- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157265 przez madziaska
Sauri u mnie sie nie potwierdzila, mialam suwaczek niebieski, a jest cipulinda NO chyba, ze jutro Hania okaze sie Heńkiem
Dorcia nie masz co robic, to wpadaj do mnie na kawke
Ja tez obliczalam kiedy WAM wskoczy 6, wyszlo ze za dwa dni, czyli u mnie za 8
Dorcia a jaka duza jest juz Twoja mala??? Ile wazy???
Dorcia nie masz co robic, to wpadaj do mnie na kawke
Ja tez obliczalam kiedy WAM wskoczy 6, wyszlo ze za dwa dni, czyli u mnie za 8
Dorcia a jaka duza jest juz Twoja mala??? Ile wazy???
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157287 przez Aleksandra
Minęła mi złośc na męża bo byłam na zakupach dla kotka Kupiłam mu kuwetę, żwirek, chrupki juniorki i jakoś mi się humor poprawił
U mnie pada, ale jest nadal parno więc pewnie będzie burza. Idę zaraz na budowę, może coś pomogę mężowi, a niech mu tam będzie
Ja nie wiem kiedy wskoczy mi 6 miesiąc, muszę sprawdzić
Idę na budowę. Odezwę się później
U mnie pada, ale jest nadal parno więc pewnie będzie burza. Idę zaraz na budowę, może coś pomogę mężowi, a niech mu tam będzie
Ja nie wiem kiedy wskoczy mi 6 miesiąc, muszę sprawdzić
Idę na budowę. Odezwę się później
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157300 przez Dorciaition
Suari ja też miałam niebieski suwaczek
Oj Madziaska chętnie bym wpadła, ale jak bym teraz wyruszyła to załapałabym się chyba na śniadanko
Dzidzia (córcia moja- nie mogę sie przyzwyczaić) ma 390 gram, a jaka długa to nie wiem.
Ach mąż mnie wkurzył. Opowiedziałam mu o zakupach na allegro. A on, że mam jeszcze poczekać, bo zonwu nakupuje, a potem co z tym. W takim razie kazałam mu już zamawiać pomnik.
Widze, że jest mu teraz głupio, ale mam to gdzieś. Niech myśli najpier, a potem gada.
A co Wy dziewczynki robicie w dzień?
Głupio mieszkać w obcym mieście, nie znając nikogo. Dopiero za tydzień umówiłam się z koleżankami z pracy. A w ostatni weekend lipca jedziemy na domek ze znajomymi.
Ola, kobiecie to nawet zakuoy dla kotka poprawią humor
A 6 miesiąc na suwaczku wskoczyłby Tobie dzisiaj
Oj Madziaska chętnie bym wpadła, ale jak bym teraz wyruszyła to załapałabym się chyba na śniadanko
Dzidzia (córcia moja- nie mogę sie przyzwyczaić) ma 390 gram, a jaka długa to nie wiem.
Ach mąż mnie wkurzył. Opowiedziałam mu o zakupach na allegro. A on, że mam jeszcze poczekać, bo zonwu nakupuje, a potem co z tym. W takim razie kazałam mu już zamawiać pomnik.
Widze, że jest mu teraz głupio, ale mam to gdzieś. Niech myśli najpier, a potem gada.
A co Wy dziewczynki robicie w dzień?
Głupio mieszkać w obcym mieście, nie znając nikogo. Dopiero za tydzień umówiłam się z koleżankami z pracy. A w ostatni weekend lipca jedziemy na domek ze znajomymi.
Ola, kobiecie to nawet zakuoy dla kotka poprawią humor
A 6 miesiąc na suwaczku wskoczyłby Tobie dzisiaj
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157314 przez vestusia
Ale sobie pospałam
Dorcia, też Krzysiek ma teksty. Zapewne martwi się, ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Nie możesz się umartwiać i "czekać" na najgorsze, bo teraz MUSI i BĘDZIE wszystko dobrze. Mój Piotrek też mi gadał wcześniej różne takie rzeczy, opowiadał historie mrożące krew w żyłach, itd. Ale ja mu powiedziałam krótko - nie jestem przesądna i jak ma tak mówić, to niech nie mówi w ogóle.
Twój Krzysiek na pewno wie, że głupio powiedział, na pewno nie tak to miało zabrzmieć. Zapewne też martwi się czy wszystko będzie dobrze, ale chce jak najlepiej. Facet niestety najpierw zrobi/powie, a potem pomyśli.
Dorcia, avatarek śliczny
Ola, na facetów to my się niestety ciągle musimy złościć. Na szczęście kobieta istotka prosta - wystarczy wypad do sklepu (obojętnie jakiego) i już humor lepszy Hi, hi
Teoria suwaczkowa jest w takim razie mało wiarygodna. Pozostanie teoria przewidywanej daty porodu he, he Ciekawe co u Kimy i u mnie siedzi w brzuszku. Dowiem się ostatnia, grrrr O ile się dowiem
Dorcia, też Krzysiek ma teksty. Zapewne martwi się, ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Nie możesz się umartwiać i "czekać" na najgorsze, bo teraz MUSI i BĘDZIE wszystko dobrze. Mój Piotrek też mi gadał wcześniej różne takie rzeczy, opowiadał historie mrożące krew w żyłach, itd. Ale ja mu powiedziałam krótko - nie jestem przesądna i jak ma tak mówić, to niech nie mówi w ogóle.
Twój Krzysiek na pewno wie, że głupio powiedział, na pewno nie tak to miało zabrzmieć. Zapewne też martwi się czy wszystko będzie dobrze, ale chce jak najlepiej. Facet niestety najpierw zrobi/powie, a potem pomyśli.
Dorcia, avatarek śliczny
Ola, na facetów to my się niestety ciągle musimy złościć. Na szczęście kobieta istotka prosta - wystarczy wypad do sklepu (obojętnie jakiego) i już humor lepszy Hi, hi
Teoria suwaczkowa jest w takim razie mało wiarygodna. Pozostanie teoria przewidywanej daty porodu he, he Ciekawe co u Kimy i u mnie siedzi w brzuszku. Dowiem się ostatnia, grrrr O ile się dowiem
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157316 przez Dorciaition
Ech Vestusia szkoda słów. On to po mamie ma. Nie mam zamiaru się denerwować, bo wiem, że teraz wszystko będzie dobrze. Nie dopuszczam innych myśli do siebie.
Kurka, zazdroszczę Tobie snu, bo ja za nic nie potrafię zasnąć w dzień. A chętnie bym się położyła. Teraz czekam na Mamitę, tzn zeby na gadu się odezwała
Vestusia a nie kusi Cię zeby pójśc gdzieś szybciej?
Kurka, zazdroszczę Tobie snu, bo ja za nic nie potrafię zasnąć w dzień. A chętnie bym się położyła. Teraz czekam na Mamitę, tzn zeby na gadu się odezwała
Vestusia a nie kusi Cię zeby pójśc gdzieś szybciej?
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157323 przez vestusia
Ech, Twój Krzysiek na pewno wie, że wszystko będzie dobrze, po prostu się martwi. Zresztą, Ty pewnie niemniej niż on, ale tak, jak piszesz - teraz musi być dobrze i nie ma innej opcji. Na pewno Cię przeprosi za swoje zachowanie, bo może i nie chciał źle, ale naprawdę źle wyszło..
Ech Dorcia co do tego lekarza, to kusi mnie i to ogromnie. Tym bardziej, że mam przeczucie, że na następnej wizycie dzidzia znowu się tak ułoży (bo wydaje mi się, że jest tak samo ułożona jak ostatnio), że nic nie pokaże. Ech. Ale ja tutaj nie znam ani dobrego lekarza, ani nie wiem, który ma na tyle dobry sprzęt, aby zrobić mi dobre badanie. Tak się zastanawiałam, bo np. Ty mówisz, że poszłaś do innego na połówkowe? To może jak już jakiegoś znajdę, to przedzwonię, zapytam czy robi połówkowe, czy ma usg 3D/4D i jeżeli tak, to wtedy się wybiorę? Sama nie wiem, co robić
Ech Dorcia co do tego lekarza, to kusi mnie i to ogromnie. Tym bardziej, że mam przeczucie, że na następnej wizycie dzidzia znowu się tak ułoży (bo wydaje mi się, że jest tak samo ułożona jak ostatnio), że nic nie pokaże. Ech. Ale ja tutaj nie znam ani dobrego lekarza, ani nie wiem, który ma na tyle dobry sprzęt, aby zrobić mi dobre badanie. Tak się zastanawiałam, bo np. Ty mówisz, że poszłaś do innego na połówkowe? To może jak już jakiegoś znajdę, to przedzwonię, zapytam czy robi połówkowe, czy ma usg 3D/4D i jeżeli tak, to wtedy się wybiorę? Sama nie wiem, co robić
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157329 przez Dorciaition
Jeśli ciężko Ci wytrzymać to może poszukaj jakiegoś w necie. Albo tak jak mówisz- to bardzo dobry pomysł. Mi tego gina prywatnego podała dziewczyna z forum.
Kurka, nie wiem. :/ Ja bym chyba nie wytrzymała, ale z drugiej strony 2 tyg szybko zlecą.
Tu jest np gin z 3D www.lit.pl/rusiecki-ryszard-olesnica
Ta ma dosyć dobre opinie, ale nie wiadomo czy usg posiad www.zapolska-wurm-anna.kurujsie.pl/
Vestusia Ty mnie nie słuchaj, tylko zrób jak uważasz Ja Cię nie namawiam
No to faktycznie moja malutka, pomimo tego, że wg usg jest o tydzień mniejsza.
Ha ha, Ty to wszystko na płeć przekładasz Już nie długo się dowiesz
Kurka, nie wiem. :/ Ja bym chyba nie wytrzymała, ale z drugiej strony 2 tyg szybko zlecą.
Tu jest np gin z 3D www.lit.pl/rusiecki-ryszard-olesnica
Ta ma dosyć dobre opinie, ale nie wiadomo czy usg posiad www.zapolska-wurm-anna.kurujsie.pl/
Vestusia Ty mnie nie słuchaj, tylko zrób jak uważasz Ja Cię nie namawiam
No to faktycznie moja malutka, pomimo tego, że wg usg jest o tydzień mniejsza.
Ha ha, Ty to wszystko na płeć przekładasz Już nie długo się dowiesz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157334 przez vestusia
Dorcia, nie wiem z jakich źródeł korzystasz, ale na tego gina się nie natknęłam he, he Zapiszę stronkę i może zadzwonię. Ale chyba jednak poczekam jeszcze troszkę, jak się nie dowiem na następnej wizycie, to pójdę do innego gina i tyle
Uciekam, kolejna inspekcja w drodze. Wpadnę później
Uciekam, kolejna inspekcja w drodze. Wpadnę później
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157338 przez Dorciaition
Może faktycznie Twoja dzidzia jest tak uparta, że nie chce się pokazać. To pewnie nie wina gina. Już sama nie wiem. Ale myślę, że teraz to się już dowiesz
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157340 przez Aleksandra
Faktycznie wychodzi, że dziś wypadł już 6 miesiąc Ale ten czas leci
Uciekłam już budowy. Posprzątałam w sypialni bo Zbyszek będzie malował sufit i kładł panele. Tak się zakurzyłam, że idę zaraz pod prysznic.
Zakupy były, są i będą najlepszym przyjacielem kobiety
Ja następną wizytę mam we wrześniu i już nie mogę się doczekać...może jak wrócę z urlopu w połowie sierpnia to pójdę prywatnie.
Uciekłam już budowy. Posprzątałam w sypialni bo Zbyszek będzie malował sufit i kładł panele. Tak się zakurzyłam, że idę zaraz pod prysznic.
Zakupy były, są i będą najlepszym przyjacielem kobiety
Ja następną wizytę mam we wrześniu i już nie mogę się doczekać...może jak wrócę z urlopu w połowie sierpnia to pójdę prywatnie.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157346 przez Dorciaition
Widzę Olu, że na budowie pracujecie pełną parą. Super. Pewnie nie długo się wprowadzicie i będziecie mogli nago latać po domu
Ja ostatnio wizyty mam co tydzień Teraz czwartku się nie moge doczekać. Ciekawe co powie o wynikach.
Na 4d wybieram się na koniec sierpnia, ale pewnie nie wytrzymam i pójdę ciut szybciej.
Ola leci, leci. To dobrze. Ja już chce listopad i moją kruszynkę.
Ja ostatnio wizyty mam co tydzień Teraz czwartku się nie moge doczekać. Ciekawe co powie o wynikach.
Na 4d wybieram się na koniec sierpnia, ale pewnie nie wytrzymam i pójdę ciut szybciej.
Ola leci, leci. To dobrze. Ja już chce listopad i moją kruszynkę.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157358 przez Aleksandra
Mam cichą nadzieję, że już we wrześniu będziemy u siebie Będę już na L4 więc będę mogła sobie spokojnie odpocząć i zająć się domem.
Dzwoniłam do siostry. W sobotę mają wybudzać Mikołajka i będą sprawdzać czy wszystko jest drożne. Trzymam mocno kciuki. Ma do mnie zadzwonić wieczorem w sobotę to się z wami podzielę nowinami.
Ja też już nie mogę się doczekać swojej malutkiej. Przez kotka mam jeszcze silniejszy instynkt macierzyński bo Whiskas jest jak niemowlę Śpi ja dzidziuś, bawi się jak dziecko i jest takie jeszcze niegramotny
Dzwoniłam do siostry. W sobotę mają wybudzać Mikołajka i będą sprawdzać czy wszystko jest drożne. Trzymam mocno kciuki. Ma do mnie zadzwonić wieczorem w sobotę to się z wami podzielę nowinami.
Ja też już nie mogę się doczekać swojej malutkiej. Przez kotka mam jeszcze silniejszy instynkt macierzyński bo Whiskas jest jak niemowlę Śpi ja dzidziuś, bawi się jak dziecko i jest takie jeszcze niegramotny
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157360 przez Aleksandra
Ostatnio jem bobovity i piję dużo bobofrutów. Kurczę jakie to dobre No i fanta cytrynowa.... Macie jakieś swoje nowe fanaberie pokarmowe?
Moderatorzy: ilona