wspolna kuchnia z jega mama...to moze nie to samo co osobne mieszkanie ale jest juz lepiej :) o chodzenu na golasa juz mowilam mojemu kiedys jaka to swoboda byc na swoim...
13 lata 5 miesiąc temu #156837 przez aniaa_
No niestety pada od rana :(
dokładnie dobrze , że nie tydzień wcześniej :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156852 przez madziaska
U mnie sie chmurzy i chlodniej sie robi....
I na twarzy mnie wypryszczylo, chyba przez te slodycze ktore wczoraj pochlonelam ;)
13 lata 5 miesiąc temu #156856 przez Dorciaition
U mnie cały czas pochmurnie. Nie wiadomo co robić :/ Ja na allegro siedze. Co Madziaska z tych rzeczy kupiłaś jeszcze byś polecała? :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #156868 przez madziaska
Dorcia ten kombinezonik tez fajny, wzielam ecru, jest jasny wiec jesli zdecydujemy sie na chrzest wczesnie moge go zalozyc... Kurcze wszystko mi sie podoba ;)
13 lata 5 miesiąc temu #156883 przez Dorciaition
Kombinezoników mam bodajże 3, wiec na razie się wstrzymam. W koszyku mam już 18 rzeczy :ohmy: za 350 zł. Poczekam na Krzyśka lepiej ;)
Myśle nad tym termometrem do mierzenia temperatury przez uszko. Nie wiem

13 lata 5 miesiąc temu #156885 przez Aleksandra
U mnie w końcu wyszło słoneczko i zapowiada sie upał. Ja też siedzę na allegro, może coś fajnego wypatrzę :)
13 lata 5 miesiąc temu #156887 przez Batmanik
a u mnie wlasnie leje a ja na zakupy chcIALAM JECHAC JAK IGOR WSTANIE :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #156888 przez madziaska
Dorcia jatez zastanawiam sie nad tym termometrem, siostra mowi, ze warto kupic... A za ile znalazlas i jakiej firmy???
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156907 przez Dorciaition
No właśnie chyba go zakupię, ale nie wiem jaki :/ Na razie tylko przy oglądaniu rzeczy tej kobietki ten ujrzałam ;) allegro.pl/termometr-elektr-do-czola-i-u...ono-i1712114108.html

a tu widzę, że ten sporo osób kupuje allegro.pl/termometr-aqua-therm-14w1-nie...gin-i1666311211.html wiec pewnie dobry jest.
Chyba właśnie na ten bym się zdecydowała

13 lata 5 miesiąc temu #156915 przez madziaska
Siostra ma Brauna, ale on kosztuje jakies 200 zł. Nie wiem czy za firme sie placi, czy naprawde jest taki dobry.... zostawie to sobie na pozniej ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia