- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186661 przez Aleksandra
Co do oddziałów to podejrzewam, że był jakiś remont i po prostu nie przyjmowali pacjentów i odsyłali do najbliższych placówek. Niestety tak się zdarza i nie mamy na to wpływu. Gdyby moja sprawa była bardzo poważna to lekarka kazałby mi się zgłosić gdzieś indziej a tak mam spokojnie czekać do poniedziałku 
Ja właśnie kończę książkę Kinga "Sklepik z marzeniami" i biorę się za następną
Vestusia miło, że udało ci się z nami skontaktować
Korzystaj z zakupów i odpocznij sobie też troszkę

Ja właśnie kończę książkę Kinga "Sklepik z marzeniami" i biorę się za następną

Vestusia miło, że udało ci się z nami skontaktować

Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #186672 przez vestusia
Nio, udało mi się Was nadrobić 
Dorcia, fajny prezencik zrobił Ci Krzyś. Naprawdę miło. I znowu widzę podobieństwo naszych facetów. Jak Piotrek mi się oświadczył i dał pierścionek, to najbardziej przeżywał to, że tak dużo kosztował i w ogóle. W końcu mu powiedziałam, że albo skończy temat, albo niech zabiera pierścionek, skoro tyle kosztował. He, he
Ja glukozę po 2h miałam 147 i mój lekarz uznał, że nie ma się jeszcze czym martwić, że tak do tych 160 jest ok. Kumpela miała 146 i też było ok. Myślę Joanna, że nie masz powodów do zmartwień, ale skoro lekarz chce się upewnić, to niech mu będzie
Kima, teraz Ty mi linki z żyrafkami podrzucasz? Niedobra Ty
Ostatnio "znęcała się" nade mną Suari
Ale piżamka fajniusia 
Oj z tymi facetami to nawet nie mówcie. Ja na razie odpoczywam od Piotrka i zastanawiam się, jak on sobie tam w ogóle radzi. Mam nadzieję, że utrzymuje w domu porządek, bo nie ręczę za siebie, jak wrócę, a będzie tam syf na kółkach
Luska, nie dziwię się, że siedzenie w domku i takie "uziemienie" jest denerwujące. Że akurat spotkanie z koleżankami było i nie dałaś rady na nie iść.
Też myślę, że faceta trzeba czasami opierdzielić, żeby go przywrócić do pionu, bo oni jacyś zakręceni są.
Która to gotowała jajko, że coś w nim się ruszało? Olaboga, co to było??? Ono żyło????
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Idę teraz poodpoczywać, Mamcia zaraz tu przyjdzie, bo układa swoją babcię do snu. A Wam życzę kolorowych senków i mam nadzieję, że chociaż raz dziennie uda mi się do Was zajrzeć :*

Dorcia, fajny prezencik zrobił Ci Krzyś. Naprawdę miło. I znowu widzę podobieństwo naszych facetów. Jak Piotrek mi się oświadczył i dał pierścionek, to najbardziej przeżywał to, że tak dużo kosztował i w ogóle. W końcu mu powiedziałam, że albo skończy temat, albo niech zabiera pierścionek, skoro tyle kosztował. He, he

Ja glukozę po 2h miałam 147 i mój lekarz uznał, że nie ma się jeszcze czym martwić, że tak do tych 160 jest ok. Kumpela miała 146 i też było ok. Myślę Joanna, że nie masz powodów do zmartwień, ale skoro lekarz chce się upewnić, to niech mu będzie

Kima, teraz Ty mi linki z żyrafkami podrzucasz? Niedobra Ty

Oj z tymi facetami to nawet nie mówcie. Ja na razie odpoczywam od Piotrka i zastanawiam się, jak on sobie tam w ogóle radzi. Mam nadzieję, że utrzymuje w domu porządek, bo nie ręczę za siebie, jak wrócę, a będzie tam syf na kółkach

Luska, nie dziwię się, że siedzenie w domku i takie "uziemienie" jest denerwujące. Że akurat spotkanie z koleżankami było i nie dałaś rady na nie iść.
Też myślę, że faceta trzeba czasami opierdzielić, żeby go przywrócić do pionu, bo oni jacyś zakręceni są.
Która to gotowała jajko, że coś w nim się ruszało? Olaboga, co to było??? Ono żyło????
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Idę teraz poodpoczywać, Mamcia zaraz tu przyjdzie, bo układa swoją babcię do snu. A Wam życzę kolorowych senków i mam nadzieję, że chociaż raz dziennie uda mi się do Was zajrzeć :*
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #186676 przez aniaa_
Vestusia fajno, ze sie odezwałaś i szalej dalej
Miłego wypoczynku u mamci 
U mnie konflikt zażegnany, tak sobie czasami myśle, że ja taka okropna jestem i nie wiem czy bym z kims takim jak ja wytrzymała pod jednym dachem
dzisiaj to aż sama byłam w zszokowana swoim zachowaniem 
Olu na pewno jakby Twoja sprawa była pilna to skierowaliby Ciebie gdzie indziej, a tak to spokojnie czekaj do poniedziałku:) i tak będzie wszystko ok

a ja właśnie czekam na pizze
ech tak se chwilami myśle ze korzystam póki moge (tłumacze sie przed sobą ), bo po porodze to trzeba bedzie zacisnąć zęby i wsiąść sie za siebie 
A to u mnie to jajko było
zostawiłam je, ale ono sie nie ruszało tylko wydawało dziwne dźwięki

U mnie konflikt zażegnany, tak sobie czasami myśle, że ja taka okropna jestem i nie wiem czy bym z kims takim jak ja wytrzymała pod jednym dachem

Olu na pewno jakby Twoja sprawa była pilna to skierowaliby Ciebie gdzie indziej, a tak to spokojnie czekaj do poniedziałku:) i tak będzie wszystko ok

a ja właśnie czekam na pizze

A to u mnie to jajko było

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186678 przez kima
Hej Dziewczynki, my już w domku. Śmiali się ze mnie, że nadzorowałam pracę. Bo ja tylko palcem "tu ziemniak" i "jeszcze tam ziemniak"
. I siedziałam sobie z babcią na krzesełkach pod drzewkiem - seniorka i ciężarna ploty, reszta zbierała 
Zjadłam kiełbaskę z grilla i ogólnie miło na powietrzu spędziłam dzień
Aniaa dobra jesteś
mój też często dostaje opitol niestety bez powodu i jak jest mi już głupio to wtedy mówię, że jestem w ciąży i wolno mi wszystko
hehe, a tak poważnie, to hormony rzeczywiście buzują dziewczynki i nie mamy na to żadnego wpływu 
Ola, wg mnie nie ważysz jakoś specjalnie dużo. U mnie na początku też już 8 niedawno wskoczyło i nic z tym nie zrobie, nie będę przechodzić na jakąś diete, mam 12kg do przodu i wiem, że powrócę do wagi sprzed ciąży, bo na cycu naprawdę trzeba przestrzegać diety, a dla Dzidziusia zrobie wszystko
bo wiadomo, że cyc najzdrowszy 
Madzia, ta koszula rzeczywiście całkiem fajna, pewnie taką zamówię. Już sobie skopiowałam chyba 20 linków i teraz nie mogę się zdecydować którą mam kupić. Ale kupie po 1dnej każdej i na tym się skończy

Anakol ja też mam duży biust i miałam taką sytuacje, że zamówiłam sobie tunike na allegro i patent mi się skończył wpół cyca
musiałam ją opchnąć
mam dobre D, więc zastanawiam się jaki będę potrzebowała przy karmieniu
oby nie E 
Vestusia, ciesze się, że wszystko ok
Szalej tam Kochana, tyle Twojego 
Aha w realu, przynajmniej tym rzeszowskim są serki Danio wafelkowe, biszkoptowe za 1,19 + drugi za 1 grosz, więc jeden serek wychodzi po 60gr
dzisiaj zrobiłam mały zapasik i się wkurzyłam, bo kasa dla uprzywilejowanych była nieczynna już któryś raz z kolei
skandal 
Lecę oglądać film na kompie z mężusiem, buziaki

Zjadłam kiełbaskę z grilla i ogólnie miło na powietrzu spędziłam dzień

Aniaa dobra jesteś

Ola, wg mnie nie ważysz jakoś specjalnie dużo. U mnie na początku też już 8 niedawno wskoczyło i nic z tym nie zrobie, nie będę przechodzić na jakąś diete, mam 12kg do przodu i wiem, że powrócę do wagi sprzed ciąży, bo na cycu naprawdę trzeba przestrzegać diety, a dla Dzidziusia zrobie wszystko

Madzia, ta koszula rzeczywiście całkiem fajna, pewnie taką zamówię. Już sobie skopiowałam chyba 20 linków i teraz nie mogę się zdecydować którą mam kupić. Ale kupie po 1dnej każdej i na tym się skończy

Anakol ja też mam duży biust i miałam taką sytuacje, że zamówiłam sobie tunike na allegro i patent mi się skończył wpół cyca

Vestusia, ciesze się, że wszystko ok

Aha w realu, przynajmniej tym rzeszowskim są serki Danio wafelkowe, biszkoptowe za 1,19 + drugi za 1 grosz, więc jeden serek wychodzi po 60gr

Lecę oglądać film na kompie z mężusiem, buziaki

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #186688 przez Dorciaition
Hej Kochane.
Oj, Aniaa no to mąż oberwał dziś. Ale kurka jak te kostki mogły się schować mendy jedne
Zrobiłas ten rosołek czy sobie odpuściłaś po tym wszystkim? 
Anakol ale fajnie, że teściowa tak Tobie zaproponowała. Ja do swojej mowię "mamo" ale rzadko. Ciezko mi to przychodzi. Do teścia przez 4 lata ani razu nie powiedziałam "tato"
Szkoda tego pierścionka. Ale może jeszcze się znajdzie. Oby.
Pracujesz z meżem czy bierzesz go na wyjazdy?
Luśka ja też dziś padam na pyszczek, choć nie zrobiłam nic a nic
Moze taki ciśnienie. Ty odpoczywaj póki masz chwilę. Do łóżka marsz 
Vestusia szybko zaczełaś zakupy. Fajnie masz
Już 7 bodziaków, a co dopiero do wyjazdu. Będziesz musiała za nadbagaż zapłacić 
Piotrek to pewnie zacznie sprzątać dzień przed Twoim powrotem
Trzymaj się tam ciepło, no i baw się dobrze
Kima też mam ten problem z cyckami. choć teraz im brzuszek większy tym wydaje mi się, że cycki małe. Wczoraj kupowałam 2 staniki. Ogromne! Ale wziełam. Byłam pewna, że za duże będą, ale są w sam raz
Z jedzonkiem też dziś pofolgowałam. Byliśmy na pizzy. Każdy miał swoją. Zjadłam ogromną. Krzysiu tyle samo, nie dawał już rady, a ja jeszcze loda sobie zażyczyłam. głupio mi aż było, ale co tam
Juterko w końcu do domciu. U nas na klatce jest ogłoszenie, że złodzieje grasują. Okradli nam piwnice w listopadzie. Sniło mi się dziś, że mieszkanie nam okradli, mam stracha i chce szybko wracać.
Miłego wieczorku Cieżaróweczki
Oj, Aniaa no to mąż oberwał dziś. Ale kurka jak te kostki mogły się schować mendy jedne

Anakol ale fajnie, że teściowa tak Tobie zaproponowała. Ja do swojej mowię "mamo" ale rzadko. Ciezko mi to przychodzi. Do teścia przez 4 lata ani razu nie powiedziałam "tato"

Szkoda tego pierścionka. Ale może jeszcze się znajdzie. Oby.
Pracujesz z meżem czy bierzesz go na wyjazdy?
Luśka ja też dziś padam na pyszczek, choć nie zrobiłam nic a nic

Vestusia szybko zaczełaś zakupy. Fajnie masz

Piotrek to pewnie zacznie sprzątać dzień przed Twoim powrotem

Trzymaj się tam ciepło, no i baw się dobrze

Kima też mam ten problem z cyckami. choć teraz im brzuszek większy tym wydaje mi się, że cycki małe. Wczoraj kupowałam 2 staniki. Ogromne! Ale wziełam. Byłam pewna, że za duże będą, ale są w sam raz

Z jedzonkiem też dziś pofolgowałam. Byliśmy na pizzy. Każdy miał swoją. Zjadłam ogromną. Krzysiu tyle samo, nie dawał już rady, a ja jeszcze loda sobie zażyczyłam. głupio mi aż było, ale co tam

Juterko w końcu do domciu. U nas na klatce jest ogłoszenie, że złodzieje grasują. Okradli nam piwnice w listopadzie. Sniło mi się dziś, że mieszkanie nam okradli, mam stracha i chce szybko wracać.
Miłego wieczorku Cieżaróweczki

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186689 przez Aleksandra
Dorcia wszystko będzie dobrze jak wrócicie. Pewnie jakby coś się stało to by was poinformowali 
Ja się nie przejmuję tą wagą bo wiem, że po porodzie wrócę do swojej prędzej czy później. A faktycznie przy karmieniu cycem dieta musi byc, więc szybko pójdzie. Po rzuceniu palenia też musiałam się odchudzac i jak przeszłam na owoce i gotowane warzywa i mięsa to nawet szybko schudłam

Ja się nie przejmuję tą wagą bo wiem, że po porodzie wrócę do swojej prędzej czy później. A faktycznie przy karmieniu cycem dieta musi byc, więc szybko pójdzie. Po rzuceniu palenia też musiałam się odchudzac i jak przeszłam na owoce i gotowane warzywa i mięsa to nawet szybko schudłam

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #186698 przez madziaska
Dobry wieczor 
Ja dzisiaj zapracowana, najpierw zakupy, obiad, sprzatanie. No i powyciagalam posciel i wszytskie reczniki, ktore kupilam kiedys na nowe mieszkanie i pralam, prasowalam. Ale to strasznie cieszy, wszystko takie nowiutkie... Niedlugo remont i przeprowadzka, szczerze to mi sie nie chce
Ja dzisiaj mieso zaczelam jesc, zobaczymy czy Hanka przytyje
Kurcze zaczelam zastanawiac sie nad ta jej waga... Lekarz mowi, ze jest ok, ze ja taka chudzina, wiec ona tez. Waze teraz 55 kg, wiec moze jest w tym prawda 
Vestusia super, ze dojechalas Odpoczywaj Kochana :*
O co z TYszanka sie dzieje??? Miala ostatnio wizyte i nic nie napisala :/
A Ivvvaaa....
Nie wspomne o Anakondzie i pozostalych...

Ja dzisiaj zapracowana, najpierw zakupy, obiad, sprzatanie. No i powyciagalam posciel i wszytskie reczniki, ktore kupilam kiedys na nowe mieszkanie i pralam, prasowalam. Ale to strasznie cieszy, wszystko takie nowiutkie... Niedlugo remont i przeprowadzka, szczerze to mi sie nie chce

Ja dzisiaj mieso zaczelam jesc, zobaczymy czy Hanka przytyje

Vestusia super, ze dojechalas Odpoczywaj Kochana :*
O co z TYszanka sie dzieje??? Miala ostatnio wizyte i nic nie napisala :/
A Ivvvaaa....
Nie wspomne o Anakondzie i pozostalych...
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186702 przez Aleksandra
Madziaska pewnie twoja córeczka wrodzi się w ciebie i dlatego jest taka malutka
Nie musisz się martwic, skoro lekarz powiedział że jest ok.
Zmykam pod prysznic i do łóżeczka.
Do jutra kochane

Zmykam pod prysznic i do łóżeczka.
Do jutra kochane

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186772 przez Batmanik
Witam!!!
mam chwilke to szybciutko Was nadrabiam i cos do Was naskrobie...
u nas jako tako ale zeby byla super relacja z moim to nie moge powiedziec...
zly ze jestem u rodzicow i ze nie moge sie zdecydowac gdzie mieszkam tylko tak jezdze...a jak mu wygarnelam po raz kolejny o jego matce to napisal zebym jej łeb ukrecila i bede miala spokoj
co z moila checia zrobilabym hehe
a co do glukozy to ja mialam pierwszy wynik 72 a po godzinie od wypicia mialam 74 z tym ze ja mialam 50tka robione...
ja to sie wczraj zaczelam stresowac porodem ale jakos to bedzie...
u nas dzis cieplo od rana:)
a ja musze szybko sie uwijac z szykowaniem ciuszkow i wszystkiego bo za 2 tyg wyjezdza moja mama az na tydz
do siostry i nie bedzie mial mi kto pomoc a chce wszystko do konca wrzesnia ogarnac i spokojnie oczekiwac porodu:)
ja do wagi sprzed porodu nie wrocilam
a teraz stoje w miejscu z waga i jak tak dalej pojdzie to po porodzie bede wazyla pare kg mniej niz przed...
uciekam i zycze milej niedzieli!!!!
mam chwilke to szybciutko Was nadrabiam i cos do Was naskrobie...
u nas jako tako ale zeby byla super relacja z moim to nie moge powiedziec...

zly ze jestem u rodzicow i ze nie moge sie zdecydowac gdzie mieszkam tylko tak jezdze...a jak mu wygarnelam po raz kolejny o jego matce to napisal zebym jej łeb ukrecila i bede miala spokoj

a co do glukozy to ja mialam pierwszy wynik 72 a po godzinie od wypicia mialam 74 z tym ze ja mialam 50tka robione...
ja to sie wczraj zaczelam stresowac porodem ale jakos to bedzie...
u nas dzis cieplo od rana:)
a ja musze szybko sie uwijac z szykowaniem ciuszkow i wszystkiego bo za 2 tyg wyjezdza moja mama az na tydz

ja do wagi sprzed porodu nie wrocilam

uciekam i zycze milej niedzieli!!!!
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186789 przez kima
Batmanik, może to nie jest taki zły pomysł z tym kręceniem jej łba
hehe 
Lusia, czemu masz podły nastrój? Stało się coś? Pomyśl sobie o pozytywach - Twój ostatnio nawet Ci pizze kupił
a to przecież rzadkość
i niedługo już będziesz się cieszyła malutką córunią, już tak niewiele nam zostało do wypakowania
Ja już bym chciała mieć synusia w ramionach 
Dziewczyny, Iva się coś długo nie odzywa... myślicie, że coś się stało? Może pisała, że gdzieś wyjeżdza, a ja przespałam notkę?
Ostatnio wyczytałam, żeby zadbać o dietę bogatą w wapń (głównie melko, przetwory mleczne, itd) bo jeśli nie dostarczymy go z pożywieniem to Dzidek będzie korzystał z naszego wapnia
i tak sobie pomyślałam, że pewnie dlatego mam taki smak na płatki na mleko,jadła bym je 3 razy dziennie
jogurty, itp 
U nas pogoda bardzo ładna, idziemy do rodziców na obiadek, a potem pewnie jakiś spacerek i filmik
Aha, miałyście już robione WR? bo na szkole rodzenia nam mówiła ta położna, że obowiązkowo każda kobieta w ciąży powinna mieć robione, a mój gin mi nic jeszcze o tym nie mówił. Zapytam go w środę. Od jakiegoś czasu, może tydzień, dwa, leci mi krew z nosa, ale tak przy smarkaniu, nie żeby jakieś większe krwotoki i non stop mam zatkany nos, taka susza w nosie. Któraś z Was o tym pisała, chyba Vestusia. Podobno ta woda morska jest dobra?
Idę suszyć loki, chwile mi zejdzie, miłego Dziewuszki

Lusia, czemu masz podły nastrój? Stało się coś? Pomyśl sobie o pozytywach - Twój ostatnio nawet Ci pizze kupił

Dziewczyny, Iva się coś długo nie odzywa... myślicie, że coś się stało? Może pisała, że gdzieś wyjeżdza, a ja przespałam notkę?
Ostatnio wyczytałam, żeby zadbać o dietę bogatą w wapń (głównie melko, przetwory mleczne, itd) bo jeśli nie dostarczymy go z pożywieniem to Dzidek będzie korzystał z naszego wapnia

U nas pogoda bardzo ładna, idziemy do rodziców na obiadek, a potem pewnie jakiś spacerek i filmik

Aha, miałyście już robione WR? bo na szkole rodzenia nam mówiła ta położna, że obowiązkowo każda kobieta w ciąży powinna mieć robione, a mój gin mi nic jeszcze o tym nie mówił. Zapytam go w środę. Od jakiegoś czasu, może tydzień, dwa, leci mi krew z nosa, ale tak przy smarkaniu, nie żeby jakieś większe krwotoki i non stop mam zatkany nos, taka susza w nosie. Któraś z Was o tym pisała, chyba Vestusia. Podobno ta woda morska jest dobra?
Idę suszyć loki, chwile mi zejdzie, miłego Dziewuszki

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #186795 przez madziaska
Witajcie dziewuszki 
Kima ja tez slyszlam i czytalam o tym wapniu
Jem platki z mlekiem i jogurty tez, choc tych ostatnich juz mam dosc
A jesli chodzi o WR,to mowisz o badaniu serologicznym??? Tak mam zapisane w ksiazeczce,mialam je robione na samym poczatku, to jest badanie grupy krwi, notatka przy moim WR to UJEMNY...
Luska nie smutaj sie
Batmanik nie dziwie sie, ze mieszkasz u rodzicow i Twoj D tez nie powinien sie dziwic, najwazniejsze zebys TY czula sie dobrze i nie stresowala sie tesciowa...
Apeluje do Dorci!!!! Cos malo sie nam tu Kochana odzywasz i wiem jaki jest tego powod. Jutro bedzie wszytsko w porzadku, nie stresuj sie, korzystaj z niedzieli, ja trzymam mocnoooo kciuki :* Brzucholek napewno urosl, bedzie ok

Milej niedzieli Kochane, u nas piekna pogoda... Sz zgodzil sie na spacer
Nie mial wyjscia, pozwolilam mu wczoraj wyjsc z kolegami 
A ja mam zakwasy od wczorajszego prasowania i skladania poscieli
Musze sie w koncu zaczac ruszac, bo jak tak dalej pojdzie, to po porodzie bede dochpdzila dwa tyg do siebie z zakwasami

Kima ja tez slyszlam i czytalam o tym wapniu

Luska nie smutaj sie

Batmanik nie dziwie sie, ze mieszkasz u rodzicow i Twoj D tez nie powinien sie dziwic, najwazniejsze zebys TY czula sie dobrze i nie stresowala sie tesciowa...
Apeluje do Dorci!!!! Cos malo sie nam tu Kochana odzywasz i wiem jaki jest tego powod. Jutro bedzie wszytsko w porzadku, nie stresuj sie, korzystaj z niedzieli, ja trzymam mocnoooo kciuki :* Brzucholek napewno urosl, bedzie ok

Milej niedzieli Kochane, u nas piekna pogoda... Sz zgodzil sie na spacer

A ja mam zakwasy od wczorajszego prasowania i skladania poscieli

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #186858 przez aniaa_
Witajcie dziewczynki
U mnie dzisiaj atmosfera w porządku już wczoraj sie uspokoiłam
a co do rosołu to go wcz
oraj zrobiłam
i jeszcze na dzisiaj był 
Co do Ivy to wydeje mi sie, że któregoś dnia ja widziałam, jak nas podczytywała
, ale może mnie sie przewidziało 
Kima ja też miałam WR na samym początku to odczyn Wassermana czy jakoś tak, to jest badanie w kierunku kiły, podobno pod koniec ciąży też trzeba jeszcze raz powtórzyć.
Dorcia ja też sie dołączam do apelu Madziaski, korzystaj z niedzieli, a jutro zobaczysz bedzie wszytko ok
i zobaczysz jak pięknie córcia urosła 
a tak poza tym to gdzie sie podziewa reszta dziewczyn?? Tyszanka, Anakonda, basiunia, i nowe dziewczyny syla i marthunia
Batmanik ty sie boisz porodu ??? To mnie jeszcze bardzie przeraziłaś, bo jak Ty sie boisz a masz to juz za sobą to ja jeszcze bardziej zaczełam sie stresować, a po tej ostatniej wizycie na porodówce ze szkołą rodzenia to ciągle o tym myśle i nie śpie po nocach, a myślałąm, że to bedzie pikuś i sie nie bede tego bała, ale zaczeło do mnie docierać, chyba to że to wszytko stanie sie już niedługo, ale co tam, to tylko kilkanaście godzin
U mnie dzisiaj atmosfera w porządku już wczoraj sie uspokoiłam

Co do Ivy to wydeje mi sie, że któregoś dnia ja widziałam, jak nas podczytywała

Kima ja też miałam WR na samym początku to odczyn Wassermana czy jakoś tak, to jest badanie w kierunku kiły, podobno pod koniec ciąży też trzeba jeszcze raz powtórzyć.
Dorcia ja też sie dołączam do apelu Madziaski, korzystaj z niedzieli, a jutro zobaczysz bedzie wszytko ok

a tak poza tym to gdzie sie podziewa reszta dziewczyn?? Tyszanka, Anakonda, basiunia, i nowe dziewczyny syla i marthunia

Batmanik ty sie boisz porodu ??? To mnie jeszcze bardzie przeraziłaś, bo jak Ty sie boisz a masz to juz za sobą to ja jeszcze bardziej zaczełam sie stresować, a po tej ostatniej wizycie na porodówce ze szkołą rodzenia to ciągle o tym myśle i nie śpie po nocach, a myślałąm, że to bedzie pikuś i sie nie bede tego bała, ale zaczeło do mnie docierać, chyba to że to wszytko stanie sie już niedługo, ale co tam, to tylko kilkanaście godzin

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #186859 przez iva 20
hejka Kochane !!! 
ja nie pisalam bo nie moglam sie zalogowac wogole i jak wchodze na moj profil to na forum nie mpoge wejsc tylko poprzez moje ostatnie wiadomosci wyskakuje mi i moge was podejrzec tez tak macie ???
Nie wiem co tam pisalayscie pozniej was nadrobie tylko pisze zebyscie sie nie martwily o mnie
wiec milego popoludnia

ja nie pisalam bo nie moglam sie zalogowac wogole i jak wchodze na moj profil to na forum nie mpoge wejsc tylko poprzez moje ostatnie wiadomosci wyskakuje mi i moge was podejrzec tez tak macie ???

Nie wiem co tam pisalayscie pozniej was nadrobie tylko pisze zebyscie sie nie martwily o mnie

wiec milego popoludnia

Moderatorzy: ilona