BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #157389 przez madziaska
Dorcia moze byc na sniadanko ;) A Krzysiek pewnie zle nie chcial, on pewnie tez to przezywa na swoj sposob, moze boi sie uwierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, czego z pewnoscia bardzo pragnie...
Ja mam jutro polowkowe na normalnym usg 2D, ale planujemy isc jak juz pisalam gdzies za dwa tyg na 4D wiec to tak jakby drugie polówkowe, Dorcia myslisz ze bedzie dobrze wiadc dzidzie na 4D za dwa tyg., czy moze lepiej isc pozniej. TY chyba najbardziej sie orientujesz.... A i pokaz co tam na allegro kupilas ;)
Ola czekamy na wiesci o Mikolajku, a domku to Ci zazdroszcze ;) A moje fanaberie pokarmowe to jak od poczatku owoce, w kazdej postaci, chocioaz po niektorych mam gazy, np po nektarynkach i brzoskwiniach ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #157398 przez Aleksandra
Mnie czasami zgaga złapie, ale po Renie mija szybko.

Dorcia twój mąż na pewno to przemyślał i wie, że głupio powiedział. Mój mąż też na początku mówił, że za wcześnie kupuję rzeczy dla dzidziusia ale po pierwszej partii zakupów jaką dostałam zmienił zdanie :)
13 lata 5 miesiąc temu #157433 przez Dorciaition
No właśnie, ja też mam zgagę od wczoraj taką lekką :/ Drażni mnie.
A fanaberie? Sama nie wiem. Kiedyś nie jadłam kolacji, a od kilku dni robię sobie kanapki z serem ;)
Ale mojemu jest głupio. Obudził się i pyta o imię, filmik chciał zobaczyć. Ciekawe jak długo będzie to trwało.
A na allegro jeszcze tego nie kupiłam, bo zepsuł mi humor, ale w koszyku czeka.
Nie wiem czy Wam pokazywać, bo to aż 18 rzeczy.

Madziaska za 2 tygodnie będzie ładnie widać na pewno, jeśli się nie schowa tak jak moja dzisiaj. :) Przy moim Alanku miałam co wizytę 4d i najładniejsze było w 23 tygodniu, dlatego teraz mi też zależało. Ale uparciucha chowała się ;) Pójde za ok 5 tygodni. Gin obiecał, że będzie też dobrze widać. Mam nadzieję.

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #157450 przez Aleksandra
Dorcia fajne te rzeczy kupiłaś. Mój mąż jak zobaczył te wszystkie malusie ubranka to od razu zmiękł :)

Idę się położyc do łóżka. Zmęczona jakoś jestem. I pogoda i praca. Jeszcze tylko jutro i weekend.

Miłej nocki kochane :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #157461 przez Dorciaition
:) Ja też idę się powoli legnąć i książeczkę poczytać :) Do juterka kochane

Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #157462 przez anakol
Cześć dziewczyny :) Ja na razie się nie odzywam, bo mam masę roboty z nadrobieniem Was po trzech dniach niebycia na forum ;) Ale doszłam do wiadomości, że Dorcia będzie miała dziewczynkę! :D WIELKIE GRATULACJE!!!

Poza tym Dorciu, co do twojej tokso to jeśli masz wysokie IgG a IgM w normie, to jets to taka sama sytuacja jaka była u mnie. Ja moją konsultowałam z trzema lekarzami ;) i wszyscy powiedzieli, że to znaczy że byłam zarażona i mam przeciwciała, ale OBECNIE NIE JESTEM CHORA. O tym, czy jest się aktualnie zarażonym, czy nie, świadczy wynik IgM, jeśli ono jest w normie, to nie ma czym się martwić.

Dobra, spadam, bo przez tego posta przegapiłam zakończenie aukcji, którą chciałam licytować. Kurde no.
13 lata 5 miesiąc temu #157464 przez madziaska
Dorcia zakupki super, widze ze u tego samego sprzedawcy co ja ;) Kocyki sa bardzo fajne :) Az mi sie znowu zachcialo kupowac ;) Bylam nawet dzisiaj w pepco, ale nie bylo nic fajnego.... same szmatki zostaly...
13 lata 5 miesiąc temu #157484 przez Dorciaition
Anakol kochana :kiss: :kiss: :kiss: Wracaj do nas :)

Dzięki. Pocieszyłaś mnie troszeczkę. Jak będziesz miała chwilkę prosze napisz jakie miałaś IgG (ja mam 114) Podobno jak jest powyżej 100 to coś nie tak. Ale czytam na różnych stronkach i piszą właśnie tak jak Ty mówisz, więc mam nadzieję, że będzie dobrze.

Madziaska tak u tego samego ze względu na kocyki :) Powstrzymaj się żebyś miała jeszcze co kupować, bo się obkupisz i co później :blink:
Ja mam kupon w Smyku -20% i już mam chęć tam iść, ale jeszcze poczekam chwilkę. :)

Dobra, śmigam, bo dziś cały dzień przed kompem. Buziaki

13 lata 5 miesiąc temu #157503 przez kima
Witam Dziewuszki:)))

Chciałam Wam powiedzieć, że ponad pół godziny nadrabiałam wiadomości od wczorajszego późnego wieczora, Szalone Moje:)

Madziaska, ja oczywiście jem to co zapisał mi lekarz, bo ufam, że on wie co robi. I niestety wiem co przeżywałaś, ja chodziłam siusiać co 15 minut, po 3 kropelki i przy tym widziałam gwiazdy... coś okropnego :huh:

Vestusia dziękuję za zielony w tabeleczce, to mój ulubiony kolor - kolor nadziei - zawsze mi się dobrze kojarzył. I zazdroszczę Ci tego psotnego kotka, bo ja niestety mam uczulenie na sierść i nie mogę mieć takiego słodkiego sierściuszka :dry:

Ola, z własnego doświadczenia wiem, że we dwoje się mieszka rewelacyjnie, już nie dużo Ci zostało, dasz rade. Chodzenie po domy na golasa, albo w majcioszkach to nie są przesadzone opowieści :laugh: :laugh: :laugh: sama tak robie, bo kogo się wstydzić? Pająków na ścianach? hehe :laugh:

Doris GRATULUJĘ, śliczna cipeczka B) mi też się podoba Lilianna, jest takie ponadczasowe B)

Ja już odliczam dni, w przyszły czwartek Wam napiszę co siedzi w moim brzuszku, ciekawość mnie zżera, mój mąż coprawda twierdzi, że będzie miał syna, ale ja nie jestem tego taka pewna. W sumie to nie mam jakiś przeczuć, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, wydawało mi się, że będzie dziewczynka, a teraz już mi się nic nie wydaje - czekam do czwartku i tyle :lol:

U mnie dzisiaj cały dzień upał - lało się ze mnie jak z dzika :lol: a wczoraj wieczorem namoczyłam sobie fasolke i dzisiaj zrobiłam pyszniutką fasolkę po bretońsku, bo już chwile za mną "chodziła" :laugh:

Dziewczynki ja nie miałam jeszcze krzywej cukrowej, więc nie doradzę, ale pewnie da mi na następnej wizycie.

Pozdrawiam, idę pod prysznic, za chwilkę jeszcze coś napiszę:)
13 lata 5 miesiąc temu #157515 przez Dorciaition
Jejku nie moge Wam opuścić ;)

Kima widzisz musisz częściej zaglądać :) Ja to dziś przeginam- cały dzień przed kompem
Kochana- Vestusia ma pieska- Funię, a Ola kotka Whiskasa :) Ale nie dziwię się Tobie- można się pogubić :blink:

Też jestem ciekawa kogo masz w brzuszku :) Jeszcze tydzień i będzie jasne, potem następny tydzień Vestusia i już będziemy wszystkie szalały z zakupami ;)

Ja już naprawdę zmykam ;) Trzymajcie się, miłych snów :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #157539 przez kima
:lol: :lol: :lol: faktycznie, to Ola ma kotka, a Vestusia pieska, sorki Dziewczynki, muszę się wdrożyć :laugh:

Ja też idę już spać, dzisiejszy dzień mnie troche zmęczył, takie upały to ciężka sprawa.

Życzę Wam kolorowych snów, choć pewnie już dawno chrapiecie :kiss:

Do juterka
13 lata 5 miesiąc temu #157544 przez madziaska
Kima najwazniejsze, ze ufasz swojemu lekarzowi, uporamy sie w koncu z naszymi pęcholami ;)
Dorcia probuje sie powstrzymac, zeby bylo jeszcze cos "na potem" ;)
13 lata 5 miesiąc temu #157588 przez kima
Dzień dobry Dziewczynki:))

Ja dzisiaj wstałam wyjątkowo wcześnie, bo przed 7 :ohmy: a przynajmnie tak mi się wydaje, że to środek nocy :lol: obiecałam koleżance, że pójdę z nią na zakupy i tak jakoś mi wyszło.

Madzia, jeszcze będziemy się śmiać z naszych pęcherzy :silly:

Dzisiaj już nie ma takiego upału, tak sądzę, obserwując teraz to co jest za oknem i kompletnie nie wiem w co mam się ubrać :huh: i jeszcze jakaś hamska mucha mi wpadła do pokoju, a ja się boje ją zabić - to takie niehumanitarne :huh:

Właśnie sobie zajadał jogurcik z płatkami - pycha, polecam i nie takie tuczące :laugh:

Odezwę się potem Laseczki, teraz idę ogranąć, pozdróweczki :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #157609 przez Batmanik
Witam!!!
moj brzdac obudzil mnie o 5tej i poszedl spac a ja krecilam sie z boku na bok :angry:
wczoraj zalapalam dola, poplakalam i juz mi lepiej a to tylko dlatego ze maly zaczyna smigac i ja mam gg w tel i latam z tel wysylam zdjecia mojemu a on odp ze jaki juz duzy i to mnie smuci ze on tak pewnie teskni i wogole ach....juz lezka sie kreci :(
co do glukozy to ja mialam ale w tamtym roku inaczej i w tym inaczej....w tamtym roku wypilam za godz sie zglosilam na badanie a w tym roku jednego dnia pobralki mi krew i musialam jechac nastepnego dnia godz po wypiciu glukozy i wtedy mi pobrali ale mam bardzo niska cos 72 czy 74....ale lekarz twierdzi ze to dobrze a norma nie ma sie co martwic bo to norma dla...nie wiem jak to ujac normalnego czlowieka?? (czyli nie chorego ani nie kobiety w ciazy) glupio brzmi...
dzis madziaska a ja w poniedzialek na wizyte ale kurcze jakos spokojnie podchodze a zawsze siedzialam jak na szpilkach...moze dlatego ze bylam na 4D w miedzy czasie....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia