- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203335 przez madziaska
Paczka zjadlam przed chwilka
Anyanka dobrze, ze umowilas sie na to ktg, a Twoja lekaka... przepraszam, ale jakas nienormalna jest. Kima nie zwijala sie z bolu, a jakby zbagatelizowala te dolegliwosci to pewnie doszloby do calkowitego rozwarcia... Ja bym do niej wogole juz nie poszla.
Anyanka dobrze, ze umowilas sie na to ktg, a Twoja lekaka... przepraszam, ale jakas nienormalna jest. Kima nie zwijala sie z bolu, a jakby zbagatelizowala te dolegliwosci to pewnie doszloby do calkowitego rozwarcia... Ja bym do niej wogole juz nie poszla.
Temat został zablokowany.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #203341 przez aniaa_
Nie piszcie o pączkach bo mam taka ochote na coś słodkiego a u mnie pustka a już do sklepu to za poźno coś kupić.
Dokładnie uważam tak jak madziaska, że z tymi bolami to jest różnie a ta lekarka to jakas niepoważna, przecież co sie u nas dzieje? A tez żadna z nas nie zwijała sie z bólu tylko przy kontroli wyszło, że cos sie dzieje.
Dokładnie uważam tak jak madziaska, że z tymi bolami to jest różnie a ta lekarka to jakas niepoważna, przecież co sie u nas dzieje? A tez żadna z nas nie zwijała sie z bólu tylko przy kontroli wyszło, że cos sie dzieje.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203342 przez anyanka
Widzę że nie jestem sama dziś w jedzeniu pączka Też nie dawno zjadłam Pyszny był
Wiem Madziaska, trafiłam na lekarkę idiotkę dosłownie mówiąc. Nie wiem jak ona skończyła studia, ale tacy lekarze nie powinni w ogóle leczyć. Mój K. mówi ze jak coś będzie nie tak z dzieckiem to ją zamierza pozwać do sądu. Bo jak na razie wszystko co lekarz od usg mówi że coś jest nie tak to ona to bagatelizuje i mówi że wszystko ok, i bla bla bla
Wiem Madziaska, trafiłam na lekarkę idiotkę dosłownie mówiąc. Nie wiem jak ona skończyła studia, ale tacy lekarze nie powinni w ogóle leczyć. Mój K. mówi ze jak coś będzie nie tak z dzieckiem to ją zamierza pozwać do sądu. Bo jak na razie wszystko co lekarz od usg mówi że coś jest nie tak to ona to bagatelizuje i mówi że wszystko ok, i bla bla bla
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203344 przez madziaska
Pisalam do Vestusi, po wozycie ok. Tylko ona ma obrzek (chyba nog, tak jak pisala nam wczesniej) i waga podskoczyla duzo, ma unikac soli i dostala leki na ten obrzek.
Z tych dzisiejszych wrazen dostalam sraczki ale to moze dobrze, bo ostatnio mialam zaparcia
Z tych dzisiejszych wrazen dostalam sraczki ale to moze dobrze, bo ostatnio mialam zaparcia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203345 przez madziaska
anyanka napisał:
Tp faktycznie jakas idiotka, szkoda slow...Widzę że nie jestem sama dziś w jedzeniu pączka Też nie dawno zjadłam Pyszny był
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203364 przez Aleksandra
Ja już po wizycie mężusia Wieśmaka zjadłam z takim apetytem jakbym niogdy nie jadła hamburgera
Anyanka może zmien lekarza? Niby jestesmy juz na koncówce ale przy takiej pani doktor jak ty masz nie wahałabym się. Ja tak zrobiłam i w sumie wyszło mi to na dobre Jestem co prawda w szpitalu ale jakbym miała siedziec w domu to mogłoby być gorzej.
Anyanka może zmien lekarza? Niby jestesmy juz na koncówce ale przy takiej pani doktor jak ty masz nie wahałabym się. Ja tak zrobiłam i w sumie wyszło mi to na dobre Jestem co prawda w szpitalu ale jakbym miała siedziec w domu to mogłoby być gorzej.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203398 przez Batmanik
Oj ale sie sypiemy no nie moge doslownie co sie u nas dzieje
Anayka skoro Cie boli to ja mialabym w glebokim powazaniu Pania doktor i nie czekala na jej pozwolenie pojscia na IP i poszlabym skoro tyle dni Cie juz mecza bole...
ja dzis porobilam sobie porzadki i od razu chumor lepszy..
Anayka skoro Cie boli to ja mialabym w glebokim powazaniu Pania doktor i nie czekala na jej pozwolenie pojscia na IP i poszlabym skoro tyle dni Cie juz mecza bole...
ja dzis porobilam sobie porzadki i od razu chumor lepszy..
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #203496 przez Dorciaition
Czesc Kochane. ja tylko tak na chwilke. z komorki pisze. mezus wlasnie zrobil mi niedpodzianke. zaladowal do telefonu jakas karte z internetem. Ciekawe jsk dlugo podziala. oby do piatku bo w ten dzien marzy mi sie wyjscie jak wiecie nie jest tu za ciekawie. leze na oddziale ginekologicznym bo na patologii nie ma miejsc a tam podobno duzo lepiej jest. lekarze w ogole nie przejnuja sie moja hipotrofia. ciagle o tych ruchach mowia i wspominaja poprzednia ciaze. no zobaczymy co bedzie jutetko. teraz was troche nadrobie i pojde lulkac. dziewczyny trzymajcie sie. musimy byc silne choc te nasze listopsdowe maluszki cos spiesza sie na ten swiat. ale bedzie dobrze, musi byc i juz dziekuje Wam za smski. teskno mi. Sorrki za bledy sle mam za duze palce i cos nie umiem w literki trafiac. buziaki kochane, milej nocki. :* zabieram sie chociaz troszke za czytanie. mam na poczvie 500 maili wiec sporo do nadrabiania
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej