- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #186359 przez aniaa_
Dokładnie, bo tak to tylko sobie jeszcze większa ochotę narobiłam
a nie pisałam Wam, ale uwaga pobilam chyba rekord bo od początku ciązy przyłatam ........................... 11 kg !!!!!! Nigdy jeszcze tyle nie ważyłam co teraz.
A ten smak to za te snikersy co kiedyś Ty mi smaka narobiłaś
a nie pisałam Wam, ale uwaga pobilam chyba rekord bo od początku ciązy przyłatam ........................... 11 kg !!!!!! Nigdy jeszcze tyle nie ważyłam co teraz.
A ten smak to za te snikersy co kiedyś Ty mi smaka narobiłaś
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez aniaa_.
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #186361 przez madziaska
Dziewczynki ja juz po wizycie... Ze mna ok... lekarz zrobil mi usg, no i Dorcia moja mala tez maly brzuszek ma, wychodzi ze na 26t4d. Lekarz mowi, ze poprostu ja drobna wiec ona dostosowuje sie do mnie. Ponad tydzien roznicy w brzuszku to nie tragedia, nastepnym razem sprawdzi ile urosl... Nie przyznalam sie, ze bylam 9 dni temu na usg 4D, ale porownalam wymiary i brzuszek urosł wlasnie o 9 dni, a mala przybrala 162 gramy... Czyli chyba niezle Wiec nie zamartwiaj sie kobitko
Ale WAS wzielo na tych facetow niedobrych. Moj do kina zabiera mnie kilka razy w miesiacy, ale za to o spacer doprosic sie nie moge. Zawsze jak jedziemy na wczasy, duzo spacerujemy i on smieje sie, ze ma mi to wystarczyc na rok Wybaczam mu jednak, bo pracuje od rana do nocy i poprostu nie ma sily Jak urodzi sie Hanka, nie odpuszcze
PS U mnie waga +6 kg
Ale WAS wzielo na tych facetow niedobrych. Moj do kina zabiera mnie kilka razy w miesiacy, ale za to o spacer doprosic sie nie moge. Zawsze jak jedziemy na wczasy, duzo spacerujemy i on smieje sie, ze ma mi to wystarczyc na rok Wybaczam mu jednak, bo pracuje od rana do nocy i poprostu nie ma sily Jak urodzi sie Hanka, nie odpuszcze
PS U mnie waga +6 kg
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #186366 przez kima
Madzia, bardzo się cieszę, że po wizycie wszystko dobrze dobrze, że mała Hanulka nieźle się miewa, a drobna jest, bo jaka ma być skoro mamusia też drobiutka
Ania, ja przytyłam 12, więc nie jest tak źle z Tobą idziemy prawie łeb w łeb poza tym generalnie mam piłke z przodu i troche dupcie okraglejszą ale dziewczynki, będziemy zrzucać po Dzidzi, poza tym na cycu się chudnie, bo przecież trzeba przestrzegać diety, nie to co teraz, co chwila sobie folgujemy
Madzia a tak z ciekawości, kiedy masz następną wizytę?
Ania, ja przytyłam 12, więc nie jest tak źle z Tobą idziemy prawie łeb w łeb poza tym generalnie mam piłke z przodu i troche dupcie okraglejszą ale dziewczynki, będziemy zrzucać po Dzidzi, poza tym na cycu się chudnie, bo przecież trzeba przestrzegać diety, nie to co teraz, co chwila sobie folgujemy
Madzia a tak z ciekawości, kiedy masz następną wizytę?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez kima.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #186373 przez Dorciaition
Madzia ale się cieszę. Super, że z Hanulką wszystko ok. Brzuszek rośnie, ona przybiera - to najważniejsze. U mnie właśnie nie wiem jaka jest różnica, tzn o ile ten brzuszek jest mniejszy. Wypytam w poniedziałek.
U mnie +8 kg Z Alankiem do tego tygodnia było +5.
ale wciągam własnie Petitki więc się nie dziwię Zgadzam się z Kimą- później będziemy się martwić i też liczę, że przy cycu schudnę.
Mam oczywiście stresa z powodu małego brzucha. Jeszcze jak ktoś mi to mówi, że jak na ten tydzień to mały jest wariuję. Choć pewnie jak bym miała duży to znalazłabym sobie coś innego do marudzenia
Vestusia w Niemczech, ale w jakim mieście to też nie wiem :/
U mnie +8 kg Z Alankiem do tego tygodnia było +5.
ale wciągam własnie Petitki więc się nie dziwię Zgadzam się z Kimą- później będziemy się martwić i też liczę, że przy cycu schudnę.
Mam oczywiście stresa z powodu małego brzucha. Jeszcze jak ktoś mi to mówi, że jak na ten tydzień to mały jest wariuję. Choć pewnie jak bym miała duży to znalazłabym sobie coś innego do marudzenia
Vestusia w Niemczech, ale w jakim mieście to też nie wiem :/
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186378 przez kima
Aha, dzięki Dorcia, mi się coś upitoliło, że w Belgii chyba jestem zakręcona
Dorcia, gdyby Ci mówili, że masz duży to byś też się martwiła, czemu takiego balona masz ja ostatnio byłam u siebie w pracy odwiedzić dziewczyny i wszyscy mi powiedzieli, że mam mały brzuch jak na 7-my miesiąc mnie się wydaje, że jest duży, może tak jakoś wygląda, ale skoro wyniki są ok, to naprawde nie wkręcajmy się dziewczynki
Dorcia, gdyby Ci mówili, że masz duży to byś też się martwiła, czemu takiego balona masz ja ostatnio byłam u siebie w pracy odwiedzić dziewczyny i wszyscy mi powiedzieli, że mam mały brzuch jak na 7-my miesiąc mnie się wydaje, że jest duży, może tak jakoś wygląda, ale skoro wyniki są ok, to naprawde nie wkręcajmy się dziewczynki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186379 przez madziaska
Kima wizyte mam 23 wrzesnia...
Dorcia tak to juz bedzie do konca, ze zawsze cos sobie bedziemy wkrecaly... dzis lekarz mowi do mnie"o to juz 29 tydzien, teraz to juz z gorki". Kurcze faktycznie to juz niedlugo...
Aaa i oczywiscie zapomnialam zapytac o glukoze, wiec dzwonilam do niego, bo nie oplacalo juz mi wracac. Kazal zrobic 50 gram po godzinie, przed mam nie pobierac. Co lekarz to co innego Ale mysle, ze 50 gram dlatego, ze te 75g robi sie wczesniej, a on chyba zapomnial skoro teraz tez mi nic nie powiedzial...
Dorcia tak to juz bedzie do konca, ze zawsze cos sobie bedziemy wkrecaly... dzis lekarz mowi do mnie"o to juz 29 tydzien, teraz to juz z gorki". Kurcze faktycznie to juz niedlugo...
Aaa i oczywiscie zapomnialam zapytac o glukoze, wiec dzwonilam do niego, bo nie oplacalo juz mi wracac. Kazal zrobic 50 gram po godzinie, przed mam nie pobierac. Co lekarz to co innego Ale mysle, ze 50 gram dlatego, ze te 75g robi sie wczesniej, a on chyba zapomnial skoro teraz tez mi nic nie powiedzial...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186380 przez Aleksandra
Jestem już po wizycie. Z dzidzią jest wszystko ok. Waży 1500g Niestety muszę jechac na badania do szpitala (na szczęście ta lekarka mnie przejęła) w związku z tymi upławami. Muszą mi sprawdzic czy to są zwykłe upławy czy przypadkiem płyn owodniowy mi nie wycieka. Jeśli to są zwykłe upławy to dziś wracam, jeśli nie to mnie zatrzymają na kilka dni. Zaraz coś przekąszę i jedziemy.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186385 przez kima
Ola, to daj znać koniecznie co i jak ja też mam dosyć gęste upławy, bez wkładki to wogóle się nie ruszam, bo tak mi cieknie, a jak sikam to się 5 razy podcieram, bo tyle tego też musze to zgłosić mojemu gin w środe, bo mnie to zaniepokoiło. A Ty tego masz dużo? w sensie, że wydaje Ci się, że zbyt wiele? Ehh.. nie wiem jak to mam napisać po polsku
Dziewczyny rzeczywiście, jeszcze około 10 tygodni i wypadkowanie ale zleciało, pamiętam jak codziennie stałam przed lustrem i czekałam aż mi będzie widać brzuszek
Dziewczyny rzeczywiście, jeszcze około 10 tygodni i wypadkowanie ale zleciało, pamiętam jak codziennie stałam przed lustrem i czekałam aż mi będzie widać brzuszek
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #186387 przez Aleksandra
Oj dużo i są rzadkie i żółtawe. Mam wrażenia jakbym cały czas miała mokro w majtkach. Uciekam dziewuszki. Jak będę już w domu to się odezwę. Buziaki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #186393 przez madziaska
Podobno jest w aptece test, ktory sprawdza czy wydzielina to wyciek wod, czy uplawy...
www.i-apteka.pl/product-pol-2935-TEST-Bo...wodniowego-3szt.html
www.i-apteka.pl/product-pol-2935-TEST-Bo...wodniowego-3szt.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona