- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187153 przez Dorciaition
Kima haha ale się uśmiałam z Twojego. Mało spostrzegawczy są te chłopy 
Jeśli chodzi o krew z nochala to też czasami mi leci. Rano i wieczorem przy smarkaniu.
Luśka a czym Twój mężuś znowu Cie wkurzył?

Jeśli chodzi o krew z nochala to też czasami mi leci. Rano i wieczorem przy smarkaniu.
Luśka a czym Twój mężuś znowu Cie wkurzył?
Temat został zablokowany.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187159 przez aniaa_
Witajcie mamusie 
Doracia dobrze, że córcia zdrowa i zobaczysz jeszcze z tym brzuszkiem nadrobi, ja jak przeglądałam swoje wyniki usg to zauważyłam, że jedne części ciała raz rosną wolniej a raz szybciej, ostatnio jak byłam to mówie do lekarza, a ta główka i brzuszek nie sa za duże?? On sie na mnie spojrzał jakby chciał powiedzieć no niech już pani nie wymyśla, i mówi że jest granica błedu jak na tych badaniach jest napisane +/- 22 dni i nie ma sie czym martwić, bo wszytko jest w normie.
I nie zapominajmy nie ma idealnego modelu dziecka które ma sie urodzic, bo każde jest inne
.
Dorcia cudowna córunia

A mój kochany mężulek co wymyślił, mowi do mnie, że zapisał sie na krav mage i jutro o 17 ma pierwsze zajęcia i chce pojechac
a co jest jutro o 16??? SZkoła rodzenia!!!!!! Daruje mu ten jeden raz, ale .... za tydzień jak znowu bedzie chciał iść to ja mu krav mage w domu pokażę 
A Dorcia i wiesz co Ci powiem, że już sama nie wiem co o tym myśleć( w sensie moim lekarzu), ale na taką różnice tygodnia to mój lekarz nie zwróciłby uwagi, bo zawsze jest ta różnica +/- ileś tam dni w zależności od tygodnia.

Doracia dobrze, że córcia zdrowa i zobaczysz jeszcze z tym brzuszkiem nadrobi, ja jak przeglądałam swoje wyniki usg to zauważyłam, że jedne części ciała raz rosną wolniej a raz szybciej, ostatnio jak byłam to mówie do lekarza, a ta główka i brzuszek nie sa za duże?? On sie na mnie spojrzał jakby chciał powiedzieć no niech już pani nie wymyśla, i mówi że jest granica błedu jak na tych badaniach jest napisane +/- 22 dni i nie ma sie czym martwić, bo wszytko jest w normie.
I nie zapominajmy nie ma idealnego modelu dziecka które ma sie urodzic, bo każde jest inne

Dorcia cudowna córunia

A mój kochany mężulek co wymyślił, mowi do mnie, że zapisał sie na krav mage i jutro o 17 ma pierwsze zajęcia i chce pojechac

A Dorcia i wiesz co Ci powiem, że już sama nie wiem co o tym myśleć( w sensie moim lekarzu), ale na taką różnice tygodnia to mój lekarz nie zwróciłby uwagi, bo zawsze jest ta różnica +/- ileś tam dni w zależności od tygodnia.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187165 przez kima
Witam 
Zdążyłam już zalicytować kilka rzeczy
A jak tu rano byłam, to tylko post Luśki był, dobrze, że się odezwałyście.
Dorcia, widzisz wszystko wporządeczku Kochana
Ci lekarze pewnie rzeczywiście mają nas troche dość, bo "baby w ciąży" to strasznie wymyślają
ale co zrobić, w końcu chodzi o nasze dzieci, więc musimy być troszkę przewrażliwione 
Aniaa, hehe, myślisz, że to celowo tak? Pokaż mu pare chwytów, tych takich rozwalających na łopatki i mu się odechce
czekamy na relację ze szkoły 
Dzisiaj wpadłam na taki pomysł, w sumie nie nowy, tylko już o tym mówiłyśmy, ale nagram płytke, te 15-20 kawałków i będę puszczała dzień w dzień do brzuszka. Jak się urodzi i będzie niespokojny, to jak usłyszy znajome dźwięki, to napewno się będzie lepiej czuł Dzidziulek mój

Zdążyłam już zalicytować kilka rzeczy

A jak tu rano byłam, to tylko post Luśki był, dobrze, że się odezwałyście.
Dorcia, widzisz wszystko wporządeczku Kochana

Aniaa, hehe, myślisz, że to celowo tak? Pokaż mu pare chwytów, tych takich rozwalających na łopatki i mu się odechce

Dzisiaj wpadłam na taki pomysł, w sumie nie nowy, tylko już o tym mówiłyśmy, ale nagram płytke, te 15-20 kawałków i będę puszczała dzień w dzień do brzuszka. Jak się urodzi i będzie niespokojny, to jak usłyszy znajome dźwięki, to napewno się będzie lepiej czuł Dzidziulek mój

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187167 przez aniaa_
Czy celowo to nie wiem, wydaje mi sie jednak, że chyba nie, bo juz kiedys mi o tym wspomniał, że chce sie zapisać, tylko, że ja jestem temu przeciwna bo kilka lat temu miał złamaną noge i mój mąż częśto gra w piłkę nożną i zawsze jak wraca z takiego meczu to zawsze ta noga go boli, i nie chce sobie odpuścić krav magi, wiec dziewczynki nie zdziwcie sie jak za kilka tygodni napisze Wam, że mój siedzi w domu i jęczy bo sobie coś z noga zrobił
Oby nie !!! Oby nie bo jak bedzie dzisidza i miałabym mieć chorego faceta jeszcze w domu to chyba bym zwariowała
i w dodatku jeszcze mój czubnięty pies
Dom wariatów normalnie

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187168 przez Dorciaition
Oo Aniaa ale wymyslił ten Twój meżulek
Hehe Tylko oby poobijany do domu nie przychodził 
Wiesz co, ja już tez żadnego lekarzowi nie ufam. Tak sobie teraz myślę, ze mógłby mnie wysłac do tego szpitala. Może tam uspokoiliby mnie jeszcze bardziej. On ani słowa mi o tej hipotrofii nie powiedział, a napisał.
Wydaje mi sie, że mój Alan był jeszcze mniejszy bo w 30 tc ważył 1070, a Lenka teraz 1171 g. W ciagu tygodnia przybrała tylko 50 g :/ nie wiem już. Chyba wariuję.
Aniuu pewnie Twój gin ma rację. A Ty też już sobie nie wymyślaj. Gdyby było coś nie tak to by Tobie powiedział.
Kima pochwal się zakupami.
P.S. Aniaa może po pierwszym treningu mu się odechce. Oby! Bo faktycznie jak będzie chodził połamany to Ty najbardziej ucierpisz.
Kima fajny pomysł. Ja kupiłam taką pozytywkę. Jak mało mocno kopie to jej puszczam. wtedy cichutko jest. Moze nie lubi tej melodii

Wiesz co, ja już tez żadnego lekarzowi nie ufam. Tak sobie teraz myślę, ze mógłby mnie wysłac do tego szpitala. Może tam uspokoiliby mnie jeszcze bardziej. On ani słowa mi o tej hipotrofii nie powiedział, a napisał.
Wydaje mi sie, że mój Alan był jeszcze mniejszy bo w 30 tc ważył 1070, a Lenka teraz 1171 g. W ciagu tygodnia przybrała tylko 50 g :/ nie wiem już. Chyba wariuję.
Aniuu pewnie Twój gin ma rację. A Ty też już sobie nie wymyślaj. Gdyby było coś nie tak to by Tobie powiedział.
Kima pochwal się zakupami.
P.S. Aniaa może po pierwszym treningu mu się odechce. Oby! Bo faktycznie jak będzie chodził połamany to Ty najbardziej ucierpisz.
Kima fajny pomysł. Ja kupiłam taką pozytywkę. Jak mało mocno kopie to jej puszczam. wtedy cichutko jest. Moze nie lubi tej melodii

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187177 przez aniaa_
Dorcia zawsze dla świętego spokoju możesz skonsultować sie jeszcze z innym lekarzem, ale ja uważam, że naprawdę jest wszystko ok, tydzień czasu to nie jest duża różnica, ja jak byłam u lekarza na ostatniej wizycie to miałam tak jak Ty 29tydz i 4 dzień i różnica brzuszka może być +/- 15 dni (aż poszłam sprawdzić), a Ty masz jeszcze córcie w sobie i pamiętaj, że dziewczynki zawsze rodzą sie mniejsze, szczuplejsze, zgrabniejsze
i lżejsze

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187181 przez kima
Jem właśnie obwarzanka i normalnie nakruszyłam jak kura na grzędzie 
Moje zakupki:
allegro.pl/bawelniana-bluzeczka-bojowecz...37813.html?source=oo
allegro.pl/bobas-uroczy-bawelniany-pajac...38500.html?source=oo
dzisiaj tylko tyle
ale po 10-tym se urzyje 
Dorcia, może zapodaj jej jakiś rokowy kawałek to ją pobudzisz, hehe
Mój gin w sumie ok, ale np. wizyty mam zawsze co miesiąc, teraz byłam 9 sierpnia i mi dał na 7-go września, Wy już w większości zauważy7łam macie co 3 tygodnie, fakt, że ja chodze na NFZ, ale sama świadomość, że iode do niego aż za miesiąc już mnie przeraża. Coprawda mówi mi, że gdyby "coś" na mam przyjść do niego na oddział, ale mimo wszystko. A usg miała dopiero 3, nie tak ja Wy, na każdej wizycie... Czekam na 30 tydzień i idę na to 4D.

Moje zakupki:
allegro.pl/bawelniana-bluzeczka-bojowecz...37813.html?source=oo
allegro.pl/bobas-uroczy-bawelniany-pajac...38500.html?source=oo
dzisiaj tylko tyle

Dorcia, może zapodaj jej jakiś rokowy kawałek to ją pobudzisz, hehe

Mój gin w sumie ok, ale np. wizyty mam zawsze co miesiąc, teraz byłam 9 sierpnia i mi dał na 7-go września, Wy już w większości zauważy7łam macie co 3 tygodnie, fakt, że ja chodze na NFZ, ale sama świadomość, że iode do niego aż za miesiąc już mnie przeraża. Coprawda mówi mi, że gdyby "coś" na mam przyjść do niego na oddział, ale mimo wszystko. A usg miała dopiero 3, nie tak ja Wy, na każdej wizycie... Czekam na 30 tydzień i idę na to 4D.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187189 przez Dorciaition
Za 2 tygodnie idę do mojej ginki to poprosze ją o usg. Do niej mam większą smiałośc, więc i wypytam więcej 
Kima fajne zakupki. Też musze coś pokupować, bo ostatnio nic nie zakupiłam małej.
Mama mi własnie napisała, że bratowa kupiła dla mnie karuzelę z jakimiś światełkami nad łózeczko i steryzlizator do butelek. Fajnie
Haha Kima Lenki nie trzeba pobudzać bo fika jak szalona
A co dopiero po takiej muzie 
Kimuś ja też mam wizyty co 4 tyg. Ale, że chodzę do dwóch to wychodzi częściej. Do 30 tyg juz nie długo
Rozmawiaj z Twoim maluszkiem żeby się ładnie pokazał.

Kima fajne zakupki. Też musze coś pokupować, bo ostatnio nic nie zakupiłam małej.
Mama mi własnie napisała, że bratowa kupiła dla mnie karuzelę z jakimiś światełkami nad łózeczko i steryzlizator do butelek. Fajnie

Haha Kima Lenki nie trzeba pobudzać bo fika jak szalona

Kimuś ja też mam wizyty co 4 tyg. Ale, że chodzę do dwóch to wychodzi częściej. Do 30 tyg juz nie długo

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187202 przez kima
Dorcia, podziwiam Cię, że chodzisz do dwóch. Mnie się wydaje, że jakby mi dwóch mówiło co i jak, to nie wiedziałabym którego słuchać i już wogóle bym miała mentlik w głowie
ale fakt, że czasem aż się prosi żeby się z kimś innym skonsultować. Ja tak miałam, jak mój pęcherz szalał, miałam wrażenie, że ładuje we mnie tylko antybiotyki i w sumie wcale się nie przejmował, a jak pytałam czy bezpieczne dla Dzidziusia to mówił, że oczywiście, że innych by mi nie przepisywał 
Jak ostatnio oglądałam moje rzeczy, to stwierdziłam, że muszę dokupić jeszcze troche takich normalnych pajacyków bawełnianych i półśpiochów, bo mam dużo body, a na pupe nie mam
Ok, zbieram się za robotę

Jak ostatnio oglądałam moje rzeczy, to stwierdziłam, że muszę dokupić jeszcze troche takich normalnych pajacyków bawełnianych i półśpiochów, bo mam dużo body, a na pupe nie mam

Ok, zbieram się za robotę

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187243 przez anakol
Cześć dziewczyny, właśnie dostałam smsa od Oli - jednak zatrzymali ją w szpitalu na obserwacji, będą jej robić ktg i dawać leki przyspieszające rozwój płuc u maluszka i hamujące skurcze. Napisała, że jest dobrej myśli.
Dorcia, cieszę się że u Ciebie wszystko OK. Może ta łacińska nazwa oznacza właśnie to, że malutka jest malutka, wiadomo że w medycynie wszystko ma nazwę
ale jeśli powiedział, że jest po prostu drobna i nic się nie dzieje, to myślę, że tak jest. Dał się już poznac z tej strony, że raczej nie bagatelizuje jak coś go niepokoi...
Dorcia, cieszę się że u Ciebie wszystko OK. Może ta łacińska nazwa oznacza właśnie to, że malutka jest malutka, wiadomo że w medycynie wszystko ma nazwę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez anakol.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187272 przez Batmanik
Witam!!!
wlasnie mialam tez napisac co u Oli ale Anakol szybsza byla;)
ja mam jeszcze jedno pranie ciuszkow ale nie mam gdzie wywiesic
caly balkon zaladowany i suszarka pokojowa...i dzis tez wozki popralam i juz malo co mi zostalo do zrobienia:)
Kima ja tez mam wizyty co miesiac ale co miesiac mam usg i badanie ginekologiczne a ostatnio tylko bylam na zalozeniu tego krazka...a wogole wczoraj aplikowalam czopka i chyba poczulam ten krazek
wogole to mam dosc tych lekow bo cala roztrzesiona jestem ale coz brac trezba....wogole musze zaraz zadz do lekarza bo mi zabraknie ich do wizyty:(
Dorcia lekarz chyba powiedzialby jakby bylo cos nie tak wiec nie ma co sie martwic...
a ja musze pozytywke poskladac bo Igor zdazyl ja rozmontowac łobuz maly;)ach dziewczyny jeszcze jakis miesiac i zacznie sie 9 miesiac i wtedy bedziemy jak na szpilkach siedziec:)
uciekam poleniuchowac poki Igor spi...
do pozniej!!!
wlasnie mialam tez napisac co u Oli ale Anakol szybsza byla;)
ja mam jeszcze jedno pranie ciuszkow ale nie mam gdzie wywiesic

Kima ja tez mam wizyty co miesiac ale co miesiac mam usg i badanie ginekologiczne a ostatnio tylko bylam na zalozeniu tego krazka...a wogole wczoraj aplikowalam czopka i chyba poczulam ten krazek

Dorcia lekarz chyba powiedzialby jakby bylo cos nie tak wiec nie ma co sie martwic...
a ja musze pozytywke poskladac bo Igor zdazyl ja rozmontowac łobuz maly;)ach dziewczyny jeszcze jakis miesiac i zacznie sie 9 miesiac i wtedy bedziemy jak na szpilkach siedziec:)
uciekam poleniuchowac poki Igor spi...
do pozniej!!!
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187288 przez TyszAnka
Witajcie Mamuśki 
Ja jak zwykle czasu nie mam....
Też dostałam od Oli smska, ze zatrzymali ja w szpitalu, podają leki na rozwój płuc i powstrzymujące skurcze.
Trzymam za nią kciuki, nie mogę odpisać jej smska, bo mam 11 groszy na koncie w telefonie...jakby któraś z Was do niej pisała, to proszę dołączcie ode mnie pozdrowionka
Ja byłam na wizycie w czwartek, miałam tylko badanie ginekologiczne, i słuchanie tętna płodu
teraz idę w czwartek na wizytę razem z USG, jutro na badana- morfologia i HBS
Lekarka w czwartek mi nie robiła USG, bo się wszystko opóźniło ( miałam na 12:00 wizytę jako pierwsza- weszłam tez jako pierwsza, lecz o 12:40 dopiero, ponieważ wdrożyli w przychodni komputery w gabinetach lekarskich, i lekarze nie dają sobie rady z tymi kompami....
Moja przyszła teściowa już po operacji ( w patek miała całkowitą resekcje żołądka)
Mój Mateusz do niej właśnie pojechał, ja chciałam rano jechać, póki chłopcy w szkole, ale mój spał jak zabity.O 18:00 ma przyjść babka z mopsu, z centrum uzależnień alkoholowych na wywiad ze mną- w sprawie Rex'a (ex męża), bo go zgłosiłam na przymusowe leczenie, obawiam się o życie i zdrowie dzieci- on ma już padaczkę alkoholowa....
Oki będę zaglądać tutaj do Was w miarę możliwości
Buziol-ki papa

Ja jak zwykle czasu nie mam....

Też dostałam od Oli smska, ze zatrzymali ja w szpitalu, podają leki na rozwój płuc i powstrzymujące skurcze.
Trzymam za nią kciuki, nie mogę odpisać jej smska, bo mam 11 groszy na koncie w telefonie...jakby któraś z Was do niej pisała, to proszę dołączcie ode mnie pozdrowionka

Ja byłam na wizycie w czwartek, miałam tylko badanie ginekologiczne, i słuchanie tętna płodu

teraz idę w czwartek na wizytę razem z USG, jutro na badana- morfologia i HBS
Lekarka w czwartek mi nie robiła USG, bo się wszystko opóźniło ( miałam na 12:00 wizytę jako pierwsza- weszłam tez jako pierwsza, lecz o 12:40 dopiero, ponieważ wdrożyli w przychodni komputery w gabinetach lekarskich, i lekarze nie dają sobie rady z tymi kompami....
Moja przyszła teściowa już po operacji ( w patek miała całkowitą resekcje żołądka)
Mój Mateusz do niej właśnie pojechał, ja chciałam rano jechać, póki chłopcy w szkole, ale mój spał jak zabity.O 18:00 ma przyjść babka z mopsu, z centrum uzależnień alkoholowych na wywiad ze mną- w sprawie Rex'a (ex męża), bo go zgłosiłam na przymusowe leczenie, obawiam się o życie i zdrowie dzieci- on ma już padaczkę alkoholowa....
Oki będę zaglądać tutaj do Was w miarę możliwości
Buziol-ki papa
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187291 przez anakol
Ja na razie nie piorę ubranek, bo się boję że się zdążą zakurzyć do porodu
Bo ta szafa na rzeczy dla dzidziusia jest bez drzwi, tylko półki i szuflady a u nas się kurzy okropnie.
Za to sprzątam dziś, żeby zrobić miejsce na łóżeczko, bo chyba jutro przywieziemy

Za to sprzątam dziś, żeby zrobić miejsce na łóżeczko, bo chyba jutro przywieziemy

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187302 przez Dorciaition
Też dostałam smska od Oli. Mam nadzieję, że będzie nas na bieżąco informować.
Kima chodze do dwóch bo moja z NFZ ma słabiutki usg i sama mówila, że na te ważniejsze mam iśc gdzieś na lepszy sprzęt. Tak więc zostało.
TyszAnka koniecznie nam daj znać w czwartek jak Twój Synuś.
Dobrze, że zgłosiłaś Twojego ex. To faktycznie niebezpieczne dla Twoich dzieciaczków. Trzymam kciuki żeby się udało.
Ubranek też jeszcze nie piorę. Zacznę to robić w październiku. Wtedy też przywiozę łózeczko, które stoi u teściów.
Vestusia pewnie w szale zakupów
Kima chodze do dwóch bo moja z NFZ ma słabiutki usg i sama mówila, że na te ważniejsze mam iśc gdzieś na lepszy sprzęt. Tak więc zostało.

TyszAnka koniecznie nam daj znać w czwartek jak Twój Synuś.
Dobrze, że zgłosiłaś Twojego ex. To faktycznie niebezpieczne dla Twoich dzieciaczków. Trzymam kciuki żeby się udało.
Ubranek też jeszcze nie piorę. Zacznę to robić w październiku. Wtedy też przywiozę łózeczko, które stoi u teściów.
Vestusia pewnie w szale zakupów

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #187361 przez anyanka
Hej!
Dostałam smsa od Oli że na usg nie było żadnych nieprawidłowości. Dostała zastrzyk, antybiotyk i luteinę pod język. Jak będę coś jeszcze wiedziała to dam znać
Ja od soboty poprałam wszystkie ciuszki
Dziś poprałam skarpeteczki w ręku. W domu stwierdzili że po co je prać jak i tak nie przylegają do dziecka skóry tylko się je zakłada na ubranko. Wkurzyłam się na maksa i zrobiłam po swojemu i jestem z tego dumna
Jeszcze prasowanie mi zostało a i zamówienie pieluch tetrowych, tylko nie wiem ile sztuk...
W tym tyg wstawimy łóżeczko do naszego pokoju i mam nadzieję że jutro uda nam się zamówić w końcu tą komodę. Zostaje nam wtedy jeszcze parę rzeczy dla mnie do szpitala i dla malucha nadal kosmetyki.
A i właśnie dziś widziałam ten wózek w komisie, tylko inne ma kolory. Tylko niestety ktoś sobie już go upatrzył więc nie wiadomo tylko czy go kupi czy też nie www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=94
Pozdrowionka!
Dostałam smsa od Oli że na usg nie było żadnych nieprawidłowości. Dostała zastrzyk, antybiotyk i luteinę pod język. Jak będę coś jeszcze wiedziała to dam znać

Ja od soboty poprałam wszystkie ciuszki

W tym tyg wstawimy łóżeczko do naszego pokoju i mam nadzieję że jutro uda nam się zamówić w końcu tą komodę. Zostaje nam wtedy jeszcze parę rzeczy dla mnie do szpitala i dla malucha nadal kosmetyki.
A i właśnie dziś widziałam ten wózek w komisie, tylko inne ma kolory. Tylko niestety ktoś sobie już go upatrzył więc nie wiadomo tylko czy go kupi czy też nie www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=94
Pozdrowionka!
Moderatorzy: ilona