BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #203335 przez madziaska
Paczka zjadlam przed chwilka ;)
Anyanka dobrze, ze umowilas sie na to ktg, a Twoja lekaka... przepraszam, ale jakas nienormalna jest. Kima nie zwijala sie z bolu, a jakby zbagatelizowala te dolegliwosci to pewnie doszloby do calkowitego rozwarcia... Ja bym do niej wogole juz nie poszla.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #203341 przez aniaa_
Nie piszcie o pączkach :silly: bo mam taka ochote na coś słodkiego a u mnie pustka :dry: a już do sklepu to za poźno coś kupić.

Dokładnie uważam tak jak madziaska, że z tymi bolami to jest różnie a ta lekarka to jakas niepoważna, przecież co sie u nas dzieje? A tez żadna z nas nie zwijała sie z bólu tylko przy kontroli wyszło, że cos sie dzieje.
13 lata 3 miesiąc temu #203342 przez anyanka
Widzę że nie jestem sama dziś w jedzeniu pączka :laugh: Też nie dawno zjadłam :) Pyszny był :)
Wiem Madziaska, trafiłam na lekarkę idiotkę dosłownie mówiąc. Nie wiem jak ona skończyła studia, ale tacy lekarze nie powinni w ogóle leczyć. Mój K. mówi ze jak coś będzie nie tak z dzieckiem to ją zamierza pozwać do sądu. Bo jak na razie wszystko co lekarz od usg mówi że coś jest nie tak to ona to bagatelizuje i mówi że wszystko ok, i bla bla bla :angry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203344 przez madziaska
Pisalam do Vestusi, po wozycie ok. Tylko ona ma obrzek (chyba nog, tak jak pisala nam wczesniej) i waga podskoczyla duzo, ma unikac soli i dostala leki na ten obrzek.
Z tych dzisiejszych wrazen dostalam sraczki ;) ale to moze dobrze, bo ostatnio mialam zaparcia ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203345 przez madziaska
anyanka napisał:

Widzę że nie jestem sama dziś w jedzeniu pączka :laugh: Też nie dawno zjadłam :) Pyszny był :)
Wiem Madziaska, trafiłam na lekarkę idiotkę dosłownie mówiąc. Nie wiem jak ona skończyła studia, ale tacy lekarze nie powinni w ogóle leczyć. Mój K. mówi ze jak coś będzie nie tak z dzieckiem to ją zamierza pozwać do sądu. Bo jak na razie wszystko co lekarz od usg mówi że coś jest nie tak to ona to bagatelizuje i mówi że wszystko ok, i bla bla bla :angry:

Tp faktycznie jakas idiotka, szkoda slow... :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #203346 przez aniaa_
madziaska napisał:

Z tych dzisiejszych wrazen dostalam sraczki ;) ale to moze dobrze, bo ostatnio mialam zaparcia ;)

:woohoo: :laugh: :woohoo: u mnie dzisiaj to samo było :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #203347 przez madziaska
aniaa_ napisał:

madziaska napisał:

:woohoo: :laugh: :woohoo: u mnie dzisiaj to samo było :laugh: :laugh:

Aniaa to sie dopiero nazywa solidarnosc, tym razem jelit ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203348 przez aniaa_
Anyanka ja pozostawiam bez komentarza zachowanie tej pani doktor, bo normalnie brak mi słów i chyba mam za małą głowe, żeby to pomieścić.
13 lata 3 miesiąc temu #203362 przez madziaska
Czy WASZE maluszki tez maja czkawke??? Hania ma dzisiaj trzeci raz...
13 lata 3 miesiąc temu #203364 przez Aleksandra
Ja już po wizycie mężusia :) Wieśmaka zjadłam z takim apetytem jakbym niogdy nie jadła hamburgera :silly:

Anyanka może zmien lekarza? Niby jestesmy juz na koncówce ale przy takiej pani doktor jak ty masz nie wahałabym się. Ja tak zrobiłam i w sumie wyszło mi to na dobre :) Jestem co prawda w szpitalu ale jakbym miała siedziec w domu to mogłoby być gorzej.
13 lata 3 miesiąc temu #203366 przez aniaa_
Mój młody też ma czkawkę, wczoraj to mnie obudził i dzisiaj tez miał 2 razy :woohoo: po obiedzie mu sie odbijało :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #203398 przez Batmanik
Oj ale sie sypiemy no nie moge doslownie co sie u nas dzieje :huh:
Anayka skoro Cie boli to ja mialabym w glebokim powazaniu Pania doktor i nie czekala na jej pozwolenie pojscia na IP i poszlabym skoro tyle dni Cie juz mecza bole...
ja dzis porobilam sobie porzadki i od razu chumor lepszy..:)
13 lata 3 miesiąc temu #203496 przez Dorciaition
Czesc Kochane. ja tylko tak na chwilke. z komorki pisze. mezus wlasnie zrobil mi niedpodzianke. zaladowal do telefonu jakas karte z internetem. Ciekawe jsk dlugo podziala. oby do piatku bo w ten dzien marzy mi sie wyjscie :) jak wiecie nie jest tu za ciekawie. leze na oddziale ginekologicznym bo na patologii nie ma miejsc a tam podobno duzo lepiej jest. lekarze w ogole nie przejnuja sie moja hipotrofia. ciagle o tych ruchach mowia i wspominaja poprzednia ciaze. no zobaczymy co bedzie jutetko. teraz was troche nadrobie i pojde lulkac. dziewczyny trzymajcie sie. musimy byc silne choc te nasze listopsdowe maluszki cos spiesza sie na ten swiat. ale bedzie dobrze, musi byc i juz :) dziekuje Wam za smski. teskno mi. Sorrki za bledy ;) sle mam za duze palce i cos nie umiem w literki trafiac. buziaki kochane, milej nocki. :* zabieram sie chociaz troszke za czytanie. mam na poczvie 500 maili wiec sporo do nadrabiania :)

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu #203501 przez madziaska
Fajnie, ze sie odezwalas Dorcia... Czekamy na Ciebie, byle do piatku, mam nadzieje ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203508 przez anyanka
moje maleństwo codziennie ma czkawkę i szczerze mówiąc to nawet nie wiem co ja takiego jem że ją ma
Ola nie wiem czy warto teraz zmieniać lekarza. Ale tak pomyślałam żeby umówić się z położną zamiast zmieniać lekarza
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia