BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #155695 przez Aleksandra
Fakt, gabaryty niektóre mają duże....ale cóż, chyba że do naszego czasu rozwiązania wymyślą jak je zmniejszyć :silly:

Dorcia dobrze, że mi przypomniałaś o pogrzewaczu. Przydać pewnie się przyda a jak nie to go oddasz albo sprzedasz :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #155697 przez kima
Matko, takie maciopeńkie rzeczy są takie rozczulające.. Ja narazie jeszcze nic nie kupiłam.. To nie za wcześnie? Ale w sumie lepiej być przygotowanym.
Aha i mam na imię Anka, bo w tabelce tylko przy mnie nie ma imienia, hehe
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155698 przez Dorciaition
Ha ha, już nie dużo czasu im zostało :)

Pewnie- lepiej niech jest. Tylko tak się zastanawiam, gdzie ja to wszystko pomieszczę w tych moim 38m2 B)

Madziaska daj znać jak wyniki.

Idę się położyć, choć pewnie jeszcze później zajrze

Kima już dopisuję Twoje imię :)

Kochana u nas to jest szał zakupów :)

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #155700 przez Aleksandra
Kima wstaw sobie suwaczek, żebyśmy mogły śledzić twoją ciążę :)

Dorcia ma rację u nas zaczął się szał zakupowy :)

Ciekawa jest jak mój mąż zareaguje na ciuszki. Jeszcze ich nie widział :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #155765 przez kima
yy a moge prosić o jakieś instrukcje co do suwaczka? bo jestem chyba zielona.. i nie wiem jak to zrobić<lol>

A mąż napewno z zakupków się ucieszy, bo mój jest teraz bardzo wyrozumiały i taki kochany, chyba jeszcze bardziej nie może się doczekać naszego Dzidziusia niż ja.. :)
13 lata 5 miesiąc temu #155770 przez vestusia
Dżem dobry wieczór Kochane :)

Może od początku, bo zapomnę :)

Suari, faktycznie nie zauważyłam, że masz już wpisaną drugą wizytę - nota bene w ten sam dzień, co ja :D

Dorcia, brzucholek przesłodki, nie opowiadaj, że widać, jakbyś się najadła, bo widać (ZDECYDOWANIE), że jest to brzunio ciążowy. Fajniuśny i naprawdę duży.

Ja chyba mam podobne myślenie, jak Ola, chodzi o to, że jestem dość niska, wydaje mi się, że robię się taka "kwadratowa" i że za duży ten brzuch mam. Ale pewnie jest tak dlatego, że nigdzie indziej mi kg nie idą, tylko w brzuch i cycorki. No nic. Mam nadzieję, że reszta dziewuszek też pochwali się brzusiami.

Kima, witaj na naszym forum. Napisz mi kiedy masz wizytę, to i ja wpiszę Cię do swojej tabelki :)

Luska Kochana, wiem, co czujesz, bo ja pewnie będę miała taką samą reakcję, jak dowiem się, że to jednak chłopiec :) Jednego dnia będzie mi smutno, ale następnego już będzie oki i zdecydowanie rzucę się na konkretne zakupy na allegro. Będę już wtedy na szczęście po wypłacie :)

Co do tych sterylizatorów, to chyba Aniaa_ o nie pytała? Ja i Anakol kupiłyśmy te butelki z Lovi samosterylizujące. One mają taki kapsel, który zamyka szczelnie butelkę, wkłada się ją do mikrofali z niewielką ilością wody i w jakieś 2 minutki butelki są wysterylizowane. Ja po prostu wygodna jestem i nie chcę jakichś dodatkowych urządzeń :) Na pewno będę potrzebowała podgrzewacz i termoopakowanie.

My byliśmy u rodziców Piotrka, oni przyjdą za jakąś godzinę znowu na nocleg. Mały Filipek fajniuśny, tylko dość dużo płakał. Jej, troszkę mnie to przeraża, takie małe, krzywi się i płacze he, he :D

Przed chwilą wróciliśmy z rolek, tzn. Piotrek jeździł, ja z Funią spacerowałam, Funia szalała i wybiegała się. Teraz poszła z Piotrkiem do wanny, trzeba ją wykąpać, bo śmierdzi od tego weekendowego jeziora :)

Muszę zjeść tosta, zaraz Piotrka namówię, żeby mi zrobił he, he :D

Kurczę, to tylko ja i Dorcia nie wiemy, co w brzuszkach siedzi... Dorcia dowie się za 9 dni a ja... grrr... pewnie do porodu będzie to wielka niewiadoma he, he :D
13 lata 5 miesiąc temu #155772 przez vestusia
Kima, proponuję stronę www.suwaczki.com/

Tam wybierasz suwaczek, wybierasz wskaźnik, tekst, itd... i potem pojawi Ci się kilka linków. Skopiuj ten pierwszy, a następnie w ustawieniach profilu wstaw go jako swój "podpis", w ten sposób będzie Ci się zawsze wyświetlał pod postem :)
13 lata 5 miesiąc temu #155791 przez Batmanik
Kima Witamy!!!! i mam nadzieje ze zotsaniesz z nami dluzej!!!

ja tez mam dzis dola nie iwedzuec czemu ot tak sobie i juz jakos sie przypaletal:(
moj brzdac juz spi...
Luska nie marrtw sie ja jak sie dowiedzialam to plakalam jak glupia bo oboje chcielismy dziewczynke i ja sie obwinialam ze zawiodlam mojego i plakalam jak dziecko- a moj juz wtedy byl w szwecji i zapytal tylko czy z malym oki i za glupia jestem ze placze ale teraz wiem jak glupia bylam i wiecie co z drugiej dzidzi ciesze sie ale jakos nie dociera do mnie ze to dziewczynka a powwinnam byc mega happy ze nam tak sie trafilo :) ale pewnie po porodzie dojdzie do mnie :side:
my wlasnie pisalismy sobie propozycje jak damy na drugie imie i zakochalam sie w imieniu Oktawia :kiss:
ide sie kapac i szykuje sie lulu
milej nocki!!!

OLU GRATULUJEMY!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #155806 przez kima
Vestusia, dzięki Twoim wskazówkom poradziłam sobie :) nie dałam tylko w którym miesiącu jestem, bo z ostatniej miesiączki wychodzi mi, że jestem w 25 tygodniu, :laugh: a jestem prawie w 20 tygodniu,hehe u kobiety to nigdy nie wiadomo nic dokładnie, takie już jesteśmy i to jest nasza siła B)
13 lata 5 miesiąc temu #155810 przez Batmanik
ja mam 2 tyg roznicy ale date podalam z usg bo ostatnia miesiaczke mialam 14 grudnia a zaszlam napewno 13 lutego dla mnie to miesiac roznicy hehe ale wedlug usg mam na 11tego a wedlug ostatniej miesiaczki jakos koniec pazdziernika nawet nie pamietam bo nie biore tej daty pod uwage- raczej pozniejsza hehe:)
13 lata 5 miesiąc temu #155814 przez kima
Aha, wizyte kontrolną mam 9 sierpnia, bo byłam dzisiaj, a 21 lipca dowiem się co jest w moim brzuszku, już nie moge wytrzymać, taka jestem ciekawa:) a teraz ide "kimać" bo mi się oczy zamykają, dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie, dobrej nocki, choć pewnie większość z Was sobie śpi :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #155816 przez kima
Aha, wizyte kontrolną mam 9 sierpnia, bo byłam dzisiaj, a 21 lipca dowiem się co jest w moim brzuszku, już nie moge wytrzymać, taka jestem ciekawa:) a teraz ide "kimać" bo mi się oczy zamykają, dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie, dobrej nocki, choć pewnie większość z Was sobie śpi :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #155885 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki

Wczoraj usnęłam razem z kotem :)

Dziś spowrotem w pracy i okazało się, że nie możemy znaleść dokumentów z jednego dnia :/
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155929 przez Dorciaition
Cześć Dziewczynki.

Madziaska jak wyniki??

Ola mam nadzieję, że się znajdą. Najgorsze jak coś zaginie- prawdziwy sajgon :/

Dziś mam w planie zrobić zupkę z serków topionych i pieczarek. Mama mi dała wczoraj przepis. Mąż już powiedział, że nie będzie jej jadł. Mam nadzieję, że mi się uda i zmieni zdanie. :)

Miłego dnia kochane :kiss:

Vestusia widziałaś, że są też spioszki w te śliczne żyrafki? :) allegro.pl/kaftanik-spiochy-zyrafa-r-74-...owa-i1692087133.html

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #155954 przez kima
Hej Laseczki:)

Piękna pogoda na polku (przynajmniej u mnie) więc od razu chce się coś robić i właśnie idę robić pranie.

Przed chwilką wzięłam dr4ugą tabletę Cipronexu i strasznie źle się czuję z tym, że musze je brać (boję się, żeby nie zaszkodziły mojemu Dzidziusiowi ehh..)

Miłego dnia Wam życzę, a te śpiochy w Żyrafki są tak słodkie, że chyba przez Was też sobie takie zamówie :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia