- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155695 przez Aleksandra
Fakt, gabaryty niektóre mają duże....ale cóż, chyba że do naszego czasu rozwiązania wymyślą jak je zmniejszyć
Dorcia dobrze, że mi przypomniałaś o pogrzewaczu. Przydać pewnie się przyda a jak nie to go oddasz albo sprzedasz
Dorcia dobrze, że mi przypomniałaś o pogrzewaczu. Przydać pewnie się przyda a jak nie to go oddasz albo sprzedasz
Temat został zablokowany.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155698 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155700 przez Aleksandra
Kima wstaw sobie suwaczek, żebyśmy mogły śledzić twoją ciążę
Dorcia ma rację u nas zaczął się szał zakupowy
Ciekawa jest jak mój mąż zareaguje na ciuszki. Jeszcze ich nie widział
Dorcia ma rację u nas zaczął się szał zakupowy
Ciekawa jest jak mój mąż zareaguje na ciuszki. Jeszcze ich nie widział
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155765 przez kima
yy a moge prosić o jakieś instrukcje co do suwaczka? bo jestem chyba zielona.. i nie wiem jak to zrobić<lol>
A mąż napewno z zakupków się ucieszy, bo mój jest teraz bardzo wyrozumiały i taki kochany, chyba jeszcze bardziej nie może się doczekać naszego Dzidziusia niż ja..
A mąż napewno z zakupków się ucieszy, bo mój jest teraz bardzo wyrozumiały i taki kochany, chyba jeszcze bardziej nie może się doczekać naszego Dzidziusia niż ja..
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155770 przez vestusia
Dżem dobry wieczór Kochane
Może od początku, bo zapomnę
Suari, faktycznie nie zauważyłam, że masz już wpisaną drugą wizytę - nota bene w ten sam dzień, co ja
Dorcia, brzucholek przesłodki, nie opowiadaj, że widać, jakbyś się najadła, bo widać (ZDECYDOWANIE), że jest to brzunio ciążowy. Fajniuśny i naprawdę duży.
Ja chyba mam podobne myślenie, jak Ola, chodzi o to, że jestem dość niska, wydaje mi się, że robię się taka "kwadratowa" i że za duży ten brzuch mam. Ale pewnie jest tak dlatego, że nigdzie indziej mi kg nie idą, tylko w brzuch i cycorki. No nic. Mam nadzieję, że reszta dziewuszek też pochwali się brzusiami.
Kima, witaj na naszym forum. Napisz mi kiedy masz wizytę, to i ja wpiszę Cię do swojej tabelki
Luska Kochana, wiem, co czujesz, bo ja pewnie będę miała taką samą reakcję, jak dowiem się, że to jednak chłopiec Jednego dnia będzie mi smutno, ale następnego już będzie oki i zdecydowanie rzucę się na konkretne zakupy na allegro. Będę już wtedy na szczęście po wypłacie
Co do tych sterylizatorów, to chyba Aniaa_ o nie pytała? Ja i Anakol kupiłyśmy te butelki z Lovi samosterylizujące. One mają taki kapsel, który zamyka szczelnie butelkę, wkłada się ją do mikrofali z niewielką ilością wody i w jakieś 2 minutki butelki są wysterylizowane. Ja po prostu wygodna jestem i nie chcę jakichś dodatkowych urządzeń Na pewno będę potrzebowała podgrzewacz i termoopakowanie.
My byliśmy u rodziców Piotrka, oni przyjdą za jakąś godzinę znowu na nocleg. Mały Filipek fajniuśny, tylko dość dużo płakał. Jej, troszkę mnie to przeraża, takie małe, krzywi się i płacze he, he
Przed chwilą wróciliśmy z rolek, tzn. Piotrek jeździł, ja z Funią spacerowałam, Funia szalała i wybiegała się. Teraz poszła z Piotrkiem do wanny, trzeba ją wykąpać, bo śmierdzi od tego weekendowego jeziora
Muszę zjeść tosta, zaraz Piotrka namówię, żeby mi zrobił he, he
Kurczę, to tylko ja i Dorcia nie wiemy, co w brzuszkach siedzi... Dorcia dowie się za 9 dni a ja... grrr... pewnie do porodu będzie to wielka niewiadoma he, he
Może od początku, bo zapomnę
Suari, faktycznie nie zauważyłam, że masz już wpisaną drugą wizytę - nota bene w ten sam dzień, co ja
Dorcia, brzucholek przesłodki, nie opowiadaj, że widać, jakbyś się najadła, bo widać (ZDECYDOWANIE), że jest to brzunio ciążowy. Fajniuśny i naprawdę duży.
Ja chyba mam podobne myślenie, jak Ola, chodzi o to, że jestem dość niska, wydaje mi się, że robię się taka "kwadratowa" i że za duży ten brzuch mam. Ale pewnie jest tak dlatego, że nigdzie indziej mi kg nie idą, tylko w brzuch i cycorki. No nic. Mam nadzieję, że reszta dziewuszek też pochwali się brzusiami.
Kima, witaj na naszym forum. Napisz mi kiedy masz wizytę, to i ja wpiszę Cię do swojej tabelki
Luska Kochana, wiem, co czujesz, bo ja pewnie będę miała taką samą reakcję, jak dowiem się, że to jednak chłopiec Jednego dnia będzie mi smutno, ale następnego już będzie oki i zdecydowanie rzucę się na konkretne zakupy na allegro. Będę już wtedy na szczęście po wypłacie
Co do tych sterylizatorów, to chyba Aniaa_ o nie pytała? Ja i Anakol kupiłyśmy te butelki z Lovi samosterylizujące. One mają taki kapsel, który zamyka szczelnie butelkę, wkłada się ją do mikrofali z niewielką ilością wody i w jakieś 2 minutki butelki są wysterylizowane. Ja po prostu wygodna jestem i nie chcę jakichś dodatkowych urządzeń Na pewno będę potrzebowała podgrzewacz i termoopakowanie.
My byliśmy u rodziców Piotrka, oni przyjdą za jakąś godzinę znowu na nocleg. Mały Filipek fajniuśny, tylko dość dużo płakał. Jej, troszkę mnie to przeraża, takie małe, krzywi się i płacze he, he
Przed chwilą wróciliśmy z rolek, tzn. Piotrek jeździł, ja z Funią spacerowałam, Funia szalała i wybiegała się. Teraz poszła z Piotrkiem do wanny, trzeba ją wykąpać, bo śmierdzi od tego weekendowego jeziora
Muszę zjeść tosta, zaraz Piotrka namówię, żeby mi zrobił he, he
Kurczę, to tylko ja i Dorcia nie wiemy, co w brzuszkach siedzi... Dorcia dowie się za 9 dni a ja... grrr... pewnie do porodu będzie to wielka niewiadoma he, he
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155772 przez vestusia
Kima, proponuję stronę
www.suwaczki.com/
Tam wybierasz suwaczek, wybierasz wskaźnik, tekst, itd... i potem pojawi Ci się kilka linków. Skopiuj ten pierwszy, a następnie w ustawieniach profilu wstaw go jako swój "podpis", w ten sposób będzie Ci się zawsze wyświetlał pod postem
Tam wybierasz suwaczek, wybierasz wskaźnik, tekst, itd... i potem pojawi Ci się kilka linków. Skopiuj ten pierwszy, a następnie w ustawieniach profilu wstaw go jako swój "podpis", w ten sposób będzie Ci się zawsze wyświetlał pod postem
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155791 przez Batmanik
Kima Witamy!!!! i mam nadzieje ze zotsaniesz z nami dluzej!!!
ja tez mam dzis dola nie iwedzuec czemu ot tak sobie i juz jakos sie przypaletal:(
moj brzdac juz spi...
Luska nie marrtw sie ja jak sie dowiedzialam to plakalam jak glupia bo oboje chcielismy dziewczynke i ja sie obwinialam ze zawiodlam mojego i plakalam jak dziecko- a moj juz wtedy byl w szwecji i zapytal tylko czy z malym oki i za glupia jestem ze placze ale teraz wiem jak glupia bylam i wiecie co z drugiej dzidzi ciesze sie ale jakos nie dociera do mnie ze to dziewczynka a powwinnam byc mega happy ze nam tak sie trafilo ale pewnie po porodzie dojdzie do mnie
my wlasnie pisalismy sobie propozycje jak damy na drugie imie i zakochalam sie w imieniu Oktawia
ide sie kapac i szykuje sie lulu
milej nocki!!!
OLU GRATULUJEMY!!!!!
ja tez mam dzis dola nie iwedzuec czemu ot tak sobie i juz jakos sie przypaletal:(
moj brzdac juz spi...
Luska nie marrtw sie ja jak sie dowiedzialam to plakalam jak glupia bo oboje chcielismy dziewczynke i ja sie obwinialam ze zawiodlam mojego i plakalam jak dziecko- a moj juz wtedy byl w szwecji i zapytal tylko czy z malym oki i za glupia jestem ze placze ale teraz wiem jak glupia bylam i wiecie co z drugiej dzidzi ciesze sie ale jakos nie dociera do mnie ze to dziewczynka a powwinnam byc mega happy ze nam tak sie trafilo ale pewnie po porodzie dojdzie do mnie
my wlasnie pisalismy sobie propozycje jak damy na drugie imie i zakochalam sie w imieniu Oktawia
ide sie kapac i szykuje sie lulu
milej nocki!!!
OLU GRATULUJEMY!!!!!
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155806 przez kima
Vestusia, dzięki Twoim wskazówkom poradziłam sobie nie dałam tylko w którym miesiącu jestem, bo z ostatniej miesiączki wychodzi mi, że jestem w 25 tygodniu, a jestem prawie w 20 tygodniu,hehe u kobiety to nigdy nie wiadomo nic dokładnie, takie już jesteśmy i to jest nasza siła
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155810 przez Batmanik
ja mam 2 tyg roznicy ale date podalam z usg bo ostatnia miesiaczke mialam 14 grudnia a zaszlam napewno 13 lutego dla mnie to miesiac roznicy hehe ale wedlug usg mam na 11tego a wedlug ostatniej miesiaczki jakos koniec pazdziernika nawet nie pamietam bo nie biore tej daty pod uwage- raczej pozniejsza hehe:)
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155814 przez kima
Aha, wizyte kontrolną mam 9 sierpnia, bo byłam dzisiaj, a 21 lipca dowiem się co jest w moim brzuszku, już nie moge wytrzymać, taka jestem ciekawa:) a teraz ide "kimać" bo mi się oczy zamykają, dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie, dobrej nocki, choć pewnie większość z Was sobie śpi
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155816 przez kima
Aha, wizyte kontrolną mam 9 sierpnia, bo byłam dzisiaj, a 21 lipca dowiem się co jest w moim brzuszku, już nie moge wytrzymać, taka jestem ciekawa:) a teraz ide "kimać" bo mi się oczy zamykają, dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie, dobrej nocki, choć pewnie większość z Was sobie śpi
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155885 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki
Wczoraj usnęłam razem z kotem
Dziś spowrotem w pracy i okazało się, że nie możemy znaleść dokumentów z jednego dnia :/
Wczoraj usnęłam razem z kotem
Dziś spowrotem w pracy i okazało się, że nie możemy znaleść dokumentów z jednego dnia :/
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155929 przez Dorciaition
Cześć Dziewczynki.
Madziaska jak wyniki??
Ola mam nadzieję, że się znajdą. Najgorsze jak coś zaginie- prawdziwy sajgon :/
Dziś mam w planie zrobić zupkę z serków topionych i pieczarek. Mama mi dała wczoraj przepis. Mąż już powiedział, że nie będzie jej jadł. Mam nadzieję, że mi się uda i zmieni zdanie.
Miłego dnia kochane
Vestusia widziałaś, że są też spioszki w te śliczne żyrafki? allegro.pl/kaftanik-spiochy-zyrafa-r-74-...owa-i1692087133.html
Madziaska jak wyniki??
Ola mam nadzieję, że się znajdą. Najgorsze jak coś zaginie- prawdziwy sajgon :/
Dziś mam w planie zrobić zupkę z serków topionych i pieczarek. Mama mi dała wczoraj przepis. Mąż już powiedział, że nie będzie jej jadł. Mam nadzieję, że mi się uda i zmieni zdanie.
Miłego dnia kochane
Vestusia widziałaś, że są też spioszki w te śliczne żyrafki? allegro.pl/kaftanik-spiochy-zyrafa-r-74-...owa-i1692087133.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #155954 przez kima
Hej Laseczki:)
Piękna pogoda na polku (przynajmniej u mnie) więc od razu chce się coś robić i właśnie idę robić pranie.
Przed chwilką wzięłam dr4ugą tabletę Cipronexu i strasznie źle się czuję z tym, że musze je brać (boję się, żeby nie zaszkodziły mojemu Dzidziusiowi ehh..)
Miłego dnia Wam życzę, a te śpiochy w Żyrafki są tak słodkie, że chyba przez Was też sobie takie zamówie
Piękna pogoda na polku (przynajmniej u mnie) więc od razu chce się coś robić i właśnie idę robić pranie.
Przed chwilką wzięłam dr4ugą tabletę Cipronexu i strasznie źle się czuję z tym, że musze je brać (boję się, żeby nie zaszkodziły mojemu Dzidziusiowi ehh..)
Miłego dnia Wam życzę, a te śpiochy w Żyrafki są tak słodkie, że chyba przez Was też sobie takie zamówie
Moderatorzy: ilona