- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202990 przez Aleksandra
Cześć dziewuszki
Jestem już po badaniu. Powiem wam, że tak mnie przebadała, że jak dziś nie dostane skurczy to będzie cud!! Bolało jak cholera, delikatna to ona nie jest ale pewnie specjalnie tak mocno bada żeby coś poruszyć. Sytuacja wygląda tak: Jeśli nie dostane skurczy w tym tygodniu to w poniedziałek mam być na czczo do obchodu. Do tego czasu powtórzą mi jeszcze CRP w piątek i w poniedziałek. Tak jak mówiłam - narobiła mi nadziei a teraz lipa. Z drugiej strony to lepiej, bo mała zyska dodatkowe dni
Jestem już po badaniu. Powiem wam, że tak mnie przebadała, że jak dziś nie dostane skurczy to będzie cud!! Bolało jak cholera, delikatna to ona nie jest ale pewnie specjalnie tak mocno bada żeby coś poruszyć. Sytuacja wygląda tak: Jeśli nie dostane skurczy w tym tygodniu to w poniedziałek mam być na czczo do obchodu. Do tego czasu powtórzą mi jeszcze CRP w piątek i w poniedziałek. Tak jak mówiłam - narobiła mi nadziei a teraz lipa. Z drugiej strony to lepiej, bo mała zyska dodatkowe dni
Temat został zablokowany.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203006 przez Aleksandra
W sumie to się cieszę, że jeszcze sie wstrzymują bo to lepiej dla Monisi To była jakaś masakra z tym badaniem. Tak mi mocno i głeboko wsadziła, że ledwo powstrzymywałam sie od krzyku...dlatego mówie że wcale bym sie nie zdziwiła jeślibym po tym badaniu dostała skurczy.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203014 przez aniaa_
Ja normalnie to samo czułam tak mnie bolało, aż miałam ochotę krzyknąć
A monisia niech grzecznie siedzi a mama niech cierpliwie czeka
Ja dzisiaj znowu pranko robie, trzeba wykorzystać pogodę,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A monisia niech grzecznie siedzi a mama niech cierpliwie czeka
Ja dzisiaj znowu pranko robie, trzeba wykorzystać pogodę,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203018 przez madziaska
Witajcie babenki
Vestusia, Luska, Kima trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Ola to dobrze, Monisia dluzej posiedzi w brzuszku. Ja cieszylabym sie z tego ogromnie, bo jakby nie patrzec jeszcze troche za wczesnie dla niej...
Przed ostatnia wizyta bolal mnie brzuch, no i ta szyjka minimalnie sie skrocila, mimo ze lekarz stwierdzil, ze powinna wytrzymac do konca, to chyba tak gdzies podswiadomie to na mnie zadzialalo, ze teraz mnie juz nic nie boli
U nas dzisiaj pogoda piekna, zereo chmurek, slonce swieci i humor tez dopisuje.
Kurcze dziewczyny juz blizej niz dalej, tak patrze na Wasze suwaczki i niektore z WAS juz naprawde niedlugo beda mialy ciaze donoszone, bo donoszona to pelne 37 tygodni, prawda???
[/hide]
Vestusia, Luska, Kima trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Ola to dobrze, Monisia dluzej posiedzi w brzuszku. Ja cieszylabym sie z tego ogromnie, bo jakby nie patrzec jeszcze troche za wczesnie dla niej...
Przed ostatnia wizyta bolal mnie brzuch, no i ta szyjka minimalnie sie skrocila, mimo ze lekarz stwierdzil, ze powinna wytrzymac do konca, to chyba tak gdzies podswiadomie to na mnie zadzialalo, ze teraz mnie juz nic nie boli
U nas dzisiaj pogoda piekna, zereo chmurek, slonce swieci i humor tez dopisuje.
Kurcze dziewczyny juz blizej niz dalej, tak patrze na Wasze suwaczki i niektore z WAS juz naprawde niedlugo beda mialy ciaze donoszone, bo donoszona to pelne 37 tygodni, prawda???
[/hide]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203027 przez iva 20
AniA nie denerwuj sie na tego chlopa chlop to dziecko bedzie zawsze wiec nie ma o czym gadac
a ty Ola czekaj cierpliwie na Monisie niech sobie posiedzi w tym brzuszku
wiadomo ze nie mozesz sie doczekac juz malej no ale z kazdym dniem blizej porod dla nas kazdej niz dalej
a ty Ola czekaj cierpliwie na Monisie niech sobie posiedzi w tym brzuszku
wiadomo ze nie mozesz sie doczekac juz malej no ale z kazdym dniem blizej porod dla nas kazdej niz dalej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203030 przez Aleksandra
U mnie pogoda jest beznadziejna. Pochmurno i zimno. Wieczorem wczoraj była mega burza.
Dostajecie wiadomości od niejakiej Klarusi z zaproszeniem na jej forum??
Dostajecie wiadomości od niejakiej Klarusi z zaproszeniem na jej forum??
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203065 przez anakol
Vestusiu, te kremy są różne, ja wybrałam taki, na którym jest zaznaczone, że jest też do okolic bikini. Tylko polecam Wam Veeta, bo te inne często są nieskuteczne (więcej zostaje niż znika).
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203078 przez Batmanik
Iva a jak to jest ile tzreba pracowac zeby dostac to wychowawcze??
mi to wogole dzis cos apetyt dopisuje jak nigdy przez cala ciaze
Olu wiem jak takie badanie boli od takiego badania mam taki lek ze jak tylko ide do gin to ze strachu tak sie spinam ze boli jeszcze bardziej...
a gamonie narobili Ci nadziei i dupa ale tak jak pisza dziewczyny to lepiej dla Monisi
ja z igorem jak szlam po terminie na wywolanie to wlasnie szlam z nastawieniem ze jak pojde to po 3 dniach wyjde z igorem heh a lezalam tydz
mi to wogole dzis cos apetyt dopisuje jak nigdy przez cala ciaze
Olu wiem jak takie badanie boli od takiego badania mam taki lek ze jak tylko ide do gin to ze strachu tak sie spinam ze boli jeszcze bardziej...
a gamonie narobili Ci nadziei i dupa ale tak jak pisza dziewczyny to lepiej dla Monisi
ja z igorem jak szlam po terminie na wywolanie to wlasnie szlam z nastawieniem ze jak pojde to po 3 dniach wyjde z igorem heh a lezalam tydz
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #203137 przez luska
Ola spokojnie i tak masz pewność , że niedługo się rozpakujesz .A jak dziewczyny pisały lepiej dla małej, zyska kilka dni a to ważne
Iva fakt masz fajnie , nie to co u nas ale właśnie trzeba się cieszyć , że wogole coś daja Chociaż ja nie narzekam bo mi za macierzyńskie płaca od razu całość ala mnie to lepiej bo mam gruba gotowe w ręce i mogę coś działać
Ania chłopy takie są i co zrobisz.Musisz go porządnie kopnąć w tyłek , żeby się ruszył
Iva fakt masz fajnie , nie to co u nas ale właśnie trzeba się cieszyć , że wogole coś daja Chociaż ja nie narzekam bo mi za macierzyńskie płaca od razu całość ala mnie to lepiej bo mam gruba gotowe w ręce i mogę coś działać
Ania chłopy takie są i co zrobisz.Musisz go porządnie kopnąć w tyłek , żeby się ruszył
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #203140 przez luska
A na wizytę tak mi się nie chce jechać ,że szok Lenia mam potwornego i ogólnie sie źle czuje , ale rano deszczowe ciężkie chmury ,zimno jak nie wiem .A teraz co.... pięknie słoneczko świeci , zero wiatru i cieplutko Wkurza mnie ta pogoda bo od tych zmian tez chodzę taka rąbnięta
a no i jeszcze czeka mnie ogarniecie się.A tak mi się nie chce Czeka na wodę bo zapomniałam przestawnic wodę z czasówki na automatyczne grzanie i załączyła się przed 13, a tak godzinę muszę poczekać
a no i jeszcze czeka mnie ogarniecie się.A tak mi się nie chce Czeka na wodę bo zapomniałam przestawnic wodę z czasówki na automatyczne grzanie i załączyła się przed 13, a tak godzinę muszę poczekać
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203142 przez Aleksandra
Wiem, że to lepiej że chcą ją jeszcze zatrzymać
Ania niestety chłopy to zupełnie inny gatunek ssaków. Jeśli ich się nie kopnie porządnie w d...to nic z własnej inicjatywy nie zrobią. Mój na poczatku też taki był ale go "wytresowałam" Nie mówię, że stał się nagle pantoflarzem i jest na każde moje skinienie ale jak trzeba cos zrobić to robi. Mam nadzieję, że tak zostanie bo będzie mi musiał pomagać przy małej.
Ania niestety chłopy to zupełnie inny gatunek ssaków. Jeśli ich się nie kopnie porządnie w d...to nic z własnej inicjatywy nie zrobią. Mój na poczatku też taki był ale go "wytresowałam" Nie mówię, że stał się nagle pantoflarzem i jest na każde moje skinienie ale jak trzeba cos zrobić to robi. Mam nadzieję, że tak zostanie bo będzie mi musiał pomagać przy małej.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203161 przez iva 20
Batmanik nie trzeba miec okreslonej pracy tylko umowe o prace na bialo
jesli twoj pracuje na bialo to np jak jedzie do polski do ciebie i dzieciakow to np jesli szef mu dal urlop i nie jest platny to on to moze zglosic jako wychowawcze ze jedzie do polski do dzieci i mu za to placa 80 procen od calej dniowki co zarabia
ja gotuje kluski i miesko wiec nadrobie was pozniej wiem tylko ze Batmanik chciala cos wiedziec wiec napislalam szybciutko no i Madziaska lenia masz dzisiaj hehe zbieraj dupke i sie szykuj
jesli twoj pracuje na bialo to np jak jedzie do polski do ciebie i dzieciakow to np jesli szef mu dal urlop i nie jest platny to on to moze zglosic jako wychowawcze ze jedzie do polski do dzieci i mu za to placa 80 procen od calej dniowki co zarabia
ja gotuje kluski i miesko wiec nadrobie was pozniej wiem tylko ze Batmanik chciala cos wiedziec wiec napislalam szybciutko no i Madziaska lenia masz dzisiaj hehe zbieraj dupke i sie szykuj
Moderatorzy: ilona