- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202602 przez Aleksandra
Anyanka na twoim miejscu zgłosiłabym się na IP. Lepiej mieć pewność, że nic się nie dzieje. Ale z tego co piszesz możesz mieć skurcze no i te wody... Nie chcę cię straszyć,ale dla świetego spokoju zgłoś sie do lekarza.
Kurczę mam nadzieję, że to będzie w tym tygodniu. Robią mi nadzieję, a jak nie wypali to będzie żal, bo podświadomie już się nastawiłam
Kurczę mam nadzieję, że to będzie w tym tygodniu. Robią mi nadzieję, a jak nie wypali to będzie żal, bo podświadomie już się nastawiłam
Temat został zablokowany.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202606 przez kima
kurczę dziewczyny, nie strasznie, rzeczywiście sypiemy się po kolei
Dorcia mi napisała, że napewno poleży w szpitalu jeszcze troche, przynajmniej do czwartku, dopiero w czw zrobią jej usg. Lekarz stwierdził, że co najmniej tydzień od ostatniego usg trzeba poczekać, żeby coś stwierdzić. Dorcia ma kryzys i wszystkich serdecznie pozdrawia
Dorcia mi napisała, że napewno poleży w szpitalu jeszcze troche, przynajmniej do czwartku, dopiero w czw zrobią jej usg. Lekarz stwierdził, że co najmniej tydzień od ostatniego usg trzeba poczekać, żeby coś stwierdzić. Dorcia ma kryzys i wszystkich serdecznie pozdrawia
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202607 przez vestusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anyanka, a Ty faktycznie wysuwaj na IP, bo jak Cię brzuch boli i masz jakieś takie bóle krzyżowe, to chyba nie ma żartów.
Ale ja Wam powiem, że też mam dziwne wrażenie, że mi się wody sączą. Bo to mi na upławy nie wygląda. Mogę się mylić, bo przecież w ciąży jestem po raz pierwszy. Dobrze, że jutro wizyta, bo bym chyba zwariowała. Torba spakowana, jestem przygotowana na każdą ewentualność, nawet na pobyt w szpitalu....
Mnie też się wydaje, że listopadówki się sypią i jakoś hurtem trafiamy do szpitali. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... nie lubię takich "wrażeń" tym bardziej, że to bliżej jak dalej, ale jednocześnie za wcześnie (jak na moje oko) na wypakowanie się. Ech. Już nie mogę się doczekać jutra.
Życzę miłego wieczoru. My idziemy zaraz do sklepu a jutro z rana jedziemy do mnie.
Do napisania Laseczki :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anyanka, a Ty faktycznie wysuwaj na IP, bo jak Cię brzuch boli i masz jakieś takie bóle krzyżowe, to chyba nie ma żartów.
Ale ja Wam powiem, że też mam dziwne wrażenie, że mi się wody sączą. Bo to mi na upławy nie wygląda. Mogę się mylić, bo przecież w ciąży jestem po raz pierwszy. Dobrze, że jutro wizyta, bo bym chyba zwariowała. Torba spakowana, jestem przygotowana na każdą ewentualność, nawet na pobyt w szpitalu....
Mnie też się wydaje, że listopadówki się sypią i jakoś hurtem trafiamy do szpitali. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... nie lubię takich "wrażeń" tym bardziej, że to bliżej jak dalej, ale jednocześnie za wcześnie (jak na moje oko) na wypakowanie się. Ech. Już nie mogę się doczekać jutra.
Życzę miłego wieczoru. My idziemy zaraz do sklepu a jutro z rana jedziemy do mnie.
Do napisania Laseczki :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez vestusia.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202611 przez kima
Batmanik, super Awatarek, słodki ten Twój Igorek
AnyAnka nie chcę powtarzać po dziewczynach, ale wg mnie trzeba się zgłosić do lekarza.
Ola dobrze, że Ci Zbyszek pomoże z kosiarą samemu to jednak ciężko, ja wczoraj się ogoliłam, ale jak potem zobaczyłam do lusterka to w każdym rzędzie po 4 włosy pozostawało ale co tam a ile się napociłam przy obcinaniu i malowaniu paznokci u nóg to już wogóle nie wspomnę
Jutro idę do gina, a w czwartek mam to usg. Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę mojego maluszka. Stawiam, że waży już napewno ze 2 kg, poza tym wydaje mi się, że ostatnio mi brzuszek dosyć urosnął.. mężulek niby mówi, że nie, ale mi i tak się wydaje, że jest ogromny
AnyAnka nie chcę powtarzać po dziewczynach, ale wg mnie trzeba się zgłosić do lekarza.
Ola dobrze, że Ci Zbyszek pomoże z kosiarą samemu to jednak ciężko, ja wczoraj się ogoliłam, ale jak potem zobaczyłam do lusterka to w każdym rzędzie po 4 włosy pozostawało ale co tam a ile się napociłam przy obcinaniu i malowaniu paznokci u nóg to już wogóle nie wspomnę
Jutro idę do gina, a w czwartek mam to usg. Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę mojego maluszka. Stawiam, że waży już napewno ze 2 kg, poza tym wydaje mi się, że ostatnio mi brzuszek dosyć urosnął.. mężulek niby mówi, że nie, ale mi i tak się wydaje, że jest ogromny
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202615 przez kima
Vestusia ja też mam już wszystko przygotowane, koszule, bielizne, środki czystości, tak w razie W. Mam nadzieję, że jednak okażą się zbędne, bo tak jak mówisz Vestusia, to jednak jeszcze za wcześnie na nas.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #202616 przez vestusia
Kima, pozdrów Dorcię, jeśli będziesz do niej jeszcze dziś pisać. Kurka, niech się tam trzyma dzielnie, ech. Ja coś czuję, że jutro na wizycie coś będzie nie tak i sama też wyląduję w szpitalu. Wiem, panikuję, ale jakoś dziwnie się czuję.
Lecę już naprawdę. Papatki.
Lecę już naprawdę. Papatki.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202635 przez madziaska
Dziewczyny nie nakrecajmy sie tak !!!! Mysle, ze takie uroki 8 miesiaca, wszystko bedzie dobrze, damy rade
Pisalam do Dorci, mocno WAS wszystkie sciska i pozdrawia
Pisalam do Dorci, mocno WAS wszystkie sciska i pozdrawia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202641 przez anakol
Dzięki dziewczyny
Ja tam nie muszę dotrwać do końca, pod koniec października mogłabym urodzić
Vestusiu, dobrze, że masz jutro wizytę, bo najgorsza jest niepewność.
Anyanka, uważam tak jak dziewczyny, też bym nie czekała i albo poszła na IP, albo zadzwoniła do swojego lekarza.
Ja tam nie muszę dotrwać do końca, pod koniec października mogłabym urodzić
Vestusiu, dobrze, że masz jutro wizytę, bo najgorsza jest niepewność.
Anyanka, uważam tak jak dziewczyny, też bym nie czekała i albo poszła na IP, albo zadzwoniła do swojego lekarza.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202651 przez aniaa_
Anakol nie masz wyjścia musisz koniecznie leżeć i odpoczywać, ja tam też już chciałabym pod koniec października urodzić
Anyanka zasuwaj na IP, bo to nie żarty masz skurcze od jakiegoś czasu i teraz najprawdopodobniej te wody, nie ma na co czekać.
Vestusia ja przed ostatnia wizytą u gina też miałam takie przeczucie okropne i strach czułam, no i nie pomyliłam sie z przeczuciem, ale nie chce Cie straszyć,
Anyanka zasuwaj na IP, bo to nie żarty masz skurcze od jakiegoś czasu i teraz najprawdopodobniej te wody, nie ma na co czekać.
Vestusia ja przed ostatnia wizytą u gina też miałam takie przeczucie okropne i strach czułam, no i nie pomyliłam sie z przeczuciem, ale nie chce Cie straszyć,
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202675 przez Aleksandra
Dziewczyny nie stresujcie sie i nie nakręcajcie. Wasze badania bedą w porządku
ja idę sie się mys i ogarniac. Ciekawe jak będe dzis spała, bo cały czas myslę o dniu jutrzejszym...
Do jutra kochane. Od razu jak bedę cos wiedziała to wam napisze.
Miłej nocki
ja idę sie się mys i ogarniac. Ciekawe jak będe dzis spała, bo cały czas myslę o dniu jutrzejszym...
Do jutra kochane. Od razu jak bedę cos wiedziała to wam napisze.
Miłej nocki
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #202689 przez Batmanik
bedzie dobrze dziewczyny - ja w sierpniu bylam bardzo spokojna przed wizyta i sie przeliczylam bo zaczela sie juz wtedy skracac szyjka...
co ma byc to bedzie
Anakol wiesz ze na krem to nie wpadlam a jak przychodzi czas golenia to az na sama mysl mi sie odechciewa a teraz juz mam sposob hehe mam nadzieje ze i u mnie sie sprawdzi
a co do torby to ja jeszcze nie mam spakowanej heh i ciuchy malej mam pare u rodzicow a reszte u D...bo swoje koszule przywiozlam ostatnio ale do torby same nie chca zawedrowac:)
milej nocki!!!
ja jescze z godz posiedze az wezme leki i tez ide lulki
co ma byc to bedzie
Anakol wiesz ze na krem to nie wpadlam a jak przychodzi czas golenia to az na sama mysl mi sie odechciewa a teraz juz mam sposob hehe mam nadzieje ze i u mnie sie sprawdzi
a co do torby to ja jeszcze nie mam spakowanej heh i ciuchy malej mam pare u rodzicow a reszte u D...bo swoje koszule przywiozlam ostatnio ale do torby same nie chca zawedrowac:)
milej nocki!!!
ja jescze z godz posiedze az wezme leki i tez ide lulki
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona